Találatok a következő kifejezésre: Érdemes elmenni 4D ultrahangra (22 db)

23 hetes terhesen érdemes elmenni 4D ultrahangra?

Ekkor már látszik a kis arca, vagy még várjunk néhány hetet? Sajnos csak 1 babamozit engedhetünk meg, viszont már most megcsináltatnám, hogy lássam tényleg egészséges.

Legjobb válasz: Én pont aznap voltam, amikor betöltöttem a 23. hetet. Itt van pár kép, nézd meg, szerintem érdemes:) http://kepfeltoltes.hu/view/100604/b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/100814/BABY_4_www.kepfeltoltes.h.. http://kepfeltoltes.hu/view/100402/BABY_12_www.kepfeltoltes... http://kepfeltoltes.hu/view/100604/BABY_13_www.kepfeltoltes...

Én 24 hetesen voltam. Szerintem nagyon jó képek. Tennék fel én is csak nem tudom hogy kell :(
Én direkt megkérdeztem az orvosomtól és az Uh-s orvostól is, hogy mikor láthatjuk a legjobban a Babót, mert a nagy tesó is jönni akar velünk megnézni pocak hugit. Mindkette (egymástól függetlenül) a 28-30dik hetet javasolták. Mi akkor fogunk menni mozizni. 22+6 Km
A fiamat a 29. héten már nem lehetett rendesen látni, túl nagy volt. De az elsõ képek alapján nyugodtan elmehetsz most is, szerintem tök jól látszik a baba:)
Én még várnék kicsit, de nem sokat, kb. 2-3 hetet. azalatt még sokat változnak, de még szépen látszanak. Én 25 hetesen voltam, most is úgy tervezem, hogy akkor fogok menni.

2 napja voltunk a 19. heti ultrahangon és sajnos a lába közé vette a ködökzsinórt, nem látni milyen nemű. Szerintetek érdemes elmenni 4d-s ultrahangra?

Nemtudok Pesten olcsó 4d-s ultrahangot? Mindenik azt mondja, hogh 15 ezer ft, de láttam olyat, pl a Pólusban ami csak 7000.

Legjobb válasz: Én Gyõrfi Mátyást ajánlom! A legnagyszerûbb szonográfus! A 4D Praxis rendelõben van a Bartók Béla úton!!! 10.000 Ft a CD+4D fekete-fehér kép mellékelve, 12.000 színes képpel. Nekem a 15. hetemen 150% pontossággal megmondta, hogy lány, és az is! :) A köldökzsinór meg elmozdul ide oda, ahogy a baba mozog, ne aggódj! Ha megengedhetitek magatoknak menjetek el hozzá, mert hatalmas élmény! :) 37+4 km

Én Gyõrfi Mátyást ajánlom! A legnagyszerûbb szonográfus! A 4D Praxis rendelõben van a Bartók Béla úton!!! 10.000 Ft a CD+4D fekete-fehér kép mellékelve, 12.000 színes képpel. Nekem a 15. hetemen 150% pontossággal megmondta, hogy lány, és az is! :) A köldökzsinór meg elmozdul ide oda, ahogy a baba mozog, ne aggódj! Ha megengedhetitek magatoknak menjetek el hozzá, mert hatalmas élmény! :) 37+4 km
A kérdező hozzászólása: Köszi! De jó, már annyira kiváncsiak vagyunk :)
Nekem 4D ulktrahangonmondták a lányomra, hogy tuti fiú... De egy élményt akkor is megér. :-)

24-25 héten érdemes már elmenni 4d ultrahangra? Hova menjek? Genesis?

Legjobb válasz: Mi tegnap voltunk, a 13.héten. És igy is nagy élmény volt!! :) Mi a 4D genesis-ben voltunk, és nagyon kedvesek, csak ajánlani tudom õket!!!

Mi tegnap voltunk, a 13.héten. És igy is nagy élmény volt!! :) Mi a 4D genesis-ben voltunk, és nagyon kedvesek, csak ajánlani tudom õket!!!
Én is nagyon ajánlom a 4D Genesist! Mi a 27.héten voltunk, de a 24.héttõl már ajánlják! Nagyon jó élmény lesz!!
Én 23+5 naposan voltam babamozin. És már nagyon cuki, formás volt. Teljesen babás volt, szerintem megéri elmenni mindenképpen, már most is szépen látszik.


