Találatok a következő kifejezésre: Érdemes elmenni 4D ultrahangra Nem (3 db)

2 napja voltunk a 19. heti ultrahangon és sajnos a lába közé vette a ködökzsinórt, nem látni milyen nemű. Szerintetek érdemes elmenni 4d-s ultrahangra?

Nemtudok Pesten olcsó 4d-s ultrahangot? Mindenik azt mondja, hogh 15 ezer ft, de láttam olyat, pl a Pólusban ami csak 7000.

Legjobb válasz: Én Gyõrfi Mátyást ajánlom! A legnagyszerûbb szonográfus! A 4D Praxis rendelõben van a Bartók Béla úton!!! 10.000 Ft a CD+4D fekete-fehér kép mellékelve, 12.000 színes képpel. Nekem a 15. hetemen 150% pontossággal megmondta, hogy lány, és az is! :) A köldökzsinór meg elmozdul ide oda, ahogy a baba mozog, ne aggódj! Ha megengedhetitek magatoknak menjetek el hozzá, mert hatalmas élmény! :) 37+4 km

Én Gyõrfi Mátyást ajánlom! A legnagyszerûbb szonográfus! A 4D Praxis rendelõben van a Bartók Béla úton!!! 10.000 Ft a CD+4D fekete-fehér kép mellékelve, 12.000 színes képpel. Nekem a 15. hetemen 150% pontossággal megmondta, hogy lány, és az is! :) A köldökzsinór meg elmozdul ide oda, ahogy a baba mozog, ne aggódj! Ha megengedhetitek magatoknak menjetek el hozzá, mert hatalmas élmény! :) 37+4 km
A kérdező hozzászólása: Köszi! De jó, már annyira kiváncsiak vagyunk :)
Nekem 4D ulktrahangonmondták a lányomra, hogy tuti fiú... De egy élményt akkor is megér. :-)

Érdemes elmenni 32hetesen 4D ultrahangra? Nem késő?

Attol tartok,hogy akkor már pici a hely odabent és nem fog jól látszani,esetleg mozogni...Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem nem késõ.Sõt.Csodálatos élményben lesz részed.Látszódni fog tökéletesen mindene.Azt mondják,ilyen idõsen látszódik,hogy hogy fog kinézni, ha megszületik. Én 20 hetes vagyok, és hónap végén megyünk 4d-re. Nagyon boldog babavárás kívánok neked. Ne hagyd ki a 4d-t.Hatalmas élményben lesz részed.

Szerintem nem késõ.Sõt.Csodálatos élményben lesz részed.Látszódni fog tökéletesen mindene.Azt mondják, ilyen idõsen látszódik, hogy hogy fog kinézni, ha megszületik. Én 20 hetes vagyok, és hónap végén megyünk 4d-re. Nagyon boldog babavárás kívánok neked. Ne hagyd ki a 4d-t.Hatalmas élményben lesz részed.
Szerintem nyugodtan menjetek el mi 31 hetesen votunk és a orvosom azt mondta hogy még a 32 hét is belefér! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, nektek is boldog babavárást!
Szerintem is érdemes, mi a 24 héten voltunk, és az orvos szerint késõbb jobban látszik mert csak azután kezd el hizni a baba, a legideálisabb idõpont 23-30 hét. És akkor már jól látszanak a vonások is.
28-30 hetet akartam irni.
igen nem késõ csak azt kérdezd meg, hogy végig 4ds ben látjátok e a 20percet, mert nekünk nagy csalódás volt ennyi pénzért, mert végig 2ds ben nyomták-mint as doki-ugye ebbõl szinte semmit látsz csak 13képet nagyított ki 4ds be és sztem nem érte így meg az árát.Sok ismerõsömtõl meg azt hallom, hogy átvágtak minket mert normál esetben végig 4dsben kéne látni-úgy elhiszem, hogy nagy élmény lehet!
Abszolút nem késõ ajánlom figyelmedbe õket http://www.4dgenesis.hu nekem 1, 5 órát vártak egy jó pofi fotóért, és utána még mindig visszamehettem, mert nem sikerült.

12 hetesen erdemes elmenni 4d-s ultrahangra, voltatok ilyen koran, gondolom mar az is erdekes nem?

azt hallottam talana mar a nemet is latni nagyritkan

Legjobb válasz: Szio!!!én most vagyok a 34.hétben,s voltunk Kecskeméten! S amikor bejentkeztem,28hetesen,megkérdeztem mikor a legaktuálisabb,s azt mondta a direkt erre specializálodott UH-s doki,hogy a legjobb idõ a 31-és 32.hét!! s annyira alaposan átis nézte a babot,mert oda nemis a babamozi kedvéért mentünk--mert csak a mozi kedvéért hamarabb is lehet menni.....

Szio!!!én most vagyok a 34.hétben, s voltunk Kecskeméten! S amikor bejentkeztem, 28hetesen, megkérdeztem mikor a legaktuálisabb, s azt mondta a direkt erre specializálodott UH-s doki, hogy a legjobb idõ a 31-és 32.hét!! s annyira alaposan átis nézte a babot, mert oda nemis a babamozi kedvéért mentünk--mert csak a mozi kedvéért hamarabb is lehet menni.....
Én 20 hetesen voltam! De nekem azt mondta ott a doki hogy lehet 12, 20, 30, 37 úgy látszik mindenhol más!
Ha már tudod hogy hova akarsz menni akkor úgy is be kell jelentkezni akkor ott megmondják!
Persze, hogy érdemes! Már akkor is nagy élmény! Én 15 hetesen voltam elõször, de felejthetetlen volt, és már látszott hogy kisfiú!
hidd el érdemes elmenned, rendesen látni mindenét, nekünk folyamatosan ugrált, mocorgott, táncolt, integetett!!! aztán mikor megakarták nézni a nemét, leült törökülésbe és hirtelen ugrott nagyokat, de csak annyit tudtak mondani h 60-70% h kislány! rettenetesen nagy élmény volt! én ma vagyok 16 hetes, de minél elõbb elfogok menni a köv-re (bár mondták h akkor ha meglesz az afp) de utána azonnal irány az uh!!! Képzeld nekem ma rúgott meg elõször!!! :-D Boldog babavárást!!!!
A kérdező hozzászólása: gratulalok az elsö rugihoz, 2het mulva leszek 12 hetes alig varom hogy menjek mar.
nekem 12 és 18 hetesen volt genetikai uh-om, ezeket 4d gépen csinálta a doki, persze nagy élmény volt, meg hát sokkal jobban látni, és megnyugtató volt, hogy minden rendben volt a babával :-) Aztán 28 hetesen voltam még, az volt a legjobb!
Én is voltam 12 hetesen, annyira jó volt látni. A nemét nem tudta megmondani, de akkor se bánom, mert élmény volt. Most meg a 20. hetire megyek és szintén 4D-re. Menj csak el! A legjobb azt látni, hogy nagyon mozog, boxol pedig még semmit sem érzünk ebbõl. 19+3 hetes kismami
SZia. Én is 10 hetes vagyok és nagyon gondolkodom rajta, hogy 12 hetesen elmegyek 4D-re. Hisz akkor is egy élmény lehet, ahogy itt a többiek leírták, és még a kis pöttöm belefér egészben a képbe mert még picike. :) Ha megteheted akkor szerintem se hagyd ki! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!