Találatok a következő kifejezésre: Érdemes használni orrszívó porszívót (2 db)

Melyiket érdemes használni orrszívó porszívót vagy hagyományos kézi, pumpás orrszívót?

Az orrszívó porszívótól én kicsit idegenkedem, nem szív túl er?sen? Nem félnek t?le a babák?

Legjobb válasz: Mi a lányunknál próbáltuk a kézit, abszolút semmit nem ért. Mi porszívósat használtunk nála is, és a fiamnál is. Egyébként nem szív erõsen. Igaz, hogy ordítanak közbe, de inkább ez, mint hogy nagyon baj legyen egy náthából, és fel kelljen szúrni. Szóval szerintem jó a porszívós. Ja, de hallottam már olyat amit a vízcsapra kell rákötni, és úgy szív, de azt külön meg kell rendelni valahonnan.

Mi a lányunknál próbáltuk a kézit, abszolút semmit nem ért. Mi porszívósat használtunk nála is, és a fiamnál is. Egyébként nem szív erõsen. Igaz, hogy ordítanak közbe, de inkább ez, mint hogy nagyon baj legyen egy náthából, és fel kelljen szúrni. Szóval szerintem jó a porszívós. Ja, de hallottam már olyat amit a vízcsapra kell rákötni, és úgy szív, de azt külön meg kell rendelni valahonnan.
A porszívós jobb, a baba majd megszokja.Gyorsabb is.Esetleg vegyél állítható szívóerõsségû porszívót(az AEG-é 23000FT), ha ez megnyugtat, de egyébként nincs jelentõsége.Kérd meg egy kisgyerekes ismerõsödet mutassa meg hogy mûködik.
De kifejezetten utálják a hangját! Nekem mindkettõ van de mindig el kell jutnom a porszívósig, mert az sokkal jobban kitudja hozni a váladékot fõleg ha sûrû.Ha állítható a porszívó erõssége az nem árt.Õszintén mondom engem nem igazán érdekel ilyen esetben, hogy mennyire sír, mert az õ érdekében történik, hogy kapjon levegõt, nekünk már volt nem 1x arc, homloküreg, tüdõgyulladásunk.Ha nem jön ki a váladék, mert sok v.sûrû én elõször a porszívót alkalmazom utánna orrcseppet.Az infralámpa is sokat segít mellette.
Szia! Mi is ugyanígy idegenkedtünk a porszívóstól, de ma már belátom: ez a leghatékonyabb módszer. Legnagyobb meglepetésemre a kisfiam, aki jelenleg 13 hetes, még az elsõ alkalommal sem sírt, sõt mintha megnyugodna... Mindig mosolyog a végén. Egyébként nem szív erõsen, ne aggódj. Ha mégis, többnyire a porszívón vannak fokozatok, lehet állítani rajta a szívás erejét... Próbáld ki, nem vesztesz vele semmit.
A pumpás sajna semmit sem ért.A porszívós nagyon jó, gyors, és kipucolja rendesen az orrát.Ráadásul a lányom még hagyja is. Növérem lánya pedig már maga´nak csinálja.
A porszívós megoldás hatékonyabb, Lehet venni elektromos orrszívó készüléket.Elemmel mûködik épp ugy, mint az elektromos fogkefe.Nagyon kicsi hangja van, szinte nem is hallani.Van hozzá több méretû fej, aszerint hogy milyen idõs a babátok és mekkora a baba orrluka.10ezer ftba kerül, de megéri, mert nagyon hatékony, ugyanolyan jó mint a porszívós, csak kényelmesebb a használata.
Én is hasonlóan vélekedek a porszívósról, mint itt többen. Gyerekkoromban nagyon sokszor fájt a fülem, nem szeretném ha a fiam is keresztülmenne azokon, amiken én anno. Döbbenetesen sok váladékot ki tud szívni a porszívós megoldás. Egy darabig a fiam is csak mosolygott, miközben szívtam az orrát, de kb 6 hónapos kora óta(akkor volt másodszor beteg) ordít ha az orrába dugom. Nekem már nem szorul össze a szívem ha sír közben, utána nagyon meg tud könnyebbülni, hogy kap végre levegõt. Mi is próbáltuk a kézit, és az elektromosat is, egyik sem volt jó.
én is idegenkedtem a porszívóstól és nem csak hogy hangos, de " én nem fogok olyan dolgot dugni a gyerek orrába, aminek a másik vége a konektorban van ". de sajna be kellett látnom, hogy a kézi nem ér semmit.amit mi vettünk (arianna)saját maga állítja a szívó erõsséget.nekünk takarító gépünk van, gondolhatod.de tényleg leszabályozza magát.és az én kisfiam nem is fél tõle kimondottan "szereti". 2hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ!

Érdemes használni az orrszívó porszívót?

Legjobb válasz: Sokan csak ezt tartják jónak. Állítólag nagyon jól kiszívja, amit ki kell. Én inkább a sima kézit vettem csak meg. Nekem olyan brutálisnak tûnik a porszívós. Bár aki mellette érvel, azt mondja nem az, de nagyon alapos. Saját tapasztalatra nemigen tudok adni, mert az én 1 éves nagyfiam nem volt még náthás :) , a hétköznapi kis (portól, ilyesmitõl keletkezõ) takarítandókra nekem elég volt a kézi.

Sokan csak ezt tartják jónak. Állítólag nagyon jól kiszívja, amit ki kell. Én inkább a sima kézit vettem csak meg. Nekem olyan brutálisnak tûnik a porszívós. Bár aki mellette érvel, azt mondja nem az, de nagyon alapos. Saját tapasztalatra nemigen tudok adni, mert az én 1 éves nagyfiam nem volt még náthás :) , a hétköznapi kis (portól, ilyesmitõl keletkezõ) takarítandókra nekem elég volt a kézi.
Kicsit ijesztõ, de nagyon hasznos. Szerintem érdemes használni, mert az összes váladékot könnyedén ellehet távolítani, rövid idõ alatt. Semmi káros következményt nem észleltem a babán. Persze nem tetszett neki a dolog, de fél perc alatt az összes váladékot kiszippantja és a baba levegõhöz jut. Gyors és hatékony.
A baba számára kicsit hangos és ijesztõ, de a leghatékonyabb eszköz a váladék eltávolítására. De inkább a zaj, mint egy fülszúrás...
én is nagyon tudom ajánlani mert nagyon hatékony.igaz a picik nem nagyon dijjazzák de inkább ezt csinálom minthogy felszúrják a fülét vagy az orrát
Természetesen érdemes használni, hiszen a babák nem tudank orrot fújni, viszont náthásak Õk is lehetnek. Megelõzhetõ vele sok komolyabb betegség (pl.: arcüreg gyulladás stb.). Én kicsit drasztikusnak találtam ezt a megoldást, és nyûgös is állandóan elõvenni a porszívót amikor beteg a pici. Pesztonka orrszívót vettünk ami mûködtethetõ hálózatról és elemrõl is.
Hát a kisbabáknak nem tudom... De az biztos, hogy ha nagyobbak már akkor inkább ki fújják az orrukat, mint inkább orrszívóval végezzük el mi a kitisztítást...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!