Találatok a következő kifejezésre: Érdemes szedni Tri Regolt, (2 db)

Érdemes szedni a Tri Regolt, jó vagy nem?

kerlek adjatok tanacsot vagy szedjek mas valamit?

Legjobb válasz: 2 barátnõm is szedett tri regolt, az egyiküknek teljesen tönkrement a bõre,hogy már évek óta 1 kozmetikus sem tudja helyrehozni,olyan csúnya akne foltjai lettek tõle,a másik bnõmnek a csípõjére rakódott sok felesleg, hogy még a bõre is striás lett-bár ez utóbbi gondolom a fokozott étvágy miatt volt. Vannak már újabb,1 fázisos fog.gátlók,azok jobbak, a mellékhatásaik is kevesebbek..

2 barátnõm is szedett tri regolt, az egyiküknek teljesen tönkrement a bõre, hogy már évek óta 1 kozmetikus sem tudja helyrehozni, olyan csúnya akne foltjai lettek tõle, a másik bnõmnek a csípõjére rakódott sok felesleg, hogy még a bõre is striás lett-bár ez utóbbi gondolom a fokozott étvágy miatt volt. Vannak már újabb, 1 fázisos fog.gátlók, azok jobbak, a mellékhatásaik is kevesebbek..
Én 10 évig szedtem, 1992-2000-ig. Nekem bevált, mikor abbahagytam mert gyermeket akartunk, 1 évig próbálkoztunk mire sikerült. Mellékhatása nem volt, pontosabban csak annyi hogy amikor elkezdtem szedni kb.3-4 kg-ot híztam, amit utána tartottam, de nekem ez nem volt probléma.Most viszont 2008-at írunk, szerintem valamivel alacsonyabb hormontartalmú tablettát is szedhetnél, fõleg ha fiatal vagy. Én a fiam születése után Yadine-t szedtem, nekem az is bevált. Sok sikert.
Ne szedj Tri Regolt, õsrégi tabletta. Vannak már ennél sokkal jobbak, alacsonyabb hormontartalommal!!

Üdvözlöm.17 éve szedem a Tri-Regol nevű gyógyszert. Most a Gestomix nevű gyógyszert írták fel a részemre. Félek az átállástól, érdemes-e az új gyógyszert szednem, vagy esetleg a spirál mellett döntsek?

Érhetnek-e bármilyen mellékhatások a gyógyszerváltás miatt? Milyen ez az új gyógyszer, mikor kellene elkezdenem és mikortól hatna? Jelenleg 36 éves vagyok, évente járok n?gyógyászatra.

Legjobb válasz: Üdvözlöm.

Üdvözlöm.
eezt csak az orvos tudja megmondani bmeg
Üdvözlöm.!négy44négy.
Egészség kategóriába írd ki, szerintem.
Az orvosod tudja, hogy egy ilyen viszonylag magasabb hormontartalmú tablettát 17 éve szünet nélkül szedsz? :-o
Az átállástól nem kell félni, ugyanúgy fog hatni az új gyógyszer is mint az õskövületeted. Én a helyedben viszont abbahagynám a hormonális fogamzásgátlást, mivel 35 fölött megsokszorozódik a trombózisveszély tablettát szedõknél, ezt minden (épeszû) nõgyógyász el szokta mondani! csodálkozom, hogy téged még nem tanácsolt el a szedéstõl...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!