Mikor érdemes előszőr 4d ultrahangra menni, érdemes elmenni a 13. héten?

Legjobb válasz: Szíja!Lapoz vissza a 2 oldalra pont tegnap tették fel ezt a kérdést.Elég sokan válaszóltak rá.Szép baba várást!14 hetes pócak babás

Szíja!Lapoz vissza a 2 oldalra pont tegnap tették fel ezt a kérdést.Elég sokan válaszóltak rá.Szép baba várást!14 hetes pócak babás
Szerintem nem érdemes!ekkor még picike nagyon, ha van pénzetek kétszer menni akkor a 19hét körül érdemes, de ekkor is még soványka és a 28-32hét körül.Ekkor már van rajta husika, utánna már nem érdemes, mert annyira nagy nem tudják egyben nézni.Boldog babavárást.Mi a betöltött 28héten megyünk-hétvégén:)
Mindenképp érdemes!!!! Én voltam 12, 16 hetesen is. Nem azért mert felvet a pénz. Pont ellenkezõleg. 12 hetesen még egészben ráfér a monitorra, 19 hetesen már nem! Nekem gyönyörû látvány volt, dvd-ém is van, már rongyosra néztük. És megérte! VIszont a 16 hetesen lustizott, ott már szopizta az ujját, de nem uszkált annyit. Én mennék akár hetente! Nagyon boldog babavárást!
Szia!Ha többször akarsz menni, illetve genetikai dolgok miatt akkor igen, de ha csak egyszer, akkor nem érdemes hidd el! Mindenki írja, hogy érdemes, de nem!!!!! Még nagyon korán van, még nagyon soványka. Én a 22. héten voltam és most visszagondolva még az is korai volt. Menj a 25. hét után, mert akkor már van a kis pofiján annyi husika, hogy tényleg majdnem úgy néz ki a kismanó mint születéskor. Gondolom nem egy kis sovány, törékeny gyerkõcöt szeretnél látni, hanem olyat akin már rendesen észrevehetõek a családi vonások :-) Még várj egy picit. További szép babavárást.
Az utolsó válaszolót szeretném megcfolni és egyben ajánlani a 4D-t! Merthogy nem szépségre megy 12 hetesen az UH, hanem az egészségre. Nekem szükség volt a genetikánál erre. Fejlõdésbeni szempontból biztosabb eredményt ad, mint a 2D. A 4D nem csak gyönyörködésre szolgál!!! Persze akinek erre van csak szüksége, elég a 28. hét után elmenni. Egyébként egészségügyi szempontból a másállapot alatt 4 alkalom ajánlott. 12. hét, 18. hét, 28-32.hét, és a 36 hét körül (ezt már nem tudom pontosan). Én már kettõn túl vagyok és örülök, hogy elmentem a vizsgálatra. 12 hetesen igaz, hogy "nem lehet benne gyönyörködni", de én a körvonalai látványától és a pici szívének dobogásától is majdnem elsírtam magam! A döntés a Tied! Boldog babavárást!23 hetes kismama
Várnék.
Nem sok értelme van, talán még a nemét sem tudják megmondani, meg a kis arca sem emberi még. Várj amíg babás lesz, sokkal jobb! Persze ha van rá pénzed elmehetsz most is, meg késõbb is. Én leginkább arra voltam kíváncsi, hogy hogy néz ki a kis arca, meg hogy fiú, vagy lány!
Attól függ, mit szeretnél én a nemét szerettem volna megtudni mielõbb mindegyik babámnak, a "babamozi" meg arcnak a megpróbált elmosódott lefényképezése nem vonzott. Így én 16 hetesen mentem mindháromszor mert akkor már biztosra megmondható. Jó géppel jó szemmel elõbb is de felénk nincs ilyen így biztosra mentem. meg is mondták mindhármat. Sajnos én olyat keveset láttam ahol valóban szép és felismerhetõ arc fotó készült pl. vagy hogy még hasonlítson is a megszületett babára olyat meg fõleg nem. De van akinek a "baba" élmény hiányzik és így 4dn olyan valóságos és baba alakú már úgy könnyebben megfogható a dolog pl. apukának is hogy egy kis ember van odabent.
Én pont 14 hetesen voltam, de csak a nemével lettünk gazdagabbak, elég érdekes "arca" volt még (: 26 hetesen voltunk legközelebb és gyönyörû volt az arca.
Szerintem kb. a 22. hét után érdemes. Akkor már az arca is szépen látszik, meg sok más is...
Én voltam igaz 15 hetesen, de ahogy írják min. a 20. hétig várnék. Szépen lehetett látni és a neme is kiderült (kuslány). 18hkm
12 hetesen készült 4d kép: http://kepfeltoltes.hu/view/121119/vlcsnap-2011-03-03-19h40m.. Én nem bántam meg :) Ezen látszik teljes egészében még a Picurink :)
16+4 hetesen voltam elõször, megmondtak a nemét, meg egy csomót moziztunk, majd 18 hetesen megint( muszájból, nem lattak gyomortelõdést), majd 24+4-en, ott mar egesz babaforma volt, de nem látszott egyben:-) Most ketteskevel 15-16 hetesen biztos elmegyünk( mar megvettem a kupont hozzá), meg lehet egyszer a vege felé, azt még nem tudom, mert most mashova jarok dokihoz, es itt szuper gep van, a réginél vacak volt.... Szerintem meg 1-2 hetet várj.:-)
Én 16 hetesen voltam, sztem érdemes volt!:) http://i37.tinypic.com/303ebtw.jpg

