Találatok a következő kifejezésre: Érdemes elmenni 4D (54 db)

2 napja voltunk a 19. heti ultrahangon és sajnos a lába közé vette a ködökzsinórt, nem látni milyen nemű. Szerintetek érdemes elmenni 4d-s ultrahangra?

Nemtudok Pesten olcsó 4d-s ultrahangot? Mindenik azt mondja, hogh 15 ezer ft, de láttam olyat, pl a Pólusban ami csak 7000.

Legjobb válasz: Én Gyõrfi Mátyást ajánlom! A legnagyszerûbb szonográfus! A 4D Praxis rendelõben van a Bartók Béla úton!!! 10.000 Ft a CD+4D fekete-fehér kép mellékelve, 12.000 színes képpel. Nekem a 15. hetemen 150% pontossággal megmondta, hogy lány, és az is! :) A köldökzsinór meg elmozdul ide oda, ahogy a baba mozog, ne aggódj! Ha megengedhetitek magatoknak menjetek el hozzá, mert hatalmas élmény! :) 37+4 km

Én Gyõrfi Mátyást ajánlom! A legnagyszerûbb szonográfus! A 4D Praxis rendelõben van a Bartók Béla úton!!! 10.000 Ft a CD+4D fekete-fehér kép mellékelve, 12.000 színes képpel. Nekem a 15. hetemen 150% pontossággal megmondta, hogy lány, és az is! :) A köldökzsinór meg elmozdul ide oda, ahogy a baba mozog, ne aggódj! Ha megengedhetitek magatoknak menjetek el hozzá, mert hatalmas élmény! :) 37+4 km
A kérdező hozzászólása: Köszi! De jó, már annyira kiváncsiak vagyunk :)
Nekem 4D ulktrahangonmondták a lányomra, hogy tuti fiú... De egy élményt akkor is megér. :-)

Hány hetes korban érdemes elmenni 4D-re? Gy-M-S megyében hol találok olyan kórházat, ahol csinálnak 4D-t?

16 hetes kismama vagyok, és nem tudom, hogy hol lenne legközelebb hozzánk olyan kórház, ahol 4d-t csinálnak! Gy?rben is van, vagy csak Szombathelyen, ami még közel van?

Legjobb válasz: Szia! Én is 16 hetes vagyok és szombaton voltunk 4D ultrahangon. Gyõrben a Babits Mihály utca 38/C alatt vannak, és a tel.szám ahol be lehet jelentkezni: 30/373-21-06. Hatalmas élmény volt már most is! 12.000 Ft (dvd,alapos vizsgálat-papír róla, és egy kép) viszont a dvd csak 12 perces. Úgy hallottam hogy máshol megvan a 20 perc. Minden jót! egy gyõri 17 hetes kismama

Szia! Én is 16 hetes vagyok és szombaton voltunk 4D ultrahangon. Gyõrben a Babits Mihály utca 38/C alatt vannak, és a tel.szám ahol be lehet jelentkezni: 30/373-21-06. Hatalmas élmény volt már most is! 12.000 Ft (dvd, alapos vizsgálat-papír róla, és egy kép) viszont a dvd csak 12 perces. Úgy hallottam hogy máshol megvan a 20 perc. Minden jót! egy gyõri 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszike!(Amúgy én kapuvári vagyok!) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Jaj, még elfelejtettem! És megmondták már a nemét is?
En 16 hetesen voltam 4D, utana 21 hetesen is ugyancsak 4Dn de meg sajnos dugdosta a dolgot a labakozott..csak azert irom ne eld bele nagyon magad hogy latni fogod mert ha nem csalodni fogsz..legalabb is en..jovoheten is megyek 25 hetesen remelem mar akkor valami kikandikal a labai kozt..de drukkolok neked szerencsed legyen..
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok. Sajnos nem tudtuk meg nemét, mert szégyenlõs volt, de majd legközelebb. Mindenkit fiút mondott miután megnézték a dvd-t , mert hogy olyan látványosan rúgdos, meg hogy fiús. Olyan régóta vártunk már rá, és olyan boldog várom mindegy hogy milyen nemû.:-)
Ha egyszer szeretnél csak 4D-re menni kkor a 23-28. hét közé javasolják. Ilyenkor már babás a kinézete. Késõbb pedig már nem fér rá negy képernyõre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Boldog babavárást mindenkinek!

