Találatok a következő kifejezésre: Érdemes továbbtanulnom hogy szakközépiskolába járok (1 db)

Érdemes továbbtanulnom úgy hogy szakközépiskolába járok?

nagyon sokat hallom azt hogy van x y diplomám és nem kellek sehova,akinek meg van egy jó szakmája az dolgozik...informatika szakra járok

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mindenképpen menny tovább! Az informatikusok keresik a legtöbbet, és nagyon jól el lehet helyezkedni. Ráadásul elmondhatod majd maradról, hogy egyetemista vagy, és ez a legnagyobb szó!!!

Szia! Szerintem mindenképpen menny tovább! Az informatikusok keresik a legtöbbet, és nagyon jól el lehet helyezkedni. Ráadásul elmondhatod majd maradról, hogy egyetemista vagy, és ez a legnagyobb szó!!!
Van ennek az élméletnek alapja, de akinek van diplomája az általában többet keres. Úgyhogy, ha jók a jegyeid, és kedved van hozzá, akkor megéri... Szerintem végezd el az iskoládat, legyen valami szakmád, utána meg még tanulhatsz ha van kedved. Legjobb lenne informatikai egyetemre menni, ahol nagyon könnyû dolgod lesz, mivel már most sokmindent tudsz
A kérdező hozzászólása: 4, 9 körül vagyok ! köszi a válaszokat:) megfontolom
Persze, hogy érdemes! De elõbb minden lehetséges vizsgát tegyél le a suliban, amit csak tudsz. Utána pedig mérnök informatikus szakra mehetsz valamelyik fõsulira vagy egyetemre. Általában ott is lehet még valamilyen szakirányt választani: grafika, robotika stb.
A kérdező hozzászólása: és szerintetek egyetem melett lehet dolgozni?mert már nagyon elõre gondolkodok szeretnék biztos stabil jó életet élni:)
Diplomával elhelyezkedhetsz akár kõmûvesként is (ez csak példa :) ) De diploma nélkül nem lehetsz pl. igazgató.
Lehet egyetem mellett dolgozni, hogy mennyire az már máskérdés. Ha nagyon tinglitangli intézmény, akár nappali tagozat mellett is. De van esti és levelezõ tagozat is, és akkor akár napi 8 órát is dolgozhatsz...
A kérdező hozzászólása: hm remek!:) köszönöm a válaszokat;)
Ganz Ábrahám ugye? :) látom jó régi kérdés úgyhogy már elballagtál?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

évközben át lehet jelentkezni másik iskolába?

és mennyi macerával jár?
ezt meg lehet csinálni egyik napról a másikra?

2

Van ahol bevezették idén a kötelező tornadresszt?

1

Szerintetek érdemes át menni UMSZKI-ból a Katonába? Azt mondták hogy csak hülyék járnak oda akik nem tudnak szorozni. De itt meg Ge. I az összes tanár és Szo. Nak mint állat.

2

Teleki blanka gimnázium?

most vagyok 8.-os és voltam egy ilyen suliválasztos börzén és nagyon megtetszett ez a suli :)) de nehéz ide bekerülni vagy könnyebb??. és hányas átlagtól vesznek fel? milyen a suli közössége? előre is köszönöm a válaszokat !

4

Milyen a Debreceni Egyetemen az Informatikai Kar és mennyire nehéz bekerülni?

Illetve melyik egyetem/főiskola informatika képzését ajánlanátok? Elsősorban programtervező informatika képzés érdekel.

0

Valaki elmondaná, aki jogra jár otthon, hogy miket tanulnak jogon első éven? Én is jogász hallgató vagyok, de külföldön és érdekelne, hogy mennyiben tér el vagy hasonul a a két képzés.

egyetem jog külföld otthon hallgató

7

Szegeden a Vasváriban (Gutenberg utca) fűtenek már rendesen?

5

Melyik gimnáziumba menjek? ( Karinthy? Szent László? Madách? )

Sziasztok , most vagyok 8. osztályos ( idén végzek a Városligetiben ) , és sajnos fogalmam sincs hol tanuljak tovább. A szüleim nagyon erőltetik a Karinthy-t de nekem valahogy nem nyerte el a tetszésem. Gondolkodtam a Szent Lászlón de nem tudom jó-e a közösség és hasonlók. Eszembe jutott még a Madách és ehhez hasonlók de nem tudom.
Elsősorban az említett iskolákban végzettektől szeretnék tanácsot kérni :) köszönöm :) ( de szívesen elfogadom más iskolában végzettekét is :D )( ha az átlagot nézzük 1. óta kitűnő vagyok)

11

Érettségi után az első OKJ ingyen van igaz?

Grafikus OKJ-ket keresek és mindenhol olyan drágák. Nekem ezt nem kell figyelembe vennem mert az első szakmám lenne? Vagy ilyenkor hogy van?

4

Melyik középsuli van legközelebb az Erzsébet királyné szakközépiskolához? (Budapest)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!