Találatok a következő kifejezésre: Érden milyen lehetőség van Pl csocsó, (1 db)

Érden milyen szórakozási lehetőség van? Pl csocsó, darts, kávézó?

Legjobb válasz: Dreher Sörözõ és Pesaro Pizzéria (Balatoni út), Irish Dog (Antal utca), Game World (Budai út,Stop Shop Bevásárlóközpont) , Enjoy Pub (Budai út 12) ,

Dreher Sörözõ és Pesaro Pizzéria (Balatoni út), Irish Dog (Antal utca), Game World (Budai út, Stop Shop Bevásárlóközpont) , Enjoy Pub (Budai út 12) ,
Spaten, és nagyon sok kávézó van köztük pl a stop shop-ban is


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megéri váltani?

Jelenleg Szlovákában dolgozok és szuleimnél élek, átszámitva havi 150 ezret keresek nagyábbol de picit unalmas a munka. Barátnom munkanélkuli és a szuleivel lakik de azon gondolkodunk h elkellene koltoznunk Budapestre albérletbe. Mámint h mi kettecskén. Kozépsulis végzettségunk van csak és az lenne a kérdés h érdemes lenne e elkoltoznunk innen, milyen ott a munka piac és h meg e tudnánk élni esetleg jobb munkát tudnánk e találni. Minden választ nagyon szépen koszonok elore is.

2

Hajóval érkezünk Visegrádra. A váron kívül mi lehet még látványosság?

2

A Budavári Sörfesztiválra szeretnék felutazni. Érdekelne, hogy kb. milyen árban mozognak ott a sörök? Milyen a hangulat? Sok ember van? Volt már valaki?

2

Budapest déli - Balatonfüred az hány megálló?

http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/uf Gyorsitottal mennék

4

Mit vigyek egy osztálykirándulásra? Június 9-12- Tata, Öreg-tó. Ha tudtok jó szivatásokat akkor azt is várom.12-13 évesek vagyunk.6. -osok. Normális válaszokat adjatok kérlek.12/F.

Tudom rengeteg ilyen kérdés van a neten, de semelyik se olyan ami nekem is hasznos lehet.Bocsi a helyesírási hibákert ha voltak!

7

Egy vonal jegyet vegyek vagy kettőt?

Ha Pesten veszek egy vonal jegyet és a Déliből indulva a Deák téren átszállok a hármas metróra, akkor, amit eddig használtam jegy jó a hármasra is vagy ismét kell egyet lyukasztanom?

3

Miket lehet csinálni Ráckevén?

A párommal mennénk 2 éjszakára, és azt már látjuk, hogy vízben nincs hiány... Aqua Land és csúszdapark. De van más szórakozási lehetőség is ott ?? Gondolok itt diszkóra, sétálóutcára stb. Mindketten 19 évesek vagyunk szórakozni mennénk :)

3

Milyen olcsó szállások vannak Győrben?

Nyáron mennék a városba. Gyakorlatilag semmiféle elvárásom nincsen. Legyen egy ágy, meg legyen a fejem fölött tető, és ezzel el is van intézve. Zuhanyzásra lehetőség nem árt, de ha nincs, hát üsse kő, csak akkor a fapadossága az áron is látsszon. Hogy hol van, az teljesen mindegy, sétálni szeretek, csak azért ne legyen külterületi tanyán. Egy főre kellene, előreláthatólag egyetlen éjszakára. Minél olcsóbb legyen, az a lényeg - és még egyszer mondom, mert talán nem lényegtelen: nyáron venném igénybe.

Illetve még egy kérdés: nyilvános WC van a városban?

0

Kőszegen mit érdemes megnézni?

Kisgyerekkel mennénk 1 hétre, minden program érdekel. Kirándulás, látnivalók, bármi.

3

Hol tudom azt megnézni, hogy melyik vonaton ki a kalauz? Egyáltalán tudok ilyet megnézni?

Köszönöm

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!