Találatok a következő kifejezésre: Érdemes tovább a (89 db)

Nagyon szeretem a kémiát nagyon jó vagyok belőle (versenyeket nyertem stb. ) de nem tudom hogy hol tanuljak tovább. Kémiával hol érdemes tovább tanulni?

ármit megtanulok mellé, matekot fizikát bioszt ha megtlálom a megfelelő utat de még egyelőre nem tudom. most megyek 12. be és még nem tudom melyik egyetemen és milyen szakon tanuljak tovább. kíváncsi vagyok a véleményetekre hogyha bármelyik egyetem bármelyik szakára bekerülhetnétek (ahová az egyik felvételi tantárgy a kémia) akkor hova mennétek és hogy döntenétek. (fizetés,életpálya,karrier,külföldi lehetőségek, itthoni lehetőségek stb...) előre is köszönöm aki leírja és kifejti a vélemyényét.

Legjobb válasz: Vegyészmérnök. Nem tudom kifejteni, mert én teljesen másik irányba indultam (humán beállítottság), de jókat hallottam róla, és elvileg el lehet vele helyezkedni.

Vegyészmérnök. Nem tudom kifejteni, mert én teljesen másik irányba indultam (humán beállítottság), de jókat hallottam róla, és elvileg el lehet vele helyezkedni.
Az orvosi szakma nem érdekel? Mert oda kell még kémia. Esetleg a gyógyszerészeti kar?
Szóval attól függ, hogy te milyen pálya iránt érzel szimpátiát. Szerintem az orvosin mindenképp gondolkozz el (már ha érzel bármiféle "vonzalmat" e terület iránt). Vagy tényleg lenne még a vegyészmérnök. Azzal ha végeztél gyógyszergyáraknál tudnál elhelyezkedni.
Még csinálj meg addig egy nyelvvizsgát, hogy kiemelkedõen jó pontszámod legyen a felévételihez. Mert mindenhova magas pontszám kell.
Gyógyszerész/vegyészmérnök 5 év szopás, utána nagyon jól fizetõ munka.
Gyógyszerésznek. A profession.hu álláslehetõségeit folyamatosan olvasom és nagyon-nagy karriert lehet befutni az említett diplomával. S elsõsorban nem is az egészségügy területén kiemelkedõ a gyógyszerész diploma, hanem a kereskedelemben, a marketingben, a gazdaságban. S mintttudjuk manapság is a gazdasági szakemberek viszik haza a legtöbb lóvét, mégpedig a gyógyszeriparban. Ezért ajánlom. Pl.: http://www.profession.hu/hu/allas/ertekesitesi-vezeto-multin.. http://www.profession.hu/hu/allas/uzletfejlesztesi-menedzser..
Szerintem is gyógyszerés ( persze csak ha érdekel ez az irány ) itt sok a kémia és ha elvégzed akkor eltudsz vele helyezkedni de ha tovább mész doktorisuli akkor majd kutató is lehetsz!

Bleachben Aizen legyőzése után érdemes tovább nézni a sorozatot? érdekes? Ill. utána fillerek jönnek vagy rögtön kezdődik egy újabb szál?

Legjobb válasz: Aizen legyõzése után rengeteg filler volt, majd új szállal egy új rövid arc és ennyi. Azóta csak mangában folytatták. Sztem Rukia megmentése óta nem volt érdemes nézni, én is csak azért követem még mindig, mert kíváncsi vagyok,h a vége is ugyanolyan megjósolható szar lesz-e, mint eddig volt az egész.

Aizen legyõzése után rengeteg filler volt, majd új szállal egy új rövid arc és ennyi. Azóta csak mangában folytatták. Sztem Rukia megmentése óta nem volt érdemes nézni, én is csak azért követem még mindig, mert kíváncsi vagyok, h a vége is ugyanolyan megjósolható szar lesz-e, mint eddig volt az egész.
Én kb 5 perce néztem meg az utolsó részt (366) Aizen után a Reigok és a Fullbringerekrõl fog szólni a történet.És hát nem a legjobbak de azért tûrhetõk.Volt egy két izgalmas jelenet benne, de azért érdemes megnézni ha igazán szereted ezt a sorozatot:)
Utána meg a Quincy hadseregrõl, ami félkézzel lenyomja az összes halálistent aztán lelépnek, majd pár nappal késõbb visszamennek befejezni, amit elkezdtek, de Urahara leszopatja mindet.
Érdekes, de nincs meg az a "bleaches" feelingje.

