Találatok a következő kifejezésre: Érdemes innom palástfű teát (7 db)

Palástfű teát a terhesség elején még érdemes/szabad inni?

Teherbeesés céljából ittam eddig a palástf? teát, és nagy örömömre tegnap pozitív lett a teszt. Nem tudom, hogy a terhesség elején érdemes-e még inni, azaz segít-e abban, hogy biztosan megmaradjon a baba. Esetleg lehet-e ellenkez?, negatív hatása?

Legjobb válasz: Szia! Elõször is gratulálok a babához! A palástfû teát érdemes továbbra is innod, mert az elsõ idõszakban segít a vetélés elkerülésében, késõbb pedig a koraszülés megelõzésében fejti ki hatását. Negatív hatása biztosan nincs. 17 hetes ikres kismama

Szia! Elõször is gratulálok a babához! A palástfû teát érdemes továbbra is innod, mert az elsõ idõszakban segít a vetélés elkerülésében, késõbb pedig a koraszülés megelõzésében fejti ki hatását. Negatív hatása biztosan nincs. 17 hetes ikres kismama
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszod, akkor továbbra is iszom szorgosan! Jó egészséget mindhármotoknak! :)

A palástfű teát mikor érdemes inni? Muszáj éhgyomorra vagy akár este is lehet inni?

Legjobb válasz: A PALÁSTFÛ TEA SEGÍT A BEÁGYAZÓDÁSBAN.MINDEGY MIKOR FOGYASZTOD DE MAXIMUM 2 DL AZAZ 1 FÕZETET IGYÁL NAPONTA.

A PALÁSTFÛ TEA SEGÍT A BEÁGYAZÓDÁSBAN.MINDEGY MIKOR FOGYASZTOD DE MAXIMUM 2 DL AZAZ 1 FÕZETET IGYÁL NAPONTA.
A palástfû segít menstruációs zavarok, fehérfolyás, alhasi panaszok, hormonzavar és a klimaxos rosszullétek esetén, a kezdõdõ pubertás idõszakában kedvezõen hat a nõi szervezetre, cickafarkkal együtt alkalmazva. A palástfûnek összehúzó hatása van, igen gyorsan gyógyít, ugyanakkor használják vízhajtóként és szíverõsítõ szerként is, sebláz, gennyezõ sebek és elhanyagolt fekélyek esetén is. A nõi nemi szerveket, mindenekelõtt a méhet erõsíti, így az anyaságra való felkészülés, valamint szülés elõtt és után alkalmazható haszonnal. Vetélés: A vetélés megelõzésére a terhes nõ az elsõ trimeszterben igyon palástfû teát, így megelõzhetõ az embrió kilökõdése. Az ezüstös palástfû különösen elhízás ellen jó. Naponta 1-2 csészével elég meginni, hogy kedvezõ hatását kifejtse. Teaként: 1 teáskanál palástfüvet leforrázunk 2-3 dl vízzel, 1-2 percig állni hagyjuk, majd kortyonként fogyasztjuk. Napi 2-3 csésze ajánlott. Fürdõ: 0, 5 liter vízben forraljunk fel 4 evõkanálnyi palástfû levelet, majd szûrjük le, és a fõzetet adjuk a fürdõvízhez. Fehérfolyás, menstruációs fájdalmak, változókori panaszok esetén ajánlható. Jó tudni: naponta 2 csészénél több palástfû-teát ne fogyasszunk, mert károsíthatja a májat! Lázzal vagy vérzéssel kísért hasmenés esetén forduljunk orvoshoz.

Valakinek van tapasztalata cickafark és palástfű teákkal kapcsolatban, mikor mennyit érdemes inni, hogy elősegítse a peteérést, majd a beágyazódást? Három hónap sikertelen próbálkozás után már érdemes elkezdeni, vagy még várjak?

