Találatok a következő kifejezésre: Érdemes szoptatos venni, hány darabot A (2 db)

Érdemes szoptatos melltartot venni, hány darabot? A hagyományos merevitő nélküli melltarto nem jó, vagy azt is lehet használni?

Legjobb válasz: Szia, én nagyon kihasználom és szinte meg sem tudnék lenni nélküle. Nekem 2 db van. Az egyik egyszerû merevítõ nélküli, a másik csikés, merevítõs és formázott. Emberekkel dolgozom és nekem számít, hogy a fölsõm, úgy álljon, ahogy az kell. Nem kell mindenkinek messzirõl látnia, hogy szoptatós melltartó van rajtam. Viszont amikor a babámat etetem, nem kell a fölsõmet azért levenni, elég felhúzni a fölsõt és kikapcsolni az egyik oldalt és már szopizhat is a lányom. Anyukám meg is jegyezte, hogy azõ idejében, szintemég mindent le kellett venni, hogy a cici szabadon maradjon :-). Nekem olyan kapocs van rajta, ami egykézzel is nyitható, így nem kell a gyereket letennem azért hogy kikapcsoljam.

Szia, én nagyon kihasználom és szinte meg sem tudnék lenni nélküle. Nekem 2 db van. Az egyik egyszerû merevítõ nélküli, a másik csikés, merevítõs és formázott. Emberekkel dolgozom és nekem számít, hogy a fölsõm, úgy álljon, ahogy az kell. Nem kell mindenkinek messzirõl látnia, hogy szoptatós melltartó van rajtam. Viszont amikor a babámat etetem, nem kell a fölsõmet azért levenni, elég felhúzni a fölsõt és kikapcsolni az egyik oldalt és már szopizhat is a lányom. Anyukám meg is jegyezte, hogy azõ idejében, szintemég mindent le kellett venni, hogy a cici szabadon maradjon :-). Nekem olyan kapocs van rajta, ami egykézzel is nyitható, így nem kell a gyereket letennem azért hogy kikapcsoljam.
Ajánlom figyelmedbe a kínai szopis melltartót.Nagyon megdöbbentem amikor rájöttem, hogy 700 ft-ért ilyen jó minõségût lehet kapni.Jobb az anyaga mint az 5000 ft-os márkásnak.Én angyon szeretem.
én ma vettem a C und A-ban, 2 db volt egy csomagban, 5500 ft majd kiderül, hogy beválik-e.
A nagy elõnye a szoptatós melltartónak, hogy nem levetkõzni ha éhes a baba. Az viszont, hogy hol veszed már sok mindentõl függ. Az én méretemben nem lehet kapni akárhol, így én csak drágán tudom megvenni, ráadásul a melleim eleve olyanok, hogy sajna csak a drága melltartó tartja a helyén. És nem azért mert drága, hanem mert nagyon ügyelnek a jó szabására. Szóval, hogy veszel-e az csak rajtad áll, mert elvileg lehet hagyományosat is használni, ha meg a szoptatós melltartó mellett döntesz akkor az alkatodnak megfelelõt tudod kiválasztani, vehetsz olcsóbbat vagy drágábbat is. Felpróbálsz a boltban egyet-egyet és meglátod melyik elégíti ki az igényeidet.
Szia. Nekem van márkás is, és nem márkás is, mind a kettõ bevált, én is nagyon kihasználtam.
Nekem van márkás és nem márkás is, de egyiket sem tudom használni. A nem márkáson átlátszik a melltartóbetét, ha nem teszem be átázik a tejtõl. A márkás ( Anita 8000 Ft volt )meg olyan szabású, hogy mikor belövellt a tej, nem tudtam felvenni mert a kosarai hiába jó méretûek ha túl közel esnek egymáshoz és nekem nagyon kényelmetlen. Maradtak a régi levehetõ pántú melltaróim amibõl kiszedegettem a merevítõket hogy puha legyen és azt hordom ha elmegyek itthonról, itthon meg nem hordok semmit sem csak egy pamut trikót.

Raerek szoptatos melltartot venni ha mar "bedurrantak" a melleim, ha mar teli van tejcsivel? Kb. hany darabot erdemes?

A terhessegem vegen jarok, eddig nem kellett lecserelnem nagyobbra a melltartoimat, de gondolom a tejkepzödes eseten majd igen ... Addig meg nem vennek, hiszen nem tudom, hogy milyen meretbeli különbsegre szamithatok.

Legjobb válasz: Én vettem már 1et,de a nö mondta hogy tartsam meg a blokkot,és ha nem lesz jó,akkor kicseréli nekem. Remélem már nekem nem fog nöni,mert már 3 számmal igy is nagyobb,mint volt. =)

Én vettem már 1et, de a nö mondta hogy tartsam meg a blokkot, és ha nem lesz jó, akkor kicseréli nekem. Remélem már nekem nem fog nöni, mert már 3 számmal igy is nagyobb, mint volt. =)
Szerintem ráérsz, mert nem nagyon lehet kiszámitani, mekkora kell majd, talán valami rugalmasat vegyél addig, sport melltartót, ilyesmi. Nekem pl 75B-rõl 80D lett, ki gondolta volna?!
Én nem szoptatósat vettem ( a terhesség végén) hanem ilyen vékony anyagút, ami tud tágulni is egy kicsit, szoptatni is lehet bármilyen melltartóban, csak félrehúzod és ennyi.
Én a terhesség utolsó heteiben vettem meg a szoptatós melltartót, egy számmal nagyobbat. Már az utolsó hetekben jobban esett abban aludni, nagyon kényelmes, fõként a széles pántja miatt. A szülés után is jó lett a mérete, de eredetileg úgy gondoltam, ha nem jó, akkor veszek egy nagyobbat és ez a kisebbik jó lesz majd késõbb, mikor már nem szopizik annyit a kicsi és nem feszül úgy a cici sem. Mivel jó lett a méret, így vettem még egy ugyanolyat és akkorát mint a terhesség utolsó heteiben vásárolt melltartó. Így két darab melltartót használtam a szoptatás ideje alatt. Amíg az egyik mosásban volt(ami nálunk naponta történik, hiszen két gyermekünk van, most várom a harmadikat), addig a másikat használtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!