10 hetes kismami vagyok. Szerintetek mikor érdemes elmennem 4D-s ultrahangra?

Van már egy 28 hónapos kisfiam és minél el?bb szeretném tudni a kisbabám nemét. Nem tehetek róla nem tudok várni :-) Tudnátok nekem ajánlani valami jó helyet és hogy mikor menjek? Egyébként heves megyében lakom és itt a közelben szeretnék menni valahova.

Legjobb válasz: 16-ik hét után és a 20-ik hét elött. szerintem 16-ik hétre kezdödik a változás a nemi szervek között, elötte mindegyik pöckös. 20-ik hét elött meg még bele fér egy képbe, és produkciózhat is.

16-ik hét után és a 20-ik hét elött. szerintem 16-ik hétre kezdödik a változás a nemi szervek között, elötte mindegyik pöckös. 20-ik hét elött meg még bele fér egy képbe, és produkciózhat is.
Szia Én is Heves megyei vagyok :) Gyöngyösön van nagyon jó 4-D-s UH. De ilyen hamar nem fogják megmondani a nemét.Én most voltam 12 hetesen, de még most sem mondtak semmit. Itt a link: http://3duh.hu/kismedencei_uh.htm
Én 12 hetesen már mindkettõt megtudtam (1 fiú, 1 lány). És nem voltam külön fizetõs 4D-n. Ha jól fordul a baba és elég tapasztalt a szonográfus, 12 hetesen számára már egyértelmûen kivehetõ a nemi szerve a babának. Ha nem mondják meg 12 hetesen akkor én 15-16 hetesen próbálkoznék újra. 18 hetesen meg már megmondják az SZTK-ban is.
En 16 hetesen mentem a masodik gyerekkel, igaz, hogy nem a nem miatt, hanem csak ugy szimplan. De akkor mar tutira mondtak a nemet is. Egyebkent meg akkor nagyon csontos volt, tehat mozizni meg nem erdemes menni. (En vizsgalat miatt mentem.) 12 hetesen meg nem mernem nem miatt bevallalni a 4d-t, mert akkor meg vagy megmondjak, vagy nem, de egyaltalan nem biztos, hogy kiderul. Szoval inkabb 14. hettol, akkor mar nagyobb ra az esely.
12 hetesen és 28 hetesen is voltam 4D-n, és nem bántam meg:-))A második alkalommal mutatta meg, hogy kislány:-))Én Bp-en voltam a 4Dgenesis-nél, nagyon meg voltam elégedve velük!
A kérdező hozzászólása: Sajnos abban a kórházban ahova járok nem mondják meg a nemét még ha látják akkor sem:-( Nem tudom miért. Azt mondják ha megkérdezed hogy nem mindegy az neked... A kisfiammal is szó szerint könyörögtem az orvosnak hogy mondja meg és csak nagy nehezen és akkor is flegma volt nagyon. Nemrég beszéltem egyik ismerõsömmel akinek 6 hónapos a kisfia hogy ne is erõlködjek mert úgysem mondják meg. Menjek el 4d-re ha tudni akarom.
Atyaég!! Hová jársz???
A kérdező hozzászólása: Hatvan :-(
Hu, ez gáz. Szerintem gyere át Gyöngyösre. Én is oda járok. Múltkor találkoztam is egy hatvani kismamával, aki onnan jár át.

