Találatok a következő kifejezésre: Érdemes elmennie páromnak (25 db)

Délegyházára érdemes elmenni pár napra? Melyik kempingbe? Tapasztalatok?

Párommal kettesben szeretnénk egy kis olcsó nyaralást és eddig ez tűnt a legjobbnak Pest közelében. Milyen hely?

Legjobb válasz: Mi többször voltunk már a Tavirózsa kempingben, nagyon szeretjük, vannak közvetlen tóparti faházak, az ott kempingezõknek/faházazóknak ingyenes a strand: http://www.tavirozsakemping.hu

Mi többször voltunk már a Tavirózsa kempingben, nagyon szeretjük, vannak közvetlen tóparti faházak, az ott kempingezõknek/faházazóknak ingyenes a strand: http://www.tavirozsakemping.hu
Salzburg
Erdelybe peldaul erdemes lehet kimenni osszel is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Erdélyben voltam pár éve, most kicsit nyugatabbra mennénk. Salzburgra gondoltam én is, vagy esetleg Németországban a Fekete-erdõben valahol. Esetleg oda valakinek valami tipp?

Ausztriába szeretnénk menni pár napra nyaralni. A határ közelében mit érdemes megnézni, hova érdemes elmenni?

Legjobb válasz: Attól függ hány évesek vagytok. Ha még elég fiatalok tudom ajánlani az Eisenstadt melletti Märchenparkot, olyasmi mint egy vidámpark, csak sokkal jobb :P Egyébként Bécset mindenképp érdemes megnézni ott van ugyebár a Beethoven emlékház, a bécsi óriáskerék, a Schönbrunni palota, a Szent István székesegyház stb.

Attól függ hány évesek vagytok. Ha még elég fiatalok tudom ajánlani az Eisenstadt melletti Märchenparkot, olyasmi mint egy vidámpark, csak sokkal jobb :P Egyébként Bécset mindenképp érdemes megnézni ott van ugyebár a Beethoven emlékház, a bécsi óriáskerék, a Schönbrunni palota, a Szent István székesegyház stb.
bécs, kell is jó pár nap meg sok pénz, rengeteg látnivaló van de a belépök nem olcsók.
na meg persze ott van Brandenburg vidéke és a Fertõ tó (ott ha jól emlékszem hajóutakat is szerveznek Magyarországról Ausztriába és fordítva)
Mixnitz-et ajánlom, gyönyörû helyek és vízesések között a hegyoldalban megy fel a falépcsõ! Jó kis túra...
A kérdező hozzászólása: Wow, köszi. Nagyon jókat írtatok! Azt meg tudjátok mondani, hogy mikor nyitják meg újra a határt (az EB miatt újra vissza van állítva a határellenõrzés, ha jól tudom)
Szia! Csak a meccsek idején voltak lezárva, amelyik nap játszottak.

Érdemes elmennie a páromnak is vizsgálatra? Nálam minden oké a nőgyógyász szerint, a páromnak már van egy gyereke.

Annyira szomorú vagyok, hogy megint megjött. Folyton arra gondolok, hogy talán nem is lehet gyerekünk. Már közel egy éve próbálkozunk.

Legjobb válasz: Jobb ha elmegy o is merthogy en a volt parommal 5 even keresztul probalkoztunk pedig neki 2 gyereke van mara volt kapcsolatabol, es soha nem estem teherbe,azt hittem nekem nem lehet babam.azota szilvesztertol az uj parommal osszekoltoztem es a masodik honapban teherbe estem.azt hittem egy csoda tortent velem.ma 12 hetes kismama

Jobb ha elmegy o is merthogy en a volt parommal 5 even keresztul probalkoztunk pedig neki 2 gyereke van mara volt kapcsolatabol, es soha nem estem teherbe, azt hittem nekem nem lehet babam.azota szilvesztertol az uj parommal osszekoltoztem es a masodik honapban teherbe estem.azt hittem egy csoda tortent velem.ma 12 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Gratulálok és sok boldogságot kívánok! Annyira szeretnék már én is egy ilyen sikersztoriban szerepelni!
Ha a te részedrõl minden OK, akkor jobb, ha õ is elmegy egy kivizsgálásra. Fõ a biztonság. :) És legalább ha kiderül, hogy vele sincs baj, akkor megnyugodhattak, és próbálkozhattok továbbra is. :) össze fog jönni. Szorítok.