Hányadik héttől érdemes elmenni 4D UH-ra?

Legjobb válasz: Szia! Mi az elsõ 4D-n 18hetesen voltunk elõször, aztán a 29-dik hétben, majd a 31-ben.

Szia! Mi az elsõ 4D-n 18hetesen voltunk elõször, aztán a 29-dik hétben, majd a 31-ben.
Mi 24 hetesen voltunk, és már nagyon jól nézett ki. Végig bõgtem az egészet. Mosolygott, a köldökzsinórral játszott, és a kezével integetett, majd meg zabáltuk...Örök emlék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, most tervezgetjük mi is csak meg akartam kérdezni titeket. Köszi még egyszer. 22 heteske
Én voltam 14 és 19 hetesen is a kórházi genetikai ultrahangok után, mert abban nem bíztam, és meg akartam nyugodni, hogy biztos nincs baj. Aztán voltam a 27.héten, az igazán klassz volt, mert akkor már igazi babaformája volt :) 35 hetes km.
21 hetesen voltam, és már
nagyon jól látszódott mindene! Az arcáról kaptunk egy nagyon szép képet! ( Elõzõ vagyok, véletlenül elküldtem :)
én 18. heten voltam, mert a genetikai uh a korhazban csak a 21. heten lett volna, es ha baj van (sose legyen) a 20. hetig lehet "cselekedni". de tervezzuk a 34. hetre is, akkor mar minden jobban fog latszani! tanacs: sok helyen az egeszsegpenztar szamit, ha neked, vagy a parodnak van egeszsegpenztara, lehet arra csinaltatni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat
Attól függ mire vagy kiíváncsi. 2. trimesztertõl lehet, de itt egy jó leírás, hogy melyik héten mi látható: http://www.csodabent.hu/mikorerdemes


Szerintetek hányadik hétbe érdemes elmenni 4D-s UH-ra? Most vagyok 16 hetes és 4 napos terhes.

Legjobb válasz: A 20., 21. héten már mindenképpen érdemes. Ugye van egy kötelezõ, 18. heti genetikai, ott úgyis látjátok. Azon a héten nem nagyon érdemes, és hidd el, pár hét alatt hatalmasat tudnak nõni. Mi egész korán mentünk, elõször a 12. héten, majd a 16. héten és most, a 25. héten. Mi azért mentünk ilyen korán, mert mindenki rágta a fülünket, hogy kislány lesz-e. Így már a 12. héten mondhattuk, hogy igen, valószínû. De igazi, nagy élményt a mostani, 25. heti nyújtott, mert már kifejezetten babaszerû és vicces dolgokat tudnak ám produkálni. :)

