Találatok a következő kifejezésre: Érdemes eldobható venni a (3 db)

Érdemes eldobható bugyit venni a kórházba?

Legjobb válasz: Én a Tena Lady bugyiját vettem, 2 db van egy csomagban. Rugalmas, hálós, nagyon jól tart, amikor véres lett, hideg vízzel-szappanal kimostam, és kb 5 perc alatt megszáradt. Tena betéttel használtam, nekem szülõszoba látogatáskor ezt ajánlották, és nagyon bevált az elsõ nagyon vérzõs napokban.

Én a Tena Lady bugyiját vettem, 2 db van egy csomagban. Rugalmas, hálós, nagyon jól tart, amikor véres lett, hideg vízzel-szappanal kimostam, és kb 5 perc alatt megszáradt. Tena betéttel használtam, nekem szülõszoba látogatáskor ezt ajánlották, és nagyon bevált az elsõ nagyon vérzõs napokban.
ua, TenaLady , Tenafix Több méret, kettõ egy csomagban, ha nem akarod mosni, használat után el is dobhatod.. :) nekem bejött és kényelmes volt.
én is tenat használtam. szerintem is érdemes, mert én nagyon véreztem nekem sokat jelentett hogy nem a saját bugyijaimat véreztem össze.

Újszülöttnek milyen pelenkát kell vennem? Melyik a jobb: textil vagy eldobható? Mennyit érdemes venni belőle?

Legjobb válasz: Én moshatót fogok használni mindenképpen, de legalább az elsõ 2-3 hétben az egyszerûség kedvéért az eldobhatót javasolták. Liberot ajánlottak, de még nem vettem meg, a típus kiválasztása nehéz, mert hol jót, hol rosszat hallok, minden babánál más. Én meg persze nem szeretnék nyolcfélére költeni.

Én moshatót fogok használni mindenképpen, de legalább az elsõ 2-3 hétben az egyszerûség kedvéért az eldobhatót javasolták. Liberot ajánlottak, de még nem vettem meg, a típus kiválasztása nehéz, mert hol jót, hol rosszat hallok, minden babánál más. Én meg persze nem szeretnék nyolcfélére költeni.
Én kezdetektõl a pempers pelust használom és nagyon jó.Nem sajnálom rá a pénzt, a textil nekem macerás, sokszor még mosni sincs idõm.És félek ki is pattogna a bõre, kipirosodna a gumitól.Kipróbáltam több félét a pempers bevált, nem folyik ki se pisi, se kaki.A többibõl igen. Egy jó nagy zacsival vettünk elõszõr és 16 textilt. Így két naponta elég mosnom, mert azért büfi van bõven, kell a textil.
Eldobható. Én a DM-esre esküszöm, olcsó és szuper. Újszülött méretbõl csak egy csomaggal vegyél, nekünk még az sem fogyott el, mert kinõtte.
Én az elsõ gyerekeménél, textil pelenkát használtam kb. 3-4 hó napos koráig. Aztán áttértem az eldobhatóra. A másik nagyon macerás volt, ráadásul kiszámoltam, hogy drágábbra jön ki mint az eldobható. Mert a pelus már maga drága, aztán a nejlon, amibe beleteszem, a mosószer, a hipó, vagy más fertõtlenítõ, a víz, az áram, az idõ plusz, edény, stb. szóval nem érdemes textil pelust használni.
Eldobhatót vegyél mindenképp...kezdetnek vigyél a szülésre 1 csomaggal.....és minden etetés után..célszerû tisztába tenni az elején..aztán majd kialakul....számold ki, ha 3 óránként eszik......És vannak olyan újszülöttpeplnkák, amik védik a köldökcsonkot....
Minden képpen az eldobahtósat válaszd a másik macerás neked és kényelmetlen a babának (tapasztalatból tudom). Az újszülöttek számára van a pici 2-4kg-ig, de sokat nevegyél.
MINDENKÉPP AZ ELDOBHATO.! nekem a textil csak ha csórézik annak használom.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Minden jót!

Hasznat vettetek az eldobhato/halos bugyinak a korhazban? Erdemes venni?

Legjobb válasz: A hálós bugyi nagyon jó volt,kényelmes,kimosni 1 perc volt és hamar száradt.

A hálós bugyi nagyon jó volt, kényelmes, kimosni 1 perc volt és hamar száradt.
Patikában vettem tenát, 300 Ft volt 2 db. A DM-ben sima bugyi fazonút találtam, itthon felpróbáltam, de az nekem nem lesz jó, semmit nem fog tartani, mert lötyög :( A kórházba beviszem, hátha vkinek jó lesz, jobb híján.
2 gyereket szültem, de még csak nem is hallottam ilyenrõl.
ÉN a dm-ben vettem és seperc alatt kimostam, mire újra cseréltem betétet+bugyit, száraz volt. Így az 5 db-os doboz bõven elég volt.
Tenafixet én patikában vettem, de nagyon változó az ára. Egyikben 300 ft körül vettem és mivel úgy gondoltam kéne még, ezért vettem egy másikban is egy csomaggal, ott 900 ft volt!!! (2 db van egy csomagban)
A kérdező hozzászólása: Akkor mar csak az a kerdesem, h dm-ben vagy patikaban keressem? (esetleg brendonban?)
Eldobhatósat vegyél, nem kell mosni. Nekem is nagy hasznomra volt!!
Én vagyok itt az egyetlen, aki nem bírta magán elviselni? Vittem be én is, 1-et elhasználtam, a többi azóta is megvan. Én sima kínais pamut bugyit használtam, tökéletes volt. Szerintem alapvetõen nem rossz dolog, maximum nem használod fel, ha nem jó.
Szia, én is használtam, ilyet, és ezt is ajánlom, mert sokkal jobban tartja a betétet, mint egy bugyi formájú. Én 3 csomaggal vittem be, szerintem tök olcsó, én is volt, hogy kimostam, hogy nehogy kevés legyen, ha véletlenül baleset lenne, de végülis mikor jöttem haza kidobtam... Szerintem nagyon klassz kis találmány: http://gyogyexpressz.com/spd/386599/TENAFIX-Rogzito-nadrag-2db
Nagyon hülyén néz ki az eldobható, de én is olyat használtam. Még a doki is mondta, hogy egy ideig még ilyet használjak, mert nagyon jól szellõzik. Az enyém nem lett véres soha, mert gyakran cseréltem betétet, de az anyaga miatt mindenképp hasznos.
A kérdező hozzászólása: Hm, akkor veszek. Eddig nem ereztem iranta az ellenallhatatlan vagyat... :-) koszi
Igen, nagyon hasznos volt. Nekem eldobható volt.
Igen, tena volt nekem is, de én nem mostam, hanem kuka :-)
szia én is azt vittem magammal tennát, zuhanyozáskor csak átmostam , könnyü kimosni és hamar szárad, nagyon kényelmes és jól tartotta a betétet
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mentek a kezek! ;-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!