Van egy MSI M670 tipusú gépem. A kérdés az lenne, hogy szerintetek érdemes tovább fejleszteni? Játékra szeretném használni inkább. Ha érdemes akkor esetleg ötletek, hogy mibe?

Processor: AMD Sempron 3400+ - 1.8GHz, up to 1.6GHz FSB, 128KB L2 Cache RAM: 512MB DDR2-533MHz Hard Drive: 80GB 5400rpm Screen: 15.4" Widescreen TFT (1280x800 - 16:10) Optical Drive: DVD±RW Double Layer Graphics: nVidia GeForce 6100 Wireless LAN: 802.11b/g - Call for advice on Wireless Networking

Legjobb válasz: Mivel egy notebookról van szó nem is tudod fejleszteni. A notik az asztali gépekkel szemben nem túl modulárisak. Egyértelmûen cserélned kellene.

Mivel egy notebookról van szó nem is tudod fejleszteni. A notik az asztali gépekkel szemben nem túl modulárisak. Egyértelmûen cserélned kellene.

Most csináltam meg a "B" kategóriát. Hogy érdemes tovább csinálnom? Egybõl megcsináljam különbözetivel az A1-et és utána az A2-t, vagy inkább várjak és csak az A2-t csináljam?

Az is érdekelne hogy kb mennyibe kerülne az egész.

Legjobb válasz: kiegészítõ A1 kb 30-40 ezer ft-ból megvan. Kezdésnek megtenné 50-es motor is,de belefér egy 125ccm is ha megtanítanak vele motorozni! 50-es gépe annyiból elõnyösebb lenne,mert azzal tényleg lehet tanulni,nem kell rá se mûszaki meg ilyenek csak biztosítás.Viszont nagyobb ccm-ben érdemes gondolkodni! Nekem korlátlanom van 4 éve 82 ezerbõl kijött :) Ezt egyszer kell megcsinálni,így ha öreg koromra valami apró 1200ccm-s gépet beszerzek így a jogsi sem lesz gond,mert általában úgysem állunk meg a kisgépeknél :)

kiegészítõ A1 kb 30-40 ezer ft-ból megvan. Kezdésnek megtenné 50-es motor is, de belefér egy 125ccm is ha megtanítanak vele motorozni! 50-es gépe annyiból elõnyösebb lenne, mert azzal tényleg lehet tanulni, nem kell rá se mûszaki meg ilyenek csak biztosítás.Viszont nagyobb ccm-ben érdemes gondolkodni! Nekem korlátlanom van 4 éve 82 ezerbõl kijött :) Ezt egyszer kell megcsinálni, így ha öreg koromra valami apró 1200ccm-s gépet beszerzek így a jogsi sem lesz gond, mert általában úgysem állunk meg a kisgépeknél :)
A kérdező hozzászólása: 50es-re már megvan több mint 3éve, és azóta motorozok is.

érdemes feltennem a service pack 3 mat vagy tovább is használhatom a 2 est?

Legjobb válasz: Mindenképp érdemes a service pack 3-at használni.

Mindenképp érdemes a service pack 3-at használni.
A kérdésed lefordítva: Érdemes fémbaltát vennem, vagy használhatom továbbra is a kõbaltát? Ehhez képest nem kétséges, hogy érdemes feltenni az SP3-mat és érdemes letölteni hozzá az összes frissítést.

Érdemes tovább próbálkozni, lesz még jobb ennél a szex?

