Találatok a következő kifejezésre: Érdemes elmenni tatabányai (3 db)

Tatabányán tartanak szülésfelkészítő tanfolyamot? Érdemes elmenni?

Mennyi id?s terhességi kortól érdemes menni?

Legjobb válasz: Tartanak. Én rákérdeztem a dokimnál, azt mondta, hogy majd õ elmondja, mi hogy lesz, mire kell számítani. Szerinte felesleges, nem ér semmit. De ez csak egy vélemény. Jó babavárást! :)

Tartanak. Én rákérdeztem a dokimnál, azt mondta, hogy majd õ elmondja, mi hogy lesz, mire kell számítani. Szerinte felesleges, nem ér semmit. De ez csak egy vélemény. Jó babavárást! :)
0634-515-503 a terhestanácsadó telefonszáma. itt szerintem meg tudod érdeklõdni, nagyon kedvesek.

Érdemes elmenni a tatabányai sztk-s nőgyógyászatra?

Most kerültem erre a vidékre, nincs itt még orvosom, de szeretném kikérni egy orvos véleményét, hogy 4 hónapja próbálkozunk és még sincs baba, mit?l lehet ez

Legjobb válasz: Most olvastam a kérdésedet, sajnálom, hogy eddig nem sikerült a baba. Én kismama vagyok, én a Lollok doktorhoz járok, az elsõ kisfiamat is nála szültem. Igaz, most már szülést nem vállal. Nagyon jó szakember, és foglalkozik meddõségi kezeléssel és az evvel járó kivizsgálásokkal. Mindig az alapokkal kezdi, elõször csak peteérést serkentõ tabival stb. Én ajánlottam unokatesóméknak is, segített, azóta lett egy szép kislányuk! Beirod a keresõbe Dr. Lollok Zoltán és kidobja az oldalát! Sok szerencsét és babát neked!!!

Most olvastam a kérdésedet, sajnálom, hogy eddig nem sikerült a baba. Én kismama vagyok, én a Lollok doktorhoz járok, az elsõ kisfiamat is nála szültem. Igaz, most már szülést nem vállal. Nagyon jó szakember, és foglalkozik meddõségi kezeléssel és az evvel járó kivizsgálásokkal. Mindig az alapokkal kezdi, elõször csak peteérést serkentõ tabival stb. Én ajánlottam unokatesóméknak is, segített, azóta lett egy szép kislányuk! Beirod a keresõbe Dr. Lollok Zoltán és kidobja az oldalát! Sok szerencsét és babát neked!!!
Az elõzõ válaszoló vagyok. A lényeg, hogy be ne menj az sztk-ba!!Megalázó és nem ajánlom!!Tapasztalat!! Sajnos!!

Vértes Expóra (Tatabánya) érdemes kimenni? Lakásfelújításban vagyunk, állítólag a kiállítók adnak engedményeket. Mi a tapasztalat, megéri elmenni?

Élelmiszerek is lesznek állítólag, méz, tészta, sajt...ill. dísznövények, jó árban szoktak az ilyesmik lenni, a normál bolti árhoz képest?

Legjobb válasz: nem tudom,de énis tatabányai vagyok,lehet kinézek jövõ vasárnap :)

nem tudom, de énis tatabányai vagyok, lehet kinézek jövõ vasárnap :)
Elég gyenge és egyhangú. Ha jól emlékszem 300 Ft szokott lenni a belépõ. Annyit azért megér egy nézelõdés, hátha találsz valamit.
A kérdező hozzászólása: idén díjtalan belépéssel hirdetik...de 15 km-re lakunk, potyára nem pocsékolnánk a benzint mik szoktak lenni és milyen cégek?
Tegnapi vagyok: Ablakos cégek, fürdõszoba (aki persze nem tud kivinni ezerféle terméket) inkább bemutató és reklám jellegû, bútoros (nem többféle, csak egy), Gyermelyi tészta, dísznövényes (két-három árus) kültéri és szobanövényekkel is, na meg ilyen "Topshop-os" termékbemutatók (turmix, aprítógép stb.), napkollektoros cég, tönkölybúza párnás és gyapjú garnitúrás, masszírozó termékbemutatós. A focipályánál lévõ parkolóban pedig az autókereskedõk bemutatóautói. Nagyjából ennyi. Le nem beszéllek, de a lakásfelújításhoz nem sok hasznosat találsz.
A kérdező hozzászólása: hát ez tényleg nudli, ezért nem fogok kocsikázni :S Köszönöm :O)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!