Találatok a következő kifejezésre: Érdemes együtt egy olyan (4 db)

Érdemes együtt lenni egy olyan férfival, akivel naponta találkozol, keveset (1 v.2 óra) vagytok együtt, de nem tudja a nap többi részében mondani/megírni, hogy szeretlek, vagy hiányzol?

És ez több mint fél éve van. Azzal magyarázkodik mindig, hogy a férfiak nem írkálnak mindig ilyet, mert természetes, hogy szeretik a n?t. De nekem kell, hogy legalább egyszer tudassa velem, hiányzom neki.

Legjobb válasz: Örök dilemma. A pasik így mûködnek és kész. A csajok több törõdésre és odafigyelésre vágynak, de ugyanakkor azt sem szeretik, ha túlságosan rájuk akaszkodunk. Az aranyközéputat pedig nehéz megtalálni... szerintem. Ne erõszakold ki, hogy írjon. Írj neki elõbb te és kész.

Szia! Nalunk meg pont forditva van. A baratom szinte majd minden nap mondja, hogy szeretlek...mi 4 evig eltunk tavkapcsolatba es 1 eve elunk egyutt...de a szerelmunk semmit nem valtozott...ugyanugy minden nap ad puszit mikor dolgozni megy, ugyanugy irja, hogy szeretlek...ki tudja...ferfi valogatja....de altalaban minden pasi egyforma :) )) Nem kell aggodnod
Ahha, na én csaj vagyok, de nekem ebbõl lett elegem! ugyanis: megismertem egy pasit, nagyon édi, helyes, jófej minden. Az elején ajjajj de milyen jól estek a szép sms-ek (naponta 2-3) úgy hogy mi sem taliztunk minden nap, de minden nap beszéltünk telón. De ez olyan végletbe csapott át, hogy egy nap kaptam kb 5-7 sms-t, és már olyan szinten voltam, hogy mikor megszólalt az sms-jelzõm, a hideg kirázott, hogy már megiiiiint, ne márrr!!! Úgyhogy, javaslom, ne szólj neki, ha 2-3 naponta eszébe jutna, hogy dobjon egy sms-t, annak csak örülj, de ne szólj neki semmit, hogy szivem, néha írhatnál, hogy szeretsz, vagy hiányzom, azzal csak elrémiszted! Komolyan! Fel kell fognunk csajoknak; h a pasik teljesen más elv szerint mûködnek, és ezt nekünk is el kell fogadnunk!!! Azt ugye mondanom sem kell, hogy 1, 5 hónap után szakítottam a sráccal, mert az agyamra ment!!! Ezt akarod? nem hiszem! :)
nem fog írni. ha nem veled van, mással foglalkozik, amikor veled van, akkor meg veled. Nem tud egyszerre két dolgot csinálni. Sõt mi több, bizonyos mértékig még zavarja is, ha te keresed, ugyanis kizökkented. Te mint nõ tudsz egyszerre több dolgot is csinálni, a férfi nem.
Hát ha tényleg minden nap találkoztok, akkor biztos Õ is úgy van vele, hogy "nemrég váltunk el, nemsokára újból találkozunk"... "majd akkor beszélünk, elmesélem neki ezt-azt". Egész jó ötlet, hogy hagyjatok ki egy-két napot, és meglátod ír-e.
Hát ilyen esetben hogy naponta találkoztok, akkor a férfiaknak szerintem elég ritkán jut eszükbe hogy ilyesmit írjanak. Mert úgy vannak vele hogy úgyis nem sokára látom, akkor meg mit írkáljak neki hogy hiányzik? Írj neki te elõbb! vagy esetleg próbáld ki hogy 1-2napot kihagytok, nem találkoztok így jobban lesz oka azt írni hogy hiányzol neki.
Örök dilemma. A pasik így mûködnek és kész. A csajok több törõdésre és odafigyelésre vágynak, de ugyanakkor azt sem szeretik, ha túlságosan rájuk akaszkodunk. Az aranyközéputat pedig nehéz megtalálni... szerintem. Ne erõszakold ki, hogy írjon. Írj neki elõbb te és kész.