Arról van szó, hogy idáig még csak egy fiúval voltam, akivel elsõk voltunk egymásnak, és együtt tapasztaltuk ki, hogy kinek mi a jó. Élveztem vele nagyon a szexet, csak éppen más téren nem igazán illettünk össze, undok volt, és jobbnak láttam, ha véget vetek a kapcsolatnak. Úgy alakult, hogy nemrég összejöttem egy sráccal, akibe szerintem kezdek beleszeretni, a kémia szerencsére mûködik, mert már egy csókjával felizgat, és õ is eléggé rám van mozdulva. A gond az, hogy nemrégiben amikor megesett vele az elsõ alkalom, minden nagyon fura volt. Teljesen máshogy nyúlt hozzám, minden más volt vele, és nem éreztem olyan jónak, mint a régi barátommal. Vele is "kezdjem elölrõl", vagy ha ennyire nem érzi, mi kell nekem, ennyire nincs rám hangolódva ez veszett ügy? Nem tudom, mi ilyenkor a normális, de tényleg nagyon fura élmény volt ez nekem. Nem mondhatnám, hogy rossz, de jó sem igazán. Kicsit el vagyok kenõdve, azt hittem, hogy minden flottul megy majd, mivel õ sem mostanában veszítette el a szüzességét, volt már együtt pár csajjal. Érdemes tovább próbálkozni? Sok helyen hallottam már, hogy valaki csak egyéjszakás kalandba bonyolódott, mégis nagyon jó volt neki. Lehet nem illünk össze?

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy mit szeretsz, nem értem mi olyan nehéz ebben ...

