Találatok a következő kifejezésre: Érdemes szoptatos venni, hány (4 db)

Érdemes szoptatos melltartot venni, hány darabot? A hagyományos merevitő nélküli melltarto nem jó, vagy azt is lehet használni?

Legjobb válasz: Szia, én nagyon kihasználom és szinte meg sem tudnék lenni nélküle. Nekem 2 db van. Az egyik egyszerû merevítõ nélküli, a másik csikés, merevítõs és formázott. Emberekkel dolgozom és nekem számít, hogy a fölsõm, úgy álljon, ahogy az kell. Nem kell mindenkinek messzirõl látnia, hogy szoptatós melltartó van rajtam. Viszont amikor a babámat etetem, nem kell a fölsõmet azért levenni, elég felhúzni a fölsõt és kikapcsolni az egyik oldalt és már szopizhat is a lányom. Anyukám meg is jegyezte, hogy azõ idejében, szintemég mindent le kellett venni, hogy a cici szabadon maradjon :-). Nekem olyan kapocs van rajta, ami egykézzel is nyitható, így nem kell a gyereket letennem azért hogy kikapcsoljam.

Szia, én nagyon kihasználom és szinte meg sem tudnék lenni nélküle. Nekem 2 db van. Az egyik egyszerû merevítõ nélküli, a másik csikés, merevítõs és formázott. Emberekkel dolgozom és nekem számít, hogy a fölsõm, úgy álljon, ahogy az kell. Nem kell mindenkinek messzirõl látnia, hogy szoptatós melltartó van rajtam. Viszont amikor a babámat etetem, nem kell a fölsõmet azért levenni, elég felhúzni a fölsõt és kikapcsolni az egyik oldalt és már szopizhat is a lányom. Anyukám meg is jegyezte, hogy azõ idejében, szintemég mindent le kellett venni, hogy a cici szabadon maradjon :-). Nekem olyan kapocs van rajta, ami egykézzel is nyitható, így nem kell a gyereket letennem azért hogy kikapcsoljam.
Ajánlom figyelmedbe a kínai szopis melltartót.Nagyon megdöbbentem amikor rájöttem, hogy 700 ft-ért ilyen jó minõségût lehet kapni.Jobb az anyaga mint az 5000 ft-os márkásnak.Én angyon szeretem.
én ma vettem a C und A-ban, 2 db volt egy csomagban, 5500 ft majd kiderül, hogy beválik-e.
A nagy elõnye a szoptatós melltartónak, hogy nem levetkõzni ha éhes a baba. Az viszont, hogy hol veszed már sok mindentõl függ. Az én méretemben nem lehet kapni akárhol, így én csak drágán tudom megvenni, ráadásul a melleim eleve olyanok, hogy sajna csak a drága melltartó tartja a helyén. És nem azért mert drága, hanem mert nagyon ügyelnek a jó szabására. Szóval, hogy veszel-e az csak rajtad áll, mert elvileg lehet hagyományosat is használni, ha meg a szoptatós melltartó mellett döntesz akkor az alkatodnak megfelelõt tudod kiválasztani, vehetsz olcsóbbat vagy drágábbat is. Felpróbálsz a boltban egyet-egyet és meglátod melyik elégíti ki az igényeidet.
Szia. Nekem van márkás is, és nem márkás is, mind a kettõ bevált, én is nagyon kihasználtam.
Nekem van márkás és nem márkás is, de egyiket sem tudom használni. A nem márkáson átlátszik a melltartóbetét, ha nem teszem be átázik a tejtõl. A márkás ( Anita 8000 Ft volt )meg olyan szabású, hogy mikor belövellt a tej, nem tudtam felvenni mert a kosarai hiába jó méretûek ha túl közel esnek egymáshoz és nekem nagyon kényelmetlen. Maradtak a régi levehetõ pántú melltaróim amibõl kiszedegettem a merevítõket hogy puha legyen és azt hordom ha elmegyek itthonról, itthon meg nem hordok semmit sem csak egy pamut trikót.

