Találatok a következő kifejezésre: Érdemes pénzt az (63 db)

Hova érdemes 5 milliót betenni? és ha megakarom szüntetni a számlámat az hogy müködik? Hogy a legolcsóbb kivenni a pénzt? Az 5 milliót és kb mennyit számolnak rá?

Legjobb válasz: Azt csak te tudod mit akarsz vele kezdeni. Fektetheted vállalkozásba, vagy ingatlanba, aranyba. Attól függ meddig akarod tartogatni, mikorra kell. Ha hosszú ideig kellene,akkor én inkább nem hagynám pénz formájában, mert veszít az értékébõl. A bankba bemész, megmondod,hogy kéred az összes pénzt és a számla megszüntetését. A kamatról fogalmam sincs.

Azt csak te tudod mit akarsz vele kezdeni. Fektetheted vállalkozásba, vagy ingatlanba, aranyba. Attól függ meddig akarod tartogatni, mikorra kell. Ha hosszú ideig kellene, akkor én inkább nem hagynám pénz formájában, mert veszít az értékébõl. A bankba bemész, megmondod, hogy kéred az összes pénzt és a számla megszüntetését. A kamatról fogalmam sincs.
nekem 1éve az én bankomnál az átutalása volt 13000ft.ha kp ba veszed le az több.
Nagyon nem érdemes kp-ben felvenni. találd ki, hogy mit csinálsz vele és utald oda.
Ha tudod, hogy nem kell mostanában akkor aranyba kell tenni. Amúgy minden banknál más, hogy mennyi az utalás, pénzkivétel költsége.
Szerintem ekkora összegnél már elõre kell jelezni, ha ki akarod venni a bankból. Mivel a bankok a pénzhelyettesítõket támogatják, szerintem is olcsóbb lenne utalni valahova, mint kézbe számoltatni.. Számlát utána egyszerûen megszünteted, egy szavadba kerül. Befektetési tanácsot nem tudok adni, de az ismerõseim akik ilyesmivel foglalkoznak, részvénycsomagot vettek, nem a divatos "holnapra milliomos leszel" fajtából, hanem abból, ami fixen, biztosan hozza a közepes, reális hozadékot, és nem igazán lehet bukni rajta.
Én zt az üzlet és pü topikban tenném fel, nem a családi kapcsolatoknál. Ott célirányosabb.
Körbe kell nézni a pénzpiacon. El kell döntened, mibe akarsz befektetni, ilyen lehet kötvény, részvény, egyéb értékpapír, de lekötheted a pénzed valutában (egy megfelelõ számlán), de akár aranyat is vehetsz rajta. A bankok honlapját kell megnézegetni, hol , milyen távra, mennyi kamatot adnak, de lehet, hogy célirányosan egy pénzügyi befektetõ-tanácsadó céget kellene megkeresned, aki mindezt helyetted elvégzi, neked csak választanod kell a befektetési lehetõségek közül. A számla megszûntetése egy technikai lépés, be kell menni a bankba, és ott elintézik. Mondjuk 5 milla felett szólni kell elõtte 1 nappal, hogy legyen a pénztárban annyi plussz keretösszeg, hogy ki tudják fizetni kp-ben. Akkor meg vigyázz hazafelé, nehogy leüssenek..ennyi pénzzel én nem rohangálnék a mai világban. Üdv!
A kérdező hozzászólása: nem merem befektetni aranyba ingatlanba részvénybe mert félek hogy nem tudom majd kivenni ha kell. ezért lekötni gondoltam. bár valutában is lehet csak nem tudom megéri e? elég tanácstalan vagyok biztositos dolgokkal már bebuktam ingatlannal szintén ezért nem akarom másra váltani a pénzt.

Ha feltételezzük, hogy a pénz nem számít, akkor érdemes kihúzatni az összes fogat és implantátumokra rögzíthetõ koronát csináltatni?

Ebben az esetben fogak nélkül kellene élnem addig a fél évig, amíg nem terhelhetõ az implant? Vagy lehet ideiglenes mûfogsort csináltatni?

Legjobb válasz: Ja. És érdemes lenne a májad is réz szûrõbetétre cserélni, és a szíved is olajpumpára.

Ja. És érdemes lenne a májad is réz szûrõbetétre cserélni, és a szíved is olajpumpára.
A kérdező hozzászólása: Szerencsémre a májam és a szívem jól mûködik, míg a fogaim már csak amalgámból állnak nagyrészt.
Az mérgezõ.
Ezt egy fogorvosnak kellene inkább felvetni, mert õ látja a fogaid állapotát. Én azt mondom, ami mû, az sosem lehet olyan jó, mint az eredeti. De van az az állapot, amikor már nem lehet tovább halogatni az ilyesmit.
Az implantátum sem biztos, hogy tartósabb lesz, sajnos. Sokaknak begyullad, idõnként ki kell szedni, újat betenni. annyit olvastam már a témáról, hogy én inkább a kivehetõ mellett döntöttem.