Mondd meg neki, hogy mit szeretsz, nem értem mi olyan nehéz ebben ...
Kedves kérdezõ! Itt minden hozzászólónak igaza van valahol, én megértem a te álláspontodat is. Nekem is volt már olyan, hogy azt éreztem, hogy nem az igazi a sráccal a szex és ez nem azon múlik, hogy mennyire tapasztalt, vagy megmondom-e neki, hogy hogy jó. Van olyan pasi, akinek ez a személyiségébõl fakad. Ha úgy érzed, hogy a szexen kívül minden más jó a sráccal, akkor dolgozzatok a szexen. Ha viszont más gond is van, akkor nem biztos, hogy érdemes. Amúgy meg sokszor megesik, hogy megmondom egy srácnak, hogy mit szeretek, de õ ettõl még képtelen úgy csinálni, mert mondjuk õ pont az ellenkezõjét szereti. Pl. most van egy barátom, aki nagyon szereti, ha kétszer, vagy háromszor szexelünk egymás után. Én megmondtam neki, hogy én nem szeretem, sõt a 3. már csak fáj, de egyszerûen nem érti meg. Állandóan próbálkozik. Nem bírja felfogni, hogy nekem egyszerûen az nem jó. Fõleg, hogy õ a 2.at meg a 3.at jobban élvezi elmondása szerint, mint az elsõt. Akkor most mit lehet tenni? Nem egyeznek az igényeink...
Nem megy minden varázsütésre. Vannak ritka szerencsések de az átlagnak ki kell nyitnia a száját. Mikor összejöttem a mostani párommal, õ neki én voltam az elsõ, nekem már volt dolgom egy-két sráccal elõtte. Én azt hittem már volt elõttem mással is, mert úgy ért hozzám a legtöbb helyen (azért nem mindenhol), hogy majd eszemet vesztettem. A többi részen pedig megmondtam hogy szeretem, vagy hogy csinálja vagy szóltam ha nem tetszett ahogy csinálta. Nem sértõdött meg, hanem úgy csinálta ahogy mondtam, hogy szeretem. Õ csak késõbb vallotta be, hogy volt olyan hogy úgy értem hozzá, hogy neki kellemetlen volt, de nem merte mondani nehogy besértõdjek és aztán ne legyen semmi. Hogy mondjam finoman... majdnem képen röhögtem, hogy ekkora marha nem lehet. Ha egyszer nem jó vagy máshogy szereted szólni kell. Aki már volt mással, az az elõzõektõl összeszedett tapasztalattal indul neki az elsõ együttlétnek, és nem mindenki ugyanúgy szereti így elõfordulhat, hogy neked se tetszik, de õ ebbõl tud kiindulni, így ismeri. Ha még senkivel se voltál, akkor "elõnyöd" is lehet, mert teljesen a fantáziádra van bízva. Vagy bakizol rengeteget vagy mákod van és a legtöbb dolog célbatalál. Pl sokkal óvatosabban nyúl bárhová, mint egy tapasztaltabb, ezért nagyon mellé nem lõhet, nem úgy, mint az utóbbi. Szóval igen, érdemes tovább próbálkozni. Mi majd félévig "próbálkoztunk" mire azt mondtam, hogy úristen, én ezt a szexistent soha senkinek nem engedem át. Viszont ennyi idõ elteltével már én is tudtam mik azok a pontok, helyek rajta, ahol fél pillanat alatt elérhetem, hogy úgy felhúzzam, hogy az ágyig meg se állunk. Kölcsönös tanulásról van szó. Ahogy írtad az exeddel is együtt tapasztaltátok ki kinek mi a jó. Ez az új sráccal se lesz másként csak már túl vagytok a gátlásos idõszakon és a félõsön, hogy úristen most mi fog történni és a vajon készenállok az elsõre parán. De egyébként majdnem ugyanaz. 24 N
Nem leszek finom veled, mert nem érted meg ahogy látom. De te teljesen hülye vagy. Ha nem jelzed felé mit akarsz, akkor honnan várod el, h tudja, könyörgöm? Az õ elõzõ barátnõi így szerették, valamibõl ki kell indulnia. Ha azt látja rajtad, h neked ez így jó, mert eljátszod, akkor ennél is fog maradni, ha annyit mondasz neki h "finomabban" akkor úgy fogja csinálni, ha látja, h jobban élvezed, akkor megtanulja, ha ráteszed a kezéd arra a részre amit te szeretsz, akkor ott fogja csinálni, látja rajtad, h ott jobb.. elõbb utóbb magától is ki fog próbálni sokmindent, és ha jelzed neki akár csak hangokkal gesztusokkal h mi jó akkor majd megtanulja. A pasiknak ez nem megy varázsütésre... Amelyik sráccal nekem eddig a legjobb volt, azzal kb egyáltalán nem élveztem egy hónapig, mire eljutottunk odáig, h tényleg meg tudtam vele beszélni a dolgokat, meg õt is érdekelte annyira, h kérdezzen... De utána amikor eljutottunk odáig, h kipróbálja azokat a dolgokat amiket szeretek, akkor már õ is jobban élvezt, mert látta rajtam, h nekem k jó így... De ha bäszol szólni neki bármilyen formában, akkor ne várj csodát...
