Találatok a következő kifejezésre: Érdemes tesztelnem nap (113 db)

Ha a beágyazódás befejezõdik 9-10 nap alatt, utána 3 nappal már érdemes tesztelni?

Tegnap kellett volna megjönnie, de már elõtte 5 nappal elkezdtem vérezgetni-barnázni, és ma reggelre teljesen elmúlt! Még várjak pár napot a teszttel, tegnap negatív volt...

Legjobb válasz: Ha beágyazódás történt, akkor igen, már érdemes tesztelni! De szerintem meg fog jönni!

Ha beágyazódás történt, akkor igen, már érdemes tesztelni! De szerintem meg fog jönni!
Ha tegnap negatív volt akkor abból már nem lesz szerintem baba. De ne legyen igazam. Ha nem jön meg akkor pár nap múlva tesztelj. Egy nap alatt úgy sem lesz pozitív a teszt, szerintem ma ne tesztelj, amúgy is reggeli elsõ pisibõl kellett volna mert az a legbiztosabb. Hétfõ reggelig szerintem várj. És feltétlenül reggeli elsõ pisibõl tesztelj!

Tegnap este teszteltem egy negatívat. És a hőm is csak 36, 7. De már 5 napja késik. Miért? Tuti nem lehetek terhes? Mindig fenn van a hőmérsékletünk ha baba van? Érdemes tesztelnem ha nem jön meg, ha igen mikor?

Legjobb válasz: szerintem már érdemes tesztelned. holnap reggeli vizeletbõl. (bár nekem elmaradt mensi után 3 nappal késõ délutáni vizeletbõl is húzta a 2 csíkot)

szerintem már érdemes tesztelned. holnap reggeli vizeletbõl. (bár nekem elmaradt mensi után 3 nappal késõ délutáni vizeletbõl is húzta a 2 csíkot)
Miért nem reggel tesztelsz? A reggeli elsõ vizeletben koncentráltabban van jelen a HCG (ha ott van), nagyobb az esély a pozitív tesztre.

12. napon érdemes tesztelni? Vagy várjam meg a nem vártat?

Nagyon kiváncsi vagyok már. Szerintetek teszteljek holnap?

Legjobb válasz: én már a 11.-tõl teszteltem,mert nem bírtam tovább!! negatív lett! a 12.napon olyan halvány volt,hogy csak én láttam!! a 13.napon a férjem azt mondta,mintha valami látszana, és a 15.napon lett egyértelmû!!! ha nem vagy izgulós típus várj még,de ha olyan vagy mint én akkor biztos tesztelni fogsz akkor is,ha 100an írják,hogy korai!! Nagyon drukkolok!!!

én már a 11.-tõl teszteltem, mert nem bírtam tovább!! negatív lett! a 12.napon olyan halvány volt, hogy csak én láttam!! a 13.napon a férjem azt mondta, mintha valami látszana, és a 15.napon lett egyértelmû!!! ha nem vagy izgulós típus várj még, de ha olyan vagy mint én akkor biztos tesztelni fogsz akkor is, ha 100an írják, hogy korai!! Nagyon drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Már nem birok várni, ma is majdnem teszteltem, de annyira kellett reggel pisilnem, hogy nem érkeztem elõszedni a tesztet :) Szerintem holnap ellövök egyet :) Köszi a drukkolást.
ovulációtól számított 11. napon nekem már nagyon haloványan és egy óra után de pozitív lett, igazán 3 nap múlva lett gyorsan és erõsen pozitív. Csinálj reggel nyugodtan, én se bírnám ki :-). Nekem még van 10 napom tesztig, nagyon nehéz a várakozás, megértelek!
Nekem a 12. napon délután már halványan, de jól láthatóan pozitív volt.

Jovo vasarnapra (26-ara) (nem) varom a mensit, a 28. napon. A ciklus 13. napjan (ma egy hete) volt az akcio PE kornyeken. Erdemes tesztelni a varhato mensi napjan?

Meg annyit, most legutobb a 26.napon jott meg, elotte meg 28-30 napokra. Rendszeresnek rendszeres a ciklusom, de hajszal pontosan, ahogy a "nagy konyvben" az meg van irva.

