Találatok a következő kifejezésre: Érden hol olyan (104 db)

Érden hol van olyan bolt ahol megveszik a használt de jó minőségü babakocsit meg babás dolgokat?

Legjobb válasz: Szia. Azt nem tudom,hogy E`rden hol lehet,csak ötletet adnék.Ìrd ki szórólapokra,hogy mit,és mennyiért adnál el,és tedd ki boltok hirdetüire,buszmégállóba,esetleg tedd fel az internetre.

Szia. Azt nem tudom, hogy E`rden hol lehet, csak ötletet adnék.Ìrd ki szórólapokra, hogy mit, és mennyiért adnál el, és tedd ki boltok hirdetüire, buszmégállóba, esetleg tedd fel az internetre.
Érden 2 bababoltot ismerek. Az egyik:LILLA BABABOLT Béke tér 3/e a másik:IL-MA BABABOLT Budai út 24.(itt olcsóbbak a cuccok) egy próbát megér..

Hol lehetne eltárolni a faanyagot az építkezés kezdetéig, ha nem tudjuk a helyszínre szállítani, van valamilyen megoldás erre? Van olyan gyakorlat hogy addig a tüzépen maradna a fizetési papír ellenében?

tavasszal kezdenénk, de most lenne érdemes megvenni, viszont nem vinnénk ki a helyszínre, mert nem tudunk addig ránézni...

Legjobb válasz: Ismerõs, aki kertes házban él?

Ismerõs, aki kertes házban él?

A Sims 3 Természetfeletti erőkben, hol tudok venni olyan "zombie plan"-t?

nem biztos, h ez a neve ilyen kis növény.:D

Legjobb válasz: A borsóágyú csak a gyûjtõi kiadásban volt benne :)

A borsóágyú csak a gyûjtõi kiadásban volt benne :)
A kérdező hozzászólása: ja oke koszonom.:)


Ki látott és hol, olyan 6 ezer ft-ig LAPOS talpú csizmát, lábszárközépig érőt kb? És nem hegyes orrút, és az 5 milis kocka sarok se legyen rajta.

Csak egy tök egyszer?, teljesen lapos talpú csizmát szeretnék. De kezd úgy t?nni, hogy ez lehetetlen. Mindenhol csak ezek az itt csatos, ott fényes,20 centis sarkú, hegyes orrú csizmák. :S

Legjobb válasz: A Deichmann-ban van de sajna 8 ezer forint. A deichmann.hu-n meg tudod nézni.

A Deichmann-ban van de sajna 8 ezer forint. A deichmann.hu-n meg tudod nézni.
gyere el gyöngyösre itt dunát lehet rekeszteni az ijen darabokból:D
A kérdező hozzászólása: óóó, dejó neked. messzevanaz nekem az a baj :D
Én a Deichmannban vettem kb. 2 hónapja, sötétzöldes- szürke, kerek orrú, tök lapos, térdig ér a szára, belefér a farmer szára is. Igaz, mûbõr, de matt, olyan mintha bõr lenne. 7990 Ft volt.Bokacsizma fazonban van 5990- 6990 Ft között ilyesmik. Ági
A kérdező hozzászólása: az pontjó lenne amit te leírtál. akkor benézek egy deichmann-ba. az elsõ is azt ajánlotta úgyis. köszi nektek.
A kérdező hozzászólása: óóó, mostlátom, 8 ezer...:( namindegy, hátha belefér még azis.

Hol nézhetnék olyan videókat az interneten ahol EMOS-sok az ereiket vágják fel?