A 20., 21. héten már mindenképpen érdemes. Ugye van egy kötelezõ, 18. heti genetikai, ott úgyis látjátok. Azon a héten nem nagyon érdemes, és hidd el, pár hét alatt hatalmasat tudnak nõni. Mi egész korán mentünk, elõször a 12. héten, majd a 16. héten és most, a 25. héten. Mi azért mentünk ilyen korán, mert mindenki rágta a fülünket, hogy kislány lesz-e. Így már a 12. héten mondhattuk, hogy igen, valószínû. De igazi, nagy élményt a mostani, 25. heti nyújtott, mert már kifejezetten babaszerû és vicces dolgokat tudnak ám produkálni. :)
Attól függ, hogy 1x akarsz vagy többször elmenni 4d uh-ra a várandósság alatt?! Ha csak 1x akkor 26-28. hét körül. Ha mondjuk 2x akkor 20-21 és 26-28.:)
25-tõl 28-ig mondják a legjobbnak. Én a 26.héten voltam és már szép kerek babát láttam és mindenét meg tudtok nézni. Errõl tudok csak nyilatkozni. Ajánlani tudom h ekkor menjetek. :) Nekem bevált. Bnõm 30.héten volt amúgy is nagy volt a babája és bánta h nem ment hamarabb pl. :) Kinek mi.
2. vagyok.Én voltam 20 hetesen is és 28 hetesen is. 20 hetesen már mosolygott.:) De igazi élmény a 28 hetes volt.:) Édes kis gömbölyû pofija volt.:) Csúfolkodott, mosolygott, integetett.:)
Én úgy tudom, hogy 26-29 hétig készülnek a legjobb képek a babáról, én és a sógornõm is a 29. héten voltunk, ekkor már van rajtuk zsírpárna bõven, úgyhogy szép kerek a pofijuk, nem csont és bõr, viszont jó képek készülnek, nekünk igazi mosolygós képeink lettek, sógornõméknek szintén, meg cumizós :) 31. hét után már nem ajánlják, mert akkor már nem férnek rá úgy a képre...
25-28. hét közt érdemes, én is így tudom. Viszont nekem azt mondta a szonográfus, hogy akinek mellsõ fali lepénye van, annak a 26. hétig érdemes csak. Mi 25 hetesen voltunk, nagy élmény volt :) 28 hkm
Szia! Mi ma voltunk 4D-n, 16 hetesek vagyunk, élmeny volt:-) :-) :-) megmondtak a nemét, és sokáig moziztunk:-) de majd meg valamikor a vége felé megyünk:-) en ajánlom mar bármikor:-)
A kérdező hozzászólása: Pénteken megyünk 20 hetes leszek és 3 napos nagyon kíváncsi vagyok :)

18 hetes kismama vagyok. Mikor érdemes elmenni 4D-re?

Jöv?héten (03.10) megyünk a genetikai uh-ra, és utána vmikor szeretnénk elmenni 4D-re. Mikor érdemesebb, mikor látszik legjobban a magzat?

Legjobb válasz: legjobban a 25 hét körül érdemes a 30.-ig mert ott amúgy is van egy nagy szünet a terhesgondozás nem csinál uh-t és még nem túl nagy a baba.

legjobban a 25 hét körül érdemes a 30.-ig mert ott amúgy is van egy nagy szünet a terhesgondozás nem csinál uh-t és még nem túl nagy a baba.
Én 25 hetesen voltam, nekem nagy élmény volt, mert már nem volt nagyon pici, de még nagy sem. Igazi babás arca volt már akkor. Nekem azt javasolták, hogy ha mozizni akarok, akkor a 24-28. hét között a legjobb. Kislányom így nézett ki akkor: http://kepfeltoltes.hu/view/100709/Zizi_baba_www.kepfeltolte..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Második, tényleg nagyon aranyos a pici babád ezen a képen, nagyon jól sikerült :D Remélem nekünk is legalább ilyen jól fog majd sikerülni. Vicces, de az apuka nem igazán rajong a 4D-ért, én erõltetem, hogy menjünk el, mert nagyon szeretnék egy ilyen jellegû emléket róla. Azt mondja, hogy szerinte "félelmetes" a 4D, én meg csak mosolygok rajta :D:D
Szia! Mi a 24. héten voltunk, és nagyon nagy élmény volt, szerintem mindenféleképpen érdemes elmenni. Én is linkelek képet a kisfiunkról. http://kepfeltoltes.hu/view/110304/MARCI_64_www.kepfeltoltes..
Szia! Az én párom ugyanezt mondta annak idején, hogy a 4D félelmetes:) ) Mégis 2x voltunk a terhességem alatt. Igaz, elõször 15 hetesen azért, mert meg akartam nyugodni, hogy minden rendben a picúrral(kórházban voltam asztmával). Aztán én is a 25. héten, akkor tényleg nagyon jól látszik már minden!

23 hetes terhesen érdemes elmenni 4D ultrahangra?

Ekkor már látszik a kis arca, vagy még várjunk néhány hetet? Sajnos csak 1 babamozit engedhetünk meg, viszont már most megcsináltatnám, hogy lássam tényleg egészséges.

Legjobb válasz: Én pont aznap voltam, amikor betöltöttem a 23. hetet. Itt van pár kép, nézd meg, szerintem érdemes:) http://kepfeltoltes.hu/view/100604/b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/100814/BABY_4_www.kepfeltoltes.h.. http://kepfeltoltes.hu/view/100402/BABY_12_www.kepfeltoltes... http://kepfeltoltes.hu/view/100604/BABY_13_www.kepfeltoltes...