Prágába megyünk egy hétvégére a párommal mit érdemes megnézni, hova érdemes elmenni vacsorázni?

Lehetöleg olcsó programokat irjatok mert nem vagyunk valami gazdagok.Sőt...

Legjobb válasz: Google > Egy hétvége Prágában

Google > Egy hétvége Prágában
-Belváros séta, (estleges fizetõs dolgok: felmenni a városháza tornyába a kilátás miatt, Szexmúzeum: az amszterdami után talán a második leghíresebb Európában - szállodákban van kis kártya amit fel lehet markolni a recepciókon. Sok kedvezményt lehet ezekkel elérni...) -Séta a Várban (fizetõs az Aranymûvesek utcája) Károly híd, és környéke (Keressétek meg a pisilõ szobrokat a Kaffka múzeum elõtt: http://static.panoramio.com/photos/1920x1280/17968957.jpg) Népszerû látványosság az Orloj bábjátéka óránként a fõtéren: http://static.panoramio.com/photos/large/2590949.jpg Józsefváros: zsidónegyed http://static.panoramio.com/photos/large/3099450.jpg Kaja ügyben pedig érdemes egyszer kipróbálni a vasutas éttermet, ahol az asztalokhoz nem pincér viszi ki a rendelt kaját-piát, hanem egy modellvasút: http://ittasellato.hu/adat/kepek/130/1306147481_282738625482.. Restaurace Výtopna ( A Venczel tér elején található, ha a múzeumtól haladtok a belváros irányába, a tér baloldalán, egy kapualjban van a bejárata ) Érdemes napijegyet venni a közlekedési eszközökre, jó a metró és a villamos hálózat, és a napijegy a siklóra is érvényes.
Károly híd, vár, bár gondolom ezek egyértelmûek :) Ezek ingyenesek. Biztosan érdemes még az Arany utcácskát, de az belépõs (már nem emlékszem mennyi volt, de mi sokalltuk és nem mentünk be). Nekem a legeslegkedvencebb helyem a Vencel tér volt. Itt a városházán érdemes a harangozást megnézni. Igyatok helyi söröket! Nem véletlenül híresek...

Hévízre utazok párommal jövő héten. Miket érdemes megnézni, hova érdemes elmenni?

Wellnessezni megyünk 3 napra,de nem szeretnénk egész nap a szállodában lenni. Az interneten is nézel?dtem miket érdemes meglátogatni,de a tavon,a véderd?n és a városközponton kívül nem találtam semmit. Se egy jó cukrászdát,ahova érdemes beülni,vagy egy múzeumot.... Busszal megyünk Hévízre,tehát ott mindenhova gyalog kell eljutnunk,így a város határánál lév? borospincék sajnos kimaradnak a programból,de ha valahol,közelebb a tóhoz is van borászat,amit érdemes meglátogatni,az is érdekelne. El?re is köszönök minden segítséget

Legjobb válasz: Google segíthet. Amúgy soha nem voltam Hévízen. Nekem a mániám Északkelet-Mo, fõleg Miskolc és környéke, Tokaj, Füzér.