Finomabban is rá lehet vezetni arra, hogy mit szeretsz + azért te is tisztában vagy vele remélem, hogy elsõre, de még másodjára sem torvényszerû, hogy tudja a srác, hogy mi a jó neked, fõleg, ha még csak nem is szólsz neki, hogy nem az igazi. Amúgy nyugodtan mondhatod neki, hogy finomabban szereted, vagy oda is teheted a kezét, ahol szereted, nem fontos mindent csak úgy nyersen megmondani neki, finoman is lehet ezt csinálni, csak fantázia kérdése.
A kérdező hozzászólása: Amúgy pedig egyáltalán nem volt önzõ, de szerintem eléggé zavarban volt. Annyira szeretett volna nekem örömöt okozni. Biztos vagyok benne, hogy nem magára koncentrált, csakis rám. És köszönöm a válaszokat!!
A kérdező hozzászólása: Igazából nem azzal van a gond, hogy meg kell neki mutatnom, sokkal inkább attól félek, hogy ha nem érzett rá idáig, akkor hiába mutatom meg neki, akkor sem fogja teljesen úgy csinálni, ahogy szeretném. Meg az itt a baj, hogy nekem ilyen téren tényleg nincs tapasztalatom, nem tudom, hogy meddig érdemes várni, hogy jobb lesz-e, mivel idáig csak egy fiúval voltam (és most vele). Nem mondom, hogy rossz volt, inkább csak fura. Furán nyúlt hozzám odalent, nem olyan finoman, és nem ott, ahol szeretném, de nem akartam már az elsõ alkalommal magyarázni neki, meg rászólni, hogy én nem így szeretem, mert nem akartam kedvét szegni (szerintem kicsit önbizalom hiányos a srác). Teljesen más volt vele, és ez a szokatlan érzés kicsit megrémít, vagy nem is tudom, hogy mondjam.
Sajnos az ilyesmire nincsenek általános receptek. 18 évesen én is iszonyatosan béna voltam a mai szememmel. Hogy mennyire fog mûködni vagy sem, az elõre nem tudható. Mindenesetre nem veszítesz semmit, ha esélyt adsz a kapcsolatotoknak.
utolsó válaszoló van olyan férfi aki tényleg nagyon ráérez a dologra, én már találkoztam ilyennel, szóval annyira nem tündérmese :D az más kérdés h. más okból szakítottunk
ez nem így mûködik mint a mesékben, hogy a pasi majd majd valami mesébe illõ képességével kiolvassa a vágyaidat meg az elsõ alkalom után ismeri a testedet.. mert "ráérez" valami kozmikus úton.. azért gondolkozzál már el ezen légyszi.. most komolyan elvárod, hogy 5perc együttlét után ismerje a tested minden rezdülését, minden erogén zónád, mit, hol, mennyire, mennyi ideig szeretsz stb? ugye nem? ezt még is honnan veszed, hogy a pasik ilyenre képesek? minden nõ máshogy mûködik. fogadjunk te sem tudtad, hogy hova nyúljál a pasinál, hogy jól essen neki... mert ami az exednél bevált az ennél már nem biztos, hogy beválik.. na ennyi
Hát ez attól is függ, hogy pontosan mi az, ami nem jó vele. Megeshet, hogy tényleg nem illetek össze szexuálisan, de ez ki fog derülni. Viszont ahhoz, hogy kiderüljön esélyt kell neki adnod és minél többet beszélni errõl. Mondd meg bátran, hogy mit hogyan szeretnél. A férfiak többsége nyitott erre és örül, ha bármilyen segítséget kap. Sok sikert!
Szerintem 3-4 alkalomnak érdemes esélyt adni. Szerintem kevesebb nõnek volt rossz velem, mint akinek jó, de még velük is volt, hogy az elsõ 1-2 alkalomkor izgultam, és nem úgy sikerült, ahogy képzeltem. Amit még érdemes nézned, hogy van-e hozzá fantáziája. Nem tudom, ezt érezd meg valahogy. Segítheted is az egymásrahangolódást, de max. csak úgy, hogy ha valami jót csinál, akkor "még, ne hagyd abba", ha valami nem jót, akkor meg mozogj el, fordulj meg, csússz fel/le. Csináld vele azt, amit te magadon szeretnél és fordítva.
Az a baj, hogy minden pasi más, valaki jobb az ágyba , valaki béna, õnzõ. Szoval ha valamit mondani kell, mert nem érzi az már rég rossz.
segíts be magadnak közben meg neki mit hogy hogyan, hogy neked jó legyen neki is 1000x jobb lesz , ha érzi látja rajtad a kéjt, élvezetet
Csak nyugi, aturelem rózsát term, na meg jó szexet. A mostani barátom elott 7 évig éltem kapcsolatban egy férfivel. Amikor ezzel a psival megismerkedtem, és eloszor voltunk egyutt, annyira furcsa és szokatlan volt, alig mertem hozzáérni, nemcsak a farkához, de bármi máshoz. 7 év elég nagy ido és a szakítás után is egy évig nem voltam senkivel, nagyon hozzá voltam szokva a régihez. Azt mondom, turelem, ismerjétek meg egymást jobban, meg kell szokjátok egyámást és minden ok lesz. Nekunk sem sikerult elsore túl jól, eléggé bénáztunk, de 3. 4. alkalommal rájottunk mindketten, hogy soha senkivel nem volt még ilyen fantasztikus a szex :)

