Találatok a következő kifejezésre: Érdemes tesztelni beágyazódás (9 db)

Ha a beágyazódás befejezõdik 9-10 nap alatt, utána 3 nappal már érdemes tesztelni?

Tegnap kellett volna megjönnie, de már elõtte 5 nappal elkezdtem vérezgetni-barnázni, és ma reggelre teljesen elmúlt! Még várjak pár napot a teszttel, tegnap negatív volt...

Legjobb válasz: Ha beágyazódás történt, akkor igen, már érdemes tesztelni! De szerintem meg fog jönni!

Ha beágyazódás történt, akkor igen, már érdemes tesztelni! De szerintem meg fog jönni!
Ha tegnap negatív volt akkor abból már nem lesz szerintem baba. De ne legyen igazam. Ha nem jön meg akkor pár nap múlva tesztelj. Egy nap alatt úgy sem lesz pozitív a teszt, szerintem ma ne tesztelj, amúgy is reggeli elsõ pisibõl kellett volna mert az a legbiztosabb. Hétfõ reggelig szerintem várj. És feltétlenül reggeli elsõ pisibõl tesztelj!

Beágyazódás után mennyivel lehet/érdemes tesztelni? A beágyazódás meddig tart? Csak egy nap?

Legjobb válasz: 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, így a fogantatástól számított 7. napon megkezdõdik a beágyazódás. Ez 5 napig tart, szóval a 12. napon fejezõdik be. Összegezve, a sikeres akció után, 2 hét múlva rohamosan megnõ a HCG hormon így 2 héten belül biztos eredményt mutat a teszt!

7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, így a fogantatástól számított 7. napon megkezdõdik a beágyazódás. Ez 5 napig tart, szóval a 12. napon fejezõdik be. Összegezve, a sikeres akció után, 2 hét múlva rohamosan megnõ a HCG hormon így 2 héten belül biztos eredményt mutat a teszt!
A kérdező hozzászólása: Tehát ha nekem volt egy enyhe pirosas vérzésem a 21.napon és utána két napig barna folyásom, ami inkább csak egy "csíknak látszott a bugyin", akkor az lehet az? Bár a pirosas vérzés szex után volt.Ez baj?

A beágyazodási vérzés után mennyivel érdemes tesztelni?

Ma voltpár csepp vér a wc papiron,de a betéten semmi!A nem várt már 13napja késik.Ez ugye lehet a beágyazodás jele?És ha igen mikor teszteljek?

Legjobb válasz: ha már 13 napja késik akkor h lenne most a beágyazódás??nem értelek?ha már ennyi ideje késik és baba miatt akkor már rég be van ágyazódva.

ha már 13 napja késik akkor h lenne most a beágyazódás??nem értelek?ha már ennyi ideje késik és baba miatt akkor már rég be van ágyazódva.
MOST!!!!!!
hogy látszódik 2.csík ha nincs elszinezõdve?Ezt nem vágom:-(
A kérdező hozzászólása: Na most megint nem tudom.Nem birtam bele törödni a negativba csináltam délután még egy tesztet, ezen már látszodot a második csik, csak nem szinezödött el.Na most ilyenkor???(2-án megyek dokihoz)
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is igy látom:((Jövö héten megyek dokihoz talán utána okosabb leszek.
Szerintem nem vagy terhes. Ilyenkor már bármelyik teszt bármelyik vizeletbõl kimutatná. Menj dokihoz. Nagyon sajnálom. Szia.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem, de negativ.:((((X-epilel és nem reggeli vizelteböl, hanem délelöttiböl.Ez számitszerintetek van még esélyem hogy terhes vagyok??
Drukkolok! Írj holnap!!!
A kérdező hozzászólása: Valószinüleg késöi peteérésem lehetett, mert mult héten még negativ volt a tesztem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Sajnos csak holnap tudok tesztet venni, de addig megöl a kiváncsiság.:) ))Majd meg irom mi lett.:)
Ja, és majd írd meg.:-)
Ilyenkor már tutira kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Hát a helye látszodot.Fehér bemélyedés, amit a délelötti teszten nem láttam.Ugyan olyan tesztet használtam.

