Találatok a következő kifejezésre: Érdemes előre venni (87 db)

Érdemes előre venni elektromos mellszívót, vagy inkább apa vegye meg, ha a kórházban kiderül, hogy szükség van rá?

26hetes kismama vagyok, még van rá id?m, de most lenne egy kedvez? lehet?ség, bár használt mellszívó, de jó áron!

Legjobb válasz: Ha nagyon kedvezõ az ára, vedd meg, veszíteni nem fogsz vele.

Ha nagyon kedvezõ az ára, vedd meg, veszíteni nem fogsz vele.
Szerintem érdemes megvenni, még ha sok tejed is lesz. Második gyerekem most 7 hetes, és elsönél is kellett, de még most is folyamatos dugulásaim vannak, és ezt bizony le kell szívni. A tejszaporításhoz sem baj ha van. Nekem minielektro van medelatol , és szuper. volt egy pestonka nevü magyar gyartmány de az nagyon kaka volt, nem is tudtam használni. Szóval 2 gyerek után modom, hogy érdemes, és kézit soha nem vennék. Nekem minden barátnömnek kellett ott is ahol 100% anyatejes volt, mert valahogy a tejdugo mindenhol megjelenik.
Érdemes megvenni. Mi is megvettük már a szülés elõtt jóval, itthon összekészítettem, sterilizáltam, a kórházba viszont nem szándékoztam bevinni, de szülés utáni nap nagyon bedurrantak a melleim és a nõvérek-szülésznõk kérték h hozassam be. Párom hozta is.

Popsitörlő meddig áll el, érdemes sokat venni?

Egy nagyon jó akciót találtam, és vennék egy 5-6 csomag popsitörlőt, viszont még csak a 22. hétben vagyok. Érdemes?

Legjobb válasz: A popsitörlõre rá van írva a szavatossági idõ. A miénk, amit kb. 2 hónapja vettem 2014 októberben jár le. Egyébként szerintem nem érdemes venni. Egy csomaggal vennék, mert lehet hogy nem fogod szeretni azt a fajtát.

A popsitörlõre rá van írva a szavatossági idõ. A miénk, amit kb. 2 hónapja vettem 2014 októberben jár le. Egyébként szerintem nem érdemes venni. Egy csomaggal vennék, mert lehet hogy nem fogod szeretni azt a fajtát.
Ó még többet is vehetsz, ha akarsz! Megnézed a szavatosságát és addig áll el. Utána is jó, csak veszít a minõségébõl. Én annyi popsitörlõt kaptam babalátogatáskor, hogy még soha nem kellett vennem! 2 éves lesz nyáron a lányom.
Ha nem bontod ki, akkor nem szárad ki, és sokáig eláll. De tényleg nem érdemes sokat venni, hátha nem fog tetszeni, vagy ne adj isten allergiás lesz rá bébike....
Nem , max 1 csomagal.
Vagy 8 félét kipróbáltunk, mire meglett a tuti, volt jónéhány, amit alig vártam, hogy elfogyjon. Szerintem ne vásárolj be nagyon, hacsak nem vagy biztos ezerszázalékig, hogy az a fajta jó lesz nektek. Lesz még késõbb is akció :)

Hány év alatt használódik el egy számítógép? Mennyi idő után érdemes újat venni? 5-6 év vagy még rövidebb idő után?

Legjobb válasz: Érdemes a gépben menet közben cserélgetni dolgokat, az egészet cserélni X évente pénzkidobás. Egy ház vagy egy vinyó sokkal lassabban avul el, mint egy videokártya vagy processzor. Az én gépemben is van egy évnél fiatalabb, és 10 évnél idõsebb alkatrész is. Komplett gépet soha nem cseréltem, de a fokozatos cserék miatt már alig emlékeztet a sok évvel ezelõtti önmagára.