Ha Angliában akarok dolgozni, akkor kb. mennyi pénzzel érdemes nekivágni az 1. hónapnak?

Csak hogy pontosítsak, mennyi pénzre van szükség pl. kiutazáshoz, külföldi papírok elintézéséhez, stb. az els? hónapban.

Legjobb válasz: Elsõ vagyok.Miért kéne 1424 font???? Egy átlagos havi minimálbér kb:800 font.Ebbõl ha kifizeted a szállást,kaját,még marad is...Egyébként attól függ,hogy mennyire tud az illetõ ember spórolni,és mennyi dologról tud lemondani..Ha nagy lábon élsz akkor még a 1400 font is kevés...Kérdezõnek.Ha jól tudsz angolul kommunikálni,akkor felesleges ügynökségen keresztül kijönnöd,csak azért ,hogy nekik is adj + pénzt.Vendéglátóiparban bárhová mész Angliában mindig van munka...Csak meg kell értened amit mondanak,és tudnod kell beszélni...egyébként nem is értem miért pontoztatok le,hisz részletesen leírtam,hogy mi a helyzet itt kint..

Elsõ vagyok.Miért kéne 1424 font???? Egy átlagos havi minimálbér kb:800 font.Ebbõl ha kifizeted a szállást, kaját, még marad is...Egyébként attól függ, hogy mennyire tud az illetõ ember spórolni, és mennyi dologról tud lemondani..Ha nagy lábon élsz akkor még a 1400 font is kevés...Kérdezõnek.Ha jól tudsz angolul kommunikálni, akkor felesleges ügynökségen keresztül kijönnöd, csak azért , hogy nekik is adj + pénzt.Vendéglátóiparban bárhová mész Angliában mindig van munka...Csak meg kell értened amit mondanak, és tudnod kell beszélni...egyébként nem is értem miért pontoztatok le, hisz részletesen leírtam, hogy mi a helyzet itt kint..
Én sztem az elsõ válaszoló nagyon hasznosan leírta a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a részletes választ, nagyon hasznos nekem. Én úgy tervezem, hogy ügynökség által mennék ki vendéglátásba dolgozni. Elsõsorban vidékre, mert az olcsóbb, mint pl. London.
ezt is megnézheted: http://lehetmenni.com/ itt írnak arról, hogy érdemes kiutazni stb... de vannak még ilyen oldalak. http://www.magyaroklondonban.com/
1424, - GBP kell pontosan mindenre kezdésnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos választ!:)
Hello. En is kozvetito ugynokseggel jottem ki. Szerintem nagyon megerte, rengeteg segitseget kaptam es nem fajt a fejem, hogy lesz-e munkam. Nekem is fizetnem kellett itt, miutan elkezdtem dolgozni. En osszesen 1500 fontot sporoltam meg otthon. Az boven eleg volt mindenre. Szerintem 1000-1500 font a realis osszeg amivel rendelkezned kell. Tudom h ezt nem lenne szabad, de az elozo uzenet irojanak: Te melyik ugynokseggel jottel???

Igaz-e az, hogy Budapesten nem érdemes pénzt adni a hajléktalanoknak, mert elszedik tõlük?

Valami ilyesmit hallottam, hogy mûködik valami mafia szerûség, ami elszedi tõlük az összekoldult pénzt, uzsora miatt, vagy csak úgy. Azt nyilván tudom, hogy jó eséllyel piára költik, nem ez a része érdekel.

Legjobb válasz: Szabadni szabad, senki nem tiltja meg, hogy adj nekik, azonban tényleg elszedik tõlük a legtöbb esetben.