Én 24 hetesen voltam. Szerintem nagyon jó képek. Tennék fel én is csak nem tudom hogy kell :(
Én direkt megkérdeztem az orvosomtól és az Uh-s orvostól is, hogy mikor láthatjuk a legjobban a Babót, mert a nagy tesó is jönni akar velünk megnézni pocak hugit. Mindkette (egymástól függetlenül) a 28-30dik hetet javasolták. Mi akkor fogunk menni mozizni. 22+6 Km
A fiamat a 29. héten már nem lehetett rendesen látni, túl nagy volt. De az elsõ képek alapján nyugodtan elmehetsz most is, szerintem tök jól látszik a baba:)
Én még várnék kicsit, de nem sokat, kb. 2-3 hetet. azalatt még sokat változnak, de még szépen látszanak. Én 25 hetesen voltam, most is úgy tervezem, hogy akkor fogok menni.
Én 17 hetesen mentem el és nagy nehezen megmutatta magát hogy kisfiú :)
Az én babám 15+5 hetesen és a kukija. :) http://kepfeltoltes.hu/view/120529/8633553063_www.kepfeltolt..
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!egyre biztosabb, hogy elmegyek én is :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, végül tegnap elmentünk!Nagyon jó élmény volt, produkálta magát! :D A megérzéseim nem csaltak, kisfiú :D Már most imádom! Mindenkinek problémamentes babavárást!
Gratulálok!!!! :) Milyen jó, hogy nem hallgattál azokra, akik azt mondták, hogy korai... Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :D Én is örülök, hogy elmentünk!Az apukája is odáig volt.:D
Képet nem teszel fel róla hogy megcsodálhassuk?:) Én holnapután megyek 16 hetesen:)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/120613/baba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/120613/baba2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Kicsi még, de egyértelmû a neme :D
Jajj de édes, nagyon szép.:) Az enyém bújós volt összekuporodott meg se mozdult. XD Pedig ettem csokit és ittam kólát, és semmi.De kiderült hogy lány, pedig 12 hetesen azt mondták fiú.:) Még szoknom kell hogy lányom lesz.:)
Édes!!!! :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg cuki!azt hiszem el fogunk menni :D csütörtökön töltöm a 16.hetet, utána kérek egy idõpontot.Aztán majd "nagyobb korában" is megnézzük... :D Köszönöm a segítséget!
Nem csúnya ababa nagyon kis cuki már olyankor is, csak még sovánka, de nagyon édesek, Most 14 hetes vagyok, nekem mult héten mondta a dokim h fiú lesz.:) Itt egy link az egyik ismerõsöm babájáról, amikor 17 hetes volt.Szerintem írtó cuki.:) http://kepfeltoltes.hu/view/120529/558118_328223877239286_10..
Mi az elsõ babával a 16., most a másodikkal a 15. héten voltunk. Mindkétszer megmondták a nemét (mindkettõ fiú, de egyértelmûen látszott). A mostani babám is nagyon édes volt, hiszen még rengeteg helye van, csak úgy izgett-mozgott, forgolódott, produkálta magát. Persze még kicsit soványka, de teljesen kivehetõ mindene. Mi még fogunk menni kétszer, mert az elsõ fiunkkal is 3 alkalommal mentünk 4D-re, így az öcskösnek is "jár" ennyi. :) Így megyünk ismét vagy a héten, vagy a jövõ héten, meg majd 28-29. hetesen is, hogy a kis arcát is megnézzük. Elsõ babával 30 hetesen voltunk, hogy megnézzük a pofiját, de már akkor volt, hogy a feje is alig fért a monitorra, mondta is a szonográfus, hogy 1 héttel korábban kellett volna, pedig mindenhol azt írják, hogy 30-32. héten milyen jól látni az arcát. :S Úgyhogy most nem fogunk a 30. hétig várni! :) 23. hetes kismama
Ne legyetek türelmetlenek! Szerintem 2 hét és megtudjátok a normál UH-n is ami ráadásul kötelezõ is. Másrészt a legideálisabb idõ a 4 D-re a 28 hét környéke. Akkor már olyan kis formás babás! Gondolj bele mikor vannak UH-k. 12, 18, 32, és 38 hetesen. Én mindkét terhességemnél a 18 és 32 hét közé rendeztem a 4D-t. 3, 5 éves kisfiú anyuja és 37 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Alig bírom kivárni a 18 hetet...:D Elsõ baba és én fiúnak gondolom, míg a férjem szerint leányzó -nem azért mert azt szeretne jobban. Még meggondolom, de szerintem nem várom meg a kötelezõt :D hátha megmutatja :D
Nekem 13 hetesen egyértelmûen megmondták!
a 18 hetes genetikain is látszik majd sima uh-n, felesleges elmmenni 4d-re mert még annyira pici és sovány. 4d-nek 25.hét elõtt sok értelme nincs, akkor viszont már szép kis gömbölyû
Én a 28. és a 32. héten voltam. Akkor már igazi babás arcocskája volt. Korábban eszembe sem jutott volna, h elmenjek. A nemét már a 12. heti sima 2d-s uh-n megmondták.
Mi 2x voltunk 4D-s UH-n.Elõször 17. hétben, utána a 28-ban.Mi az elsõnél tudtuk meg hogy kisfiú lesz.Szerintem már olyan "korán" érdemes menni, hihetetlen, hogy mit mûvelnek már a pocakban.Én végig bõgtem az egészet a boldogságtól! :)
Én is 16 hetesen voltam 4D-n.Az elején végig háttal volt utána megfordult és lehetett látni hogy kisfiú:) Ja és azóta se változott. De nagy élmény volt már ilyenkor is.
Bocsi, kicsit offolok... :) Aki azt írja, hogy nem érdemes a 18. hét elõtt menni, azok voltak egyáltalán? Mert többen is írjátok, hogy milyen felesleges, milyen csúnya még a baba, stb. Nekünk például a szonográfus is mondta, hogy ilyenkor (15-16 hét körül) annyira édesek, úgy tudják magukat produkálni. Nyilván aki csak egyszer tud/akar menni a 9 hónap alatt babamoziba, annak érdemes a 25-28. hét körül, de aki megteheti, hogy többször is mehet annak szerintem már ilyenkor is hatalmas élmény! Hiszen már szinte teljesen ki van fejlõdve! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az Õ nevében is a dicsérõ szavakat!Alig várom, hogy újra lássam. Õ nagyon izgága volt, végig ficánkolt...a 12 hetes és a 4d ultrahangon is :D Remélem jövõhéten is aktív lesz a 18 hetesen. :D