12 hetesen erdemes elmenni 4d-s ultrahangra, voltatok ilyen koran, gondolom mar az is erdekes nem?

azt hallottam talana mar a nemet is latni nagyritkan

Legjobb válasz: Szio!!!én most vagyok a 34.hétben,s voltunk Kecskeméten! S amikor bejentkeztem,28hetesen,megkérdeztem mikor a legaktuálisabb,s azt mondta a direkt erre specializálodott UH-s doki,hogy a legjobb idõ a 31-és 32.hét!! s annyira alaposan átis nézte a babot,mert oda nemis a babamozi kedvéért mentünk--mert csak a mozi kedvéért hamarabb is lehet menni.....

Szio!!!én most vagyok a 34.hétben, s voltunk Kecskeméten! S amikor bejentkeztem, 28hetesen, megkérdeztem mikor a legaktuálisabb, s azt mondta a direkt erre specializálodott UH-s doki, hogy a legjobb idõ a 31-és 32.hét!! s annyira alaposan átis nézte a babot, mert oda nemis a babamozi kedvéért mentünk--mert csak a mozi kedvéért hamarabb is lehet menni.....
Én 20 hetesen voltam! De nekem azt mondta ott a doki hogy lehet 12, 20, 30, 37 úgy látszik mindenhol más!
Ha már tudod hogy hova akarsz menni akkor úgy is be kell jelentkezni akkor ott megmondják!
Persze, hogy érdemes! Már akkor is nagy élmény! Én 15 hetesen voltam elõször, de felejthetetlen volt, és már látszott hogy kisfiú!
hidd el érdemes elmenned, rendesen látni mindenét, nekünk folyamatosan ugrált, mocorgott, táncolt, integetett!!! aztán mikor megakarták nézni a nemét, leült törökülésbe és hirtelen ugrott nagyokat, de csak annyit tudtak mondani h 60-70% h kislány! rettenetesen nagy élmény volt! én ma vagyok 16 hetes, de minél elõbb elfogok menni a köv-re (bár mondták h akkor ha meglesz az afp) de utána azonnal irány az uh!!! Képzeld nekem ma rúgott meg elõször!!! :-D Boldog babavárást!!!!
A kérdező hozzászólása: gratulalok az elsö rugihoz, 2het mulva leszek 12 hetes alig varom hogy menjek mar.
nekem 12 és 18 hetesen volt genetikai uh-om, ezeket 4d gépen csinálta a doki, persze nagy élmény volt, meg hát sokkal jobban látni, és megnyugtató volt, hogy minden rendben volt a babával :-) Aztán 28 hetesen voltam még, az volt a legjobb!
Én is voltam 12 hetesen, annyira jó volt látni. A nemét nem tudta megmondani, de akkor se bánom, mert élmény volt. Most meg a 20. hetire megyek és szintén 4D-re. Menj csak el! A legjobb azt látni, hogy nagyon mozog, boxol pedig még semmit sem érzünk ebbõl. 19+3 hetes kismami
SZia. Én is 10 hetes vagyok és nagyon gondolkodom rajta, hogy 12 hetesen elmegyek 4D-re. Hisz akkor is egy élmény lehet, ahogy itt a többiek leírták, és még a kis pöttöm belefér egészben a képbe mert még picike. :) Ha megteheted akkor szerintem se hagyd ki! :)

Érdemes még elmenni 4D ultrahangra? 33 hetes vagyok!

ha igen akkor tud valaki valami jó és nem túl drága helyet ajánlani?