Érdemes a gépben menet közben cserélgetni dolgokat, az egészet cserélni X évente pénzkidobás. Egy ház vagy egy vinyó sokkal lassabban avul el, mint egy videokártya vagy processzor. Az én gépemben is van egy évnél fiatalabb, és 10 évnél idõsebb alkatrész is. Komplett gépet soha nem cseréltem, de a fokozatos cserék miatt már alig emlékeztet a sok évvel ezelõtti önmagára.
Ez erõsen függ attól, hogy a gép maga a megvételkor milyen. Ha egy alsó kategóriás gyenge cuccot vesz az ember olcsón az akár már 1 év után mondható elavultnak, ha pedig egy csúcskategóriás erõgépet vesz, az azért 4-5 év múlva is még fog vinni ezt azt. Általánosságban talán azt lehet mondani, hogy 4-5 évente talán érdemes gépet cserélni, ha valaki mindig a legjobb, legújabb cuccokkal akar játszani max felbontáson, de egy jobban összerakott gép 5-6 évet is simán kihúz. (Vagy többet, igényektõl függõen.)
elsõ válaszolóhoz annyit hozzátennék, hogy: a frissítés nagyon fontos. veszel egy jó gépet, akkor ne hanyagold el, hanem idõnként mindig próbákd szinten tartani. ha nem ezt teszed, akkor eljutsz egy olyan ponta, hogy nem tudsz anélkül egy cpu, vagy vga cserét megcsinálni, hogy ne kelljen még + 5 cuccot lecserélned.
Nekem a billentyûzeten és az egéren kívül semmi nem szokott elhasználódni, de azok is kibírnak vagy 10 évet.
Igen ez igaz, de vegyétek figyelembe, hogy néha elõfordulnak "technológiai" lépések is, amikor egy nagyobb csere elkerülhetetlen. Ilyen volt például az AGP-s videokártyákról PCIe-re való váltás, vagy a RAM-ok esetében a DDR1-3 lépkedés, illetve ugye ott vannak a gyakran változó processzor foglalatok. Sajnos ezekben az esetekben az alaplapcsere a legtöbb drága eszköz cseréjét is vonja maga után. (Persze ilyen általában több évente van csak szerencsére.)


Honda Cbr 125-Cagiva Mito 125 meiket erdemesebb? mik az elonyok es a hatranyok? Es ha akkartok akk egy jo linket is adhatok meiket erdemes meg venni mert a kozel jovoben tervezek venni eggyet. Elore is koszonom szepen a valaszokat.

tapasztalatott irjatok inkabb ha lehet

Legjobb válasz: Elõször is ne vedd kioktatásnak, de tanuld meg használni a helyesírás ellenõrzõ programot. Egyébként a két motor teljesen különbözõ, a Honda négyütemû, a Mito kétütemû. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a Honda blokkja kb. 14 lóerõs, és elpusztíthatatlan, míg a Cagiva blokkja kb. 25 lóerõ, de igényli a törõdést. Mivel nekem volt már kétütemû motorom (Honda NSR125), és négyütemû is (Yamaha SRX6), ezért a tapasztalatom az, hogy a négyütemû elvisz a világ végére a legkisebb panasz nélkül, míg a kétütemû nem biztos. De azt azért elmondom, hogy a Honda egy fiatalnak nagyobb élmény volt a maga visító, kerregõ blokkjával, és az olajszaggal, mint a másik gép.