Legjobb válasz: segg*rc,faragatlan gyíkok . tudjátok egyáltalán,hogy mi az az EMO? szerintem ku***ra nincsen semmi fogalmatok róla S::S és hogyha már ekkora szájhõs begyárok vagytok,akkor legalább nyelvtan órára üljetek be és tanuljátok meg,hogy olyan szó nem létezik,hogy "emos".. nem baj :) kis gyík*rcok. amúgy meg.. emok nem vágják az ereiket,ez is csak egy olyan b*zi tévhit amit az ember fia elkezd terjeszteni..az emberek elhiszik és a sok pózer szar meg csinálja :D:D gratulálok.így tovább(Y) az ilyen embereket,akik azt se tudják tényleg,hogy mi az az emo csak ugatnak :S agyon kéne rugdosni.

segg*rc, faragatlan gyíkok . tudjátok egyáltalán, hogy mi az az EMO? szerintem ku***ra nincsen semmi fogalmatok róla S::S és hogyha már ekkora szájhõs begyárok vagytok, akkor legalább nyelvtan órára üljetek be és tanuljátok meg, hogy olyan szó nem létezik, hogy "emos".. nem baj :) kis gyík*rcok. amúgy meg.. emok nem vágják az ereiket, ez is csak egy olyan b*zi tévhit amit az ember fia elkezd terjeszteni..az emberek elhiszik és a sok pózer szar meg csinálja :D:D gratulálok.így tovább(Y) az ilyen embereket, akik azt se tudják tényleg, hogy mi az az emo csak ugatnak :S agyon kéne rugdosni.
Hát, szerintem pedig neked kéne egy kiadós nyelvtanóra. Igen, egybe. Mert ez gázabb, mint az "emós".
a pózerek azok akik divatból csinálják amit csinálnak..(pl..divatból emok, divatból bmx-esek stb..) és közbe szart se tudnak az egészrõl :S..
A kérdező hozzászólása: Kérlek most komolyan! Linket küldjetek. És bizonyára nem egy 14 éves csajt kell piszkálni. Ne vesszünk már össze!
bizonyára egy 14 éves csajnek nem ilyen ocsmányságokat kell néznie ahol emberek vágják fel az ereiket... térjen észhez kisasszony!
remélem ha bárhol van ilyen azonnal leveszik!
Naaa, lehet, hogy készíteni akar egy klipet, de ezt a részét nem szeretné saját felvétellel megoldani! Bár az esély el kell ismernem igen kevés..
A kérdező hozzászólása: Ti faszládák tudtok olvasni nem én vagyok 14 éves kiscsaj hanem aki válaszolt. Normálisat. Faszládák.
Faszládák xD
Most komolyan, mit jelent az, hogy pózer?
hûha:D na látom megy itt az oltás. csak nyugodtan :D (amúgy azt a szót tényleg elírtam..mivel gyorsan gépeltem és megesik tudod :) hogyne, én egy 14éves(asszem ennyit írtál)[email protected] vagyok akinek az anyuci meg apuci mindent megvesz :) semmit se tud arról, hogy mi az a munkanélküliség, mit csinál az országgal ez a mocskos FIDESZ (és elõtte MSZP) stb.. :) és ku**a nagy világfájdalmam van azért, mert csak 12-ig engednek el, igen :) annyira beletrafáltál :O ez meg hogy sikerült ?? amúgy meg hha érdekel.., anyám munkanélküli, apámmal a kapcsolatom nagyon szar-évek óta nem találkoztunk- és :) ku**ra nem sajnáltatom magam azok a dolgok miatt amik történnek/történtek velem. mert minek ?:D attól nem lesz jobb. ja és 14éves sem vagyok :( pár évet még adj hozzá ;) meg nézzetek utána ténylegesen az emonak mielõtt bármit is mondtok :) amúgy meg nyelvtan órán nem tudom, hogy kinek mit tanítanak...de kérdezni lehet ;D amúgy meg az emot nem kéne összetéveszteni, azzal ami most folyik a világban :S rengeteg pózer, akik megszégyenítik az emot és ezáltal megutálják õket az emberek :S
Hát akkor így jártál :P
mióta tanítanak olyat nyelvtanórán hogy emo vagy emós? ennek nincsen semmilyen szabálya úgy veszem át magyarba angolból ahogy én akarom és úgy mondom ahogy én akarom! te pedig csakis egy ostoba tnike lehetsz a szád meg már akkora h elférne benne az összes emóS!!
Te tudod, cica? =D (A cica megszólítás szerintem a legtalálóbb, mert én még nem nagyon tudtam megkülönböztetni az emoboy-t az emogirl-tõl=D) Gondolom egy 14 éves kis p*cs vagy, akiben már annyira tudatosult a világfájdalma, mert anyuci meg apuci megköveteli, hogy 12-re érjen haza. =D Lóf*sz vagy te, nem emo, vered itt magad a semmire az interneten. És nem begyár, ha nem betyár, te igen nyomorék. =D
A kérdező hozzászólása: Nemár kérlek lécci.
ez engem is érdekel, a jelszó: AZ IGAZI EMOS HALVA SZÜLETIK!
Keress érsebész oktatófilmet, hátha még szebb is.
háhá ezt igencsak elnézted öcsisajt, ugyanis itt senki nem állította hogy 14 éves és lány.. szerintem te még 14 se vagy, hogy felfogd amiket a válaszolók írnak...