Legjobb válasz: Szia!Köszi szépen:) Én a Péterffy Sándor Utcai Kórházában láttam 12.000 Ft-ért ott kapunk dvd-t 1 képet és videóra is felveszik:)

A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi szépen:) Én a Péterffy Sándor Utcai Kórházában láttam 12.000 Ft-ért ott kapunk dvd-t 1 képet és videóra is felveszik:)
Szia! Mi a Kleopátra házban voltunk többször is. (Bp. XIII. Kárpát u. 9. 5/6.) Nagyon profik, és kedvesek. Azt hiszem 7.000 Ft volt, ebben benne van 1 dvd (zenei aláfestéssel) és 2 db fotó. Ha érdekelne a telefonszámuk: 06-30/8338-300.
Szerintem bármikor érdemes elmenni. :) Ilyenkor már csak azért is, mert egyre közelebb van a szülés pillanata, a kicsi egyre inkább babás.
Én 29 hetesen voltam, akkor azt mondták, hogy sohasem késõ, sõt, inkább 25. hét után, mint elõtte. Ekkor a babát már nagyon precízen meg tudják vizsgálni, hogy minden megfelelõen mûködik-e, de ha a mozizás a fõ szempont, akkor annyi elõnye van, hogy a baba már formásabb, babásabb. De sajna nagyobb az esély rá, hogy már befordult és alig, vagy csak nagyon nehezen lehet fotót készíteni a pofijáról. Én a 4dGenesis-ben voltam, aranyosak voltak, nem is túl drága. CD-n kaptam képeket, dvd-n felvételt, egy képet nyomtatva és jelentést a babáról. Több, mint egy órán keresztül nézegettek bennünket. http://www.4dgenesis.hu
Én is a 4D-Genesist ajánlom!! Nagyon tuti hely! http://www.4dgenesis.hu
Szió.Mi mindig 4d-re járunk.Legutóbb 30 hetesen voltunk, olyan cuki kis babás volt az arca.Legközelebb mi is 33hetesen megyünk.Szerintem nagyon aranyosak ilyenkor. Én kecskeméti vagyok, itt 12-15ezer közt szoktunk fizetni, attól függ mennyi képet kérünk és dvd-t.
Azt mondják 24-28 hetes kor között érdemes elmenni, de egy ismerõsöm még a szülés elõtt 1 hónappal is volt.

19 hetesen érdemes már elmenni 4D-s ultrahangra? Ilyenkor már formás a baba?

Legjobb válasz: A kötelezõ 18. heti genetikain nekem átváltott a doki 4D-re és édes volt a pici, de van egy rossz hírem.Sajnos nem érne meg 12 e ft-ot még a látvány, hiszen nincsnek vonások, csak elmosódva.Én is alig várom, hogy mehessek normál 20 perces felvételre és azt mondják a 28-32 hét között érdemes menni akkor már minden látszik az is, hogy a csöppség éppen kire hasonlít:o) Türelem..ez esetben is rózsát terem /a Péterfybe átváltanak a genetikain 4D-re!!// 26 hetes kismami

