Találatok a következő kifejezésre: Érdemes továbbtanulnom hogy szakközépiskolába járok (1 db)

Érdemes továbbtanulnom úgy hogy szakközépiskolába járok?

nagyon sokat hallom azt hogy van x y diplomám és nem kellek sehova,akinek meg van egy jó szakmája az dolgozik...informatika szakra járok

Legjobb válasz: Szia! Szerintem mindenképpen menny tovább! Az informatikusok keresik a legtöbbet, és nagyon jól el lehet helyezkedni. Ráadásul elmondhatod majd maradról, hogy egyetemista vagy, és ez a legnagyobb szó!!!

Szia! Szerintem mindenképpen menny tovább! Az informatikusok keresik a legtöbbet, és nagyon jól el lehet helyezkedni. Ráadásul elmondhatod majd maradról, hogy egyetemista vagy, és ez a legnagyobb szó!!!
Van ennek az élméletnek alapja, de akinek van diplomája az általában többet keres. Úgyhogy, ha jók a jegyeid, és kedved van hozzá, akkor megéri... Szerintem végezd el az iskoládat, legyen valami szakmád, utána meg még tanulhatsz ha van kedved. Legjobb lenne informatikai egyetemre menni, ahol nagyon könnyû dolgod lesz, mivel már most sokmindent tudsz
A kérdező hozzászólása: 4, 9 körül vagyok ! köszi a válaszokat:) megfontolom
Persze, hogy érdemes! De elõbb minden lehetséges vizsgát tegyél le a suliban, amit csak tudsz. Utána pedig mérnök informatikus szakra mehetsz valamelyik fõsulira vagy egyetemre. Általában ott is lehet még valamilyen szakirányt választani: grafika, robotika stb.
A kérdező hozzászólása: és szerintetek egyetem melett lehet dolgozni?mert már nagyon elõre gondolkodok szeretnék biztos stabil jó életet élni:)
Diplomával elhelyezkedhetsz akár kõmûvesként is (ez csak példa :) ) De diploma nélkül nem lehetsz pl. igazgató.
Lehet egyetem mellett dolgozni, hogy mennyire az már máskérdés. Ha nagyon tinglitangli intézmény, akár nappali tagozat mellett is. De van esti és levelezõ tagozat is, és akkor akár napi 8 órát is dolgozhatsz...
A kérdező hozzászólása: hm remek!:) köszönöm a válaszokat;)
Ganz Ábrahám ugye? :) látom jó régi kérdés úgyhogy már elballagtál?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miskolcon ismeri valaki a Zrinyi gimnáziumot? Oda kell mennem vizsgázni, milyenek a tanárok?

2

Így tehetek társadalmi ismeretek érettségit?

Egy éve érettségiztem, most felsőfokú szakképzésre járok. A gimnáziumban nem tanultunk társadalmi ismeretek, szóval nincs belőle jegyem, viszont az OKJ-s suliban volt egyetemi előadó professzorral szociológiánk, politológiánk, közgazdaságunk, jogi alapismeretünk, valamint pszichológiánk. Teljes átfedés, ugyanezeket tanultuk, még részletesebben is.

Választott tárgyam eredendően az informatika, amiből tudok vinni jegyet is, viszont ha felvételizek mindenképpen a duplázásra mennék rá. Duplázhatok úgy magyar emeltet és társadalmi ismeretek közepet, hogy társadalmi ismeretekből nincsen középiskolás jegyem? :)

6

Egy Kaposvári egyetem honlapján azt írták hogy " 4 félév  120 kredit " ez mit jelent?

3

Meddig lehet NEK adatlapot igényelni? Baj, ha még nem kértem?

Első éves főiskolás vagyok és még nincs NEK adatlapom, ez nagy baj? Ha ezen a héten kérek, és leadom a suliba, akkor kapok ideiglenes diákot és novemberben is tudok diákbérletet venni, ugye?

4

Tudtok olyan gimnáziumokat amik viszonylag közel vannak Budakeszihez és jövőre indul jó angol szakos osztályuk?

2

Van még értelme magyar nyelv és irodalmat tanítani rossz szakközépiskolákban, szakmunkásképzőkben, gimnáziumokban?

9

Tudtok lehetőleg német nyelvű, és a 17. kerület közelében lévő jó gimnáziumokat? (konkrétumok alul)

Sziasztok!:)
8. osztályos lány vagyok,és ugye most fogok majd felvételizni. 8-9 éve tanulok németet, ebben az évben teszem le majd az alapfokot. A humánus dolgok iránt érdeklődöm leginkább. Tudtok valami jó gimnáziumot számomra? Lassan itt a központi, én meg még csak fontolgatom melyik suliba jelentkezzek. Sokat néztem a Szerb Antalt és a Balassit is, de konkrét elhatározásra eddig még nem jutottam. Lényeg: Pécelen lakom, eddig a 17. kerületbe jártam suliba. Valami jól megközelíthető, nekem való iskolát keresek. Tudnátok tanácsokat adni, iskolákat ajánlani? Valamint légyszi ha valaki a Szerb Antalba, vagy a Balassiba járt/jár, és van valami pozitív vagy negatív tapasztalata az iskolákkal kapcsolatban, az írja le. (pl. ajánlom,mert... / nem ajánlom, mert...)
A válaszokat előre is köszönöm!:)
U.I.: Normális, empatikus válaszokat légyszi.

6

Az iden, vagyis 12. osztalyban atkerultem esti tagozatra. Most ertesitettek, hogy az erettseginek dijja van. Hogy mukodik ez pontosan? Van mar ket elorehozott erettsegim ez szamit a dijszabasban?

3

DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium. Vélemény? 12/F Bővebben lent!

6.-os vagyok és csak 5.-ben nem voltam kitűnő és hat osztályos gimnáziumba szeretnék menni.
Mi a véleményetek a Kossuth-ról?
Arra is kíváncsi vagyok,hogy milyen a közösség,tanárok stb.
Történelem-Matematika tagozat van?

4

A Pécsi Leőwey Klára Gimnázium tényleg nagyon nehéz?

Jövőre oda szeretnék menni angolra, 4,8 volt az átlagom hetedikben. Igazából a felvételitől félek mert tulajdonképpen megy az angol, csak hát azért mégis kicsit félek, hogy ott is menne-e szóban, beszélgetés meg bemutatkozás. Miket szoktak kérdezni? És mennyire nehéz bennmaradni? A tanárok milyenek? Bocsi a sok kérdésért, de tényleg fontos! Köszi előre.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!