15 hetes terhesen érdemes elmenni 4D-re?

Már nagyon szeretném tudni a babánk nemét és nem bírom kivárni a 18.heti UH vizsgálatot (most vagyok 13hetes). Arra gondoltam,hogy 15 hetesen elmennék 4D-re,hogy megmondják milyen nemű lesz. Véleményeket szeretnék kérni. Mennyire biztos,hogy megmondják?--> tudom attól is függ hogyan fekszik a baba..

Legjobb válasz: 18. hét elõtt még nem lehet tudni a baba nemét még ultrahanggal sem.

18. hét elõtt még nem lehet tudni a baba nemét még ultrahanggal sem.
4D Genesisnél voltam és azt hiszem 11e volt az egy óra.
8. !!! Melyik klinikán voltál, és mennyibe került?
Én emailben megkérdeztem a kinézett rendelõtõl, hogy mikor mehetek legkorábban ebbõl a célból. Azt válaszolták, hogy 14-15. héttõl már meg tudják mondani. 14+0 hetesen voltam, a baba még kisebb is volt a koránál, mégis egyértelmûen megmondta a nõ, hogy fiú. Azóta is az. :) Késõbb egy ismerõsömnek is ott mondták meg, õ rákérdezett, hogy mennyire szokott tévedni, azt mondta, hogy évek alatt 3x volt, hogy mellétrafált, de mind nagyon korai, 12 hét körüli terhesség volt. :) 38 hkm
Én 16 hetesen voltam 4D-n és simán látszott, hogy kisfiú lesz.Amikor mentem a 18 hetes uh-ra akkor nem mutatta meg magát csak a 30 hetesen legközelebb.Úgyhogy én örültem hogy elmentem 16 hetesen szerintem nem volt felesleges pénzkidobás.Ja és hozzáteszem nem tévedtek a nemébe még most is kisfiú:) 38 hkm
Kitartás és türelem!
Szia! 19+1hkm vagyok, múlthéten voltam a 18hetes genetikai UH-n. A doki vizsgált, majd magától megkérdezte hogy szeretném-e tudni a baba nemét. Mondtam, hogy természetesen. És megmondta, hogy kisfiú :) Nagy volt az öröm. Megkérdeztem, hogy biztos-e, mondta h ha nem lenne az akkor nem mondta volna. Türelem :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint kénytelen leszek kivárni tényleg... :( már csak abban bízom, hogy a 18.heti UH-on megmutatja magát a drága :) És köszönöm mindenkinek a válaszokat
Nem igazán tudják megmondani még a baba nemét. Szerintem csak pénzkidobás. Mi 29 hetesen voltunk.Akkor a leggyönyörûbb, mert akkor már pufi is. Nekem azt mondta a szonográfus hölgy, hogy volt aki 12 hetesen elment és háromszor tévedtek a nemébe. Túl pici még!18-20 hetesen már a sima kórházi ultrahang is megállapítja. 4 gyerkõc anyukája
Nekem az orvos 18-19-ik hét körül javasolta akkor szépen látszik már minden!Szerintem addig bírd ki már és a mostani türelmetlenségért kárpótol majd a látvány.Ott már minden látszik és majdnem 100%-ra a nemét is megmondják.Nekem nagyon nagy élmény volt ingyen csinálták Pécsen a Da Vinci magánklinikán nyílt napon és dvd-t is kaptam!
Köszönöm szépen!!

14 hetesen érdemes elmenni 4d-s uh-ra?

karácsonyi meglepiként szánnánk a családnak.meg hát hogy minden rendben van-e a babóval.

Legjobb válasz: Ne viccelj! Ez egy 25 HETES MAGZAT, az már persze, hogy aranyos!!!!