Legjobb válasz: a napján már lehet! Szerintem a 28. napon már kimutathatja, de ha mégsem, akkor várj utána pár napot, hogy mi lesz, és ha nem jön meg, lehet megint tesztelni! A pé pontos napját nehéz kiszámolni elõre!

a napján már lehet! Szerintem a 28. napon már kimutathatja, de ha mégsem, akkor várj utána pár napot, hogy mi lesz, és ha nem jön meg, lehet megint tesztelni! A pé pontos napját nehéz kiszámolni elõre!
A kérdező hozzászólása: Jujj, nagyon kivancsi vagyok. Ugy izgulok...... Kicsit parazok, hogy + lesz, de azert szeretnem is. Tudom hulyeseg, de azert picit felek a testi, lelki valtozasoktol, hogy majd hogyan fogom fogadni a valtozasokat...
A kérdező hozzászólása: Most latom csak, hogy elirtam valamit. Tehat rendszeres a ciklusom, DE NEM hajszal pontosan, mint ahogy ....
A kérdező hozzászólása: Egyetlen valaszolomnak :D, tegnap teszteltem a 25.nap estejen (csutortok), pedig a mensit majd csak vasarnapra nem varom (okt. 26.), de ennek ellenere ket csikos lett a tesztem, bar nem olyan eros, szemmel konnyen lathato. :D :D
Bocs, hogy eddig nem reagáltam, nem volt idõm elolvasni a mailjeimet, vendégünk volt! De most tiszta szívbõl gratulálok neked!!! :) :) :) :) Vigyázz nagyon magadra, pihizz sokat! Ez utóbbi nem is lesz nehéz, ahogy én emlékszem mindig álmos voltam eleinte, és még most is sokat tudok aludni! én amúgy most vagyok 14 hetes! Ha van valami kérdésed írj nyugodtam priviben is! A válaszolód: Dóri

Együttlét után hányadik napon érdemes tesztelni?

Közel 24 órát késtem a levél első tablettájával. Együttlét után vettem be 2 szemet. Azóta védekezünk óvszerrel is. Szerintetek nagy esély van a babára? Mikor érdemes tesztelnem? X-epil tesztem van itthon.

Legjobb válasz: Nagyon kis esély van így babára. Az esetlegesen elmaradt menstruáció elsõ napján érdemes tesztelni

Nagyon kis esély van így babára. Az esetlegesen elmaradt menstruáció elsõ napján érdemes tesztelni
A vàrható mensteuàció elsõ napjàn màr ha nem jön meg
mondjuk rá van írva, hogy az elmaradtat nem kell bevenni, de mindegy is, szerintem nem estél teherbe.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! egyébként pedig az van ráírva, hogy az elmaradtat pótolni kell, akkor is ha ez 2 tabit jelent ugyanazon a napon...

Menstruáció kimaradás után hány nappal érdemes tesztelni? (nekem 2 napja kellett volna megjönni)

Legjobb válasz: Ha rendszeresen élsz szexuális életet, akkor érdemes 7 napos kimaradást megvárni legalább. De ha egy-két alkalmad volt, akkor számolj 14 napot a legutóbbi együttléttõl. Amúgy ha a menstruációd a teszt után se jön meg, vagy kevesebb vagy más mint szokott, még ha a teszt negatív is volt, akkor érdemes új teszt. Amúgy tesztet a napi elsõ vizeletbõl csináld, és elõzõ este ne igyál sokat!

