Találatok a következő kifejezésre: Érdemes továbbtanulnom hogy szakközépiskolába járok (1 db)

Érdemes továbbtanulnom úgy hogy szakközépiskolába járok?

nagyon sokat hallom azt hogy van x y diplomám és nem kellek sehova,akinek meg van egy jó szakmája az dolgozik...informatika szakra járok

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mindenképpen menny tovább! Az informatikusok keresik a legtöbbet, és nagyon jól el lehet helyezkedni. Ráadásul elmondhatod majd maradról, hogy egyetemista vagy, és ez a legnagyobb szó!!!

Szia! Szerintem mindenképpen menny tovább! Az informatikusok keresik a legtöbbet, és nagyon jól el lehet helyezkedni. Ráadásul elmondhatod majd maradról, hogy egyetemista vagy, és ez a legnagyobb szó!!!
Van ennek az élméletnek alapja, de akinek van diplomája az általában többet keres. Úgyhogy, ha jók a jegyeid, és kedved van hozzá, akkor megéri... Szerintem végezd el az iskoládat, legyen valami szakmád, utána meg még tanulhatsz ha van kedved. Legjobb lenne informatikai egyetemre menni, ahol nagyon könnyû dolgod lesz, mivel már most sokmindent tudsz
A kérdező hozzászólása: 4, 9 körül vagyok ! köszi a válaszokat:) megfontolom
Persze, hogy érdemes! De elõbb minden lehetséges vizsgát tegyél le a suliban, amit csak tudsz. Utána pedig mérnök informatikus szakra mehetsz valamelyik fõsulira vagy egyetemre. Általában ott is lehet még valamilyen szakirányt választani: grafika, robotika stb.
A kérdező hozzászólása: és szerintetek egyetem melett lehet dolgozni?mert már nagyon elõre gondolkodok szeretnék biztos stabil jó életet élni:)
Diplomával elhelyezkedhetsz akár kõmûvesként is (ez csak példa :) ) De diploma nélkül nem lehetsz pl. igazgató.
Lehet egyetem mellett dolgozni, hogy mennyire az már máskérdés. Ha nagyon tinglitangli intézmény, akár nappali tagozat mellett is. De van esti és levelezõ tagozat is, és akkor akár napi 8 órát is dolgozhatsz...
A kérdező hozzászólása: hm remek!:) köszönöm a válaszokat;)
Ganz Ábrahám ugye? :) látom jó régi kérdés úgyhogy már elballagtál?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért kell ilyen kevés pont az államilag támogatott mérnöki szakokra? Ennyire nehéz vagy ennyire kevesen jelentkeznek rá?

4

Szerintetek mi legyen? Továbbtanulás

most vagyok 8.-as, eldöntöttem hogy gépészmérnk szeretnék lenni.
Szombathelyen lakom, és 2 iskola között gondolkodom.
Gépipari, vagy Kanizsai Dorottya Gim.
Szerintetek? 4,5 feletti az átlagom, azzal nincs gond.
Ha gimibe megyek, utána még lehetek gépészmérnök?
KDG-nek+: vannak lányok, meg az angolt jól oktatják sok órában.
Gépiparinak-: nincsenek lányok, 4 év csak fiúk között azért húzós :S, meg nem tudom hogy tanítják az angolt.

6

Aki tud segitsen fontos magyar általános iskolát lehet találni németországban? Esslingenben

2

Lehet e érettségi utáni, ingyenes szakképzést másik iskolában folytatni? (bővebben lent)

Sziasztok! Okjs szakmát nyújtó, szakközépiskola besorolású intézményben tanulok. A képzés két éves. 20 éves leszek az idei tanévben, tehát jövőre már nem kezdhetek másik nappali képzést. Nem szeretném félbehagyni, viszont költözés "lóg a levegőben". Átmehetek e egy másik hasonló besorolású iskolába úgy, hogy beszámítsák az itt elvégzett évemet? Vagy novembertől felvennének e?

0

A Gundelben az idegenforgalmi szakon hány óra van egy héten?

0

8. -as vagyok, és teljesen jogtalanul kaptam egy szaktanárit. Mennyire fogja ez befolyásolni a továbbtanulásom?

Ez az elsô szaktanárim,de nem most kellett volna elkezdeni a gyûjtögetést.Ráadásul az ofõm és az oszt.társaim szerint is jogtalanul kaptam.Az ellenõrzömben viszont nincs benn.

7

Ha vonatvezető akarok lenni melyik szakiskolába kell menni? Kérlek normális válaszokat írjatok

4

Szerintetek a Hild Rossz suli dunaujvárosban. Ha rossz mitől rossz? És csak az az eggyetlen olyan suli ahol asztalos szakmát lehet kapni középsuliba és az nem keveset keres. Ha hasznát veszi. Mer lenne egy sima munkám és mellette maszekolgatnék.

Mert okj n tudok szerezni/tanulni egy rendörnek vagy eladónak ...de ezt kiakarom normálisan tanulni...szerintetek?

1

Azoknak, akiknek elváltak a szülei valóban ingyenes a felsőoktatás? (Államilag támogatott)

4

Gimnáziumba (matek szakra) vagy szakközép iskolába (informatika szakra) mennyek, ha (C++, java stb. ) programozó szeretnék lenni? (később még egyetemre is szeretnék menni)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!