Találatok a következő kifejezésre: Érdemes elkezdeni járni (10 db)

Igy érdemes elkezdenem járni thai boxra? (lent)

15 éves vagyok 185 cm és 95 kg izmos testalkatom van !és mindig szerettem verekedni

Legjobb válasz: Persze, hogy érdemes! Nagyon jó feszültség levezetõ ráadásul összpontosítani is megtanít!. Ráadásként én imádom azokat a srácokat akik thai boxra járnak. :) 21/L

Persze, hogy érdemes! Nagyon jó feszültség levezetõ ráadásul összpontosítani is megtanít!. Ráadásként én imádom azokat a srácokat akik thai boxra járnak. :) 21/L
Így érdemes, ilyen fiatalon fõleg!Odaírtad hogy mindig szerettél verekedni, azért brahiból senkit ne verj agyon...
Érdemes, mert hosszúak a végtagjaid és így távol tudod tartani az ellenfelet magadtól. Én is ma megyek elsõ edzésre, de én is csak azt tudom javasolni hogy akármilyen verekedõs is vagy, ne köss bele másba, a Thai Box edzõk többsége tiszteletre, alázatra és a Thai Box iránti "megszállottságra" tanítja tanítványait, szóval egy thai Boxoló legyen tisztelettudó, szerintem.
A kérdező hozzászólása: kössz a válszokat!!

Mennyi idős babával érdemes elkezdeni baba-mama klubba járni, egyáltalán jó dolog, ti jártok?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk van ringató,fél éves kórtól lehet vinni a babákat Mire elkezdtünk volna járni,addigra szünet lett de szeptembertõl biztos megyünk Jó dolog,mert sokat énekelnek,mondókáznak a gyerekekkel.

Szia! Nálunk van ringató, fél éves kórtól lehet vinni a babákat Mire elkezdtünk volna járni, addigra szünet lett de szeptembertõl biztos megyünk Jó dolog, mert sokat énekelnek, mondókáznak a gyerekekkel.
Nem, nem is mennék soha, de én nem vagyok egy toleráns ember. Nem bírom ki hozzászólás nélkül, ha más gyermeke "ostoba, goromba, vagy dúrva". Nem érdekel más gyermekérõl semmiféle sztori, nem tud lekötni. Imádom a gyerekeket, nekünk is van 5, de a játszóteret is messzirõl kerülöm, inkább csináltattam a férjemmel egy sajátot. De... ami kihozta belõlem. A szitu, homokozó, másik anyuka... add oda a kisfiúnak a lapátodat és õ is odaadja majd az övét... MIÉRT? Ezt csinálják anyuk 3 évig, aztén beadják oviba a gyereket és... vigyázz a holmidra, ne add oda, stb. Nem tudom, úgy érzem, hogy nem vagyok arra nyitott, hogy akármirõl is beszélgetgessek idegen emberekkel. Gondolom ez vagyok én, de biztosan vannak, akik szerint ez nagyszerû dolog. Menj el, mert úgyis a személyes tapasztalatok fognak neked segíteni a döntésben.
8 hósan kezdtünk járni, akkor még a babám csak mászott és kapaszkodva felállt. Azóta is megyünk, most 11 hós, megy, és most már fõleg élvezi, csak most nálunk is szünet. Szerintem nagyon jó dolog, fõleg hogy mi igen el vagyunk zárva más babáktól, anyukákkal nem járok itt össze, és az a kis kimozdulás nekem is jót tesz, a babának meg pláne, mert nagyon szereti amúgy a gyerekeket.
szia igen, sztem érdemes.2hónapos kortól viszem-most másfél.imádja, meg sem vár-rohan a lányhoz, aki vigyáz rá.te is emberek között vagy, a babád is ezer féle dolgot megtanul-a társas viselkedéstõl kezdve, a mozgáson át sok mindent.érdekes, amit a 2.válaszoló irt.azért mert õ zárkózott-esetleg még lehet nyitott a gyermek.nem szabad megfosztani a közösségi élményektõl, akkor hogyan tanulja meg a közösségi normákat, szocializációt.-és, az osztozkodás is egy fajta önuralomra, türelemre ..stb nevel. de ez az õ dolga. mi nagyon élvezzük ezeket a foglalkozásokat-torna, zene-és ha van rá módod, érdemes megnézni.van ami most is mûködik-ahova én járok
úgy szokja meg, hogy öten vannak testvérek, és nem itthon ülünk, és találkozunk emberekkel...