Kitartó férfiak. Hol vagytok? Szoktatok egyáltalán küzdeni még nõért? Létezik még szerintetek olyan nõ, akiért meg is éri?

Legjobb válasz: De tényleg, kérdezõ... felmerült bennem: miért akarják egyes nõk a nehezen kaphatót játszani? Nem szexuális értelemben értem. De ez a "küzdj értem" hozzáállás nevetséges. Értelmes férfi valóban nem fut olyan vonat után, ami nem veszi fel.

De tényleg, kérdezõ... felmerült bennem: miért akarják egyes nõk a nehezen kaphatót játszani? Nem szexuális értelemben értem. De ez a "küzdj értem" hozzáállás nevetséges. Értelmes férfi valóban nem fut olyan vonat után, ami nem veszi fel.
Ne bátorítsd a zaklatást. Vagy van kölcsönös érdeklõdés, vagy nincs, mindkét esetben butaság játszani a nehezen kaphatót/ olyan szekér után futni, ami nem vesz fel.
Küzdeni? Ez mit takar? Ha próbálkozok nála és elutasít egyértelmûen, akkor nem fogok "küzdeni", mert nem akarok nyomulós tapló lenni. Nem alázom meg magam ennyire. Ha elutasít, magára vessen, utána ne gondolja meg magát.
Csak azért küzdünk akiért érdemes.Sajnos egyre kevesebb nõért érdemes küzdeni!!!
Úgy veszem észre, hogy a nõkért már nem lehet küzdeni. Ha elsõre nem jössz be neki akkor kaparhatsz ahogy csak akarsz, barátságnál több nem lesz belõle, ha pedig bejössz neki akkor még küzdened sem nagyon kell. És természetesen van olyan nõ akiért érdemes de csak egy hülye fut olyan busz után ami nem veszi fel. Persze lehet én gondolom rosszul, kérdezõ te hogy látod?
Én be próbálkozom, de ha elutasító, nem fogom megalázni magam azzal, hogy újra meg újra próbálkozom... Egy kuva fel órára 10.000Ft Egy kuva egy órára 15.000Ft Egy kuva egy órára gumi nélkül 20.000Ft A méltóságod felbecsülhetetlen értek. Minden másra ott a Mastercard!
Van elég libanc a placcon úgyhogy én küzdök magamért továbbra is.
Február óta küzdök érte :) annyira imááádom, hogy minden percét megéri.
Elkényelmesedtek:) Ellustultak:D Túl sok a felajánlkozó nõci.
na az jó ha vigyorogsz :D szrintem põl ez az anyukáméknak lehet gratulálni dolog nem gáz..:D én is be szoktam vetni néha. pedig én nem vagyok csaj :D
De most akkor már tudod, hogy mi küzdünk.Csak neked kell egyértelmû jeleket adni!
Nem undok. Ez olyan visszautasításnak tûnik amin röhög a két fél és ki ki megy az útjára.
Fura egy cemende lehetsz... Ember legyen a talpán aki rajtad majd kiigazodik! Sok sikert hozzá!. :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem mufurcul..Jellemzõ rám , hogy inkább vigyorgok mindenen, meg szeretem a szóvicceket, néha csipkelõdni..de mostmár ezen is elgondolkozok, h ezt jól teszem e..:D
hát sok múlik azon, hogy a 2. at hogy mondod. ha mufurcul akkor én se próbálkoznék tovább, de ha nem akkor...:D
A kérdező hozzászólása: Hát akkor neked is undoknak tûnt..:D na látod errõl beszéltem. Én kajak nem gondoltam akkor sem undokoskodásnak..dehát mit mondjak mást. 'Köszönöm szépen'! :D
Ez neked kedvesség?:D inkább szarkasztikus visszautasítás
anyukáméknak lehet gratulálni???? ezeket szerintem felejtsd el bocsi de ha ezt kedvességbõl mondod? huh de én ezek után sarkon fordulnék, mert egy bókra nem túl kedves válasz :D
