Találatok a következő kifejezésre: Érdemes eldobható venni a kórházba (2 db)

Érdemes eldobható bugyit venni a kórházba?

Legjobb válasz: Én a Tena Lady bugyiját vettem, 2 db van egy csomagban. Rugalmas, hálós, nagyon jól tart, amikor véres lett, hideg vízzel-szappanal kimostam, és kb 5 perc alatt megszáradt. Tena betéttel használtam, nekem szülõszoba látogatáskor ezt ajánlották, és nagyon bevált az elsõ nagyon vérzõs napokban.

Én a Tena Lady bugyiját vettem, 2 db van egy csomagban. Rugalmas, hálós, nagyon jól tart, amikor véres lett, hideg vízzel-szappanal kimostam, és kb 5 perc alatt megszáradt. Tena betéttel használtam, nekem szülõszoba látogatáskor ezt ajánlották, és nagyon bevált az elsõ nagyon vérzõs napokban.
ua, TenaLady , Tenafix Több méret, kettõ egy csomagban, ha nem akarod mosni, használat után el is dobhatod.. :) nekem bejött és kényelmes volt.
én is tenat használtam. szerintem is érdemes, mert én nagyon véreztem nekem sokat jelentett hogy nem a saját bugyijaimat véreztem össze.

Hasznat vettetek az eldobhato/halos bugyinak a korhazban? Erdemes venni?

Legjobb válasz: A hálós bugyi nagyon jó volt,kényelmes,kimosni 1 perc volt és hamar száradt.

A hálós bugyi nagyon jó volt, kényelmes, kimosni 1 perc volt és hamar száradt.
Patikában vettem tenát, 300 Ft volt 2 db. A DM-ben sima bugyi fazonút találtam, itthon felpróbáltam, de az nekem nem lesz jó, semmit nem fog tartani, mert lötyög :( A kórházba beviszem, hátha vkinek jó lesz, jobb híján.
2 gyereket szültem, de még csak nem is hallottam ilyenrõl.
ÉN a dm-ben vettem és seperc alatt kimostam, mire újra cseréltem betétet+bugyit, száraz volt. Így az 5 db-os doboz bõven elég volt.
Tenafixet én patikában vettem, de nagyon változó az ára. Egyikben 300 ft körül vettem és mivel úgy gondoltam kéne még, ezért vettem egy másikban is egy csomaggal, ott 900 ft volt!!! (2 db van egy csomagban)
A kérdező hozzászólása: Akkor mar csak az a kerdesem, h dm-ben vagy patikaban keressem? (esetleg brendonban?)
Eldobhatósat vegyél, nem kell mosni. Nekem is nagy hasznomra volt!!
Én vagyok itt az egyetlen, aki nem bírta magán elviselni? Vittem be én is, 1-et elhasználtam, a többi azóta is megvan. Én sima kínais pamut bugyit használtam, tökéletes volt. Szerintem alapvetõen nem rossz dolog, maximum nem használod fel, ha nem jó.
Szia, én is használtam, ilyet, és ezt is ajánlom, mert sokkal jobban tartja a betétet, mint egy bugyi formájú. Én 3 csomaggal vittem be, szerintem tök olcsó, én is volt, hogy kimostam, hogy nehogy kevés legyen, ha véletlenül baleset lenne, de végülis mikor jöttem haza kidobtam... Szerintem nagyon klassz kis találmány: http://gyogyexpressz.com/spd/386599/TENAFIX-Rogzito-nadrag-2db
Nagyon hülyén néz ki az eldobható, de én is olyat használtam. Még a doki is mondta, hogy egy ideig még ilyet használjak, mert nagyon jól szellõzik. Az enyém nem lett véres soha, mert gyakran cseréltem betétet, de az anyaga miatt mindenképp hasznos.
A kérdező hozzászólása: Hm, akkor veszek. Eddig nem ereztem iranta az ellenallhatatlan vagyat... :-) koszi
Igen, nagyon hasznos volt. Nekem eldobható volt.
Igen, tena volt nekem is, de én nem mostam, hanem kuka :-)
szia én is azt vittem magammal tennát, zuhanyozáskor csak átmostam , könnyü kimosni és hamar szárad, nagyon kényelmes és jól tartotta a betétet
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mentek a kezek! ;-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!