Ne viccelj! Ez egy 25 HETES MAGZAT, az már persze, hogy aranyos!!!!
Ezért érdemes lenne elmenni:? http://kepfeltoltes.hu/111214/MAGZAT_1_www.kepfeltoltes.hu_... Írd be a gugliba hogy 14 hetes magzat és nézd végig a képeket, némelyiken látszik a neme is. De azért kifizetni 16 ezreket, hogy megtudd mi a neme.....??
14 hetesen még egyáltalán nincs kifejlõdve a pofija.
Én Gyõrben voltam a Bem téren. Nagyon kedves szonográfus hölgy van, igaz mi nem 14 hetesen voltunk hanem sokkal késõbb, de még így is csak 90 százalékra tudta mondani a nemét mert lába között volt a köldökzsinór, de kaptunk hamrinc percnyi felvételt és egy csomó fényképet küldött át utána mailba, és mivel nem tudta százra megmondani a nemét így visszahívott egy másik idõpontba , teljesen ingyen, és akkor is adott felvételt és fotókat, de a neme még mindig csak 90 százalékos..27 heteske:) viszont én a helyedbe nem hallgatnék senkire, igen is elmennék:)
Ja és én sem csináltattam down szûrést..megelégedtem az afp és genetikai uh-val és a négy d is igazolta, hogy minden oké pedig 36 éves vagyok.
Én feltettem hasonló kérdést, csak 12 hétre, hogy megmutatja-e a nemét a 4D. Azt a választ kaptam, hogy naná, hogy megmutatja. Csak úgy kell neki helyezkedni. Ma megyek ugyan ebbõl az indokból, de én kombinált genetikaira is, mert 35 felett vagyok. Megírom neked este, hogy mi lett, kiderült-e, vagy nem, hogy milyen a neme.
A kérdező hozzászólása: kértem én is idõpontot..egyik helyen azt kaptam h korai..mondtam neki h az is érdekel h minden rendben van-e..erre is azt kaptam h korai.hát köszönöm...kértem máshol idõpontot mondtam 14 hetes vagyok és tök kedves volt a doki..nem küldött el h korai meg semmi..szóval kedden megyek:) utolsó rendben..kiváncsi vagyok h mit mondanak..ha tudsz képet is tölts fel:)
oké, feltöltöm, de lesz videó is, azt meg majd a jutubra is felteszem :) nem tudom mért írta a doki hogy felesleges a 14. héten, akkor mért küldtek 12.héten engem genetikaira??? hülyeség egyébként ez az egész. valaki meg gondozásra sem akar járni, valaki meg megveszik, hogy láthassa a gyerekét, pl én :D
Szerintem még várj vele 18 hetesen úgyis kell menned genetikaira ott még biztosabban megtudják mondani a nemét. Én tegnap voltam 4d de már 23 hetes vagyok.Szerintem még mindenféleképpen érdemes várni.
Szia. Én is nehezen bírtam magammal, mert nagyon kíváncsi voltam, de a 18. hétig kibírtam. Akkor legalább egybekötöttük a genetikai vizsgálattal is. :) Szerintem bírd ki ezt a pár hetet. 18 hetesen sem "szép" még a baba, de nem azért mentünk. Utána elmentem megint 26 hetesen. Na az már nagyon izgalmas volt. Ott már gyönyörûen lehetett mindent látni, de nem bánom, hogy 18 hetesen is elmentünk. Most vagyok 30 hetes, lehet mégegyszer benevezek ilyenre, a 34 hét körûl, de nem biztos. Én 10.000 Ft-ot fizettem az elsõárt. A 2.ért csak 5000-et mert babamamaexpon csinálták. Boldog babavárást. :)