Kérdezõ:A talán sok mai ember szótárában nemet jelent.
Nem csodálom, hogy nem küzdenek érted ha olyan a stílusod amit a 2. srácnak elõadtál. Én köszönöm szépen, de keresek egy kedves lányt te meg undoskodj a macskáiddal.
A kérdező hozzászólása: Bíztassatok kicsit, h nem vagyok teljesen selejt..:D Egy olyan kérdést tettem fel, ami ma villamoson ülve jutott eszembe..aztán már ott tartok, h basszus lehet túl szarkasztikus és cinikus voltam úgy unblock minden férfi nemûvel..XD
Ha te nem mondasz konkrét ajánlatot a talán után, én úgy érezném magam a fiú helyében, mint az álláskeresõ, aki a "majd értesítjük" után nyaggatja a munkaadót, hogy mégis mikor értesíti. És ilyenkor háborodnak fel sokan, hogy a fiú nem érti meg az udvarias, de egyértelmû nemet.
A kérdező hozzászólása: és ez..egy talán szebb megfogalmazása..nem? :) ..
Lehet, hogy úgy tûnik, mintha játszadoznál. Abban meg mi a logika, hogy zaklatással nyerje el a bizalmadat? Mondanád inkább azt, hogy randizgassunk, és meglátjuk, hogy alakul.
Az a baj, hogy a legtöbben már néhány randi után döntést várnak. Most akivel volt három randim, arról honnan tudjam, hogy õ lesz életem szerelme? Jó esetben mondjuk elõ sem jön a probléma, mert mire az ember eljut oda, hogy döntsön, addigra már a másik is tudja, mit akar, és ez a viselkedésébõl kis odafigyeléssel elég egyértelmûen megállapítható.
#20:Aki azt mondja, hogy talán, az nem biztos magában és sokan nem szeretik a bizonytalanságot.Az emberek többnyire érzelmi biztonságot is várnak egy kapcsolattól(például, hogy ne kelljen amiatt aggódni, hogy a párja megcsalja, stb.).Aki azt mondja, hogy talán, az egyáltalán nem ezt sugallja. Mondjuk amikor az ember még nagyon az ismerkedés elején van valakivel, akkor még ez elnézhetõ, mert nem lehet minden jött-ment idegennek igent mondani.Szóval ilyen esetben elnézhetõ addig, amíg megismeri az ember a másikat.
Nem, nem küzdünk! Miért? Ha egy esetleges "Nem!" válasz esetén tovább küzdenénk, akkor mi vagyunk az idióta barmok kik nem értenek a szép szóból. Ha pedig elfogadjuk hogy a Nem az NEM, akkor meg jön, hogy meg se érdemeljük a csajt. Sehogy sem jöhetünk ki ebbõl a szituációból sikeresen, feleslegesen meg dolgozzon a fene.
Nõként én veled értek egyet, kérdezõ. Soha nem értettem az ilyen szórakozóhelyi ismerkedõ pasikat, odajön, táncolunk egyet, aztán vagy meg akar dugni, vagy máris halálosan szerelmes belém. Nemár... Szerintem a szerelemhez idõ kell, nem hiszek az elsõ látásra szerelemben. Olyan van, hogy valakire ránézek és megkívánom, de ez csak ösztönös vágy, ami aztán elég hamar el is múlik. De amikor valaki rögtön, vagy egy-két randi után szerelmet vall, azt hogy vegyem komolyan? Hiszen még nem is ismer... az meg mindennek a teteje, hogy nekem is azonnal döntenem kell - mégis mi alapján?? Szerencsére a párom nem ez a fajta. Mivel neki nem az volt a szempont, hogy legyen már egy nõje, hanem tényleg én érdekeltem, rá tudott szánni pár hónapot a randizásra. Nem kért elkötelezõdést, kizárólagosságot, nem állított döntés elé. Nem mondta, hogy szerelmes. Csak hogy jól érzi magát velem, ráérek csütörtök délután? Így amikor viszont oda jutottunk, hogy szerelmet vallott, azt pontosan tudtam, hogy megalapozott és komolyan gondolja. És addigra már én is úgy voltam, hogy el se tudtam képzelni az életem nélküle. Azt hiszem, ezt pontosan így kell csinálni.