Legjobb válasz: szia! Szerintem még várhatsz a teákkal,mert három hónap még nem sok,mi másfél éve szeretnénk babát és én két hónapja próbáltam ki elsõ 5, 6 hónapba eszembe se jutott semmi amit kipróbáljak csak vártunk türelmesen!!! Úgy hogy szerintem még ráérsz!!!

szia! Szerintem még várhatsz a teákkal, mert három hónap még nem sok, mi másfél éve szeretnénk babát és én két hónapja próbáltam ki elsõ 5, 6 hónapba eszembe se jutott semmi amit kipróbáljak csak vártunk türelmesen!!! Úgy hogy szerintem még ráérsz!!!
A kérdező hozzászólása: A barátcserjét nem ismerem, milyen hatása van?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy csak most reagálok a kérdésre, mindenhol azt olvasom, hogy a ciklus 14.napjáig cickafarktea, utána palástfü.Én már belekezdtem a kúrába, már a palástfü-idõszakban vagyok:-)
Barátcserjét nem szedtetek hozzá?
Akkor az elején cickafark, aztán ovu környékétõl palástfû tea? Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, most már biztos vagyok benne, hogy elkezdem a teakúrát, aztán bízunk benne, hogy mihamarabb sikerül a várva várt terhesség:-)
Kezdd el minél hamarabb, én két sikertelen hónap után vágtam bele a kúrába, harmadikban már siker:) ))Fanina!Nem piszkálásból, de a második hozzászólásodban nem találtam a kérdésre a válaszod! A végén ugyan a kérdezõhöz szólsz, de csak bocsánatkérés miatt:)
Kedves kérdezõ! A menses elsõ napjától a peteérésig idd a cicka teát, utána a következõ mensesig a palástfû teát.Több infót találsz a neten!És sok sikert kiíánok neked!! A többieknek meg üzenem hogy a kérdezõnek adjatok választ és ne más válaszával foglalkozzatok!!
Három hónap sikertelen próbálkozás után miért lenne "hamar mindenféléhez nyúlni"?Különben is gyógyteákról van szó, nem pedig gyógyszerrõl, tehát még csak nem is árt magának a kérdezõ!Azt meg nem értem, miért írtad kedves utolsó, hogy "De ezért nekem kell lefröcsögni!"Kérdezõ!Nyugodtan kezdd el inni!
Kedves válaszolók!! Nem azért írtam hogy ne sikerüljön másnak, csak én ugy gondolom hogy ilyen kevés idõ után még hamar lenne mindenféléhez nyúlni, én nekem mondjuk eszembe se jutott, lehet azért gondoltam így!!De ezért nekem kell lefröcsögni!!!!!! Bocs kedves kérdezõ nem rosszat akartam!!Úgy is te döntöd el!!!
Én sem értelek kedves elsõ!Kicsit úgy jön ki, hogyha neked nem jött össze, ne sikerüljön másnak se!Én 3 hónapig ittam a cickafarkteát, napi 4dl(természetgyógyászom ajánlotta így)reggel és este!Azután éhgyomorra napi 2dl palástfüvet a 14.hétig!És valóban nem rögtön fog hatni, nyugodtan kezdd el inni!19+4hkm én is ikres vagyok:)
Nem értem, miért tanácsolta azt az elsõ válaszoló, hogy ráérsz még!Nyugodtan ihatod, hiszen úgysem rögtön váltja ki a hatását!Én 5 hétig ittam, ugyanúgy, mint az elõttem válaszoló! És a palástfüvet én a 16.héten hagytam abba!
Szerintem nyugodtan elkezdheted a teázást, ártani nem fogsz vele!Én két hónapig minden reggel és este megittam 2dl cickát, majd amikor gondoltam, hogy sikerült a baba, elkezdtem a palástfüvet, reggel 2dl-t a 14.hétig! 32+4hetes ikres kismama
Szia! Én csak cickafarkfû teát ittam, hogy beállítsam a mensimet, miután elsõ hónapban nem sikerült összehoznunk a gyereket. Menstruációm elsõ napjától kezdve ittam két csészével naponta, 14 napig. Aztán a nem várt elõtt teszteltem, de csak azért, mert egy nõ át akarta adni a helyet a trolin, azt hitte babás vagyok (nem vagyok egy kis termetû), hazaérvén teszteltem és pozitív lett. :) Palástfû teát nem ittam egyáltalán, viszont szedtem a terhesvitamint már abban a hónapban is. Mondjuk azt sem sokáig, csak a 12. hét végéig. Szerintem ha a ciklusod túl hosszú, akkor egy próbát megér a tea, vagy esetleg próbáld figyelni hogy mikor van peteérésed, úgy lehet hogy könnyebben összejön. :) Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a biztatást, biztosan csak azért vagyok ilyen türelmetlen, mert az elsõ terhességem elsõre sikerült.igaz, akkor tíz évvel fiatalabb voltam.sok sikert kívánok!!!
Azóta sikerült a baba? Hatásos volt a kúra???

