Találatok a következő kifejezésre: Érdemes elvégezni Reiki 1-et (1 db)

Érdemes elvégezni a Reiki 1-et?

Arra vagyok kíváncsi, hogy vajon kamu-e az egész, vagy utána tényleg tudok-e másokat gyógyítani.

Legjobb válasz: Érdemes! A gyógyítás, csak hab a tortán, a tudati fejlõdés a lényeg. A valóság megismerése rengeteg csodát rejt! Ha van a környezetedben reikis akkor tõle is kérdezz nyugodtan!

Érdemes! A gyógyítás, csak hab a tortán, a tudati fejlõdés a lényeg. A valóság megismerése rengeteg csodát rejt! Ha van a környezetedben reikis akkor tõle is kérdezz nyugodtan!
Ezért érdemes elvégezni a reikit: http://reiki-fehervar.hu/reiki-a-mindennapokban.html
Nem. Ne végezd el. Én totál megzuhantam tõle, de nemcsak én de jónéhány ismerõsöm is depressziós lett tõle. Azt mondják hogy segít, de úgy felkavar hogy a végén pszichiáternél köthetsz ki. És tényleg fogékony leszel a szellemekre. Rémálom volt!!! Bárcsak visszacsinálhatnám!!!
Igen, érdemes elvégezni!Énis elvégeztem, és bevált!
Most végeztem el az egyest (tegnap)... A rezgésszintem a beavatás elõtt 13 volt most 18 Két hét múlva a kettest végzem. SZÓVAL IGEN, MEGÉRI. 12/l
A reikirõl, a reiki tardíciójáról és a reiki iskolákról az alábbi oldalon lehet olvasni: http://usui.usuireikiryoho.hu/index.php
Én pedig egy reikit gyakorló RAI reikis vagyok. A RAI nem hamisítvány, mint ahogyan azt egyik korlátolt hozzászóló állítja, ez egy hazugság. Ha utánanézett volna, akkor rájöhetett volna, hogy hazugságokat terjeszt. Mindenképpen érdemes elvégezni a reiki 1-et, mert hatalmas változások történnek az emberben. Persze ezek mértéke személyenként változó. Nem mágia, nem varázslás, hanem a szeretet kézzelfogható közvetítése. Isten pedig nem egyenlõ a vallással, sem az egyházzal, sem a Bibliával, sem a teológiával. Istennel ezek nélkül is kapcsolatba lehet kerülni, ez nem meggyõzõdés kérdése.
Én ha jól tudom, bár nem vagyok reikis, csak olvasgattam róla, a reikis sem a saját energiáját használja csupán a gyógyításra, hanem az egyetemes energiából ad át. Amit ha kereszténynézõponttal akarunk nézni, és mondjuk nevet adni neki, hogy az egyszerûbb emberek is felfogják: Isten. Tök mindegy. Ugyanarról beszélünk, csak ki minek nevezni.. Egyébként meg a legtöbb dolgot, ami valóban megkönnyítené az emberiség életét ("mágis" vs technika), pont csak azért nem hagyják elterjedni, mert a hatalmon lévõk veszítenének hatalmukból azáltal, hogy kevesebb téren függnél tõlük.. (Pl. nem kellene annyi orvos, egészségügy, tb, blabla..) De ez már egy hosszabb másik téma..
"Tudom, hogy egy egyszerû tanfolyam sokkal gyorsabb, és egyszerûbb, mint hosszú évek vívódása, magányban töltése, és imádkozása, de csak hosszú és kemény munkával lehet elérni eredményt, minden más csak illúzió. " A Reikit ugyanolyan sokat kell gyakorolni, hogy eredménye legyen. Attól hogy valaki kap egy behangolást, és él tovább tuskó módra, semmi nem fog változni benne.. Másrészt érdekes hogy itt a keresztények szegény "nemkeresztényt" arra bíztatják hogy minden nap imádkozzon, tagadja meg a gonoszt, meg kérje Istent ígymegúgy. Hát ez szerintem elég távol áll egy nem-keresztény nézeteitõl :) Meg hogy csak Isten által szabad akármilyen energiákkal foglalkozni. Ha valaki nem hisz a keresztény Istenben, szerintem felesleges ilyeneket mondani neki, mert lepereg róla, egyszerûen nem egyeztethetõ össze a belsõ világával. Nem mindenki (sõt a legtöbben nem) hisznek a keresztény Istenképben.
A kérdező hozzászólása: Hmm hasznosnak ítéltem a válaszod, mert szeretek mindent több szemszögbõl megvizsgálni, viszont van pár dolog, amivel nagyon nem értek egyet..igaz lehet csak azért, mert még annyira nem másztam bele a dolgokba, úgyhogy most leírom a vézõpontomat. (Közben elvégeztem a reiki 1-et) Teljesen jogosan jönnek azzal, hogy Jézus is gyógyított kézrátétellel, mivel olyan módú gyógyulásokat szimplán nem lehet elérni. Azt mondta, hogy amit õ csinál, arra MINDEN EMBER KÉPES. Azért ezt se illik elfelejteni. "..mert a Biblia azt írja, hogy mindenféle varázslás bûn." Erre meg csak annyi, hogy ezek szerint összemosódik a gyógyítás a varázslattal, mert minél magasabb szinten 'varázsol' valaki, annál gyorsabban, hatásosabban tud gyógyítani. Ezek szerint Jézus varázsolt, tehát bûnt követett el? Na nee...ez így sántít. Egyébként materialista reikis vagyok :) Hiszek egy bizonyos Istenben, de egyáltalán nem olyanban, amit a kereszténység hírdet, viszont jártam keresztén gimnáziumba és ott láttam a papokat, amiket tanítottak és ellenkezõ módon éltek, viselkedtek...elég volt. Egyébként a nagy koponyák, akik valaha is éltek a földön csak annyit mondtak a vallásról, hogy egyesek egyszerûen sose tudják kinõni, vagy felülemelkedni rajta. Ebbõl meg sokat lehet tanulni a kereszténységrõl: http://youtube.com/watch?v=XT-mrvrPJIs :)
A ReiKi -vel hatékonyan kezelheted magad és szeretteid, ha baj van. Nagy segítség. Javaslom tradíconális Reiki mesterhez fordulj Reiki hangolásért.
Én is elvégeztem, nekem bejött. Ugyan nem gyakorlok/használom rendszeresen, de fogékonyabbá tett a világra, és hogy ilyesmi is van és mûködik :)
Kedves tradicionális pajtásom! A reikinek tudata van, gondolom megtanították a tanfolyamon :) . A reiki oda megy, ahol szüksége van, és teljesen mindegy, hogy tradicionális avatómester avat, vagy sem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen tapasztalatotok van a terramagon impulzáló mágnesterápiás derékaljról?