A kérdező hozzászólása: 47-es..oké, rajta leszek..:D És beigazolódik, hogy nem a víz a hülye, amiért a kacsa nem tud úszni ..:D
A kérdező hozzászólása: Háziállatom nincs, barátaim vannak.... ;)
tanulj meg szerintem bókot fogadni :D elég egy lesütött szem, köszi aranyos vagy... és szép mosoly. nem kell beletenni ilyeneket.. ha bejön a csávó simíthatod közben a hajad vagy nemtudom mi a szokásod, na de az ilyen csipkelõdés stb. ismerkedésnéél nem túl jó utánna ha már ismered jobban érezni fogod kedveli e az ilyeneket :D
A kérdező hozzászólása: Komolyan nem játszom a hisztiset..csak lehet kacifántosan fogalmazok. Megpróbálom egyszerûbben leírni. Az, hogy undok vagyok lehet nem jó szó..szituációk: 1. Buliban srác: Mit kell tennem, h ma nálam aludj Én: Szüless újra! (Itt igen bunkó voltam, mert szerintem nem vagyok ribizli.) 2. Egy barát srác: Tök szép szemed van, eddig nem is tûnt fel. Én: Köszi, aranyos vagy. Anyukáméknak lehet gratulálni.. Szóval azt próbálom kihozni ebbõl, hogy nem mindenkivel vagyok undok, csak max nem olvadok el egybõl....és általában itt megáll a dolog..XD
elõzõ vok. azt elfelejtettem hozzátenni, h 1 évig próbálkoztam az illetõnél. majd pár hónappal késõbb azt hallottam vissza a barátnõjétõl aki megkérdezte h miért nem jöttünk össze, hogy ÉN KIHÁTRÁLTAM. persze. mert neki 1 év kellett hogy eldöntse hajlandó lenne 2-esben találkozni.
A kérdező hozzászólása: Másképp mondva..ha azt mondom talán lehetne belõle több, azt miért veszitek NEM-nek..:D
én bármikor kûzdök egy nõért aki jelzi h. lehetne valami... de ha érzem h. nincs esély már v. bármi akkor minek terheljem magam komolyan??? de létezik nõ akiért bármit megtennék! és még akkor és megéri ha nem sikerül, mert nagy tapasztalat lesz. eddig egy nõért küzdöttem azzal az erõvel amire kérdezel, és nem bántam meg annak ellenére h. nem happy end lett a vége
Néha olyanok is elvárják, hogy küzdjenek értük, akik amúgy bárkinek szétteszik a lábukat.Aki olyan emberrel szemben játssza meg a nehezen kaphatót, aki ténylegesen érdeklõdik iránta az elég nagy szélhámos.Na meg ilyenkor felteszi a férfi a kérdést magának, hogyha másnak nem kellett küzdenie az adott nõért, akkor neki miért kellene. Némi fordított logikát és képmutatást vélek felfedezni az ilyen nõk gondolkodásában. Amúgy van olyan nõ, akiért megéri küzdeni, de azok nem a [email protected]*cok, akik naponta mással kefélnek.Lehet mondani, hogy lehet attól még jó ember és a többi.Ezt nem is vonom kétségbe, de a konzervatívabb embereknek ez nem fér bele és nem tekintik normálisnak az effajta életvitelt.Legalábbis én nem. Szerintem sokaknál felborult és logikátlan lett a kapcsolatépítési sorrend.Régen többnyire az volt a szokás, hogy az emberek ismerkedtek, aztán udvaroltak, csókolóztak, aztán dugtak.Manapság meg dugnak, smárolnak, aztán esetleg ismerkednek és esetleg udvarolnak(bár néha ezt át is ugorják).