Érdemes elkezdeni terhestornára járni és hol lehet utána nézni, hogy az István kórházba van e?

Legjobb válasz: Kismamatornára szerintem nagyon megéri járni, már csak azért is mert sok kismamával találkozhatsz és tapasztalatot tudtok cserélni. Csak ne a Rubint Réka és a Kállai Ildikó kazettáit használd, inkább gyógytornászhoz fordulj. Az István kórházat ha felhívod biztos meg tudják mondani, hogy nálunk van-e torna. egy 2 hónapos kislány gyógytonrász anyukája

Kismamatornára szerintem nagyon megéri járni, már csak azért is mert sok kismamával találkozhatsz és tapasztalatot tudtok cserélni. Csak ne a Rubint Réka és a Kállai Ildikó kazettáit használd, inkább gyógytornászhoz fordulj. Az István kórházat ha felhívod biztos meg tudják mondani, hogy nálunk van-e torna. egy 2 hónapos kislány gyógytonrász anyukája


Hány hetes kortól érdemes elkezdeni terhestornára járni?

Azt már kiválasztottam, hogy vizi kismamatornára fogok járni, de mikortól éri meg?

Legjobb válasz: Az elsõ 3 hónapban nem érdemes a kockázatok miatt, de utána bármikor elkezdheted, semmi akadálya. Igaz, sokan elõrébb járnak majd trimeszterben, de attól még nagyon hasznos a mozgás- és a légzésgyakorlatok, amiket oktatnak.

Az elsõ 3 hónapban nem érdemes a kockázatok miatt, de utána bármikor elkezdheted, semmi akadálya. Igaz, sokan elõrébb járnak majd trimeszterben, de attól még nagyon hasznos a mozgás- és a légzésgyakorlatok, amiket oktatnak.
A második trimesztertõl bátran, de szerintem a vizet kérdezd az orvosodtól, van, aki ellenzi a fertõzés miatt (egyébként canestenes tamponnal lehet :-)) Jó babavárást!
Nekem a védõnõ és a gyógytornász is azt mondta, hogy a 14.héttõl.
Szia! Én egy "terhestornatoborzó" papíron azt olvastam a 20. héttõl! Gondolom nem véletlenül írta rá a gyógytornász aki tartja!

Érdemes elkezdeni a testemmel foglalkozni (pl. kondizni), meg fogszabályozásra járni, ha amúgy is sok testi hibám van?

Például nem vagyok jóképû (egyszerûen elõnytelen az arcom), magas a hangom, a bõröm sem a legszebb, és még sorolhatnám...

Legjobb válasz: Igen, hogyne lenne. A bõrödön lehet segíteni, járj kozmetikushoz, nézz körül neten milyen krémeket ajánlanak a te bõrtípusodra. Kondizz, és a fogszabályzó is megéri. Én nemrég vágtam bele. Egy szép mosoly is sokat dob. :)

Igen, hogyne lenne. A bõrödön lehet segíteni, járj kozmetikushoz, nézz körül neten milyen krémeket ajánlanak a te bõrtípusodra. Kondizz, és a fogszabályzó is megéri. Én nemrég vágtam bele. Egy szép mosoly is sokat dob. :)
hogyne lenne értelme
ha van pénzed ilyesmire akkor megéri, viszont ha van pénzed akkor ez igy egy paradoxon mert egyetemista csajok kis támogatásért cserébe is szivesen "járnának" veled akárhogy nézel ki, márpedig kilóra több nõt meg lehet venni nem is kell annyit erõlködni
A kérdező hozzászólása: Van valamennyi pénzem, viszont annyi nem, hogy havi százezreket kifizessek ilyenre... Meg nem is arra vágyom, hogy egy kezdõ prostival járjak.
Viccelsz? Micsoda buta kérdés ez? Hát persze, hogy érdemes! Mindent tegyél meg, ami csak tõled telik, hogy javíts az "állapotodon"!
kezdõ prosti??? A fogszabit lehet részletre is kérni.
nem kérnek azok annyit, én tudok egy csomó egyetemista csajt heti 10-ért járnak veled, abban van két szex is, két találka, mégiscsak jobb mint egy "lakásos" csaj, jah és természetesen jól is néznek ki...
De miért jó megvenni a csajokat? :D Nem jobb ha önszántából van az emberrel?
mindenképpen sportolj

Érdemes elkezdeni úgy járni valakivel, hogy még nem különösebben érzel iránta semmit, de látod az esélyét, hogy talán majd fogsz?

