Találatok a következő kifejezésre: Érdemes elektromos használni (10 db)

Érdemes elektromos pároló edényt venni? Könnyű használni?

köszönöm, ha megírjátok a véleményeteket!

Legjobb válasz: Szia, én 2009 karácsonyán kaptam az enyémet, és nagyon szeretem. Nagyon könnyû használni és tisztítani is. Praktikus, nem kell õrizni, 20 perc alatt kész benne a zöldség. Pl. csöves kukoricát is ebben fõzöm. :) De egy-két dolgot tudnod kell: 1. Nem lehet, és nem is kell sózni benne a zöldségeket. A répának répa íze van, a borsónak borsó. De ha te az agyonsózott kajákat szereted, nem fog bejönni. (A rizst és húst lehet sózni.) 2. Nagyon finom ropogós marad minden, nem fõ sz*rrá a zöldség, mint pl. egy húslevesben. A szüleimnek nem jött be, azt mondták, "nyers", pedig nem volt nyers. (De õk maradiak, krumpli rántott hússal, pörkölt rizzsel, kb. ennyi, amit szeretnek.) 3. A párolt hústól ne várj csodákat, fõtt hús íze lesz. Én leginkább zöldségpárolásra és rizs/bulgurfõzésre használom.

Szia, én 2009 karácsonyán kaptam az enyémet, és nagyon szeretem. Nagyon könnyû használni és tisztítani is. Praktikus, nem kell õrizni, 20 perc alatt kész benne a zöldség. Pl. csöves kukoricát is ebben fõzöm. :) De egy-két dolgot tudnod kell: 1. Nem lehet, és nem is kell sózni benne a zöldségeket. A répának répa íze van, a borsónak borsó. De ha te az agyonsózott kajákat szereted, nem fog bejönni. (A rizst és húst lehet sózni.) 2. Nagyon finom ropogós marad minden, nem fõ sz*rrá a zöldség, mint pl. egy húslevesben. A szüleimnek nem jött be, azt mondták, "nyers", pedig nem volt nyers. (De õk maradiak, krumpli rántott hússal, pörkölt rizzsel, kb. ennyi, amit szeretnek.) 3. A párolt hústól ne várj csodákat, fõtt hús íze lesz. Én leginkább zöldségpárolásra és rizs/bulgurfõzésre használom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtál, ráadásul nagyon jó tanácsokat! én fõleg azért szeretnék ilyen kütyüt, mert egészséges(ebb)en szeretnék fõzni a családomnak. 2 éves a fiam, 1 a lányom, az apjuk pedig olyan ízlésû, mint a szüleid :) a gyerekeimet viszont szeretném rászoktatni a zöldségfogyasztásra. gáztûzhelyen mindig elszúrom a párolt zöldséget :) Köszönöm még egyszer és ha még van valakinek tapasztalata, kérem, írjon!
Mi is szerettük egészen a múlt hétig, amíg zárlatos nem lett :-(. Az utolsó adag zöldséget a gázon pároltam, de ugyanolyan jó lett, ezért nem is veszek új kütyüt.

Érdemes elektromos páramentesítőt használni?

Sajnos penészedik a falunk valahogy meg kellene állítani, mert allergiás vagyok rá. Elég drága készülékek, de rászánnám a pénzt, ha tudnám, hogy megéri az árát.

Legjobb válasz: csatlakozom az elöttem szólóhoz, Ceresit Pára stop, tutira megéri az árát. El fog tûnni a pára. A falra meg addig vegyél festék boltokban kapható spricellõs kiszerelésû penészedést gátló lötty eltûnteti a penészt és sokáig ne jön újra elõ.

csatlakozom az elöttem szólóhoz, Ceresit Pára stop, tutira megéri az árát. El fog tûnni a pára. A falra meg addig vegyél festék boltokban kapható spricellõs kiszerelésû penészedést gátló lötty eltûnteti a penészt és sokáig ne jön újra elõ.
Új vagy régi a ház? Újonnan kialakult probléma vagy régóta fennáll? Ezek mind fontosak a mogoldás szempontjából. Ha új lakásba frissen költöztél, és nedves a levegõ akkor ez penészesedéshez vezet. Ekkor páramentesíteni kell (de a Ceresit nem elég), elektromos páramentesítõvel sokkal többet érsz el (ezzel a géppel nedvességet csökkented, természetesen a penészt el kell távolítani, de nem fog visszatérni) . Néhány hét használatra kölcsönözni érdemes. http://www.paramentesito.fw.hu Ha régebbi lakásod van, érzésre nem nedves a levegõ, akkor a falról el kell távolítani a penészt, de meg kell keresni az okát (beázás? hõhíd? rossz szigetelés?)
Szia.Nekünk ceresit pára stop-unk van.Megvagyok elégedve vele.
Nekem a Cerezit nem jött be.Mi 5 éve penészedünk.Utána jártunk van egy olyan cég akik ezzel foglalkoznak.A lényeg az hogy a falba szerelnek készülékeket és ez keringeti folyamatosan a levegõt s viszi a párát.Szellõztetni akkor is kell.Nem olcsó de megéri.A szomszédnak 2éve van beljött.Nekünk 1 hónapja van az ablakokról attól a perctõl kezdve eltünt a víz, a penészt lemostuk nem jött vissza.