Google segíthet. Amúgy soha nem voltam Hévízen. Nekem a mániám Északkelet-Mo, fõleg Miskolc és környéke, Tokaj, Füzér.
Van 1 nagyon jó cukrászda a Kölcsey Ferenc utca és a Széchenyi utca sarkán!
A kérdező hozzászólása: Tegnap óta csak a google köt le, de használható infókat nem gyûjtöttem be, mert szinte minden oldalon ugyan azok vannak. Miskolc és környéke tényleg gyönyörû, sokszor jártam már ott, de Hévízen még soha, most itt az ideje :) A cukrászdás tippet köszönöm, fel is írtam magamnak :)
Van egy városnézõ kisvonat. Ha még ilyenkor is jár, mindenképpen érdemes befizetni rá. Körbevisz a városon, ráadásul ki lehet menni Egregyre, majd egy késõbbivel vissza. Egregyen nagyon finom borok vannak (pl. cserszegi fûszeres), több pincébe be lehet térni. Amikor mi voltunk, ebédelni is lehetett. Jó pihenést!
A város határánál lévõ borospincék, gyalogosan kb. 25 perces sétával elérhetõk - kényelmesen teljesíthetõ távolság. Ha még sincs kedvük sétálni, akkor az elõttem említett Dottó remek lehetõség, hogy kijussanak Egregyre. A városban több építészeti látványosság található, a Sétáló utca és a belváros tele van kávézókkal, sõt a Sétáló utcán található a múzeum és a mozi is. A város weboldalát meglátogatta már? Ajánlom figyelmébe, rengeteg lehetõség, információ megtalálható rajta. Külön figyelmet érdemel és érdemes meglátogatnia termelõin piacot (kedd és szombat délelõtt, és csütörtökön délután tart nyitva). Remélem tudtam segíteni :)

Tudtok jó helyeket, ahova érdemes elmenni szétnézni pár napra, pl. egy hosszú hévégén, autóval?

Magyarország és Európa közeli részei is érdekelnek. Ahol voltam már így, és szép volt: a Kárpátok (Smokovec), Salzburg és környéke, Zemplén, Bakony. Mik vannak még?

Legjobb válasz: Visegrád, Gyula, Sümeg, Lillafüred, Hortobágy, és még sorolhatnám. Magyarországon belül is nagyon sok szép táj van, amit érdemes felfedezni.

Visegrád, Gyula, Sümeg, Lillafüred, Hortobágy, és még sorolhatnám. Magyarországon belül is nagyon sok szép táj van, amit érdemes felfedezni.
Ha viszonylag közeli és szép helyeken gondolkodsz akkor javaslom Szlovéniát. Közel van, autópálya van szinte végig és gyönyörû kis ország. Mindenki talál megfelelõ programot. Különösen ajánlom a Bohinj régiót, Bled-et, Skofjloka-t, de Ljubljana belvárosa is hangulatos. Beszélnek angolul és németül ( és persze szlovénül :) ).
Nekem is Szlovénia jutott eszembe elõször: Bled, Savica vízesés, Predjamai vár, Postojna cseppkõbarlang,
ha itthon akarsz utazni, akkor ajánlom Gyulát, Hajdúszoboszlót. Ahova még érdemes átugorni az Románia, nagyon szép helyek vannak , ha nem akarsz annyira messze menni a határtól ajánlom Nagyvárad és környékét pl.

Dubai utazás? Aki ott volt tudna pár jó tippet mondani, hogy mit érdemes megnézni, hova érdemes elmenni?

Legjobb válasz: Minden esetre vigyél magaddal rózsaszín fürdõbugyit, hátha megtetszel az egyiknek.

Minden esetre vigyél magaddal rózsaszín fürdõbugyit, hátha megtetszel az egyiknek.
Amit nagyon tudnek ajanlani az mondjuk nem Dubai-ban van hanem Abu Dhabi-ban..ha esetleg berelnel autot akkor el tudsz oda jutni..ez a 'Ferrari World' ahol a vilag leggyorsabb hullamvasutjara is felulhetsz. Nagyon durva! 4 masodperc alatt gyorsul 240 re... A vizumrol annyit hogy turistavizumhoz nem kell indok!
dubai-ba nyaralni? csak eltervezted, vagy kaptál vízumot is már? nem olyan egyszerû oda bejutni, csak úgy utazás céljából, nem mehetsz ki, indok kell hozzá
A kérdező hozzászólása: sokszor hallottam hogy elég sokat mennem ki nyaralni állítólag a vízumot azt az utazási iroda intézi. Nyaralás szempontjából gondoltam!

Most tervezzük a babát a párommal! Elötte érdemes elmenni orvoshoz hogy minden rendben van-e vagy nem szükséges?