Na ezt te sem értetted, úgyhogy fogalmazd át.
A kérdező hozzászólása: Ha absz nem jön be a srác én azt megmondom neki és nem is várom el tõle, h tovább nyomuljon. Ez így tiszta. De van olyan eset amikor még fogalmad sincs róla, hogy ki tudnál e vele jönni..és várod h keressen, h adjon neked is bíztatást..de hiába várod, mert a 'talán' már nem elég nektek sem.
Az a ti hülyeségetek, hogy visszautasítjátok a pasit majd reménykedtek, hogy tovább próbálkozik. Fuj de undorító gondolat ez!!!Ezért utálom és nézem le a nõk felét. Ezt még is, hogy gondoltad?
Csak tudod nehéz megérezni azt, hogy mikor van értelme küzdeni, és mikor van az, amikor a másik már zaklatásnak veszi. Ráadásul senki sem azt szeretné, hogy "majd idõvel kialakul" alapon mondjon igent a lány, márpedig ha már az elején õ maga sem tudja, vagy bizonytalanságot mutat, hogy benne van-e a buliba, az lelombozó.
A kérdező hozzászólása: Igen..ilyesmire voltam kíváncsi..hogy úgy néz ki a legtöbbõtök az elsõ sikertelen próbálkozás után tovább áll, mert nem akarja magát megalázni. Én nagyon szeretném, ha többen lennétek, akik nem állnak tovább egybõl..:) Sajnos elsõnek én is kicsit undok vagyok, meg félek bízni és hinni nektek..de ha kitartóbbak lennétek úgy érzem nem bánnátok meg...Bár ez csak a magamról felállított kép, talán teljesen vakon vagyok XD
Amúgy meg egyenlõség van, küzdjetek ti nõk, Értünk. Én sem megyek le kutyába, csak a megaláztatást kapod, mert ha tepersz, jön a "nem tudok rád férfiként nézni, sajnálom." Akkor b\zd meg,
Én beszélgettem itt olyan csajszival, akinek pont ez volt a szövege. Lehet hogy te voltál? Szóval fasza volt minden, néhányszor írtam, dumáltunk, majd kezdett megszakadni ez, és amikor személyes találkozóra került a sor mellébeszélt, lemondta, nem írt más idõpontot stb. Pedig tényleg úgy tûnt hogy jól elvoltunk. Szóval az a tipikus lekoptatás.
Azért érdemes küzdeni, aki már ad valamilyen jelet, hogy a másik bejön neki, csak még nem biztos. Más esetben inkább zaklatás...
Ne haragudj, kérdezõ, de nem, nem éri meg. Ha ilyen vagy, egyértelmûen lejön, hogy nem. Ez már eleve nem vetít elõre semmi jót. Azt mutatja, hogy nem tudsz dönteni. Elõbb ismerkedj meg az illetõvel és utána kezdj vele kapcsolatba. Akkor nem lesz gond a megnyílás sem. Aki tetszik, azzal nem undok vagyok, hanem épp ellenkezõleg. Amint pedig írta valaki, senki nem fog érted kutyába lemenni, sem pedig megkockáztatni, hogy feljelentsék zaklatásért. Neked kéne helyre tenni inkább a gondolkodásod. Ha tetszik, mutasd ki és ha nem, legyél egyértelmû. Egy bibliai jó tanács amit adhatok, hogy az "igened legyen igen és a nemed legyen nem".
Nekem is volt olyan mint #21-esnek. Dumáltunk sokat neten, látszólag jól kijöttünk de amikor élõ találkozóra invitáltam akkor kitért, nem ért rá, elfelejtette, nem elérhetõ, stb... ez gáz. Vagy döntse el magában egyértelmûen egy nõ hogy akar valamit illetve nem, VAGY ha nem tud dönteni akkor tegyen azért hogy megismerje a másikat és utána már dönthet. Tevés alatt annyit értek hogy elmegy és találkozik vele. 5perc után is leléphet ha nemtetszik, aztán kész. Nem húzza senki a másik idejét.