Szabadni szabad, senki nem tiltja meg, hogy adj nekik, azonban tényleg elszedik tõlük a legtöbb esetben.
Igen, sokuktol elszedik. Foleg azok a 'dolgozok' akik kisgyerekkel a karjukon keregetnek mondvan hogy ehes a gyerek, de ha felajanlod hogy kajat veszel akkor elkuldenek a fenebe.
Meg a bedrogozott állattal koldulók, na azoktól vagyok még rosszul.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Semmi értelme pénzt adni nekik. kb 99%-ban úgyis elveszik tõlük. Ha segíteni akarsz nekik akkor adj kaját, de lehet képenröhögnek. Cigányoknak meg alapból nem adunk semmit. Fõleg annak akinél gyerek van. Olyanra is volt példa, hogy a gyerek be volt drogozva, hogy ne sírjon. Egyszer adtam cigánynak valamit. Amikor az anyja a gyereknek kaját kért. Ilyen fornettis vacak volt nálam, abból adtam neki párat, meg is voltam zavarodva. Rühellem a cigókat, de utána hazáig azon szégyelltem magam, hogy a táskámban volt egy nagy szendvics és nem azt adtam oda. Amúgy még a punkoknak is több értelme van pénzt adni, mert azoktól tuti nem veszi el senki, ott tutira tudhatod, h piára költik :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor ha legközelebb adakozós kedvemben leszek, keresek valami megbízható szervezetet inkább, akik tényleg segítenek nekik.

K&H bankban hol érdemes tartani azt a pénzt amit nem kötök le?

Biztos tartalékon hagyjam vagy tõkevédett pénzpiaci alap?

Legjobb válasz: Ha csak e kettõ között választasz: - Ha havonta minimum 5.000-10.000 forintot hozzá tudsz tenni, akkor biztos tartalékon hagynám. Azzal jelenleg 2,0-2,5% kamatot kapsz (mínusz az állam bácsinak kamatadó és egészségügyi hozzájárulás.) - Ha nem teszel hozzá havonta 5-10ezret, akkor 1,5% a kamat a biztos tartalékon, és picit több a forint pénzpiaci alapra a hozam.

Ha csak e kettõ között választasz: - Ha havonta minimum 5.000-10.000 forintot hozzá tudsz tenni, akkor biztos tartalékon hagynám. Azzal jelenleg 2, 0-2, 5% kamatot kapsz (mínusz az állam bácsinak kamatadó és egészségügyi hozzájárulás.) - Ha nem teszel hozzá havonta 5-10ezret, akkor 1, 5% a kamat a biztos tartalékon, és picit több a forint pénzpiaci alapra a hozam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszod! MB-rõl szoktam leutalni pénzt, de minden utalásnál levesznek pár $-t, ezért nem havonta utalok. A pénzem nagy részét lekötöttem de az se kamatozik túl sokat... Egyébként mit ajánlanál bankon belül, amin nem kell havi x összeget ráutalni?

Tipp mixesek az igaz hogy teniszre és jégkorongra érdemes pénzt feltenni?

Az egyik ismerősöm nagy tipp mixes és azt mondta focira nem érdemes rakni mert ő személy szerint azon többnyire bukni szokott,de pl hokin és teniszen mindig nyer kisebb nagyobb összegeket és hogy 15 meccsből 3-4 meccsset szokott elubukni.Kíváncsi lennék más véleményére is.Köszi

Legjobb válasz: Ha folyamatosan nézed és felkészült vagy akkor könnyebb a teniszen nyerni. Vagy nyer vagy veszít x nincsen.

Ha folyamatosan nézed és felkészült vagy akkor könnyebb a teniszen nyerni. Vagy nyer vagy veszít x nincsen.
De jobban jársz, ha nem szerencsejátékozol, mert + ban nem igazán lehet lenni.
Elõször is szögezzük le hogy a Szerencsejáték Zrt. az állam legtöbb profitit hozó vállalkozása! Statisztikai képletekkel számítják ki a szorzókat, tehát hosszú távon biztos õk nyernek. Nagyobb esélyed akkor van ha egy tenisztorna elején fogadsz, vagy jégkorong vb csoport meccseire. Más dolog hogy ott akkora szorzó van hogy azzal nagy pénzt nem nyersz. Jégkorong bajnokságokra általában nem érdemes fogadni, a többségén a bajnokság eleje megnyeri a meccsei 60% a vége meg a 40et....

Melyik a legjobban kamatozó bank jelenleg? Megbízható? Hová érdemes betennie az embernek a pénzét leginkább?

Ha lehet írhattok többet is, sorrendbe, legjobbtól kezdve.

Legjobb válasz: A PSZÁF oldalon van összehasonlító. http://www.pszaf.hu/fogyasztoknak/bal_menu/betetilekerdezo

A PSZÁF oldalon van összehasonlító. http://www.pszaf.hu/fogyasztoknak/bal_menu/betetilekerdezo
Az AXA-nál elég jó a kamat.

Tud e vki ilyen intézmény? és Mennyibe kerül körülbelul? Vagy érdemes pénzt adni az ápoloknak?