A kötelezõ 18. heti genetikain nekem átváltott a doki 4D-re és édes volt a pici, de van egy rossz hírem.Sajnos nem érne meg 12 e ft-ot még a látvány, hiszen nincsnek vonások, csak elmosódva.Én is alig várom, hogy mehessek normál 20 perces felvételre és azt mondják a 28-32 hét között érdemes menni akkor már minden látszik az is, hogy a csöppség éppen kire hasonlít:o) Türelem..ez esetben is rózsát terem /a Péterfybe átváltanak a genetikain 4D-re!!// 26 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi!Boldog babavárást!!!
Igen, nekem is a 18. heti uh 4ds volt.És már egész szépen látszik rajta minden:) Szóval alig várom hogy nemsokára ismét elmenjünk.
Szia. Mi most voltunk 29 hetesen és már nagyon édes. Szerintem legalább a 26. hetet érdemes megvárni, mert akkora már van rajta némi zsírréteg is. Boldog babavárást
Szia En 18 hetesen mentem el es nem bantam meg, termeszetesen a vonasait, h kire hasonlit, es az arcat meg nem nagyon lehetett kivenni, de amit a pocakomban muvelt, na az nem volt semmi, nekem mindenesetre egy akkora elmeny volt, h el sem tudom mondani.Nekem ott az uh-s no azt mondta, h 26-28 het kozott a legjobb, mert akkor meg van eleg helye a babanak mozogni rendesen, kesobb mar nem lesz olyan latvanyos.Es ez tenyleg igy is volt, mert a parom novere 34 hetesen ment el, es mar nem volt"olyan"mozgekony a picike. Boldog babavarast kivanok 22 hetes kismama
Én voltam 12 hetesen, 16 hetesen, és most megint megyek 28 hetesen. Mindegyik más-más és mind nagyon érdekes!
Szia, Elsõ válaszoló vagyok, a helyedben regelnék itt: http://www.babaszoba.hu/ van egy kalkulátor, ami kiadja, hány%-nál tartasz és minden héthez a leíráson kívül mutat egy 4D-s fotót.Mivel ugye én a Péterfybe járok, és állandóan átkapcsolja 4Dre a nagy genetikain ezért össze lehet hasonlítani, hogy a 12, 18, heti és már elõre néuztem miléyen lesz a 29. heti UH-n, hááát igeeeen azt meg kell várni, hogyha az ember inkább egy babapihentetõt venne abbõl a 12 e Ft-ból. 26 hetes kismami
Szerintem érdemes. Én 15 hetesen voltam elõször, és olyan jó volt látni! Még nagyon picurka volt, de láttuk, hogy minden rendben van, mindene megvan, és azt is, hogy kisfiú. A következõn 26 hetesen voltam, akkor már igazi baba formája van. És tervben van még egyszer a 32.héten. Én szeretek hozzá bekukucskálni, látni, hogy egészséges, és kiváltja (az én dokimnál) a kórházi UH-t, mert ott egy elég régi gép van, amin csak az UH-s orvos látja a babát.

Hány hetes korban érdemes elmenni 3D vagy 4D-s ultrahangra? Milyen ultrahangra menjek? Melyik a legjobb?

Legjobb válasz: 12 hetesnél hamarabb semmiképp ne menj 4D utrahangra. Inkább már félidõ környékén szokás, olyan 18-20 hetesen.

12 hetesnél hamarabb semmiképp ne menj 4D utrahangra. Inkább már félidõ környékén szokás, olyan 18-20 hetesen.
Szia! 22 hetes kismama vagyok és a doki azt mondta ha szép képet szeretnék a Babáról akkor a 26.héten vagy utána megyek 3d-s v 4d-s uh-ra. Ilyenkorra kialakulnak a Baba jellegzetes vonásai és megmondják majd kire hasonlít. Ha elõtte mész a Baba még nagyon sovány és nincsenek még meg a babavonásai. A 12-ik és a 19-ik héten úgyis kell menned sima uh-ra megtudod hogy van a Babád. Jó egészséget Nektek!!
Szia!Én 22hetesen mentem el, budapesten voltunk a Kleopátra házban!!Csak ajánlani tudom, mert nagyon kedvesek, és aranyosak voltak!A baba nagyon szépen kivehetõ, és az is láttuk, hogy teljesen az apukája!Nagyon klassz, érdemes elmenni!!
Szia!Nekem a doki mondta, hogy a 23-25.hétig jó, mert akkor még belefér egészben a képbe.Utána is jó, bármeddig.Mi a 24.héten voltunk 4D-on, jól látszott mindene.
Azt már elmondták mikor érdemes menni, így én a második kérdésedre válaszolnék.A 3D és 4D között úgy tudom csak idõbeli különbség van.A 3D-nél késik picit a kép amit látsz, míg a !D-nél azt látod ami pont akkor történik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!