Találatok a következő kifejezésre: Érdemes továbbtanulnom hogy szakközépiskolába járok (1 db)

Érdemes továbbtanulnom úgy hogy szakközépiskolába járok?

nagyon sokat hallom azt hogy van x y diplomám és nem kellek sehova,akinek meg van egy jó szakmája az dolgozik...informatika szakra járok

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mindenképpen menny tovább! Az informatikusok keresik a legtöbbet, és nagyon jól el lehet helyezkedni. Ráadásul elmondhatod majd maradról, hogy egyetemista vagy, és ez a legnagyobb szó!!!

Szia! Szerintem mindenképpen menny tovább! Az informatikusok keresik a legtöbbet, és nagyon jól el lehet helyezkedni. Ráadásul elmondhatod majd maradról, hogy egyetemista vagy, és ez a legnagyobb szó!!!
Van ennek az élméletnek alapja, de akinek van diplomája az általában többet keres. Úgyhogy, ha jók a jegyeid, és kedved van hozzá, akkor megéri... Szerintem végezd el az iskoládat, legyen valami szakmád, utána meg még tanulhatsz ha van kedved. Legjobb lenne informatikai egyetemre menni, ahol nagyon könnyû dolgod lesz, mivel már most sokmindent tudsz
A kérdező hozzászólása: 4, 9 körül vagyok ! köszi a válaszokat:) megfontolom
Persze, hogy érdemes! De elõbb minden lehetséges vizsgát tegyél le a suliban, amit csak tudsz. Utána pedig mérnök informatikus szakra mehetsz valamelyik fõsulira vagy egyetemre. Általában ott is lehet még valamilyen szakirányt választani: grafika, robotika stb.
A kérdező hozzászólása: és szerintetek egyetem melett lehet dolgozni?mert már nagyon elõre gondolkodok szeretnék biztos stabil jó életet élni:)
Diplomával elhelyezkedhetsz akár kõmûvesként is (ez csak példa :) ) De diploma nélkül nem lehetsz pl. igazgató.
Lehet egyetem mellett dolgozni, hogy mennyire az már máskérdés. Ha nagyon tinglitangli intézmény, akár nappali tagozat mellett is. De van esti és levelezõ tagozat is, és akkor akár napi 8 órát is dolgozhatsz...
A kérdező hozzászólása: hm remek!:) köszönöm a válaszokat;)
Ganz Ábrahám ugye? :) látom jó régi kérdés úgyhogy már elballagtál?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

8. Általános iskola utána keressek rendészeti iskolákat vagy katonait valaki segítene? Iskolai átlag amivel belehet kerülni?

2

Ki fogok menni 2014. szeotemberében magyarba tanulni, de van pár kérdésem tudnátok válaszolni rá?

Horvátországban élek ,de minden vágyam ,hogy magyarba mehessek tanulni és úgy látszik ,hogy 2014.szeptemberében teljesülni fog és van pár kérdésem mert pár dolgot nem értek és ebben kérem a segítségeteket.
-1.Középsulis vagyok 1. és át szeretnék iratkozni magyar középsuliba ,hogy tegyem hogy iratkozzak át menjek ki magyarba és ott iratkozzak be lehet itt is Horváthban email vagy valami segítségévél és majd szeptemberben magyarban kezdek?
-2.Kell felvételit vagy ilyesmit írnom ,hogy vegyenek fel?
-3.Ösztön díjjal tudok csak kimenni magyarba ezért az fél évit és az év végit fére teszem a sulira és tudom ,hogy pár középsuliba adnak ilyen ösztön díjat ebből lehetséges lenne a koli árát fizetni?
-4. A koliban kapunk kaját is?
-5. Hogy tudnák átiratkozni más suliba ,hogy az itteni tanárok csak az utolso pillanatban tudják meg mert ha netá n elobb tudnák meg direkt rosszabb jegyet adnának stb..valami tanács?
Elore is koszonom!

9

Szerintetek a Medgyessi vagy a Bethlen?

Felvételi előtt állok és nem tudom eldönteni hogy debrecenbe a medgyessibe menjek angolra vagy a bethlen gábor szakközépbe szintén angolra lécci írjatok véleményeket a két suliról melyik a jobb vagy melyik a keményebb? Egyébként ha ez számít ügyvéd szeretnék lenni?

3

Felvételi pontszámításnál lehet ilyen?

Egy kötelező és egy választott tárgy után kapom az érettségi százalék alapján a pontokat, viszont egy másik tárgyból emeltet csinálok, aminek nem számolják a százalékát csak megkapom utána az 50 pontot?

1

Középiskolákban tanulmányi eredményekre lehet ösztöndíjat kapni?

0

Kirúghatnak az egyetemről ha mondjuk bűncselekményt követek el?

Illetve ha elvégzem a jogász szakot, akkor ugye dr. leszek. Ha bűncselekményt követek el, elveszik ez dr. titulus?

3

Melyik középiskolát ajánljátok Pest megyén belül?

4-es átlagú vagyok és az angol nyelvet szeretném tökélyre csiszolni. Két tannyelvű is szóba jöhet.

2

Hogy lehet leváltani egy tanárt?

Az egész osztály utálja, mert mindenkit szo.pat, azt hiszi, hogy csak a tesi körül forog a világ, gyengébb képességűektől is azt várja el, mint a csúcshiperszuperektől, igazságtalanul ír be egy órán több egyest is akár a fél osztálynak, csak mert ő úgy látta, hogy nem dolgoznak, és ilyenek. Országos versenyeken résztvevő sportemberek közül is van, aki csak 3-as. Pedig csinálja is, de a tanár nem csípi. Engem speciel csíp, de én rohadtul utálom a modorát, ahogy lekezel minket, ahogy semmibe veszi az osztályt. És ő panaszkodik egyfolytába osztályfőnöknek, de van, hogy az igazgatónak is szólt. Tavaly is le akartuk váltani, csak azt mondták, hogy idén már nem lesz, de sajnos mégis. Osztályfőnök is tudja, hogy milyen, meg az is feltűnik, hogy csak nála "rossz" az osztály. De azt mondják, nem tudunk mit tenni. Tényleg nem lehet leváltani? Vagy hogy lehetne? Hova kéne írni? Iskolafenntartó? Vagy hova?

6

Tudnátok mesélni a budapesti Városmajori Gimnáziumról?

Bármi érdekelne róla,hogy milyen az iskola,a tanárok milyenek,a diákok milyenek,bármi jó lenne.

Előre is köszi

1

Aki kozépsulis és kolis és jol tanul az kaphat tandíjat?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!