Találatok a következő kifejezésre: Érdemes tesztet vagy sem (3 db)

A múlt hónapban amikor csak lehetett együtt voltam a párommal, de mégis megjött, viszont meg sem éreztem a menszit. Érdemes tesztet csinálni vagy nem?

A menszi általában 4 napig tart, mint most is, viszont a menszi után barnázás van. Ez jelent valamit? Volt már valaki ilyen helyzetben? Már nagyon várnánk a babát.

Legjobb válasz: hát azhogy görcsölsz vagy nem hát ha menzid sokvolt semmit sem számit szerintem! de én tesztelnék mert bizonytalanságban elég rosz leni!

hát azhogy görcsölsz vagy nem hát ha menzid sokvolt semmit sem számit szerintem! de én tesztelnék mert bizonytalanságban elég rosz leni!
Már nem azért, de a terhesség legbiztosabb jele, hogy nem jön meg... és fordítva is... Sajnálom. És tudom, hogy már nem aktuális a kérdés, de hátha valakinek még jól jön. És remélem azóta már sikeres a projekt.

Mikor érdemes tesztet csinálnom? Vagy várjam meg, hogy az adott időpontban (jöv. Péntek) megjön vagy sem?

1 hete nagyon kívánós lettem, olyan ételeket kívánok amiket előtte nem, hányingerem van, 1-2 ételtől undor fog el.

Legjobb válasz: Még koraiak ezek a tünetek ha csak jövõ hét végefelé kell megjönni! Viszont ha az ember nagyon akarja simán produkál tüneteket! A hányinger az 5-6 hét körül jelentkezik elõszõr a kivánosság is ekkor de inkább késöbb! A nem várt elött ne tesztelj legfeljebb 10 erösségûvel a 25- ös 99% hogy nem mutatja ki a mensi elött több nappal!

Még koraiak ezek a tünetek ha csak jövõ hét végefelé kell megjönni! Viszont ha az ember nagyon akarja simán produkál tüneteket! A hányinger az 5-6 hét körül jelentkezik elõszõr a kivánosság is ekkor de inkább késöbb! A nem várt elött ne tesztelj legfeljebb 10 erösségûvel a 25- ös 99% hogy nem mutatja ki a mensi elött több nappal!
Várd meg, az a biztos. Ha most csinálsz tesztet és netán terhes is vagy, de még nem elég magas a HCG szint, akkor a teszt nem fogja kimutatni, te meg elkezdesz morfondírozni, hogy akkor most mi van. Ha megvárod, hogy egyáltalán kimarad-e és utána csinálsz tesztet, akkor már sokkal nagyobb a valószínûsége, hogy termel annyi HCG-t a szervezet, hogy kimutatja a teszt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megvárom akkor a nem várt idõpontot és majd csak utána. Elsõ baba lenne így nem nagyon vagyunk még képben a dolgokkal. :)

Érdemes tesztet csinálni, vagy sem?

Február 10-ével abbahagytam három év után a fogamzásgátló szedését egészségügyi okokból. Utána megjött még rendesen, 14-én. Majd március 16-án, április 20-án. Ebben a hónapban még nem jött meg. Május 25-ére számoltam, de ez így elég kiszámíthatatlan. Május elején együtt voltam egy fiúval, de mindent úgy csináltunk, ahogy azt kell. Mármint védekezés szempontjából. Most mégis egy kicsit ideges vagyok. Igaz, elég nagy itthon a z?r, amolyan családi perpatvar. Lehet hogy költözés lesz bel?le. Szerintetek érdemes tesztet csinálni? Vagy várjak? Válaszotokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: A fenti kérdésemhez: Átolvastam az eddigi kérdéseket, de semmi olyan jelet nem vettem észre magamon, ami a terhességre utalna.

A kérdező hozzászólása: A fenti kérdésemhez: Átolvastam az eddigi kérdéseket, de semmi olyan jelet nem vettem észre magamon, ami a terhességre utalna.
Ha vedekeztetek akkor nincs nagy ertelme..keshet a mensid ha: idegeskedsz, fogyozol vagy mas etkezesi problemad van..vagy mas minten bezavarhat..
Nekem fél év kellett a gyógyszer abbahagyása után, amíg helyreállt a ciklusom, szóval nem hiszem, hogy terhesség miatt kéne aggódnod, fõleg, ha védekeztetek. Persze önmagad megnyugtatása végett csinálhatsz tesztet, de én mindig úgy jártam, hogy reggel megcsináltam, estére meg megjött :) )) csak hogy megnyugtassalak egy kicsit: gyógyszer után így alakultak a ciklushosszaim 27 nap, 37 nap, 36 nap, 32 nap, 36 nap, 27 nap

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!