A kérdező hozzászólása: akk az koszi:)
Elõször is ne vedd kioktatásnak, de tanuld meg használni a helyesírás ellenõrzõ programot. Egyébként a két motor teljesen különbözõ, a Honda négyütemû, a Mito kétütemû. Gyakorlatilag ez azt jelenti, hogy a Honda blokkja kb. 14 lóerõs, és elpusztíthatatlan, míg a Cagiva blokkja kb. 25 lóerõ, de igényli a törõdést. Mivel nekem volt már kétütemû motorom (Honda NSR125), és négyütemû is (Yamaha SRX6), ezért a tapasztalatom az, hogy a négyütemû elvisz a világ végére a legkisebb panasz nélkül, míg a kétütemû nem biztos. De azt azért elmondom, hogy a Honda egy fiatalnak nagyobb élmény volt a maga visító, kerregõ blokkjával, és az olajszaggal, mint a másik gép.
ha félévente rá kéne költeni egy vagyont, nem is lenne már az utakon Mito, és ha megnézed használtautót még a régi Mitok is futnak, amik már vagy 20 évesek is vannak, kiforott kis gépek azok, de ennyi erõvel írj ki egy olyat, hogy Mitoval kapcsolatos tapasztalatokat várok, és meglátod, hogy akinek van Mitoja nem költ rá vagyonokat félévente, mert nem kell, akinek nincs Mitoja az meg irigykedik, h õ kullog az autók mögött a Mito-s v Rs-es meg odalép és már sehol nincsen. Aki gyilkolja az minden motorra rákölt félévente rengeteg pénzt.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen mind kettotoknek nekem is valamivel jobban teccik a mito csak aza baj allitolah az szervizelni kell sokat eszik meg fél évente ra kell kolteni egy vagyonyt
A kérdező hozzászólása: hat igen ha gyorsasag lenne a lenyeg biztosan azt vennem de nekem a fogasztas es a meg bizhatosag
Mitom volt kiskoromba, én szerettem és semmi bajom nem volt vele, hidd el fél év után nem lesz elég a 4T ereje 15 ló Mito kb duplája 30-35 ló aszem 24 kw. Mito olcsóbb és a szélesebb gumijaival lehet döntögetni rendesen és ha kell oda tudsz neki pörkölni, városba nincs ellenfele. Veszel egyet 330-360 körül és ha még költeni is kell rá tegyük fel20-30 ezret van 2-3 évig egy erõs dögös motorod. Link: http://motor.hu/motor_vpage.jsp?id=175409 http://motor.hu/motor_vpage.jsp?id=184862 Ez a kettõ elég korrekt, 1995-ös kicsit drága ennyiért, de nem tudom menyit szánsz rá.
Hat a honda 4 utemu, a cagiva 2 utemu! A honda annyira nincs kihegyezve kezesebb mint a mito es nem fogyaszt annyit! Viszont dragabb...de nincs annyi kolteni valo ra! Nem megy annyira jol mint a mito! A mito valamivel valszeg olcsobb vagy 1 arban vannak..az 2 utemu igenyesebb tobbet porog igy tobb figyelmet igenyel es tobbszor meghibasodik! A mitonak egy brutalis sebessege es gyorsulasa van ami karpotol az elobbiekert! A fogyasztasa elegge sok mivel nagyon ki van hegyezve egy 125oshoz kepest ami 34 loeros aa MITO. En Valoszinuleg cbr-t vennek mivel olcsobb a fenttartasa de ha sok penz lenne benzinre meg kopo dolgokra gondolkodas nelkul mito lenne! Remelem segitetem!
Ha nemigazán értesz hozzá akkor cbr. Abba biztos nemkell kb 15ezer kmerenként blokk felújítás :D
A kérdező hozzászólása: mindenket valaszolonak koszonom szepen a segitseget en nem igazan ertek a motorokhoz nekem arra kell fel ulok es megyek szerintem a hondat valasztom de ha talalok egy 125ccm-es Yamahat akkor valoszinuleg azt.Amit linkeltel aza mito nagyon szep csak aza gond nem ertek hozza.
Elso vagyok! Kedves masodik..ebben nembiztos h a 4 t sokkal megbizhatobb...valoszinuleg igen..de nekem a robogomba 4t-ben sokkal megbizhatatlanabb volt es sok bajom volt es a mostani 2 t nagyon jol megy..ez csak sajat tapasztalat! A kerdezonek! Itt van 1 mito persze ezen azoldaon meg talalsz ha beirod a keresobe!: http://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_mito_evo-3910.. s pl itt egy cbr http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_125_r-4093621 itt is a kereso talal tobbet
akk CBR ! ennyi....
Persze! Én is így szeretném venni , semmi baj nem lesz belõle:D
A kérdező hozzászólása: rendben !

Mit bír el a gép, mit érdemes bele venni? Főleg Videókártyát és fél vagy egy Gb Ramot szeretnék bele venni.

Ittvan a ép tulajdonságai: Cpu:AMD Athlon XP Thoroughbred 0.13um technológia Ram:1,00 GB DDR @ 166MHz (3-3-3-6) Alaplap:MSI MS-6712 (Socket-A) 33 °C Vga:Grafika ASUS VH202 ([email protected]) 128MBRADEON 9200 LE Family (Microsoft Corporation) (Gigabyte) 128MBRADEON 9200 LE SEC Family (Microsoft Corporation) (Gigabyte) CrossFire letiltva

Legjobb válasz: Vegyél bele ramot, meghálálja a rendszer. Egy geforce 6600 gt-vel jársz a legjobban, 4e körül adják õket.

Vegyél bele ramot, meghálálja a rendszer. Egy geforce 6600 gt-vel jársz a legjobban, 4e körül adják õket.
Hát 1 giga ramot megéreznél, meg egy rendes vga, pl. 7600gs/gt
Akkukat lehet tenni bele.A 2000mAh-ás Sanyo Eneloop akkuk jók.
A kérdező hozzászólása: A készülékhez alapból kaptam 1 pár Duracell elemet, és internet találtam ugyanolyan elemet csak tölthetõ és 2650 mAh. Ezt is bele lehet rakni? Minél erõsebb annál jobb, mert nem tudom állandóan tölteni, csak hétvégenként és sokat fényképezek.

Érdemes már tehesség alatt előre venni pelenkát?

És ha igen, a 2-4 kg-os kiszerelésb?l mennyit vegyek.Mert tegnap mondta a védön?m hogy érdemes venni,de kiváncsi vagyok tapasztalt anyukák véleményére.