Édesapám agyvérzést kapott az orvosok szerint 60%-os mérték?t.21 napig feküdt intenzív osztályon. Jelenleg Siklóson rehabilitálják. A problémánk az hogy nem tartjuk úgy hogy jól bánnak vele, ill. hogy odafigyelnek rá ahogy azt elvárnánk az ? állapotában. Magánklinika jutott az eszembe.

Legjobb válasz: Próbáljátok felhívni a Telki Klinikát illetve a honlapon nézelõdni. Jobbulást Édesapádnak!!!

Próbáljátok felhívni a Telki Klinikát illetve a honlapon nézelõdni. Jobbulást Édesapádnak!!!
Az ápolóknak hiába adsz pénzt. Ha pisilni és enni sincs idejük, akkor lóvéval sem lesz és nem mindig könnyû megjegyezni, hogy mikor ki ad valamit, ha sok a tennivaló. Ezt mondom én, aki lelkiismeretes ápolóként dolgoztam (valamikor). Tehát semmiképp se adj pénzt, mert attól nem változik a helyzete apukádnak. Az otthonápoláson gondolkodnék el, szakképzett ápolónõvel persze. Persze, nem írtad, hogy jelenleg milyen állapotban van, hisz az hogy otthon/intézményi keretek közt folyjon az ápolása, ettõl is függ.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, ma beszeltek batyamek az orvossal kozel 4 het elteltevel kaptunk valaszokat, apukam nagymertekben serult a bal agyfelteke teljesen, lehet agyhoz lesz kotve vegleg, nem tudom mi legyen de utana nezek mindennek, koszonom megegyszer, nem adjuk fel!

Mit gondoltok érdemes konditeremből venni tápkieget? Nyilván helyben van nem kell kiszállítást fizetni ezzel tisztában vagyok vagy csak kicsalják a pénzt az emberekből? Mik a vélemények/tapasztalatok?

Legjobb válasz: kondiban úgy tudom hogy drágább úgy hogy hülyeség lenne ott venni,bodybuilderen 15 ezer felett ingyenes a házhoz szállítás,igaz nekem szerencsém van mert a közelemben van egy hely ahol a netes árak alatt adják a kiegészítõket úgyhogy én inkább onnan szerzem be.

kondiban úgy tudom hogy drágább úgy hogy hülyeség lenne ott venni, bodybuilderen 15 ezer felett ingyenes a házhoz szállítás, igaz nekem szerencsém van mert a közelemben van egy hely ahol a netes árak alatt adják a kiegészítõket úgyhogy én inkább onnan szerzem be.
Nézd meg, h mennyiért tudod megvenni webshopból, és mennyiért a kondiból. Ahonnan olcsóbb azt vedd meg.
nyílván a terem is rátesz, ezért ott drágább meg csak magyar szarok vannak

Érdemes pénzt kiadni az autómosatásért? Minőségben lesz annyival tisztább az autó, mint ha kézzel mosom?

Legjobb válasz: Idõt spórolsz vele és nem kell annyit szenvedni, hogy lejöjjön az a sok ráragadt kosz. Szerintem hatékonyabb, mint órákig sikálni a ráragadt ragacsot. Plusz még el kell használni egy csomó autómosó sampont meg tisztítószert, na meg literszámra a vizet. Még talán drágábbra is jön ki, mintha elvinnéd autómosóba a kocsit.

Idõt spórolsz vele és nem kell annyit szenvedni, hogy lejöjjön az a sok ráragadt kosz. Szerintem hatékonyabb, mint órákig sikálni a ráragadt ragacsot. Plusz még el kell használni egy csomó autómosó sampont meg tisztítószert, na meg literszámra a vizet. Még talán drágábbra is jön ki, mintha elvinnéd autómosóba a kocsit.
drága nagypapim, aki azóta meghalt :( csak otthon mosta a kocsiját. neki ez 1 kis kikapcslódás volt :) fogta a vödör vizet, bele a sampont meg a hatalmas kefét, és mindenhol lesikálta szépen. aztán egy tiszta vödör vízzel leöntötte. sztem nem kerül sokkal többe, de csak akkor érdemes, ha legalább 2hetente 1x megcsinálod, és akkor nem kell órákig vakargatni. vagy ha van gyereked, akkor csináljátok együtt. jó program, és közben megtanulja a munka értékét. késõbb egyedül is rábízhatod, és utána jutalmazhatod. ha lesz gyerekem, sztem ezt fogom csinálni :)
A gépi mosó csak a felületi szennyezõdést hozza le, a mélyebben lerakódottat nem. Annál mindenképpen jobb, ha te magad sikálod le alaposan. A kézi mosó biztosan hatásosabb a gépinél, viszont drágább is. Tehát, ha teheted, legalább idõnként te mosd le alaposan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!