Legjobb válasz: érdemes,deha nem volt komolyabb gondotok (mensi, fetõzés...) akkor nem feltétlen szükséges, csak ha nem sikerülne. Azért minimum cytológiád legyen-nõgyógyászati.

érdemes, deha nem volt komolyabb gondotok (mensi, fetõzés...) akkor nem feltétlen szükséges, csak ha nem sikerülne. Azért minimum cytológiád legyen-nõgyógyászati.
Szia! Mi is most tervezzük a babót. Voltam nõgyógyásznál, nekem is azt mondta, semi akadálya nincs, hogy összejöjjön. Legalább is nálam. A páromnak meg már van egy gyereke. Nekem is a folsavat mondta, hogy szedjem, meg elevitet. Mivel az elevitrõl sok rosszat hallottam, azt nem szedem, de a folavat elkezdtem szedni, napi egyet és mellé szedek még C-vitamint. Meg persze próbálok változatosan étkezni. Sok sikert! Remélem mihamarabb összejön a babó!!! Mindkettõnknek!
A folsav a legfontosabb az elején, persze a többi is fontos, de az kell ahhoz, hogy ne legyen nyitott gerince
A kérdező hozzászólása: A nögyógyász csak ezt a kettöt mondta! Akkor szedjem a folvasat is? Köszi hogy irtatok nagyon aranyosak vagytok! Annyi kérdés és " félelem" van bennem! De megnyugodtam most picit:DD!
Szia! Nõgyógyász elég, fõleg ha õ azt mondta minden ok! Szerintem szedjed az elevitet abban megvan minden ami neked és a leendõ kicsinek kell.. Ha azt nem akarod, mert drága akkor is legalább folsavat mindenképp, mert az már szükséges a fogantatáskor... Sok sikert
egyenlõre teljesen jó. e vitamin naponte egy szem, a c vitamint pedig mivel vízben oldodó, nem tudod túladagolni!!
A kérdező hozzászólása: Kaptam " c " és " e " vitamint! Neki állok szedni az elég?
Szia! Ha voltal nogyogyasznal szerintem hajra!!Ha valami gond lenne azt ugyis jelzi a tested!!!! Szedjel vitamint ami folkeszit a terhessegre, egyel egeszsegesen...... Sok sikert!!!!!
megin én! De aggódtam és csak két év után sikerült. Másfél év után végre a 4. doki kiderítette a bajomat és adott gyógyszertés most 12 hetes múltam.. Ezért érdemes egy uh, mert az nekem sose volt és csupa ciszta voltam, de azt jelzi a nagyon renszertelen mensi is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Csak nögyógyásznál voltam de azt mondta hogy õ nem látja akadályát hogy ne jöjjön össze a baba! Én mégis aggodok hogy mi van ha nem jön majd össze! Ti nem voltatok igy?
érdemes elmenni egy családtervezõbe.Az esetleges fertõzéseket kideríteni ha van(nõgyogyi)És a kandúrt is megvizsgálni(spermatogram).Nálunk is totál véletlenül derült ki, hogy a páromnak alig van kiskatonája.Vitaminokkal most rásegítünk, már javult a helyzet(bár a tökéletestõl még messze van).

Tudt0k valami jó nyaralási lehetőséget, ahová "érdemes" elmenni egy Párnak, és nem is olyan drága?

(kb. 50.000 szállással utazással..)

Legjobb válasz: 50 ezer forint 2 fõre? Ebbõl szerintem külföldre nem fogtok tudni menni,így marad a belföld...Pár napra el lehet menni Egerbe vagy Miskolctapolcára..Mind a kettõ szép hely...

50 ezer forint 2 fõre? Ebbõl szerintem külföldre nem fogtok tudni menni, így marad a belföld...Pár napra el lehet menni Egerbe vagy Miskolctapolcára..Mind a kettõ szép hely...
50/fõ vagy 50 kettõtöknek. És a kaját megoldjátok? Határon belül vagy kívül?
A kérdező hozzászólása: Hát kettõnknek ennyi. A kaját pedig megoldanánk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!