Kínaiban lehet venni szoptatós melltartót (bp-i vagyok)? És hányat érdemes beszerezni? Akkora méretben mint amekkora most a cicim vagy nagyobb kosárral? 31 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Én a Cora-ban vettem,nagyon jó minõségû tiszta pamut,a kinai mmeg ha mûszálas sz..r. és nem drágább a coras. Én neken egyel nagyobb kosarat mondtak,vettem olyat ami most jó meg egy nagyobbat :)

Én a Cora-ban vettem, nagyon jó minõségû tiszta pamut, a kinai mmeg ha mûszálas sz..r. és nem drágább a coras. Én neken egyel nagyobb kosarat mondtak, vettem olyat ami most jó meg egy nagyobbat :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! A lényeg hogy jó minõségû és olcsó legyen. :)
Én kínaiban 1300 ft-ért vettem, sztem 2 elég, és nekem már a terhesség kezdetén megnõtt a mellem, szóval olyat vettem ami most nem feszül nem nyom, kényelmes, nem hiszem hogy drasztikus növésnek indulna az utolsó idõkben :D
Elég egy is, mert nem tudhatod, hogy fogsz e tudni szoptatni.
Én 2-t vettem.1et a kinaiban 800ft-ért 1et a corában 1700ft-ért.Mind kettõ nagyon kényelmes és jo.Elég volt a kettõ, bár kezdetben sokat folyt a tejem, használnom kellett éjjel-nappal.Este mindig kimostam az egyiket.Egy mérettel vettem nagyobbat.
Ha nincs nagy melled, szerintem ne vedd meg elõre!! Én legalább négyet kellett, hogy elvaterázzak, mert rossz méreteket saccoltam. Amúgy infónak: 75B-s mellbõl lett 80C a terhesség végére, és most 80D vagy 85C jó rám. Nem vagyok kövér, alkatilag sem, de maradt rajtam pár kiló felesleg :) Minden jót!
Kínaiban vettem 590Ft-ért. Nagyon jól tart, kényelmes. Már a terhességem alatt hordom. Szoptatásra majd egyel nagyobbat fohgok venni, akkor nagyobb lesz a mell.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszike, nekem most 90B-s a cicim, terhesség elõtt 80B volt. Akkor mekkora fog kelleni?

Raerek szoptatos melltartot venni ha mar "bedurrantak" a melleim, ha mar teli van tejcsivel? Kb. hany darabot erdemes?

A terhessegem vegen jarok, eddig nem kellett lecserelnem nagyobbra a melltartoimat, de gondolom a tejkepzödes eseten majd igen ... Addig meg nem vennek, hiszen nem tudom, hogy milyen meretbeli különbsegre szamithatok.

Legjobb válasz: Én vettem már 1et,de a nö mondta hogy tartsam meg a blokkot,és ha nem lesz jó,akkor kicseréli nekem. Remélem már nekem nem fog nöni,mert már 3 számmal igy is nagyobb,mint volt. =)

Én vettem már 1et, de a nö mondta hogy tartsam meg a blokkot, és ha nem lesz jó, akkor kicseréli nekem. Remélem már nekem nem fog nöni, mert már 3 számmal igy is nagyobb, mint volt. =)
Szerintem ráérsz, mert nem nagyon lehet kiszámitani, mekkora kell majd, talán valami rugalmasat vegyél addig, sport melltartót, ilyesmi. Nekem pl 75B-rõl 80D lett, ki gondolta volna?!
Én nem szoptatósat vettem ( a terhesség végén) hanem ilyen vékony anyagút, ami tud tágulni is egy kicsit, szoptatni is lehet bármilyen melltartóban, csak félrehúzod és ennyi.
Én a terhesség utolsó heteiben vettem meg a szoptatós melltartót, egy számmal nagyobbat. Már az utolsó hetekben jobban esett abban aludni, nagyon kényelmes, fõként a széles pántja miatt. A szülés után is jó lett a mérete, de eredetileg úgy gondoltam, ha nem jó, akkor veszek egy nagyobbat és ez a kisebbik jó lesz majd késõbb, mikor már nem szopizik annyit a kicsi és nem feszül úgy a cici sem. Mivel jó lett a méret, így vettem még egy ugyanolyat és akkorát mint a terhesség utolsó heteiben vásárolt melltartó. Így két darab melltartót használtam a szoptatás ideje alatt. Amíg az egyik mosásban volt(ami nálunk naponta történik, hiszen két gyermekünk van, most várom a harmadikat), addig a másikat használtam.


Hány hetesen érdemes megvásárolni a szoptatós melltartót és mennyivel kell nagyobbat venni?

Legjobb válasz: Szia! szerintem alkatilag változó. Azt hiszem, hogy én megvehettem volna még terhesen (8-9 hónaposan) is, de vártam vele miután megszületett a pici és belövellt a tej. Így bizti hogy jó volt a méret...

Szia! szerintem alkatilag változó. Azt hiszem, hogy én megvehettem volna még terhesen (8-9 hónaposan) is, de vártam vele miután megszületett a pici és belövellt a tej. Így bizti hogy jó volt a méret...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!