Inkább ne említsd neki, hogy ez a bajod mert már csak azért sem fog írni vagy hívni. Hagyd, hogy magától jöjjön rá!!!
SZerintem is jol esik egy lanynak ha a pasas ir, de a tulzott irogatas meg telefonalgatas az mar remiszto. Nem minden pasas egyforma. Volt nekem olyan pasasom aki irogatott, meg hivogatott naponta, ez jol esett tokre orultem. aztan ez atcsapott oda h ellenorzo szintube, ha nem valaszoltam rogton mi van massal vagy etc. estenkent melo utan telefon valyon otthon vagyok vagy kimentem szorakozni vki massal. szinte mar nem volt maganeletem. aztan jottek a kerdesek hova mesz kivel mikor jossz miert. ezek mar nagyon idegesitoek. mi is szakitottunk, es bennem ez valtotta ki. a mostani pasim mas. O is ir bar kezdetben tobbet melohelyrol email, sms, stb. aztan ezek alabb hagytak mar nem volt annyi sms meg email, mert biztosabb volt a dolgaban. eleinte zavart es jart az agytekervenyem mi van nem szeret mar, mit csinalhat meg ilyenek. de imadom ezt a pasit es elfogadom h ilyen. igen pasik csak egy dologra tudnak koncentralni egyszerre. ok mas milyenek. ez van. szerintem legy turelemmel feleje es probald megerteni.
Nagyon jo nektek, hogy minden nap találkoztok...bárcsak én is a barátommal így találkozgatnánk minden nap!!!:) Visszatérve a kérdésre: Szerintem hagyd ott a picsába!Ha annyit nem érsz neki, hogy sms-be megírja, hogy szeretlek stb. akkor tök felelsleges.Szóban legalább mondja???Az én barátom mikor ír sms-et a végén mindig ott van, hogy "imádlak és kívánlak".Ez a minimum szerintem.De a te dolgot, hogy hiszel neki és megalázod SAJÁT magad ezzel a csávóval.
Ez nem igaz!!!!!! Ne már!!! Csak én ismerek olyan pasikat akik igenis írnak és szépeket és sokszor!! Sõt a tesom pasija visszafogott, tartózkodóbb, együtt élnek, mégis ír neki! Nem csöpögõset, de azért írja ha hiányzik, hogy szereti stb. Mi pedig szerelmeseket írunk! Nagyon jó! De majdnem minden pasimmal így történt ez. Persze lehetnek kivételek, csak gondoltam leírom.
A kérdező hozzászólása: A másik bajom, hogy ha nem látom, nagyon hamar hozzá tudok szokni a hiányához. Tegnap még itt aggódtam, ma meg megint nem találkoztunk, és nem érzem, hogy hiányozna. Többször mondtam neki, ha így folytatja azt éri el, hogy az érzelmi szintem a jégkockatartó szintjén lesz... Tudom, ez az én hibám
A kérdező hozzászólása: Ez lemaradt, bocsánat. Elsõsorban férfi válaszra lennék kíváncsi, hogy ez tényleg így van-e és törõdjek bele, vagy keresnem kéne más valakit.
Ezzel most nekem is rengeteget segítettetek! Ugyan eza bajom, ugyan ennyi ideje vagyunk együtt!! köszönöm :) klyd
Szerintem itt valami probléma van - de talán nem akkora, mint gondolod. A férfiak tényleg így gondolják, hogy ha naponta találkoztok, minek írni? DE! Ha szeret, és tudja, hogy szívesen vennéd - akkor bizony néha írnia kéne! Úgyhogy mondd meg neki, hogy örülnél, ha néha küldene ilyet. Ha ezután sem fog, vagy fantáziátlan lesz, az már komolyabb gond. Akkor hiába szeret (esetleg) - ha nem tud rád odafigyelni, vagy nem szán rád ennyit.