Ha egy csajt elhívsz valahova de nem válaszol a meghívásra, érdemes tovább próbálkozni?

Legjobb válasz: Ha egy csajtól akarsz valamit, akkor álljál elé és szóban hívd randira, ne csak írogass neki.

Ha egy csajtól akarsz valamit, akkor álljál elé és szóban hívd randira, ne csak írogass neki.
nem
szerintem érdemes!ha komolyan gondolod és nem csak szórakozásból csinálnád akkor meg kell tenni mindent amit tudsz! ha töbszörre sem akar elmenni mondd neki, hogy semmi rossz szándékod sincs, csak ismerjen meg, adjon egy esélyt, hogy bizonyíthass és aztán döntsön...én ezt tenném:)

Minek érdemes tovább tanulni, amivel meg tudok élni és jól kapom a fizetést és egyben könnyű is?

Sziasztok, egy 14 éves fiú vagyok gondolkoztam már azon hogy mi legyek de nem jutottam semmire. Szóval így a segítségetek kéne! Írjatok!

Legjobb válasz: álmodj királylány

álmodj királylány
mogyorod? eléggé töröd a mádzsárt...
Mi érdekel?
A kérdező hozzászólása: 13# Az nem a te munkád ?? 12# Attól kérdezem meg akitõl akarom am kösz azt a négyet csak nem figyeltem oda.
Még a közmunkások is 35 ezer felett keresnek.Legyél az, utcát seperni nem nehéz.
nem azért "öcsém" de már mondtunk négyet is. informatikus, digitális rendezõ, vágó, bróker mind a négy szakmával 35 ezer Ft fölött fogsz keresni (mivel a minimálbér is 35 ezer Ft fölött van). de elég gáz, h egy ismeretlentõl kérsz tanácsot abban h mit csinálj egész életedben...
A kérdező hozzászólása: Öcsém nem tudok mondani egy jó szakmát aminek tovább tanulhatnék és kapnék normális fizut pl 35ezer fölött?? :DD Tán túl sokat kérek?? *-* o.O
bróker: na az pont az a szakma, amit nem lehet néhány évnél tovább csinálni, mert nem nagyon van olyan ember akinek hosszabb távon bírja ezt az idegrendszere :D
Legyél informatikus, digitális rendezõ, vagy éppen vágó
Számítógép, zene, tvbõl nem lehet megélni:D
jó, akk legyél bróker.
A kérdező hozzászólása: 1# Háth számítógép, zene, tv, :'D 2# Neked no komment menj azt verjed azt a mogyorod 3# De vazzeg közép suliban már dönteni kell..!!! 4# De így mit ajánlanál ahol jól kapok fizut!! Írjatok már valami jót!! Nem muszáj ilyen elvárásnak lennie csak jól kapjak kp-t!! :D
sztem ha lenne ilyen szakma, akk mindenki erre hajtana :D de nincs ilyen. túl nagyok az elvárásaid :D könnyû és jól fizet....ha értesz hozzá akk könnyû, de ahhoz szeretned is kell, meg persze tudnod is....:D
14 vagy jó esetben még 10 év mire dolgozni fogsz fogalmam sincs.. találd ki magad. hosszú az a 10 év.
gáz vagy öcsém menj csak közmunkára ha ilyen kevéssel is beéred. Ahhoz nem kell továbbtanulni sem ha 35 felett akarsz csak keresni.

Szerintetek 7 hónapnyi edzés után jó eredmény a 34-es bicepsz? 28-ról indultam, érdemes tovább csinálnom?

Legjobb válasz: Igen, jó eredmény, folytasd! Kitartás, csak keményen!

