Találatok a következő kifejezésre: Érdemes kipróbálni palástfű (2 db)

Érdemes kipróbálni a palástfű teát? Tényleg elősegíti a beágyazódást?

Akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban,kérem írjon!El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szerintem érdemes megpróbálnod, nekem már az elsõ havi próbálkozásnál meghozta hatását, 15 hetes kismama vagyok.

Szerintem érdemes megpróbálnod, nekem már az elsõ havi próbálkozásnál meghozta hatását, 15 hetes kismama vagyok.
Csak jót teszel a teaivással a testednek és a méhednek! Kedves egészségedre.

Olyan sokat olvasom itt h palástfű meg cickafark teát isztok tényleg olyan jó? érdemes lenne esetleg kipróbálnom?

már elég régóta nem jön össze a baba 4év, elég sok próblémák voltak de egészségileg minden rendben van.

Legjobb válasz: Szia!A teával az a gond,hogy van akinek segit és van akinek csak hosszas ivása után lesz hatása.Most,ha már ennyi ideje nem esel teherbe inkább ajánlanám az Antioxant cseppeket vagy kapszulát!Segiti a belsõ rendszer munkáját,sejtmegújitó,petesejtérlelõ,elõsegiti a teherbeesést.A férfiaknak is ajánlott,mert spermiumnövelõ,erõsitõ hatása van.A tea helyett inkább ezt próbáld ki a férjeddel együtt.Remélem tudtam segiteni!Sok szerencsét!

Szia!A teával az a gond, hogy van akinek segit és van akinek csak hosszas ivása után lesz hatása.Most, ha már ennyi ideje nem esel teherbe inkább ajánlanám az Antioxant cseppeket vagy kapszulát!Segiti a belsõ rendszer munkáját, sejtmegújitó, petesejtérlelõ, elõsegiti a teherbeesést.A férfiaknak is ajánlott, mert spermiumnövelõ, erõsitõ hatása van.A tea helyett inkább ezt próbáld ki a férjeddel együtt.Remélem tudtam segiteni!Sok szerencsét!
én a ciklusom 5.napjától ittam a cickafarkat, aztán a 13. napon ovu vérzésem volt. (elõtte soha!!) aztán elkezdtem a palástfüvet és most 5 hetes vagyok. Szerintem ártani nem árt, próbáld ki. sok sikert

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!