Érdemes tesztelni a beágyazódás utáni 3. napon?

A Gabriell tesztre az van írva, hogy már a beágyazódást követ? 3. napon el lehet végezni a tesztet.

Legjobb válasz: A beágyazódás az együttlét után kb7-10 nap mulva van.A 14-dik nap már kimutatja.

A beágyazódás az együttlét után kb7-10 nap mulva van.A 14-dik nap már kimutatja.
Én a mensi kimaradása után 5 nappal teszteltem a Gabriellal, akkor már javában pozítiv volt!:) Azóta is õrzöm!:D Szorítok! 21 hetes kismami
Én a Gabriellel mensiidõ elõtt 2 nappal teszteltem, kimutatta.Sztem várd meg Te is azt az idõt, szorítok!

Beágyazódás idején már érdemes tesztelni? Valós eredményt kaphatok?

Legjobb válasz: Nem, biztosan negatív eredményt fogsz kapni. Legkorábban akkor érdemes, ha nem jön meg.

Nem, biztosan negatív eredményt fogsz kapni. Legkorábban akkor érdemes, ha nem jön meg.
Nem akarlak lelombozni, de nem minden ciklus egyforma, tehát a melleid reagálhatnak épp máshogy, de reméljük a legjobbakat! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Rendben, akkor várok pár napot még. Hétfõn kéne megjönnie, most pecsételek (remélem nem mensi elõzetes, hanem beágyazódás). Csak azt nem értem, ha még nem indult meg a hcg termelés, akkor mitõl nõttek meg ennyire egy hete a melleim? Mert ez nem a szokásos is duzzadás a ciklus végén...
a nemvart napjan tesztelj.
Nekem a beágyazódás utàn 8 nappal, a nemvárt után 4 nappal 10es érzékenységû teszttel lett halvány pozitív.
Nekem a nem várt elõtt 3 nappal lett pozitiv. Szerintem annál hamarabb nem érdemes! De tényleg a nem várt napján a legjobb. Ha vannak egyértelmû jelek, akkor esetleg 1-3 nappal hamarabb csinálhatsz. Drukkolok!
En is beagyazodasi verzest gyanitottam, mar 8 napja volt. Mára nem vartam, nem jott meg, de a teszt teljesen negativ..
Vérzéstõl számított 8 nappal, nem várt elõtt egy nappal halvány két csíkos teszt :-)
Kedves kérdezõ! Hogy vagy? Mikor tesztelsz? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, megvagyok: azóta semmi köztes vérzés/barnázás, ami eddig jellemzõ volt. Egyéb tünetem nincsen. 21-ére nem várom, szerintem aznap tesztelek, ha nem jön meg, de szinte biztos vagyok benne, hogy nincs baba. A PCOS kezelése közben esetlegesen fellépõ össze-vissza peteérésre apelláltam, de sztem inkább nem ringatom magam hiú ábrándokban :D Mindenesetre ha lesz eredmény, beszámolok.
Kedves kérdezõ! Lett baba? Vagy megjött ? :(
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést! Nem jött meg, de baba sincsen (eddig). Ismét rendetlenkedik a ciklusom. De nem adjuk fel, minden új hónap egy új remény :D

Ha éreztem a beágyazódást, utána hány nappal érdemes tesztelnem?

9. dpon (tegnap) éles szurkálásokat éreztem a méhembe és a hüvelyembe, mellette pici görcsöket, szerintem beágyazódás lehetett. (Ma már nem érzek semmit)

Legjobb válasz: még várj egy kicsit, szerintem minimum 3 napot.