jól ráb*sztam arra hogy kitartóan kûzdöttem és mindent megtettem.. és még mindig nem keltem fel abból az "ütésbõl" amit a végén kaptam de ennek ellenére azt mondom tényleg van nõ akiért érdemes harcolni! és bármit megér. csak kevés nõ az ilyen! nagyon nagyon kevés :S meg azért tényleg kell a nõtõl visszajelzés ami pozitív!! nem pedig nekünk kell kitalálni ez most mit jelent :D (19-es) :D
pedig normális nõnek tûnsz. és amúgy nem rossz az, ha megnézed, hogy otthagy-e a pasi, ha nem tud egybõl megfektetni, vagy nem. ebbõl látszik, hogy nem vagy qrva. vis remélem, hogy jól szedem le a dolgokat. :)
Azért írja azt amit ír mert nem lehet rajtad kiigazodni! Még mindig a hülye buta hisztis nõt játszod.De értsd már meg.Amit csinálsz az hülyeség és lényegében azt jelenti.Nem neked nincs esélyed.
A kérdező hozzászólása: jajj hát nyugi nem foglak lepontozni, és nem kell felháborodnod....és tényleg én sem akarnám , hogy küzdj értem..mert Te is pár hozzászólás után leírtál és megsértve érzed magad, és Te is elmondasz magadban mindennek. Pedig mi sem ismerjük egymást, fogalmad sincs róla h ezen a pár soron kívül milyen lehetek. És nem is érdekel...talán koppantál már párszor jó nagyot..nem tudom, mert nem ismerjük egymást :)
Kedves kérdezõ. Ha nem adsz esélyt, hogy megismerjenek akkor mégis honnan tudják a férfiak, hogy érdemes érted küzdeni?
A kérdező hozzászólása: Nem én voltam, én nem gyakran járok ide. :) Csak ma kíváncsi voltam a véleményetekre. :) .és bízok abban, hogy egyszer majd találkozok olyannal, aki szerint megéri velem kínylódni 19-es! örülök, h van ilyen férfi mint Te :)
Senki se fog olyan csajnál próbálkozni aki nem mondja meg egyértelmûen mi lehet. Nem fogok miatta koppanni!!!Én beleszeretek õ meg a végén azt mondja, hogy bocsi csak barátság
Már bocs, de azt honnan kellene tudnunk, hogy nálatok ez most csak amolyan "próbatétel" jellegû "elutasítás", vagy végleges? Sokszor pont az a baj, ha a srác nem veszi a lapot, és tovább próbálkozik, akkor meg a legtöbben elhordjátok mindenfélének. Másrészt meg ha nem hagyod magad megismerni, akkor miért gondolod, hogy bárki is küzdeni fog érted (pláne a mai rohanó világban)? Ki a franc akar küzdeni egy olyan valakiért, akirõl azt se tudja, hogy érdemes-e? Te szeretnél zsákbamacskát vásárolni egy párkapcsolat esetében? Szerintem nem. És ez a "még lehet belõle valami" az egyik legundorítóbb szöveg és hozzáállás, amit valaha olvastam/hallottam. Ez csak a TE kényelmedet szolgálja, hiszen bármikor mozdulhatsz innen elõre vagy hátra, attól függõen, hogyan alakulnak a dolgok, neked csak ki kell várnod, hogy mit mondj, hiszen semmi felelõsséged sincs. Én ezt ócska játszmázásnak tartom, semmi többnek, téged pedig olyan embernek, aki felelõtlenül játszadozik másokkal és mások érzéseivel, miközben poénnak gondolja az egészet, és irreális elvárásokkal áll elõ (ti. hogy majd valaki fog érte küzdeni). Most talán megkapom a lepontozást, de azt hiszem, a megnyilvánulásaid és a hozzáállásod alapján megismertelek, és bizton mondhatom, hogy NEM, nem küzdenék érted.
nem nagyon van már :) csak 1-2, akiért megéri kûzdeni