Érdemes-e venni mellszívót? Mikor szokták használni? Sima vagy elektromos mellszívót ajánlanátok?

Legjobb válasz: Szia! Én az elektromost nem próbáltam, összehasonlítási alapom nincs. Avent Isis (asszem, ez a neve) mellszívóm van, nagyon szuper! Akkor használom, ha fogytán a tej (mutter féle fejés), illetve, ha marad tejcsi a ciciben.:)

Szia! Én az elektromost nem próbáltam, összehasonlítási alapom nincs. Avent Isis (asszem, ez a neve) mellszívóm van, nagyon szuper! Akkor használom, ha fogytán a tej (mutter féle fejés), illetve, ha marad tejcsi a ciciben.:)
Én nem boldogultam a kézivel, megõszültem, mire pár cseppet kicsikartam, de az elektromossal elég jól ment. Egyénfüggõ, kinek mikor kell és mennyit használja, én jobban tettem volna, ha már a kórházba is viszem, már ott kellett volna fejnem, akkor nem durrant volna be a mellem annyira...nade elõre nem tudni. Ha lehet kérj kölcsön, majd a kórházban vagy utánna leteszteled melyik jön be. Aztán vagy kölcsönzöl, vagy veszel, ha szükséged lesz rá.
a sima húzogatós-pumpás legegyszerûbbel én sem boldogultam, aztán kipróbáltam az avent kézi-jét, és sokkal jobb. gondoltam, akkor az elektromos még jobb lehet... hát nekem nem jött be(avent), a legenyhébb szívófokozaton is szétcincálta a mellbimbómat, úgyhogy maradt az avent kézije. már 10 hónapja használom, meg vagyok vele elégedve. könnyû szétszedni és sterilizálni is.
7.42-es vagyok, véletlenül elküldtem korábban, csak azt akartam még írni, hogy ha van, akkor a szopi utáni maradék tejet ürítem ki az adott cicibõl, illetve reggel már nem szopik a lányom, de még fejek helyette, különben apadni kezdene a tejem és nem lenne elég napközben/este.
Nekem is avent isisem van, imádtam.Én tejleadó voltam 4 hónapig és percek alatt le tudtam fejni a többlet tejcsit!Az elején még bénáztam de pár alkalom és tökéletes volt. Én a kórházban vettem meg ahol szültem, mert ott két-félét is ki lehetett próbálni, és ez tetszett meg!Érdeklõdj a kórházba ahol fogsz szülni, hogy van-e ilyen lehetõség, akkor nem veszel zsákbamacskát! Használata ahogy elõttem írták ha sok a tejcsi, és nagyon feszül a cici, vagy ha marad a mellben tej szopi után!
1. vagyok. A sima kézivel, azzal a pumpással én sem boldogultam...:) Olyat nem érdemes venni. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, sokat segítetetek.


Mi a véleményetek erről az elektromos nyakörvről? Van hang ill. vibra funkciója is. Érdemes először a hanggal kezdeni, vagy inkább a vibrával? A sokkoló részét nem szetetném használni.

http://www.youtube.com/watch?v=M214T7aB5Ao Van ilyen típusú valakinek? Vizet hogy bírja?

Legjobb válasz: Az olyan tevékenység letiltására, amellyel nagyon komolyan akar az ember eredményt elérni, nem érdemes finomkodni. Ha nem tudtad megoldani akár hosszú pórázzal a behívást és az elfutás letiltását, akkor halottnak a csók a vibrálás. A legnagyobb fokozaton elég lesz max 3-szor jelezni és meg fogja tanulni, hogy nem mehet el. Eleinte érdemes akár havonta egyszer ismételni .Késõbb már elég szokott lenni akár félévenként egy emlékeztetõ gyakorlás.