még várj egy kicsit, szerintem minimum 3 napot.
Szia, Egy cipõben járunk. Elsõ Clostys hónapon, mi 3 éve várjuk a babát. kb ma kellett volna megjönnie. Pontosan nem tudom mert késõn volt a peteérés, a ciklusom Closty elõtt pedig teljesen rendszertelen volt. Nekem is van mindenféle tünetem, hasszurkálódás, mellem fáj, tegnap 37 fokos voltam, ez még ma is tart:) Mensi sehol. Viszont tegnap én is teszteltem egy negatívat. Legközelebb szerintem csak pénteken fogok tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Igen, megérte, nagyon boldog vagyok. Köszönöm!
Szia elsõ vagyok, gratulálok, de jó neked.most kicsit irigy vagyok..:) de örülök is. látod az a 2 nap megérte:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot! :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap kettõ pozit is teszteltem, nálad mi a helyzet?
Nagyon szorítok nektek csajok!!!!!!:) ))
A kérdező hozzászólása: Életem leghosszabb 2 napja lesz! :) Köszönöm a drukkot, kedves utolsó drukkolok neked! Majd írj ha van valami.
Várj még legalább 2-3 napot a következõ teszttel. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Csak már annyira izgulok, 1 éve várjuk a babát, elsõ Clostis hónapom és nagyon reménykedem.
4. vagyok. Én tegnap óta picit barnázok. Lehet, hogy mesi lesz belõle. :( Neked nagyon gratu!!!

Lányok, lehet ez a beágyazódás jele? Mikor érdemes tesztelni?

Peteérés óta majdnem minden nap együtt voltunk a párommal. Ma tapasztaltam, hogy van pár csepp rózsaszínes folyásom (vérzésem), emellett szúrkál a hasam, és a melleim küls? oldala érzékeny, fájdogál.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem beágazódás,mi más lenne.Én keddre nem várom.Nekem is a melleim külsõ oldala fáj,alig bírtam tegnap este oldalra fordulni.Volt még 1-2 tünet,így tegnap Lilyvel teszteltem,ami több mint fél óra múlva lett csak nagyon-nagyon halovány.De mivel annyira fájtak a melleim tegnap és az a fura vasíz a számban.....Hát vettem ma megint tesztet és képzeld 5 percen belûl + lett!Jól láthatóan!!!Még 6 napom van a nem vártig,remélem meg is marad a babuci:)

Szia! Szerintem beágazódás, mi más lenne.Én keddre nem várom.Nekem is a melleim külsõ oldala fáj, alig bírtam tegnap este oldalra fordulni.Volt még 1-2 tünet, így tegnap Lilyvel teszteltem, ami több mint fél óra múlva lett csak nagyon-nagyon halovány.De mivel annyira fájtak a melleim tegnap és az a fura vasíz a számban.....Hát vettem ma megint tesztet és képzeld 5 percen belûl + lett!Jól láthatóan!!!Még 6 napom van a nem vártig, remélem meg is marad a babuci:)
ja bocs elolvastam de nem bizos h már nincs ott a baba látod én ezért nem tesztelek mert nagyobb a csalódás
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem írni, hogy görbém nincs. Sajna. :(
A kérdező hozzászólása: Sajna rendesen megjött a mensim, és a kezdeti tüneteim is egyik napról a másikra elmúltak. Mindenesetre csütörtökön megyek dokihoz. Megfogadtuk párommal legközelebb mi sem tesztelünk hamarabb, mert tényleg annál nagyobb a csalódás. Sok sikert kívánok Neked, és nagyon boldog babavárást minden kismamának!
Szia! A pár csepp folyáson kívül ugyanezek voltak a tüneteim. Hasszúrka, mellfeszülés külsõ szélen és enyhe fáradtság. Ami még korai terhességi tünet, az a szeméremajkak lilásra váltása (én megnéztem tükörrel még a + tesz elõtt, és nagyon sötét volt :-)) ). Sok sikert lányok!!
Szia! A rózsaszínes folyás lehet a beágyazódás jele. Nekem is volt, emlékszem, csütörtöki napon, utána kedden reggeli elsõ vizeletbõl már + teszteltem. De én azt mondom, ha nem jön meg, kedd reggel tesztelj! 32 hetes kismama
Vas ízûnek!!:) )))Gratula hurrááááá....hurrááá....!!!de örülök neked!!!
én is hétfõre nem várom és nekem is volt rózsaszines pecsételésem csak én sajna azóta is maszatolok úgy hogy tuti megfog jönni hát sajna ez van a melleim nekem is iszonyúan fájnak de nálam már ez is megszokott dolog a hasam szúrkál néha olyanokat h majd bele pusztulok remélem neked nem fog megjönni görbéd van esetleg?
Háááááát ez lehet hogy betalált:) )) de még ne tesztelj, szerintem várd meg a hétfõt!Drukkolok!!!:) ))
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Lányok! Türelmetlen voltam, és teszteltem. Kétszer pozitív volt, aminek nagyon nagyon örültünk!!! De sajna erõs hasi görcsöket követõen nagyon erõsen elkezdtem vérezni, úgyhogy most ott tartok, hogy volt baba, nincs baba... :-( Nagyon szomorú vagyok. :-( Remélem Veletek minden rendben, és ott van már a kis pocaklakó! Minden jót kívánok Nektek, és írjatok, hogy mi újság!
szia én a 12:37-es vagyok nagyon gratulálok nektek biztos nagyon boldog vagy nekem sajna ma megjött úgy h kénytelen vagyok tovább lépni
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen! A hasrafordulással nekem is gondjaim vannak. :) Nagyon remélem, hogy összejön a babó, úgy szeretném. Akkor még várok pár napot a teszteléssel (csak bírjam ki :P ). A fáradság nálam is megvan, tök kótyagos vagyok egész nap. Nagyon szorítok azoknak, akik még nem biztos, hogy babásak, hogy mielõbb azok legyenek, akik meg már babásak, azoknak jó egészséget, és boldog babavárást kívánok! Köszi Lányok még egyszer!

