Találatok a következő kifejezésre: Érdemes kimenni Babaruha (4 db)

Érdemes kimenni a Mihály-napira vagy kimenni a nyíregyházi piacra babaruhákat venni?

Debreceni vagyok és annyira drágák a boltokban, corában, tescóban nem tudom kifizetni, és hol találok 50-es méretet, mert akárhová megyek 56 tól kezd?dik szinte

Legjobb válasz: Érdemesnek akkor tudod meg ha kimész. Régen mi mindig onnan öltöztünk, de az utóbbi években nagyon drága lett. de azért ki lehet fogni, szerintem. Próbáld meg, nem veszítesz semmit. Azért Nyíregyre sztem ne menj, még. Csak ha arra visz az utad. Oda nem igen éri meg kimenni. Nem tom, mennyire óckodsz a turiktól, én szinte függõ vagyok. Gyönyörû ruhkat kapsz potom pénzért vagyis, legalábbis a bolti ár töredékéért! Ha meg téli baba lesz még ráérsz vásárolni, de ne vegyél nagyon 50es méretet, mert 1 hét alatt kinövi, és van amelyik babára már nem is jó mikor megszületik. A tesco mellett lévõ turi nagyon jó szerintem, meg állítólag(ott még én nem voltam csak hallottam) A kenézivel szemben is van egy turi és ott is olcsó talán 600FT Kilója. Gondolj bele, abból kb veszel minimum 10Db ruhácskát! Megéri benézni! Sok sikert! 34 hetes kismama

Érdemesnek akkor tudod meg ha kimész. Régen mi mindig onnan öltöztünk, de az utóbbi években nagyon drága lett. de azért ki lehet fogni, szerintem. Próbáld meg, nem veszítesz semmit. Azért Nyíregyre sztem ne menj, még. Csak ha arra visz az utad. Oda nem igen éri meg kimenni. Nem tom, mennyire óckodsz a turiktól, én szinte függõ vagyok. Gyönyörû ruhkat kapsz potom pénzért vagyis, legalábbis a bolti ár töredékéért! Ha meg téli baba lesz még ráérsz vásárolni, de ne vegyél nagyon 50es méretet, mert 1 hét alatt kinövi, és van amelyik babára már nem is jó mikor megszületik. A tesco mellett lévõ turi nagyon jó szerintem, meg állítólag(ott még én nem voltam csak hallottam) A kenézivel szemben is van egy turi és ott is olcsó talán 600FT Kilója. Gondolj bele, abból kb veszel minimum 10Db ruhácskát! Megéri benézni! Sok sikert! 34 hetes kismama
Sztem se vegyél 50esbõl csak egyet kettõt.Amúgy nem tudom mért drágák a tescosak neked-hidd el a mihálynapi vásáron iszonyat árak vannak.Én két éve voltam de nem is megyek többet, szinte minden kínai vagy kézmûves de az árak az egekben vannak.Mi a tescoban vettük meg a rugikat stb, a disneysek is kb 350-400ft ra jöttek ki.Mi olyat vettünk amiben 7db van és ha jól emlékszem 2700ft volt, szval sztem ezek nagyon jó árak.És jó minõségûek is.corában nem tudom milyen van ..
Szia! Nézd meg a turikban, olyan édes cuccok vannak. Én 56-osból is max 1-et fogok venni, felesleges, mert kg 1-2 hét és kinövik.

Érdemes kimenni a Babaruha Börzére a BNV-re, lehet olcsó babacuccokat találni?

Olvastam, hogy most hétvégén lesz. Érdekelne, hogy esetleg van-e közöttetek olyan, aki már volt kint ilyenen korábban. Ha jól tudom 900 Ft körül van a belép?jegy, csak akkor mennék ki, ha tényleg olcsóbban lehet vásárolni.