18/20-as válaszoló vagyok minden nagyon szupi volt, 100%-ra nem merik mondani, de szerintük fiú :) kaptam dvd-t is, meg nagyon részletes adatokat a babáról, és megnyugtató, hogy minden oksi :) szerintem ne hagyd ki! óriási élmény! boldog karácsonyt, sok boldogságot :) Na és az a legtutibb, hogy tudom, hogy makk egészséges, az a legfontosabb :)
A kérdező hozzászólása: 22
Aranyos kis ufócska:) Amúgy hány éves vagy, hogy nem csináltatod meg a Down szûrést?
Én Pesten voltam, nekem megérte 16 hetesen is a 10.000, - forintot.
Nem érdemes. A legideálisabb 26-27 hetesen elmenni, mert akkor már látszik a pofija, viszont még nincs összenyomódva a szûk helyen. Természetesen elmehettek, de még nem lesz olyan "szép" a látvány. A sima nõgyógyászaton is adnak UH képet, ha kértek, ebben a korban az még tökéletesen megfelel.
A kérdező hozzászólása: igazából a neme érdekel minket..tudom h még nem olyan "szép" ebben a korban..a neme látszodik?v még az se?
Egyáltalán nem biztos, hogy látszódna. Ha látszódik, akkor a sima UH-n is látszik. Nekem a kisfiam a 32. hétben mutatta meg magát :-)
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó.4d-s uh nincs 16 ezer ft.eddig akráhol néztem 8000ft...meg oké h még nem "szép" de gondolom nem azt a részét mutatná nekünk a uh-t végzõ emberke..
Én 16 hetesen voltam, elsõsorban azért, hogy minden rendben van-e, nem igazán a babamozi része érdekelt. Nem is kértem színes képet, de azért kaptam kettõ darab fekete-fehéret, az egyiken 2D-ben van egy kis csontváz, a másikon 4D-ben, és már elég kerek. Még megyek majd, de akkor is igazából azért, hogy minden rendben van-e vele. Persze a babamozi is jó, de nekem nem az az elsõdleges. És 16 hetesen már megmondták a nemét is. Melyik városban mennél egyébként?
A kérdező hozzászólása: ja és néztem google-n a képeket..te pont a legrondábbat linkelted be.. http://www.google.hu/imgres?q=14+hetes+magzat&um=1&hl=hu&sa=.. de TESSék 1 aranyos:)
Figyelj! Ugyanúgy történik a 4D-s uh is mint a másik. Felfekszel beken és nézitek a monitort. Hol jól látszik, hol elmosódva, az egészet nézni fogjátok Én 16 ezret fizettem mind2-szer.
A kérdező hozzászólása: gyõrben.azért is mennék mert nem csináltatom meg a 30.000Ft-s down szürést..és minden oké-e
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?q=14+hetes+magzat&um=1&hl=hu&sa=.. bocs..de ez már 14 hetes
Mi is elmentünk 4D-re. 15hetes 5napos voltam és csodaszép élményben volt részünk. Nyilván nem egy pufók babára számít ilyenkor az ember, de egyáltalán nem volt soványka, hanem pici de arányos (10cm popótól fejéig!!!), csodaszép kisfiút láttunk!!! 10ezer volt Pesten október végén.