Beágyazódás után mikor érdemes már tesztelni?

Ha úgy sejtem, most volt a beágyazódás nagyjából, mikor teszteljek el?ször, 3-4 nap pl.?

Legjobb válasz: Majd ha nem jön meg a menses akkor! Addig csak kidobott pénz tesztekre, meg idegesség ha negatív! A beágyazódást nem lehet érezni...

Majd ha nem jön meg a menses akkor! Addig csak kidobott pénz tesztekre, meg idegesség ha negatív! A beágyazódást nem lehet érezni...
A kérdező hozzászólása: természetesen nem éreztem, egy pici barnázás volt, azt szokták mondani, akár annak a jele is lehet, mindez a 9. dpo-n kb.
A legszuperebb tesztek is max a nemvárt elõtt 1 nappal halvány csíkosak, elõbb teljesen értelmetlen tesztelgetni.
ha nem félsz a felesleges csalódástól akkor 3-4 nap múlva már tesztelhetsz mert lehet hogy kimutatja, de ha nem akarsz feleslegesen szar hangulatba kerülni egy negatív teszt miatt akkor inkább várj addig amíg nem jön meg, mert akkor már biztosabban kimutatja.
Nekem ûber halvány tesztem volt (10-es) a nemvárt elõtt 4 nappal! Az a baba sajnos nem maradt meg, viszont a teszt 2 naponta szépen erõsödött. Ennek ellenére én is azt mondom, érdemes kivárni legalább a nemvárt napját. Tudom hogy nagyon nehéz, de gondolj arra hogy kismama vagy, beszélgess a Pöttyöddel, így jobban telik az idõ. HA a nevárt elõtt nincs 2. csík, az még nem jelenti azt hogy nem vagy terhes, mint ahogy az sem, ha van, de aztán a mensi körül mégis elhal (mint nekem; fokozatosan halványodott az erõsödés után, és másfél héttel a nemvárt után sajnos egy késõ menstruációval elveszítettük). Drukk neked, de csak akkor tesztelj ha sok olcsó teszted van, és nem félsz az esetleges csalódástól. MAjd írd meg hogy mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: most direkt nincs itthon teszt, mindenképpen szeretnék várni a 12. dpo-ig legalább, hátha akkor már lesz valami halvány, egyébként egyetértek azzal, hogy pont a csalódás miatt jobb az elmaradt mensesig várni, csak hát amikor az ember maga éli át, a logika és észérvek eltûnnek:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!