Nem önzõség vagy gonoszság ez? Mármint...Ha soksok beszélgetés után valakirõl úgy gondolkodsz, hogy oké, hát nem is rossz vele, egész sok közös van bennünk, látom a hibáit, de talán el tudom õket viselni, és talán majd megszeretem. Érdemes így belevágni? Vagy ezzel csak a másik idejét rabolnám, aki pedig komolyan gondolja? De mi van, ha tényleg kialakul belõle valami? És mi van, ha nem? 20/L

Legjobb válasz: lehet életed szerelme lesz. Én azt mondom vágj bele, csak ne félj kilépni belõle ha nem jó. Lehet nem leszel szerelmes, de lehet egy nagyon jó és szép 6 hónapot töltesz vele és nagyon jó barátok maradtok. Aki nem mer az nem is nyer. Én ezt sokkal jobbnak tartom (tiszta fej és gondolkodás miatt), azoktól amikor egy tök ismeretlen pasiba zúgsz bele, mert megvannak a hormonok, nagyon jóképû, Don Juan és a jó-duma megfelelõ keveréke, halál szerelem és rózsaszín köd, de kb a keresztnevét tudod összesen. Azokból jöhet ki, hogy hatalmas elvárások, mert õ a "tökéletes pasi", majd hatalmas csalódás, mert rá jössz, hogy egy utolsó senkiházi. Itt legalább tudod, hogy kb milyen, és lehet pozitívan csalódsz.

lehet életed szerelme lesz. Én azt mondom vágj bele, csak ne félj kilépni belõle ha nem jó. Lehet nem leszel szerelmes, de lehet egy nagyon jó és szép 6 hónapot töltesz vele és nagyon jó barátok maradtok. Aki nem mer az nem is nyer. Én ezt sokkal jobbnak tartom (tiszta fej és gondolkodás miatt), azoktól amikor egy tök ismeretlen pasiba zúgsz bele, mert megvannak a hormonok, nagyon jóképû, Don Juan és a jó-duma megfelelõ keveréke, halál szerelem és rózsaszín köd, de kb a keresztnevét tudod összesen. Azokból jöhet ki, hogy hatalmas elvárások, mert õ a "tökéletes pasi", majd hatalmas csalódás, mert rá jössz, hogy egy utolsó senkiházi. Itt legalább tudod, hogy kb milyen, és lehet pozitívan csalódsz.
én nem tudnám megcsinálni akkor elõször tisztázzuk hogy részemrõl csak szex F
Ha 2-3 randi után se érzel iránta többet, ne rabold az idejét, nem lesz belõle komolyabb.
2-3 randi? na neee 2-3 hónap után esetleg..nekem a szerelemhez mindig kellett ennyi idõ. És igen. Érdemes így belevágni mert bármi lehet. Soha nem voltam szerelmes amikor összejöttem az illetõvel mindig késõbb alakult ki. Nekem szükségem van arra hogy lássam john bánik velem összebújunk szeretget stb..ezt kapcsolaton kívül nem tudom megélni és így addig nem is szeretek bele senkibe...
Jaj ennyire ne éljünk már álomvilágban :D 6 hónap kapcsolat után az egyik fél nagyon nagy eséllyel szerelmes már és nem sûrûn maradnak az emberek szakítás után jó barátságban... Fõleg nem fél év után. Max köszönõ/beszélõviszonyban.
Szerintem érdemes. Bennem is pontosan ez a kérdés merült fel pár napja. És ez szép dolog szerintem-lassan megismered, (elkezdtek járni ugye) majd egyre jobban beleszeretsz :) szerintem aranyos:) VÁGJ BELE! Nem vesztesz semmit:)
de nem garantált a szerelem, egyik barátom is így jött össze egy lánnyal, rugdostuk, hogy próbálja meg, mert csak nyafog és a nagy szerelmet várja és emiatt évekig nem volt senkije. Összejöttek, asszem kb 2-3 évet voltak együtt, de nem tudott bele szeretni. Mármint szerelem, inkább csak szeretet amit lehet érezni. De jól érezték egymással az idõt. Sajnos a lány beleszeretett, ez volt csak a nehéz az egész szakításban. De fél év után megint beszéltek, megint jóban voltak és még most is jó barátok.
Tapasztalat: Ha semmilyen reakciót nem vált ki belõled akkor valószínûleg nem lesz semmi. Próbálkozhatsz, kedvelheted az illetõt (mármint kedvesnek tartod stb) de ha különösebben nem kelti fel z érdeklõdésedet hagyd. Inkább olyat válasz aki rögtön felhívta magára figyelmedet.
Ha nincs igazi a láthatáron, az ilyen kapcsolat is elfogadható szerintem. Nekem volt egy pár ilyen. Ami talán zavaró lehet, hogy a másik jobban szeret és fojtogatónak érezheted az ösztönös rajongását. Ilyenkor aztán jön a jó öreg lelkifurdalás, hogy lopod a másik idejét... De hamar elûzhetõ:D 19(L)