Meddig érdemes inni a cickafarkfű tea -palástfű tea -Zafír barátcserje kapszulát?

Legjobb válasz: Menses elõtti barnázásra iszom,szedem!A teákat lassan 3.hónapja iszom,a barátcserjét elsõ hónapja!

A kérdező hozzászólása: Menses elõtti barnázásra iszom, szedem!A teákat lassan 3.hónapja iszom, a barátcserjét elsõ hónapja!

A cickafark és palástfű teát reggel vagy este kell inni, és a ciklus melyk szakaszában érdemes el kezdeni?

Használt már valakinek?

Legjobb válasz: nekm még nem használt, remélem majd most, bár most kiegészítettem málnalevéllel, kamillával és körömvirággal... mensi elsõ napjától cickafark vagy málnalevél, peteérés után palástfû... a többit bármikor és napszak nem számít (én iszom egész nap, amikor jól esik)

nekm még nem használt, remélem majd most, bár most kiegészítettem málnalevéllel, kamillával és körömvirággal... mensi elsõ napjától cickafark vagy málnalevél, peteérés után palástfû... a többit bármikor és napszak nem számít (én iszom egész nap, amikor jól esik)
Én reggel-este iszom egy-egy csészével.
Reggel és este 1-1 csészével iszok a teából. A ciklus elsõ felében peteérésig kell a cickafark v. málnalevél teát, peteérés után pedig a palástfüvet.

Érdemes cickafarkfű és palástfű teát inni teherbeesés növelésére?

A menstrucáció els? napjától kéne inni? Mert én most vagyok a menst. 4. napján, és még nem iszom. Érdemes most elkezdenem? Azt is olvastam hogy vérb?séget okozhat.

Legjobb válasz: Én is most fogom kezdeni. A mensi utáni elsõ napon kell kezdeni a cickafarkot pé-ig, onnantól palástfû. Remélem mindkettõnknek segíteni fog :-)))

Én is most fogom kezdeni. A mensi utáni elsõ napon kell kezdeni a cickafarkot pé-ig, onnantól palástfû. Remélem mindkettõnknek segíteni fog :-)))
szerintem mindenkeppen erdemes, nem veszthetsz vele semmit. nekem a nodokim a Mastodynon cseppek szedeset javasolta, az is nagyon jo, van benne barátcserje (agnus castus), ami szinten segiti a teherbeesést.. szerintem jok ezek a homeos dolgok.
nekem sikerült a tea ivások után 2 honapra teherbe estem probáld ki nekem segitett mát 5 hetes 4 napos kismama vagyok. napi 2 bögrével igyál reggel és este.izesitheted de ami fontos citrommal citromlé nem jo.én citrom meg mézzel iszom most is a palástfü teát mert arra is jo hogy ne vetéljek el.
A kérdező hozzászólása: De nekem hétfõn jött meg, így is kezdhetem inni?

Érdemes innom? A palástfű teát iszom, mert azt olvastam, hogy jótékony hatása van. Viszont borzasztó szorulást okoz, mert végülis, enyhe hasmenés ellen is gyógyító.

A beágyazódást tényleg segíti annyira, hogy a szorulás mellett is igyam? Érdemes?

Legjobb válasz: Igen, hatásos. Viszont ez a mellékhatás nem valami jó. Ha nincs szükséged rá, akkor ne igyad. Én tinktúrában használom.

Igen, hatásos. Viszont ez a mellékhatás nem valami jó. Ha nincs szükséged rá, akkor ne igyad. Én tinktúrában használom.
En is a tinktuart iszom, az nem okoz szorulast. Ti miota isszatok a teat/tinkturat?? Nekem ez a masodik honapom...
Én pár napja iszom csak. Elég székrekedõs vagyok, de ettõl nem lett semmi bajom. Sõt, azóta szorgalmasan látogatom az illemhelységet. Tehát ez valószínûleg egyénfüggõ...
Igyál mellette aloe vera gélt.Az is nagyon jó!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!