Legjobb válasz: persze, ha csak nem akarsz majd szülés után szaladgáni, számolhatsz nyugodtan úgy, hogy minimum 6 db/nap és egy hónapra elõre simán megveheted, mert az én 4300 g-mal született fiamra is jó volt addig.

persze, ha csak nem akarsz majd szülés után szaladgáni, számolhatsz nyugodtan úgy, hogy minimum 6 db/nap és egy hónapra elõre simán megveheted, mert az én 4300 g-mal született fiamra is jó volt addig.
én egy kis csomag, 33 dbos liberót vettem az újszülött méretbõl. Nekem a kórházban nem nagyon kellett belõle, ittonra kezdõnek pedig elg volt, apuka tud venni bárhol. Ha beválik az a fajta olyat, ha nem akkor kezdõdhet a kísérletezés. Én azért nem vennék elõre sokat, mert lehet, hogy nem az igazi és akkor csak bosszankodsz
Szia! Mi is vettünk egy csomaggal, de én nem újszülött méretet, hanem 3-6kg-t. 4400g-mal született a babám, így jól döntöttem. Boldog babavárást!
Én vettem elõre terhesen és nagyon jól jött. De nem a legkissebb méretet hanem a 2-est 3-6kg ig, 3 nagy csomaggal is vettem. Mert bizony az elején sok a baleset, fõleg a kifiúknál, mikor kibontod elkezd pisilni:) De a legkisseb méretbõl is vehetsz, az elsõ pár héten az kell, hogy szegény apuka ne szaladgáljon annyit. Igy is rohangálni fog a gyógyszertárba eleget.
Én is vettem 3-6 kg-os méretet elõre, két nagy csomaggal. igy az elsõ néhány hétben nem ezzel kellett foglalkoznom. apuka meg akármennyire is ügyes, és segíteni akar, pánikol az ilyenek vásárlásánál. szerintem minde apuka így van vele:-) Jobb ha nem bízod rá az elsõ hétben az ilyet:-) Amúgy nekem kértek a kórházban is. 15 db-ot kellett odaadni ha jól emlékszem. Ezt érdemes a védõnõdtõl megkérdezni, hogy ahol szülni fogsz, ott mi a szokás, mert sok kórházban kérik a pelust.
Én is vettem a 2-4kg-ig jó méretbõl, és egy db-ot sem használtunk el belõle, tovább is ajándékoztam. Inkább vegyél olyat, ami 3 kg-tól jó, de mindenképp érdemes venni, mert az elsõ idõben elég sokat használtok el. Vegyél inkább több fajtából kisebb csomagokat, aztán amelyik jobban beválik, vehet belõle a férjed is utána. A többit meg elhasználod, egynek jó lesz.
Az én babám 2950 gmal született, mi 2-3 csomagor használtunk, mielõtt áttértünk a 2-re, ami az elején óriási lett volna. Azért én lehet vennék egy kisebb kiszerelésût, biztos, ami biztos.
Szia! Én 80.000 ft-ot rááldoztam szülés elõtt a pelenkákra, így egyszer sem kell rohangálni, ha kifogy egy méret és nincs itthon, jó nekem nagy helyem van és el tudtam rakni õket:) , így a gyermekem szoba tisztaságáig vannak pelusok, de lehet, hogy a kistesónak is jut belõle! Boldog babázást kíván 9 hónapos anyuka!

Vw Golf V -el sok a baj vagy, inkább érdemes lenne venni egy H astrát? évjáratba kb 2007-2009

Legjobb válasz: Ki mondta hogy a golffal sok baj van? H astra sem egy eltalált típus. Csak nézd meg, meddig gyártották. Nem véletlen.

Ki mondta hogy a golffal sok baj van? H astra sem egy eltalált típus. Csak nézd meg, meddig gyártották. Nem véletlen.
A kérdező hozzászólása: Hogy nagyon szervizigényesek az 5 ös golfok...
mint minden autó, ez is szervíz igényes. amit cserélni kell, azt cserélni kell. Amúgy a szidott, de jól bevált 1.6 benzin motor teljesen rendben van A pdtdi-k is, ha odafigyeltek rájuk. TSi-nél voltak vezérlés gondok, de azt a legtöbb esetben 100ezer km-en belül orvosolták

20000ft-ig milyen telefont erdemes meg venni? Tudom hogy nem a legjobbak de legalabb vigye el a subway surfers nevu jatekot meg ilyesmiket.

Legjobb válasz: Ha a türelmetlenség életeket követelne ... Semmilyet , legalább 30ezret gyûjts össze

Ha a türelmetlenség életeket követelne ... Semmilyet , legalább 30ezret gyûjts össze
20k-ért a számológép is akadozni fog rajta, nemhogy egy játék...
Ennyiért nincs olyan ami vinné ezt a játékot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!