Az olyan tevékenység letiltására, amellyel nagyon komolyan akar az ember eredményt elérni, nem érdemes finomkodni. Ha nem tudtad megoldani akár hosszú pórázzal a behívást és az elfutás letiltását, akkor halottnak a csók a vibrálás. A legnagyobb fokozaton elég lesz max 3-szor jelezni és meg fogja tanulni, hogy nem mehet el. Eleinte érdemes akár havonta egyszer ismételni .Késõbb már elég szokott lenni akár félévenként egy emlékeztetõ gyakorlás.
ha nem értesz hozzá, szerintem egyáltalán ne használd. keress egy olyan kiképzõt, aki ismeri. ennyire nagy a probléma , hogy szükséges?
árához képest jó eszköz, de nem ártana felkeresned egy olyan kiképzõt aki használ hasonló készüléket! a használat módja nagyon nem mindegy! Egyébként a "sokkoló" sem sokkol inkább meglepetést okoz, de nem használható bármelyik kutyánál. ha nem jól használja az ember akár a vibrával is lehet károkat okozni-a nevelést és a tudatos képzést nem pótolja egy szerkezet, de jó kiegészítõje lehet hozzáértõ kezekben!
ha annyira értenél hozzá, nem itt tetted volna fel a kérdést.
Ha nekiiramodik a macska után, akkor baromira nem fogja érdekelni a rezgés. Nem kell annyira finomkodni, nem fáj neki az áram(kutyaiskolában én is kipróbáltam a kezemen egy másik kutya elektromos nyakörvét, nem vészes egyáltalán), de az pont elég arra, hogy kizökkentse. Az õ érdeke, hogy ne rohanjon el, sokkal jobban jár azzal, ha párszor megcsípi az áram, mint hogy egyszer elcsapja egy autó.
A kérdező hozzászólása: Tudom használni, tudom mire való. Feltettem egy kérdést, amit nem tudsz értelmezni. Nem egybõl a 100-as fokozatot küldeném rá. Pont ez a kérdés lényege. Tanulj meg szöveget értelmezni. Egyébként ma reggel kipróbáltam, ugyanis elengedtem és valamit fel akart szedni a földrõl. Miután rászóltam és csak nem hagyta rezgést nyomtam rá és láss csodát odajött hozzám. Nem vagyok kíváncsi rád, hisz még midig csak a szád jár, de semmi értelmeset nem írtál.
ráadásul megküldöd vele a távolban levõ kutyát, akit váratlanul ér, az is lehet világgá szalad.
Ne haragudj, de te egy cinikus, rosszindulatú ember vagy. miért kritizálsz engem, amikor azt sem tudod ki vagyok. Az elektromos egy kiképzõ eszköz. és az nem ugy mûködik, hogy elolvasod a használati utasitást. Hozzáértés hiányában nagyon komoly károkat tud okozni a kutyában, ráadásul még eredménytelen is lesz. ha bajban vagy, akkor miért nem kéred a kiképzõd segitségét, mert állitólag jársz a kutyával iskolába.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ez a nyakörv inkább csak a biztonság kedvéért lesz. Most már ha rajta van el merem engedni. Remélem elég lesz csak a vibra, de ha kell akkor keményítünk. De szerintem nem lesz rá szükség. Alapvetõen engedelmes, gazdis kutya nagyon. Csak ilyenkor alkalmi süket.
A kérdező hozzászólása: Én nem vitatkozok veled ki ért jobban a kutyákhoz. Te sem írtál még semmi értelmeset, tehát ennyit rólad. Persze versenykutyáid vannak...jó...tudod: messzirõl jött ember.... Sajnos igen a macskák után szalad és olyankor nem tudom behívni. Ez van. Régóta dolgozunk rajta, eddig nem ment. Nem tagadom. Nem lehetnek mindenkinek tökéletes "versenykutyái". (állítólag) Na mindegy, Te okos vagy, a Te kutyáid tökéletesek. Örülj neki. Az enyém nem. Kedves VBeata81! Köszönöm válaszodat. Én is a vibrára gondoltam. Remélem hasznos lesz.
versenykutyáim vannak, biztosan nem ismerem. de neked van igazad. komolyan érthetsz a kutyákhoz, ha már a behivással probléma van. az az ALAP!!!
Én nem használtam, de egy ismerõsöm igen, ugatás ellen. De kizárólag a vibrálást használta. Az nem okoz semmi kellemetlenséget a kutyának, olyan, mint a rezgõre állított mobil, csak jelzi a kutyának, hogy most helytelenül viselkedik. Az áramos részt szerintem felejtsd el.
A kérdező hozzászólása: *meghallgatlak
A kérdező hozzászólása: Hagyjad már ezt a "nem értesz hozzá, ne is használd dumát" :D Mi alapján gondolod, hogy nem értek hozzá? Te értesz? Ha igen akkor van róla véleményed is. Én erre vagyok kíváncsi, ezért tettem fel a kérdést. A kutyámmal évek óta járok kiképzõhöz. Amikor pl. elengedem és meglát egy macskát elrohanna és vissza sem tudnám hívni. Ilyenkor kellene például. Nem napi szinten használnám kiképzésere, hisz arra nincs szükségem. Ennyi. Ha van véleményed errõl a típusról, és tudsz hasznos tanácsokat adni, akkor meghallgatok, egyébként nem érdekel a hülyeséged. Fõleg ha te sem tudod mirõl van szó.
ja és ez max. egy cseppálló készülék, biztosan nem vízálló!