Létezik olyan E-mail küldő progit keresnék, amely mihelyt internetet ér el, dob nekem egy üzenetet, hogy hol van a laptop?

Legjobb válasz: A laptop hogyan határozza meg magától, hogy hol van? És még el is küldi neked (mit ír benne)? Ez kicsit olyan Knigh Rider-ihletésû gondolat, amiben azért van sok fikció.

A laptop hogyan határozza meg magától, hogy hol van? És még el is küldi neked (mit ír benne)? Ez kicsit olyan Knigh Rider-ihletésû gondolat, amiben azért van sok fikció.
A kérdező hozzászólása: Nem tudja google maps alapján bemérni, hogy hol van?
Tegyél a laptopodba egy GPS nyomkövetõt.
A kérdező hozzászólása: Most veszem észre, hogy kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést... remélem így is érthetõ
A kérdező hozzászólása: DE az is elég lenne, ha csak az ip-címet küldené el

Van olyan OKJ-s képzés ami ingyenes és ér is valamit? Ha igen hol találok?

Az ér is valamit azon azt értem hogy keresett szakma-e.

Legjobb válasz: Mellesleg azok se érnek semmit amikért fizetni kell! Elárulom miért vannak ezek az OKJ-k Mert a remek "törvényünk" elõírja, hogy csak "szakképzett" személy indíthat ilyen és olyan szakmához kötött vállalkozást.. Innentõl két lehetõség van vagy megcsinálod, vagy felveszel egyvalakit akár papíron is fiktíven akinek van ilyen végzettsége...

Mellesleg azok se érnek semmit amikért fizetni kell! Elárulom miért vannak ezek az OKJ-k Mert a remek "törvényünk" elõírja, hogy csak "szakképzett" személy indíthat ilyen és olyan szakmához kötött vállalkozást.. Innentõl két lehetõség van vagy megcsinálod, vagy felveszel egyvalakit akár papíron is fiktíven akinek van ilyen végzettsége...
23 éves korig, az elsõ, és a megfelelõ iskolákban ingyenes. én anno a MIOKban csináltam okjt. 2. év végén fizettem vizsgadíjat, és ennyi. nem dolgozok jogi asszisztensként, de tehetném. nézz utána a plussz kölcségeknek is, tudok olyn sulit, ahol bár ingyenesként van meghírdetve a szak, rengteg plusz költség van. alapítványi hozzájárulás, vizsgadíjak, stb...
Az Okj Jedi lovag képzõ!
Igen. Az OKJ a hiányszakmákra képez ki fiatalokat. Nekünk a google a barátunk, legyen a tiéd is.
A kérdező hozzászólása: Hát nem teljesen így van mivel pl.: heggesztõ, villanyszerelõ hiány szakma és nem ingyenes.
A kérdező hozzászólása: :D Na de tényleg komolyra fordítva a szót.Nem tudtok olyat mondani amire érdemes lenne menni?
Bocsánat az off-ért. Miért kevés a Túry doki?
Bocs, de a google-t megnezted?
A kérdező hozzászólása: megnéztem, de sehol semmi intézményrõl nem írnak, csak rengeteg cikket ad ki ezekrõl a betegségekrõl...nekem meg konkrét intézmény, vagy doki kéne:S
szia Vadaskert Kórház és Szakambulancia http://www.vadaskertalapitvany.hu itt konkrétan tudom h ezzel foglalkoznak mert én is odajárok és ott kezelnek és elég yol, és szeretettel csinálják anorexiás vagy?
kicsit kései válasz: Pászthy Bea, I. gyerekklinika


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!