Találatok a következő kifejezésre: Érdemes homeopátiás elősegítő (2 db)

Érdemes homeopátiás szülést elősegítő bogyókat szedni?

Legjobb válasz: Nekem van egy barátnõm,aki szedett ilyeneket és 2 óra alatt szült. Elsõ baba. 28 hetes kismami

Nekem van egy barátnõm, aki szedett ilyeneket és 2 óra alatt szült. Elsõ baba. 28 hetes kismami
Én szedtem, és nagyon tudom ajánlani. A cimicifuga és pulsatilla volt amit én használtam. A hormonok miatt ingadozó hangulatváltásaimat is helyre rázta, és minden egyéb téren is óriási segítség volt. 34-36. héttõl ajánlott, gyógyszertárban kapható recept nélkül. Én a 9-est vettem mindkettõbõl, amit napi egyszer kellett bevenni. (elõtte-utána 1 óráig nem szabad enni, s vizen kívül mást inni, se fogatmosni, rágózni, stb., és a nyelv alatt kell hagyni elolvadni). Én azt tapasztaltam ki, hogy nappal alig van idõ mikor nem eszek valamit, ezért éjszaka vettem be mikor amúgy is felkeltem pisilni. Remélem tudtam segíteni, további gyönyörû heteket!!
Köszönöm a segítséget:)
Ártani -NEM- használ!-mondta nekem vki! Terhességem alatt mindenre homeobogyót szedtem és bíztam abban, h a szülés könnyítésére, méhnyak/száj puhítására is használni fog-nem így lett :O( a magzatvíz elfolyott-zöld és a méhszáj teljesen zárt volt, így császároztak :O(, de a kisbabánk gyönyörû lett!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!