Érdemes egy olyan sráccal hosszabb távon együtt lenni, akiről tudom, hogy soha nem fog elvenni és gyereket sem igazán akar majd?

A barátommal nagyon szeretjük egymást én 17 vagy ? pedig 19. Mindketten közös jöv?t tervezünk, de ? mindig azt mondja soha nem fog megházasodni. Azt mondta nagyon szeret, de neki ez nem fontos. Változhat a gondolkodása ezen a téren? Vagy ebbe tör?djek bele? Nagyon szeretem és vele képzelem el a jöv?met...

Legjobb válasz: Szia az én pasim is ezt mondja és ugyanilyen a hozzáállása...egyenlõre ráhagyom...de asszem azért vagyunk nõk hogy sokmindenre rátudjuk venni a másik nemet;) Persze hogy megváltozhat a gondolkodása...majd amikor látja ezt a barátain és ismerõsein akkor õ is át fogja gondolni ezt a dolgot.. :) Sok sikert a jövõben!

Szia az én pasim is ezt mondja és ugyanilyen a hozzáállása...egyenlõre ráhagyom...de asszem azért vagyunk nõk hogy sokmindenre rátudjuk venni a másik nemet;) Persze hogy megváltozhat a gondolkodása...majd amikor látja ezt a barátain és ismerõsein akkor õ is át fogja gondolni ezt a dolgot.. :) Sok sikert a jövõben!
Biztos vagyok abban h a gondolkodása majd idõvel megváltozik! hiszen mindenki szeretne családot gyerekeket stb.. (nagyon ritka ha nem) csak msot még nem meri elkötelezni magát ezért mondjay ezt! és ha meg szeretitek egymást akkor persze h érdemes vele lenni mert akor még valószínübb h hamarabb ''megjön az esze' :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek :) kicsit megnyugtattatok...:)
Hát még nagyon fiatal õ is te is, több mint valószínû, hogy megváltozik majd a hozzáállása. De persze nem 100 %
Háát.. én nem biztos, hogy vele maradnék ezek után. Van a környezetemben 2 27 éves fiú (teljesen normális srácok amúgy), akiknek még mindig nem jött meg az esze ilyen téren. A barátnõik már kicsit szarul érzik magukat emiatt, az egyik már szakított is (3 év után). Kellemetlen az, amikor valaki "elveszteget" éveket egy olyan emberre, akivel valószínûleg szakítás lesz a vége. Próbáld megtudni, hogy õ ezt a dolgot mennyire gondolja komolyan. Az én férjem sem akart azonnal elvenni (4 év után házasodtunk össze), de mikor az elején megkérdeztem tõle, mikor vesz el, nem azt mondta, hogy "soha", hanem azt, hogy "majd".
Ha szeretitek egymást és más gond nincs a kapcsolatotokban, akkor ne hagyd el emiatt. Az emberek alkotnak véleményt olyan dolgokról, amihez az adott pillanatban még közük sincs, viszont ha belekerülnek a szituációba akkor teljesen másképp viselkednek. Én 25 éves nõ vagyok, még egy évvel ezelõtt sem éltetett az esküvõ gondolata (annyira nem, hogy nem sokkal azelõtt szálltam ki egy közel öt éves kapcsolatból amiatt, hogy az exem már esküvõt, családot szeretett volna, én pedig nem éreztem elég erõsnek a kapcsolatunkat hozzá, pedig annyit elárulok, hogy sok nõ gondolkodás nélkül hozzáment volna, mert ott bizony lett volna (volt) tejben-vajban fürdés, meg gyémánt). És akkor nagyon határozottan állítottam, hogy ugyan majd egyszer lesz egy szép esküvõm, de jó sokára, gyerek meg majd csak jóval harminc után. Erre most itt ülök nagy vidáman gyûrûvel az ujjamon, 24 hetes terhesen. Pedig én egy hasonló véleményû sráccal jöttem össze, mint a te párod, laza kapcsolatnak indult másfél évvel ezelõtt, azért költöztünk valójában össze, mert egy jó lakótárs és szép lakás mindkettõnknek jól jön. Két hónap sem telt el, fellobbant valami hihetetlen szerelem, de az esküvõhöz sokáig úgy állt a párom, ahogy a tied, nekem ez bántotta is a lelkemet, de nem zaklattam emiatt. Késõbb fél évig próbálkoztunk, míg végre összejött a baba és egy szép napon teljesen magától megkérte a kezemet és látszott rajta, hogy nem kényszerbõl, hanem mert valóban ezt akarja. Sõt, már annyira belelkesült, hogy hajlandó meg is keresztelkedni, mert neki polgári esküvõ nem elég, templomban is szeretne engem elvenni. Mindezt azért írtam le, hogy lásd: mi ezelõtt egy évvel teljesen másképp gondolkodtunk, pedig érettebbek voltunk már akkor is, mint ti (én voltam ugye 24 a párom 26), mostanra viszont teljesen megváltozott a véleményünk és a hozzáállásunk.
nekem van egy barátnõm aki folyton azt mondta hogy sosem házasodik meg és sosem lesz gyereke, most meg azzal jön hogy menynre szeretne már egy kisbabát. mind ez 3 év alatt válltzott meg a gondolkodása.
Szia! Mi lett veletek azóta? 23N
Az a baj hogy már feltételhez kötöd. Vagy szereted vagy nem. A többi meg majd jön magától.

Érdemes olyan embernek élnie aki sikertelen, nem is különösebben szép, soha nem tudott eljutni egy lánnyal sem kapcsolatig, szexig sem ezzel együtt?

Aki hitét vesztette, kiégett" 24 évesen a csalódásoktól, az egyedüllétt?l, és attól hogy senkinek nem kell és mindenkinek csak púp a hátán.