Mennyivel a vizsga előtt érdemes elkezdeni nyelvtanárhoz járni, illetve hetente hány alkalommal?

Középfokú nyelvvizsga el?tt állok, és jól jönne még egy kis felkészítés, én egy nyelvtanárra gondoltam, de mivel nincs ilyen tapasztalatom, nem tudom mi a „bevett szokás. Én heti kétszer, háromszor 60 percre gondoltam, két, kett?t és fél hónappal a vizsga el?tt. Ki mit gondol, és mennyiben segített, ez a külön foglalkozás?

Legjobb válasz: én heti egyszer jártam, majd' egy évig, a felsõfok is ennyi ideig tartott:D heti 3szor három hónapon át nem lehet gond! de egy jó tanár jobban fel tudja neked ezt mérni

én heti egyszer jártam, majd' egy évig, a felsõfok is ennyi ideig tartott:D heti 3szor három hónapon át nem lehet gond! de egy jó tanár jobban fel tudja neked ezt mérni
A kérdező hozzászólása: köszi
Legyél inkább szakács... dietetikusként éhen halsz.

16 éves vaok és szeretnék járni kosára magaságom is megvan hoza 194 cm vaok de még nem kosaraztam eletembe csak párszor dobaltam néha szerintetek érdemes elkezdenem ilyen késon?

Legjobb válasz: Persze, nem késõ! Az amerikai NBA-ban nem valószínû hogy fogsz játszani, de ha szeretsz mozogni, sportolni, játszani, akkor miért ne?

Persze, nem késõ! Az amerikai NBA-ban nem valószínû hogy fogsz játszani, de ha szeretsz mozogni, sportolni, játszani, akkor miért ne?
Persze, hogy elkezdheted.Több világhírû sportolót ismerek akik 16 éves kora után kezdte el az adott sportot
és ehez miért nem tuttál lemenni egy kosáredzésre és ott megkérdezni és akor mindjárt elmontak volna mindent . nem értem ..vagy manapság már telefonon is lehet talán ismered..
Itt az idõ, most vagy soha! Én 15 évesen kezdtem 198cm-el, most vagy 202:) Mindent bele, veszteni semmit nem veszthetsz, maximum tapasztalatot szerzel és még jó játékos is lehet belõled, persze ez nem secc-perc alatt, oda kell tenni magad, sokat kell edzeni, fõleg center poszton, ami valószínû hogy a tied lesz! Sok szerencsét!

14 éves leszek. Szeretnék társastáncra járni. Érdemes már ilyenkor elkezdeni vagy hamarabb kellett volna?

lány vagyok

Legjobb válasz: Ugyanebben a cipoben jarok :) En is 14 eves lany vagyok....:) Kivancsi lennek erre en is :)

Ugyanebben a cipoben jarok :) En is 14 eves lany vagyok....:) Kivancsi lennek erre en is :)
Nem késtél re semmirõl, nyugodtan vágj bele.
én már járok táncra, de azt hallottam, hogy 15 elõtt kéne elkezdeni, hogy végig tudjál menni a szinteken.Én 10 éves vok, haladó és sztem élvezni fogod;)
Szia!! Ne csüggedj! Rengetegen 6 éves koruk körül kezdik, de nem baj! én is 14 évesen kezdtem. Most 16 vagyok, és versenyzõ!! Ha vannak kitûzött céljaid elérhetõek! Hajrá! én szurkolok és ne add fel! :) nagyon jó hobbi, szórakozás, és ha komolyabban gondolod akár az életed is lehet. puszí (:
Én 15 éves vagyok már .Akkor én már ne kezdjek hozzá??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!