Visszér problémákra mennyire hatásos? Köszönöm az értelmes válaszokat!

6

Hogy találok megbízható, megfizethető csontkovácsot Budapesten? Az is érdekelne, hogy kb hány alkalommal kell elmenni a kezelésekre (részletek lent)

Nem tudom pontosan, hogy mi lehet a gond, mozdulattól függően kellemetlen, feszülő érzés, vagy erős zsibbadás jelentkezik,de csak a bal oldalamon, ami a derekamtól a talpamig bárhol jelentkezhet, sőt néha a bal karomban is ezt érzem, emellett egyes mozdulatoknál a bal csípőm hangosan ropog, érezhetően valami nincs rendben. Nagyon enyhe gerincferdülésem van, azt mondták, kis mozgással korrigálható. nemrég hajlékonyságot igénylő sportokba kezdtem, elsősorban nyújtó gyakorlatoknál okoz gondot a dolog, de nem szeretném emiatt annyiban hagyni, biztos van rá megoldás, ötleteket várok!!

4

Kivonják a C vitamint a forgalomból?

Azt hallottam, az a gyógyszeripar legújabb nagyágyúja, hogy kivonják a forgalomból a C vitamint, és csak az őáltaluk forgalmazott vackokat lehet majd kapni.

9

Ha a májammal van baj, mi lehet a lelki ok?

17

Mik a tapasztalatok a búzafűlével kapcsolatban? Tényleg hatástalan és ez csak üzlet?

Hallottam jókat, de rosszakat is, viszont 1 konkrét pozitívum:ismerősöm két hónapig itta minden nap reggel, (egyébként dohányzásról leszokás után) hogy méregtelenítsen stb. és a 2. hónap végén egy reggel itta és iszonyatos hányinger jött rá, azt mondta, hogy még soha nem érzett olyan erőset, hányt és későbbi elmondása szerint semmiféle gyomortartalom nem jött hanem egy kátrányszagú undorító fekete cucc.Na?

5

Akkor most hogy is van ez arcüreg gyulladásnál?

Ismerősöm és én is átestünk arcüreggyulladáson, ő egy kicsit előbb, mint én.
Õ orvoshoz ment, antibiotikumot szedett, amitől furi módon lefogyott :S, meg 2 orrcseppet is felírtak neki.
Én annyira nem vagyok gyógyszer párti, mondtam neki, hogy sós oldatos öblögetés is jót tesz, de mondta, hogy az orvosa azt mondta, hogy arcüreggyulladásra az nem jó (meg a kamillás inhalálás sem!).
Én nem szedtem be semmit xart, mégis inkább a sós oldatos öblögetést választottam, és láss csodát, 3 napon belül kitisztult az arcom, és úgy helyrejöttem, mintha nem is lettem volna beteg.
Akkor most lehet, vagy nem lehet alkalmazni sós öblögetést? Ha nem, akkor miért nem?
Akkor most lehet, vagy nem lehet alkalmazni sós öblögetést? Ha nem, akkor miért nem?

4

Jártas valaki a homeopáthiában? A bőrgyógyászom a lábamon lévő szemölcsre 4 féle homeopáthiás bogyót írt fel: Thuja occidentalis, Echinacea angustifolia, Vincetoxicum hirundinaria, solanum dulcamara. De most akkor ezeket egyszerre szedjem?

10

Szerintetek a biorezonancia kimutatja van e valami baj az egeszseggel? Pl kimutathatja a daganat veszelyt?

4

Mit csinál pontosan egy kineziológus, és egy ÉFT terapeuta?

Egyáltalán mit jelent az ÉFT? Tud-e valaki egy megbízható kineziológust Bp-en elsősorban a XIII. kerületben? Köszönöm.

1

Mi tesz jót a hangomnak (hangszálaimnak) mit egyek? A méz jó?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!