4 és fél hónapos kislánynak érdemes még megvenni az elektromos hintát (FP), vagy inkább felejtsem el, mert túl pici ideig tudná már használni? (elvileg 6 hóig/9 kg-ig lehet használni). Vagy létezik olyan is ami tovább használható?

Legjobb válasz: Nem tudom, de az biztos, hogy a mi társaságunkban 6 gyereknek volt de nem kötötte le õket max 2-3 alkalom, utánna hiszti! De megveheted szerintem, max a teszveszen eladod utánna :)

Nem tudom, de az biztos, hogy a mi társaságunkban 6 gyereknek volt de nem kötötte le õket max 2-3 alkalom, utánna hiszti! De megveheted szerintem, max a teszveszen eladod utánna :)
Szia! Szerintem felejtõs a dolog, mert lassan majd már felszeene ülni, így nem lesz neki valami izgalmas bekötve...érted?? :)
Mi kaptuk hasznaltan, 3 csaladon ment at es senki sem hasznalta tul sokat.Nalunk is max 2 honapig volt erdekes a babam szamara, azota csak pihenoszekkent funkcional(alulrol kitamasztva, mert mar 10kg a picim)...
Szia A mi babánk 3, 5 hónapos, és õ imádja! Lassan 7 kg, de majd ha eléri a súlyhatárt, akkor lehet, hogy mi is kifogjuk majd támasztani alúlról... Nagyon jókat gagyarászik, meg röhögcsél benne..:) Nem akarnám ettõl megfosztani õt! :) Nincs a közelben ismerõs, ahol kitudnátok próbálni, hogy mennyire köti le a hinta? Nálunk annó voltak babások, és beleültették, és tetszett nekik...:) Ja...és olyan 9 kg körüli volt a gyerek Amúgy nekem most is abban alszik a kicsi, mert imád ott aludni...:) Amikor fáradt lesz, bekapcsolom a zenét, meg a hintáztatós funkciót, és amíg mélyen el nem alszik, addíg megy a ringatózdi..A zenét van, hogy elõbb kikapcsolom... További jó babázást neked!
Az én babám is ennyi idõs, én tegnap rendeltem neki rugós hintát, amit hat hónapos kortól lehet használni, szerintem azt már jobban kitudja használni.
A babám 5 hónapos, mi béreljük a hintát.havi 3 ezer. Ö szereti, meg én is, mert nem kell annyit ölben ringatni, most is elaludt benne. Te nem tudsz valahonnan bérelni? Jobb, mintha megveszed és nem szereti, vagy kinövi és eladni se egyszerü.
A kérdező hozzászólása: Meg sem fordult a fejemben hogy lehet esetleg bérelni is a hintát... Szétnézek a neten. Köszönöm a válaszokat!

Elektromos gitáron mennyire érdemes fogólaptisztítót, bundtisztítót és hasonlókat használni?

Legjobb válasz: Ugyan olyan fontos, mint bármilyen gitáron. Meg alap, szerintem sokkal jobb érzés egy olyan gitáron játszani ami újnak néz ki, mint egy lekopotton

Ugyan olyan fontos, mint bármilyen gitáron. Meg alap, szerintem sokkal jobb érzés egy olyan gitáron játszani ami újnak néz ki, mint egy lekopotton
Árkategória, stílus?
A kérdező hozzászólása: Metál, Rock, és nemtudom 20-40 körül
A kérdező hozzászólása: Cort G110, G200 stb-t néztem
Ha metálkodásos téma fõképp, akkor Cort X1, ha nem kemény metál akkor Squier Bullet HSS, vagy Cort G210
ezt neked kell sajnos kitapasztalnod, mivel egyik sütõ sem egyforma, a kaják sem egyformák, igy nem is lehet idõpontot mondani.
egy az hogy én pl sose idõre meg hõfokra sütök hanem amikor jó akkor kiveszem szerintem te is tedd ezt...
Húsnál is pizzánál is lehet látni hogy meg van e sülve ezért kell megnézno hõfokra idõre nem lehet ételt sütni!