Legjobb válasz: Én voltam párszor,de csak mikor szereztem félárú belépõt. Amúgy a babymarkt-osra szoktam járni,mert oda lehet kérni ingyenes belõpõt. Szerintem csak annak éri meg kimenni,aki egyszerre ott sokmindent megvesz. Ruha,babakocsi,cipõ,pelus,bébiétel... A ruhák nem mindig olcsóbbak, de kereskedõk a pelust,bébiételeket,stb általában olcsóbban adják.

Én voltam párszor, de csak mikor szereztem félárú belépõt. Amúgy a babymarkt-osra szoktam járni, mert oda lehet kérni ingyenes belõpõt. Szerintem csak annak éri meg kimenni, aki egyszerre ott sokmindent megvesz. Ruha, babakocsi, cipõ, pelus, bébiétel... A ruhák nem mindig olcsóbbak, de kereskedõk a pelust, bébiételeket, stb általában olcsóbban adják.

Érdemes mostanában még kimenni Parndorfba babaruhát venni?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem éri meg. Mi a H&M-be járunk csak át, mert sajna nálunk nincs. Régebben mi is jártnk Parndorfba és Bécsbe, de már nem. Itthon is vannak akciók, és választék is.

Szia! Szerintem nem éri meg. Mi a H&M-be járunk csak át, mert sajna nálunk nincs. Régebben mi is jártnk Parndorfba és Bécsbe, de már nem. Itthon is vannak akciók, és választék is.


Szerintem csak ebay-en.
Nem hiszem. Anyósomék most voltak síelni ott és két szatyor bébiruhával tértek haza. Amik ugyan olyanok és még árban is, mint amiket én néztem itthon. C&A és H&M ben van a legnagyobb választék, külföldön is és mindenben egyezik. ár-forma stb. Babakocsiról nem tudok véleményt mondani, én itthon vettem a KIKÁban. Bútort az IKEÁban és a FAKTUMban. Mire azokat hazahozod, lehet drágább.
Szia. Mi minden évben járunk Bécsbe családtagokhoz akik ott laknak, de meg kell mondanom, hogy szinte már semmit nem veszünk mert minden ugyan ilyen árban van (vagy drágább) mint itthon, sõt itthon jobb cuccokat látni (ruhanemû, háztartási cikk...stb). Igaz babaholmit még nem néztünk kint, de gondolom azokra is igaz. Míg jó pár éve megérte kimenni vásárolni, ma már nem. És ha az autót nézzük, sokkal többe kerül mint itthon elmenni nézelõdni. Persze ettõl még ki lehet menni nézelõdni, biztos ott is vannak akciók ahogy itthon.
Utolsó vagyok, csak visszaolvastam, az autó alatt az üzemanyagköltséget értem! :)
Egészében tekintve nem érdemes kimenni vásárolni. Ugyanazok az árak, vagy még drágábbak, fõleg a babakocsi és a bútorok. Mivel határközelben lakom, így gyakran járunk ki (fõleg élelmiszerért), ruhácskákat vettem jó áron a KIK-ben. Van már magyarországon is KIK, de mást jelent a leárazás Ausztriában és Mo-n. 1 euróért tök jó cuccokat vettem, de ezt ki kell fogni. Ezért nem érdemes elindulnod, fõleg, hogy az Eurót most nagyon sokért adják. Mi mindent Pesten vettünk meg, több tízezret spóroltunk (Bippa kft, nagykörösi út) Minden jót!
230 forintos eurónál még talán megérte, de így, hogy már a 300at is átlépte... jobban jársz szerintem, ha itthon nézelõdsz.
Szerintem is az angol e-bayt próbáld meg.
Mi Bécsbe vásároltunk majdnem mindent.Ha a H&M vagy a C&A drágának találjátok akkor a babaruhákat érdemes egy KiK-ben megnézni.Én rengeteg szuper cuccot vettem ott, szerintem megéri.A baba kocsit a toys'r 'us ban nézd meg ott nagyon nagy választék van.Remélem a segítségedre voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!