Igen, jó eredmény, folytasd! Kitartás, csak keményen!
Érdemes-e tovább csinálni?... Hát egy normális frizurával, meg lábedzésel lehet... :D
Komolyan mondom lassan az újabb termekbe nem kellenek lábgépek, meg guggolóállvány. Jaa, de az kell mert nem tudtok hol bicepszezni HÁHÁHÁHÁH
Ez se lábazik...
A kérdező hozzászólása: Most mi a baj a hajammal?:D Talán nem jóóó?:D Amúgy azért edzek, mert mindig emosnak csúfoltak mer sovány voltam, és szerettem volna hogy izmos legyek, és úgy nemtudják rám mondani hogy "Emo" mivel izmos emo nincs tudtommal:D
nem azért de a hajad miatt mondták rád hogy emo mert nekik van ilyen frizura és vékony is vagy, engem nem érdekel a hajad de ameddig ilyen lesz addig biztos befognak szólogatni hogy emós vagy
jesszus hajaddal milett, úgy nézel ki mint egy kiscsaj.7 hónapnyi edzést ha bírtál akkor mostmár nem kéne abbahagyni nem? csak a fejeddel kezdjél valamit mert ilyen menyét kinézettel nem sok muffot fogsz látni. a kondis csávók kopaszak h látszódjon a csuklyájuk, meg a váll is szélesebbnek tûnik(meg a koksztól amúgyis hullik, már akinek). no, csak ügyesen.és mennyé el fodrászho, 5 perc alatt végez, nem kell hajat vasalni...kicsiSP.
nehogy beírd a keresõbe mer még a végén még videót is találsz róla....
18:05 A felhúzás az mi? Hogy kell?
jáj hogy nézel ki.
Hajad told le géppel, és guggolj meg csinálj felhúzást, mint egy állat. Akkor érdemes lesz csinálni.
52 centiméteres comb az semmi, nekem 14-15 évesen volt 72-es, és izmos volt, nem pedig hájas.
Barátom nekem is 52cm a combom és az bizony kutyafasza...
...
igen, ezekbõl a képekbõl baszottsokat lehet látni. lábazni meg KÖTELEZÕ
A kérdező hozzászólása: Itt egy kép milyen vagyok most: http://kepfeltoltes.hu/view/110722/249989_178508242202751_10.. És egy kép ez akkor készült pont mielõtt elkezdtem elõtte 2 héttel: http://kepfeltoltes.hu/view/110722/164822_149918378395071_10.. Nemnagyon látszik a kezem, de szerintem látni valami változást azóta
Szia Elküldöd privibe mit csinálsz?
A kérdező hozzászólása: Lábra nem szoktam gyúrni, csak felsõ testre, mivel a lábam elég vastag amúgy is, 51-52 cm vastag a combom.
az nagyon jó eredmény, a lábad is ilyen jól fejlõdik??????
ha ilyen hajam lenne rám is azt mondanák hogy emo

Érdemes tovább keresni vagy álljak be én is a sorba?

16/f vagyok és a saját nemem érdekel, régóta próbálok magamnak egy párt keresni, de mindenki csak szexelni akar... találtam már normális srácot is, alakult is köztünk, de aztán azt mondta túl fiatal vagyok (? 19) érdemes lenne hogy tovább keressek rendes szerelem után vagy legyek olyan mint a többség aki csak egyéjszakásokat keres? nem akarok megsérteni másokat érzelmileg... mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy neked jó lenne olyannak lenni... Amúgy is még fiatal vagy, elég sok idöd van párt találni... Én is hasonló helyzetben vagyok, még sose volt kapcsolatom, de nem adom fel :) leszbikus 17/L

Nem hinném, hogy neked jó lenne olyannak lenni... Amúgy is még fiatal vagy, elég sok idöd van párt találni... Én is hasonló helyzetben vagyok, még sose volt kapcsolatom, de nem adom fel :) leszbikus 17/L
miért kellene feladnod? 16éves vagy, még fiatal, amúgy meg lelkileg sem tenne jót, hogyha elkezdenéd kiélni magad. és heteroknál sincs ez másképp, úgyhogy kitartás!
Heteróként: Tényleg fiatal vagy még, hogy beletörõdj a dologba, különben is a melegeknél is biztos van olyan aki kapcsoaltot keres nem pedig kalandot, lehet hogy eddig rossz helyen kerestél...
Örülök, hogy ennyi normális válasz érkezett, és eddig egy bunkó beszólás sem volt. (mind meg is kapta a zöld kezet) Szerintem se állj be a sorba, fõleg mivel nem is akarsz. légy törelmes, tarts ki! Én 35 éves heteró férfi vagyok, és még én sem találtam meg az igazit, másra meg nem vágyok. :( De nem adom fel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!