Milyenek az elektromos hinták? Érdemes venni? Esetleg jobb a rezgo pihenoszék? Olyat szeretnék, amit rogton az elejétol lehet használni.

Legjobb válasz: Az elsõnél rezgõ pihenõszék volt, vízszintesre dönthetõ (meclaren-brendon), imádta. a másodiknál F.P. hinta, zenél, körforgó, hinta, imádta :)

Az elsõnél rezgõ pihenõszék volt, vízszintesre dönthetõ (meclaren-brendon), imádta. a másodiknál F.P. hinta, zenél, körforgó, hinta, imádta :)
Nekünk rezgõ pihenõszék van, 0-18kg-ig, Fisher Price. Hintából pedig adamo. Ezekkel a döntéseimmel vagyok maximálisan elégedett így utólag :D Amire te gondolsz, az 9 kilóig használható, nem tudom mennyi idõs most a babád, és az is igaz, hogy az enyém elég nagy és hosszú baba, de 6 hónposan volt 9, 15 kg :) Szóval elektromos hintát nem vennék. A pihiszékkel tudod hordozni de-oda a lakásban, ha dolgod van, az adamo pedig amellett hogy megnyugtatja és nagyokat alszik benne, kiválósan fejleszti az egyensúlyérzékét és az idegrendszerét. Fejlesztõ központokban is ezt használják, jót tesz az izomtónusoknak is és egyáltalán: nagyon-nagyon hasznos! (Neked is: mert pl fogzásnál amikor nem akart/tudott aludni, csakis ez nyugtatta meg és ebben el is aludt:) ))De kizárólag ebben:)
Nekünk csak olyan van (kölcsönbe), amibe már nagyobb korától lehet tenni, mert nem fektethetõ. Imádta a lányom! Érdemes venni!
Nekünk FP rezgõs pihenõszékünk volt. Egy áldás. 9kg-ig jó, vagy fél éves korig. Jókat aludt benne a lánykám. Késõbb etetni is jó volt benne. A konyhapultra tettem, vagy az asztalra, így bárhová jöhetett velem, míg a hintát azért nem tehetem az asztalra. Még megvan, és eladó! :)
A kérdező hozzászólása: Utolso válaszolonak:Szlovákiábol vagyok, kicsit sok lenne a postakoltség. Koszi a válaszokat!
4. vagyok! Sebaj! :)

Van valakinek baba hintája? Jó, érdemes venni? Hány hóstól lehet használni? (itt az elektromos szórakoztató hintára gondolok)

Legjobb válasz: 2 hét után már néha beleraktam most 8 hónapos óriás bébi , és még kényelmes ! Jó nagyon! Ajálom használtan vegyél mert ugy olcsobb . Én is ugy vettem 15 000ft volt.

2 hét után már néha beleraktam most 8 hónapos óriás bébi , és még kényelmes ! Jó nagyon! Ajálom használtan vegyél mert ugy olcsobb . Én is ugy vettem 15 000ft volt.
A kérdező hozzászólása: milyet érdemes?
Szia! Nekünk is Fisher Price papasan van, nagyon szeretem, fõleg a hasfájós idõszakot vészeltük át vele, 3 hetes korától használjuk, most 2 hós és nagyon szereti, én csak ajánlani tudom, nagyon szuper
Helló! Nekünk Fisher Price Rainforest Hintánk van, nagyon szuper, még zenélõ körforgó is van felette, nagyon jó kis dallamokat játszik, két fokozatban lehet állítani a háttámlát, teljesen újszülött korától használjuk, s most hogy elkezdtük a hozzátáplálást ez az etetõszékünk. http://www.expressz.hu/baba-gyerek/butor/kiegeszito/hirdetes.. Így használtan érdemes megvenni, féláron. 1 éves koráig jó, huzatát lehet mosni, bele lehet kötni, nagyon szuper!
A kérdező hozzászólása: 4hós a babám így is érdemes megvennem?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!