Legjobb válasz: Ha nem vagy elégedett magaddal, változtass! Az életednek csak Te döntheted el, hogy mi ad értelmet és te is adhatsz neki. Gondolom ma estére nincs programod, ezért ajánlok egyet. Nézd meg a titok címû filmet. Youtubeon is fent van.

mindenki nagyon jó valamiben, Te is. rá kell jönnöd mi az. ha ez megvan, akkor nõni kezd az önbecsülésed is, és mindent másképp látsz majd. próbálj ki minél több mindent, én pl amit csak lehet szeretek magam csinálni az autószereléstõl kezdve, a burkoláson át, a festésig és a kert rendezésig mindent. (egyiket sem tanultam) ez egyrészt annak köszönhetõ, hogy engem sem vet fel a pénz, másrészrõl szomjazok a sikerélményre. sok embert ismertem meg úgy, hogy látták miket csinálok és elismerték. kezdj bele valamibe, amit szeretsz csinálni és ne add fel, hanem csiszold magad minél fényesebbre benne. ja és nem attól jó ember valaki hogy szép. ha jól figyelsz minden nap történik valami amiért érdemes volt felkelni ;)
Ha nem vagy elégedett magaddal, változtass! Az életednek csak Te döntheted el, hogy mi ad értelmet és te is adhatsz neki. Gondolom ma estére nincs programod, ezért ajánlok egyet. Nézd meg a titok címû filmet. Youtubeon is fent van.
Fiatal vagy. Sportolj! Az javít az önbecsüléseden. Városban laksz? Ott rengeteg lehetõség van.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok senki terhére lenni, egyébként is boldogtalan vagyok mert senkinek nem kellek pláne azoknak akik nekem tetszenek
A kérdező hozzászólása: Nem tudom de az az érzésem mindenki nagyon jól meg van nélkülem. Nincsenek igazi barátaim, csak ismerõseim akiknek nem jelentek szinte semmit.
Persze, hogy mindenki jól megvan nélküled. Senki sem nélkülözhetetlen. Neked kell lépni. :-)
Nem.
Szia! Érdemes élned igen. Tudod, hogy hányan cserélnének így is Veled? Soha nem késõ elkezdeni, legalábbis én ezzel vigasztalom magamat ill. próbálom. És mellesleg, attól, hogy Te nem tartod magadat jóképûnek, mások szemében miért nem lehetnél az? :D
együtt tudok érezni, sajnos..:S ne add fel soha! a rá adás körök eztán következnek én már úgy fogom fel hogy nem lenne izgalmas az életem ha nem történnének hasonló sors csapások velem..
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy az vagyok rosszul alakult az anyagi helyzetem, ezért rendszertelenül eszem, egyébként nem eszek húst.
Meg valami: menj vervetelre! Valszeg vashianyos vagy, megmagyarazza a vekonysagot es a lelkiallapotot is. True story!
Nem sokkal ezelöttig igy voltam en is. Megtanultam abbafejezni a rinyalast és pics'n rugni magam. Jol jött, jot tett.
Szia! A negatív kisugárzásodon kéne változtatni. Anyagilag nagyon nehéz bármit is elérni manapság. A vékony termetedre rágyúrsz, akkor az menthetõ. Ha nem vagy jóképû, azt ki lehet küszöbölni a viselkedéssel. De miért vagy mindenkinek púp a hátán? Mert ez úgy hangzik, mintha a környezetedben mindenkit irritálnál. Ha így van miért? Mert a külsõd miatt biztos nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezoterikus érdeklõdésû vagyok, de úgy látszik e téren is elbuktam, hitemet vesztetten igaz az említett filmet nem láttam. Megnézem köszönöm
még csak 24 nem 40 ne légy ennyire negatív,
nem attól leszel értékes ember, hogy gazdag vagy és döngeted halomra a nõket. de nem kifejezetten elõnyös külsõvel is lehet jól csajozni, meg pénz nélkül is, csak sok próbálkozás is kell hozzá. az pedig biztosan közrejátszik a gyenge lelkierõben, hogy nem eszel rendesen. például a vegákra jellemzõ betegség pont a vashiány (http://www.vital.hu/vegetarianus-etrend-hianybetegsegek) ha semmiképp nem akarsz állati eredetû dolgokat enni, akkor vegyi úton elõállított tablettákkal kell pótolnod a hiányt. én azt tanácsolom, hogy legalább egy héten egyszer egyél húst, váltogasd a halat, vörös és fehérhúst. ez attól is függ, hogy miért választottad ezt, 1.egészségügyileg téves út, 2.állatvédelem szempontjából legideálisabb, ha kistermelõi/bio/kíméletes forrásokat hazsnálsz fel, 3.vallási ideológiai szempontból meg nincs mit segíteni rajta, kapszula, vagy betegség. fõleg ha mellé sportolnál is.


Miért ne járhatna veled egy edzésre???
A kérdező hozzászólása: Ha vannak még lányok rajta kívül, akkor nincs gond. Nem tudom, hogy egyedüli lányként, hogyan állnának hozzá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!