10 hetes kismami vagyok. Szerintetek mikor érdemes elmennem 4D-s ultrahangra?

Van már egy 28 hónapos kisfiam és minél el?bb szeretném tudni a kisbabám nemét. Nem tehetek róla nem tudok várni :-) Tudnátok nekem ajánlani valami jó helyet és hogy mikor menjek? Egyébként heves megyében lakom és itt a közelben szeretnék menni valahova.

Legjobb válasz: 16-ik hét után és a 20-ik hét elött. szerintem 16-ik hétre kezdödik a változás a nemi szervek között, elötte mindegyik pöckös. 20-ik hét elött meg még bele fér egy képbe, és produkciózhat is.

16-ik hét után és a 20-ik hét elött. szerintem 16-ik hétre kezdödik a változás a nemi szervek között, elötte mindegyik pöckös. 20-ik hét elött meg még bele fér egy képbe, és produkciózhat is.
Szia Én is Heves megyei vagyok :) Gyöngyösön van nagyon jó 4-D-s UH. De ilyen hamar nem fogják megmondani a nemét.Én most voltam 12 hetesen, de még most sem mondtak semmit. Itt a link: http://3duh.hu/kismedencei_uh.htm
Én 12 hetesen már mindkettõt megtudtam (1 fiú, 1 lány). És nem voltam külön fizetõs 4D-n. Ha jól fordul a baba és elég tapasztalt a szonográfus, 12 hetesen számára már egyértelmûen kivehetõ a nemi szerve a babának. Ha nem mondják meg 12 hetesen akkor én 15-16 hetesen próbálkoznék újra. 18 hetesen meg már megmondják az SZTK-ban is.
En 16 hetesen mentem a masodik gyerekkel, igaz, hogy nem a nem miatt, hanem csak ugy szimplan. De akkor mar tutira mondtak a nemet is. Egyebkent meg akkor nagyon csontos volt, tehat mozizni meg nem erdemes menni. (En vizsgalat miatt mentem.) 12 hetesen meg nem mernem nem miatt bevallalni a 4d-t, mert akkor meg vagy megmondjak, vagy nem, de egyaltalan nem biztos, hogy kiderul. Szoval inkabb 14. hettol, akkor mar nagyobb ra az esely.
12 hetesen és 28 hetesen is voltam 4D-n, és nem bántam meg:-))A második alkalommal mutatta meg, hogy kislány:-))Én Bp-en voltam a 4Dgenesis-nél, nagyon meg voltam elégedve velük!
A kérdező hozzászólása: Sajnos abban a kórházban ahova járok nem mondják meg a nemét még ha látják akkor sem:-( Nem tudom miért. Azt mondják ha megkérdezed hogy nem mindegy az neked... A kisfiammal is szó szerint könyörögtem az orvosnak hogy mondja meg és csak nagy nehezen és akkor is flegma volt nagyon. Nemrég beszéltem egyik ismerõsömmel akinek 6 hónapos a kisfia hogy ne is erõlködjek mert úgysem mondják meg. Menjek el 4d-re ha tudni akarom.
Atyaég!! Hová jársz???
A kérdező hozzászólása: Hatvan :-(
Hu, ez gáz. Szerintem gyere át Gyöngyösre. Én is oda járok. Múltkor találkoztam is egy hatvani kismamával, aki onnan jár át.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!