Találatok a következő kifejezésre: Érdemes továbbtanulnom hogy szakközépiskolába járok (1 db)

Érdemes továbbtanulnom úgy hogy szakközépiskolába járok?

nagyon sokat hallom azt hogy van x y diplomám és nem kellek sehova,akinek meg van egy jó szakmája az dolgozik...informatika szakra járok

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mindenképpen menny tovább! Az informatikusok keresik a legtöbbet, és nagyon jól el lehet helyezkedni. Ráadásul elmondhatod majd maradról, hogy egyetemista vagy, és ez a legnagyobb szó!!!

Szia! Szerintem mindenképpen menny tovább! Az informatikusok keresik a legtöbbet, és nagyon jól el lehet helyezkedni. Ráadásul elmondhatod majd maradról, hogy egyetemista vagy, és ez a legnagyobb szó!!!
Van ennek az élméletnek alapja, de akinek van diplomája az általában többet keres. Úgyhogy, ha jók a jegyeid, és kedved van hozzá, akkor megéri... Szerintem végezd el az iskoládat, legyen valami szakmád, utána meg még tanulhatsz ha van kedved. Legjobb lenne informatikai egyetemre menni, ahol nagyon könnyû dolgod lesz, mivel már most sokmindent tudsz
A kérdező hozzászólása: 4, 9 körül vagyok ! köszi a válaszokat:) megfontolom
Persze, hogy érdemes! De elõbb minden lehetséges vizsgát tegyél le a suliban, amit csak tudsz. Utána pedig mérnök informatikus szakra mehetsz valamelyik fõsulira vagy egyetemre. Általában ott is lehet még valamilyen szakirányt választani: grafika, robotika stb.
A kérdező hozzászólása: és szerintetek egyetem melett lehet dolgozni?mert már nagyon elõre gondolkodok szeretnék biztos stabil jó életet élni:)
Diplomával elhelyezkedhetsz akár kõmûvesként is (ez csak példa :) ) De diploma nélkül nem lehetsz pl. igazgató.
Lehet egyetem mellett dolgozni, hogy mennyire az már máskérdés. Ha nagyon tinglitangli intézmény, akár nappali tagozat mellett is. De van esti és levelezõ tagozat is, és akkor akár napi 8 órát is dolgozhatsz...
A kérdező hozzászólása: hm remek!:) köszönöm a válaszokat;)
Ganz Ábrahám ugye? :) látom jó régi kérdés úgyhogy már elballagtál?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van Budapesten olyan középiskola ahol van olyan képzés, melyben a földrajz kap hangsúlyt?

1

Milyen a Eötvös József Gimnázium?

Hat osztályos gimibe szeretnék jelentkezni.

5

Õszi érettségi (matek ) nehezebb szokott lenni mint a tavaszi? Sok sikert minden sorstársamnak!

2

Csak szerintem hülyeség a középszintű érettségi tételeket órán Powerpoint-ban előadni rendes érettségi szintű felelés helyett?

Ezt találta ki az új angoltanár, aki egyébként marha furcsa személyiségnek számít a sulinkban. Nekem már megvan középszintű nyelvvizsga+érettségi, de bejárok angolra, hogy a saját emelt szintű gyakorlómból készüljek az emelt érettségire, pedig úgy volt, hogy "elvileg" lesz külön előkészítő rá, de ez még akkor állt fenn, mikor még a régi, szuper tanárnő volt.
Azt találta ki a középszinteseknek, hogy a megadott témát PP-ben dolgozzák ki otthon, és itt adják elő osztály előtt. Szerintük sok időt vesz igénybe a géppel szórakozni, és jobb csak a tanárnak felelni a témából, mert érettségin se Powerpointoznak szóbelin. Mi a véleményetek erről?

Amúgy órákon gyakorlatilag szinte mindennel foglalkozunk, csak angollal nem,(volt is felhorkanás szülőin, de pont az angoltanár nem volt ott) a tanárt egyszer se hallottuk pl. ma se angolul megnyilvánulni, ahhoz képest, amilyen szigorúnak próbálja eladni magát.. de ez már másik ügy. :D

0

Szerintetek a kamatos kamat számitásnál a Kn el kezdődő képlet vagy a Tn es képlet a jó? Mert ahány tanár annyi féle módon mondják

0

Van itt olyan, aki a Fasori Gimibe jár? Mit gondoltok az új igazgatóról? (Szülő véleménye is érdekelne)

0

Milyen máig működő leánygimnáziumok vannak az országban?

Patrona kivételével.

0

Melyik érettségi tantárgyak pontszámait veszik figyelembe a jelentkezéskor Tanítóképző Főiskolán?

3

Joga van egy tanárnak ahhoz, hogy egy egész tanévre megduplázza egy konkrét diák esélyét a felelésre?

1:36hoz helyett megteheti azt, hogy 1:18hoz esélyt ad a diáknak a felelésre sorsolás esetén?

3

Albérletes főiskolások, egyetemisták! Milyen problémákkal szembesültök az együttlakással és a közös élettel a lakótársakkal?

Egy esszét kell írnom ezekről a problémákról, nagy segítségek lennének számomra! :)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!