Találatok a következő kifejezésre: Érdemes nyitni olyan (5 db)

Számlát szeretnék nyitni, melyre lekötött összeget helyeznék el, de nem olyan banknál ami ismert magyarországon, hanem valami kisebbre. (országos bankok amiből minden városban van, kizárva nálam! ) Hol érdemes nyitni?

otp.mkb,budapestbank, raiffeisen,axa, kh,citi,cib,erste,unicredit,volksbank, ezekben nem akarok nyitni. valami ötlet esetleg?

Legjobb válasz: Vannak megyei szintû takarékszövetkezetek is, nézd meg, hogy a környéketeken mi van.

Vannak megyei szintû takarékszövetkezetek is, nézd meg, hogy a környéketeken mi van.

Magánvállalkozás:mit érdemes nyitni? Mi olyan van, ami még "ritka" és érdemes belevágni?

Legjobb válasz: Ez érdekelne sokunkat:)) Aki erre tudja a választ, az úgysem mondja meg. Inkább megcsinálja. Ez a te leleményességeden múlik. Nézz körül, hogy mi hiányzik a környezetedben. Amúgy nekem lenne egy tippem. Olyan boltot nyitnék, ami csak magyar árut árulna. Még ha nem is a legolcsóbb mindenbõl. Aki az országnak jót akar, márpedig elég sokan kellene hogy legyünk, annak mindent meg kellene tenni azért, hogy lehetõségéhez képest, ilyen boltban vásároljon. Na, mit szólsz az ötlethez? Én elmennék hozzád, hogy nálad költsem el a pénzem:)) Magyar alma, magyar mosópor. Össze kellene fogni az országnak!

Ez érdekelne sokunkat:) ) Aki erre tudja a választ, az úgysem mondja meg. Inkább megcsinálja. Ez a te leleményességeden múlik. Nézz körül, hogy mi hiányzik a környezetedben. Amúgy nekem lenne egy tippem. Olyan boltot nyitnék, ami csak magyar árut árulna. Még ha nem is a legolcsóbb mindenbõl. Aki az országnak jót akar, márpedig elég sokan kellene hogy legyünk, annak mindent meg kellene tenni azért, hogy lehetõségéhez képest, ilyen boltban vásároljon. Na, mit szólsz az ötlethez? Én elmennék hozzád, hogy nálad költsem el a pénzem:) ) Magyar alma, magyar mosópor. Össze kellene fogni az országnak!
csak itt ebben a retkes országban pont az összefogás hiányzik.
Én most szívesen felhívnék egy "kutyadokit", aki segítene megoldania kutyámmal kapcsolatos nevelési problémámat. A környezetemben nem tudok ilyenrõl.
Krematórium. Nagy lehetõség, nagy pénz!

Szerintetek Kelet-Magyarországon érdemes lenne olyan boltot nyitni, ami csakis diabetikus élelmiszereket árul?

Tudom hogy a nagyáruházakban is vannak ilyen élelmiszerek,de gondolom aki ilyesmire kényszerül,örülne ha többféle választék lenne egy csokiból,vagy kekszből,vagy bármiből.

Legjobb válasz: Kelet-Magyarországon alacsonyabbak a fizetések, a diabetikus termékek pedig elég drágák. Ha tudnád olcsón adni, akkor érdemes, különben nem.

Kelet-Magyarországon alacsonyabbak a fizetések, a diabetikus termékek pedig elég drágák. Ha tudnád olcsón adni, akkor érdemes, különben nem.
Attól, hogy az átlagfizetések alacsonyak, még van, akinek nem az... És a diabetikus kaját így is, úgy is meg kell venniük. Szerintem van rá kereslet.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is így gondolom hogy akinek meg muszáj ezt ennie az úgy is megveszi bármennyibe is kerül. Tudom h sajnos nagyon drágák ezek az élelmiszerek.:(
magyarországon nagyon szûk a diabetikus élelmiszerek köre, erre én nem nyitnék boltot.


Érdemes nyitni szoláriumot olyan helyre, ahol már van pár? Kipróbálnák az emberek az új helyet?

Legjobb válasz: Tudod, hogy ki volt a MÁSODIK holdralépõ? Nem igazán tudjuk. Edwin Eugene Aldrin, Jr. Viszont ha azt mondjuk, hogy Edwin volt az aki a LEGHOSSZABB ÛRSÉTÁT valósította meg, "szebben hat". Amit ezzel mondani akartam: Ne légy második semmiben sem. Ha tervezel valamit, tervezd úgy, hogy ELSÕ legyél benne. Az egy dolog, hogy szoláriumot nyitsz. DE OLYAT nyiss, amilyen még nincs a környékeden. Adj valami "pluszt", adj valami "újat". És akkor elsõ lehetsz. A másodikra senki nem kíváncsi - tartja a mondás.

Tudod, hogy ki volt a MÁSODIK holdralépõ? Nem igazán tudjuk. Edwin Eugene Aldrin, Jr. Viszont ha azt mondjuk, hogy Edwin volt az aki a LEGHOSSZABB ÛRSÉTÁT valósította meg, "szebben hat". Amit ezzel mondani akartam: Ne légy második semmiben sem. Ha tervezel valamit, tervezd úgy, hogy ELSÕ legyél benne. Az egy dolog, hogy szoláriumot nyitsz. DE OLYAT nyiss, amilyen még nincs a környékeden. Adj valami "pluszt", adj valami "újat". És akkor elsõ lehetsz. A másodikra senki nem kíváncsi - tartja a mondás.
a mi környékünkön már két szoli volt, de mégis nyitottak egy harmadikat - éjjel-nappalit, korrekt árakkal, kedves kiszolgálással, tisztasággal, hangulatos zenével - állandóan tele van! szóval meg kell nézni, hogy mivel lehet lekörözni a már meglévõ szoláriumot, és hajrá!!!
Igaza van az elõttem szólónak!!!Hajrá!Sok sikert!!!
Felesleges, így is sokan mérgezik magukat ezzel vacak "mûnappal". Meg az igazival is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!