Találatok a következő kifejezésre: Érdemes venni magne B6 (2 db)

Érdemes venni Béres magne B6 vitamint vagy maradjak a sima magne b6-nál?

Köszönöm a válaszokat!27 hetes pócak babás

Legjobb válasz: Szia!Én mind a kettöt kipróbáltam a magneB6-ból 3szor2-t kellett szednem a Béresböl pedig 2-t egyet reggel egyet este ! Igy a Béres sokkal gazdaságosabb! viszont van olyan ismerösöm akinek jobban bejött a Magne b6 mert ugye kisebb adagokban adagolód a szervezetedbe! Ha gondolod próbáld ki! Minden jót! 24 hetes kismama

Szia!Én mind a kettöt kipróbáltam a magneB6-ból 3szor2-t kellett szednem a Béresböl pedig 2-t egyet reggel egyet este ! Igy a Béres sokkal gazdaságosabb! viszont van olyan ismerösöm akinek jobban bejött a Magne b6 mert ugye kisebb adagokban adagolód a szervezetedbe! Ha gondolod próbáld ki! Minden jót! 24 hetes kismama
Szia! Ez attol függ, hogy milyen erõsek a nyilalások, alhasi fájdalmaid, ill. nyitva vagy e. Én sajnos elkezdtem kinyílni, és a méhösszehúzodásaim, keményedéseim is sûrûek voltak, így az orvosom javaslatára 3x1 szem Béres MagneB6-ot kell szednem, mert abban több a hatóanyag. Ártani nem árt, mert a magnézium, mint a c vitamin is, a felesleg kiürül pisilésnél.
ÉN MAGNE B6 EXTRÁT SZEDTEM ABBÓL MÉG KEVESEBB KELL.

Magne B6 vagy Magne B6 Balance-t érdemes inkább venni? Tapasztalatok?

Állandóan ideges, feszült vagyok és mindenen halálra izgulom magam. Folyamatosan gyomorgörcseim vannak, rossz a közérzetem. Olvastam,hogy a Magne B6 jó erre, csak azt nem tudom,hogy a kettő közül melyik lenne a jobb választás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!