Találatok a következő kifejezésre: Érdemes venni nevű (7 db)

Kazincbarcikán a NEMO-nevű kisállatkereskedésben (vagy állatboiltban, vagy ki hogy moindja ) érdemes venni hörcsögöt, vagy ott inkább ne?

szeretnék kicsi fiu aranyhörit de mmiskolcon a szinvába meg a plázába sem ajánlják!akkor esetleg barcikán a nemo-ba vehetek?vagy az nem tul jó ötltet!de ha ne vegyek egyik helyen se akkor mégis hol?

Legjobb válasz: A szinvába miért nem ajánlják? Barátnõmnek a párja ott vette az arany hörit barátnõmnek, köszöni jól van.

A szinvába miért nem ajánlják? Barátnõmnek a párja ott vette az arany hörit barátnõmnek, köszöni jól van.
A kérdező hozzászólása: értem, meg amugy ott is nemrég alakitották át az egészet!vann kiengedve vagy 3 vagy mennyi papgájm is!de akkor nyugodtan vehtek a SZINVÁBA?
szerintem a némóval sincs semmi baj nekem tengerimalac van onnan de semmi baja sincs:)
A kérdező hozzászólása: aha értem!akkor lehet hogy ot veszem me vagy a szinvába, vagy nemtom!!milyen szinû tengerimalac?
Azért mondják általában, hogy ne állatkereskedésben vegyél állatot, mert a kereskedésben általában nem szelídítik a kicsiket, hímek, nõstények ömlesztve vannak tartva, és az állatok korát se mindig mondják meg jól, az esetleges betegségekrõl pedig ne is beszéljünk. Szóval elsõsorban megbízható tenyésztõtõl vegyél állatkát, ha nem megy, akkor pedig menj be a kisállat kereskedésbe és jó alaposan nézd meg az állatot, amit megveszel.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm!hát lehet, hogy vennéjk inkább tenyésztötöl de egyet sem ismerek ugyhogy akkor kisállatkereskedésben fogom sztem megvenni!meg amugy fiut akarok, tehát ha hazavinném azt azért nem hinném hogy az lefialna:D furi is lenne

Az iZ3D nevű programhoz melyik anaglif szemüveget lenne érdemes venni?

Leszedtem a programot, már csak szemüveg kéne hozzá és akkor tudnám is használni, de nem tudom melyik szemüveggel lenne a legszính?bb a játék, magenta/zöld vagy a colorcode (lila/borostyán) szemüveggel.

Érdemes venni brita nevű víztisztító készüléket?

Legjobb válasz: én az eSpring víztisztítót ajánlanám

én az eSpring víztisztítót ajánlanám
Nem, van ugyanaz a minõség, csak azt kitúrta a brita. Na nem az áraival.
Egy szûrõbetéttel nagyon kevés vizet szûr, nagyon drágán! A sokkal több víz szûrésére alkalmas beépített víztisztítók drágábbak ugyan, de sokkal kevesebb szûrõt kell cserélni. Ez például 10.000 liter vizet tud szûrni egy kb. 7000Ft-os szûrõvel, és még a vize is tisztább: http://viztisztitos.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1164723


20000ft-ig milyen telefont erdemes meg venni? Tudom hogy nem a legjobbak de legalabb vigye el a subway surfers nevu jatekot meg ilyesmiket.

Legjobb válasz: Ha a türelmetlenség életeket követelne ... Semmilyet , legalább 30ezret gyûjts össze

Ha a türelmetlenség életeket követelne ... Semmilyet , legalább 30ezret gyûjts össze
20k-ért a számológép is akadozni fog rajta, nemhogy egy játék...
Ennyiért nincs olyan ami vinné ezt a játékot
jajj, én élek-halok érte..most leárazták a rossmannban és pályázok egyre..:P
Én még januárban vettem, és szerintem nagyon finom az illata, bár én elõtte nem ismertem, csak azért akartam megvenni, mert "Berlin".:D De nem bántam meg, a környezetemben mindenkinek nagyon tetszik az illata.:)
Én ma vettem meg a rossmannba 2500-é :) , eddig nem ismertem, de huhh nagyon jó illata van:) Nagyon tetszik! :)
A kérdező hozzászólása: megvettem...és igen ..fanatikus :D most már énis élek-halok érte
azóta én is megvettem..én vagyok az 1.válaszoló:D
A kérdező hozzászólása: akkor használjuk egészséggel :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!