Találatok a következő kifejezésre: Érdemes elkezdeni járni és (2 db)

Érdemes elkezdeni terhestornára járni és hol lehet utána nézni, hogy az István kórházba van e?

Legjobb válasz: Kismamatornára szerintem nagyon megéri járni, már csak azért is mert sok kismamával találkozhatsz és tapasztalatot tudtok cserélni. Csak ne a Rubint Réka és a Kállai Ildikó kazettáit használd, inkább gyógytornászhoz fordulj. Az István kórházat ha felhívod biztos meg tudják mondani, hogy nálunk van-e torna. egy 2 hónapos kislány gyógytonrász anyukája

Kismamatornára szerintem nagyon megéri járni, már csak azért is mert sok kismamával találkozhatsz és tapasztalatot tudtok cserélni. Csak ne a Rubint Réka és a Kállai Ildikó kazettáit használd, inkább gyógytornászhoz fordulj. Az István kórházat ha felhívod biztos meg tudják mondani, hogy nálunk van-e torna. egy 2 hónapos kislány gyógytonrász anyukája

16 éves vaok és szeretnék járni kosára magaságom is megvan hoza 194 cm vaok de még nem kosaraztam eletembe csak párszor dobaltam néha szerintetek érdemes elkezdenem ilyen késon?

Legjobb válasz: Persze, nem késõ! Az amerikai NBA-ban nem valószínû hogy fogsz játszani, de ha szeretsz mozogni, sportolni, játszani, akkor miért ne?

Persze, nem késõ! Az amerikai NBA-ban nem valószínû hogy fogsz játszani, de ha szeretsz mozogni, sportolni, játszani, akkor miért ne?
Persze, hogy elkezdheted.Több világhírû sportolót ismerek akik 16 éves kora után kezdte el az adott sportot
és ehez miért nem tuttál lemenni egy kosáredzésre és ott megkérdezni és akor mindjárt elmontak volna mindent . nem értem ..vagy manapság már telefonon is lehet talán ismered..
Itt az idõ, most vagy soha! Én 15 évesen kezdtem 198cm-el, most vagy 202:) Mindent bele, veszteni semmit nem veszthetsz, maximum tapasztalatot szerzel és még jó játékos is lehet belõled, persze ez nem secc-perc alatt, oda kell tenni magad, sokat kell edzeni, fõleg center poszton, ami valószínû hogy a tied lesz! Sok szerencsét!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!