Ha rendszeresen élsz szexuális életet, akkor érdemes 7 napos kimaradást megvárni legalább. De ha egy-két alkalmad volt, akkor számolj 14 napot a legutóbbi együttléttõl. Amúgy ha a menstruációd a teszt után se jön meg, vagy kevesebb vagy más mint szokott, még ha a teszt negatív is volt, akkor érdemes új teszt. Amúgy tesztet a napi elsõ vizeletbõl csináld, és elõzõ este ne igyál sokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!!! igen rendszeresen élek nemi életett...de talán többet tudsz segiteni ha leirom az egész storryt: Barátommal nemi életett élünk (gumival) és mindig mielõtt elmenne rá 2 perccel elõtte kihuzza és ugy megy el a gumiba(ép gumiba amit már az elején felhuzztunk)!!!De nekem most vasárnap kellet volna megjönni(igaz még csak 1 napja)(28 napra szokott megjönni, de vmikor elõbb jön meg vmikor késõbb). . nemtudom mi lehet az oka h még nem jött meg!!terhes lehetek-e?. . . .
A sztorid alapján, minimális esély van a terhességre, de elvileg a menstruáció kimaradása után már lehet tesztelni, de szerintem csak szimplán késik kicsit, ne aggódj.
Terhes lehetsz, de nagyon kicsi rá az esély (sajnos teljesen 100%-os védelem nem létezik, de ahogy ti csináljátok, nagyon nagyon kicsi esélyt hagytok a terhességnek). 2-3 nap ingadozás a ciklusban normális mindenféle különösebb ok nélkül. Valamint késhet a ciklusod ha stressz alatt vagy (pl vizsgák), az étrended megváltozott (diéta), életviteled megváltozott (több, intenzív mozgás) stb. Szóval nagyon sok oka lehet. 7 napos késésnél korábban azért se érdemes tesztelni, mert ha mondjuk csak pár napja termékenyültél meg, akkor a teszt nem fogja még kimutatni úgyse. Mivel rendszeres nemi életet élsz, így nem tudhatod mikor volt a beágyazódás, és a legtöbb teszt a beágyazódás után kb 10 nappal mutat megbízható eredményt elméletben. Ez a gyakorlatban 30-40 nap is lehet, amiért érdemes megismételni a tesztet késõbb, hiába negatív, ha utána se jönne meg, vagy pedig a normálistól eltérõ volt a vérzés, vagy bármi más szokatlan tünetet észleltél. De amúgy tényleg nagyon kicsi esélyed van, ne aggódj. Az aggódás is késleltetheti a menstruációt, úgyhogy az nem segít.
Ha van teszted miért ne... görbét tudsz mutatni? mert elég látatlan így ...
A kérdező hozzászólása: Nincs görbém, nem höméröztem
akkor próba szerencse! ++++

2 napig hasmenesem volt reggelente ma mar nincsem, es kremes suru folyasom van.30-ra nem varom. Mas tunetem nincsen. Mit gondoltok lehetseges hogy baba? Es mikor erdemes tesztelni legkorabban?

Legjobb válasz: Szia!Tesztelni akkor érdemes,amikor a nemvárt utolsó napján is túl vagy!Addigra kell annyi HCG-nek termelõdni,hogy kimutassa a teszt!

Szia!Tesztelni akkor érdemes, amikor a nemvárt utolsó napján is túl vagy!Addigra kell annyi HCG-nek termelõdni, hogy kimutassa a teszt!

34 napos ciklus esetén mikor érdemes tesztelni? A 29 napomon vagyok. Ha babás vagyok milyen tüneteim kellene hogy legyenek?

Legjobb válasz: Szerintem a mensi kimaradása után érdemes tesztelni, még nem. Nem mindenkinek vannak tünetei, van, aki szinte teljesen panaszmentes.

Szerintem a mensi kimaradása után érdemes tesztelni, még nem. Nem mindenkinek vannak tünetei, van, aki szinte teljesen panaszmentes.
Én a nem várt mensi elõtti napon teszteltem az elsõ jól látható pozi tesztem. 20-as érzékenységû teszttel. Elõbb szerintem nem érdemes. Nekem semmi tünetem nem volt, kb. 6 hetesen kezdõdtek az elsõ rosszullétek. Sok sikert!

3 napja késik a menzim! Iszonyatosan felvan puffadva a hasam. Lehet baba a dologban? Mikor érdemes tesztelni?

Legjobb válasz: Tesztelni már most tesztelhetsz. Nekem a Gabriel teszt mutatta ki a kisfiamat. De a három nap még nem olyan sok. Szóval ne éld bele magad nagyon! A puffadás lehet a menzesz jele is....

Tesztelni már most tesztelhetsz. Nekem a Gabriel teszt mutatta ki a kisfiamat. De a három nap még nem olyan sok. Szóval ne éld bele magad nagyon! A puffadás lehet a menzesz jele is....
A teszt már nagy valószínûséggel kimutatja a babát, ha a peteérés utáni napok száma kb. 14 nap szokott lenni. Ha csak pl. 11, akkor még nem biztos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!