Találatok a következő kifejezésre: Érdemes együtt egy (27 db)

Érdemes együtt lenni egy olyan férfival, akivel naponta találkozol, keveset (1 v.2 óra) vagytok együtt, de nem tudja a nap többi részében mondani/megírni, hogy szeretlek, vagy hiányzol?

És ez több mint fél éve van. Azzal magyarázkodik mindig, hogy a férfiak nem írkálnak mindig ilyet, mert természetes, hogy szeretik a n?t. De nekem kell, hogy legalább egyszer tudassa velem, hiányzom neki.

Legjobb válasz: Örök dilemma. A pasik így mûködnek és kész. A csajok több törõdésre és odafigyelésre vágynak, de ugyanakkor azt sem szeretik, ha túlságosan rájuk akaszkodunk. Az aranyközéputat pedig nehéz megtalálni... szerintem. Ne erõszakold ki, hogy írjon. Írj neki elõbb te és kész.

Szia! Nalunk meg pont forditva van. A baratom szinte majd minden nap mondja, hogy szeretlek...mi 4 evig eltunk tavkapcsolatba es 1 eve elunk egyutt...de a szerelmunk semmit nem valtozott...ugyanugy minden nap ad puszit mikor dolgozni megy, ugyanugy irja, hogy szeretlek...ki tudja...ferfi valogatja....de altalaban minden pasi egyforma :) )) Nem kell aggodnod
Ahha, na én csaj vagyok, de nekem ebbõl lett elegem! ugyanis: megismertem egy pasit, nagyon édi, helyes, jófej minden. Az elején ajjajj de milyen jól estek a szép sms-ek (naponta 2-3) úgy hogy mi sem taliztunk minden nap, de minden nap beszéltünk telón. De ez olyan végletbe csapott át, hogy egy nap kaptam kb 5-7 sms-t, és már olyan szinten voltam, hogy mikor megszólalt az sms-jelzõm, a hideg kirázott, hogy már megiiiiint, ne márrr!!! Úgyhogy, javaslom, ne szólj neki, ha 2-3 naponta eszébe jutna, hogy dobjon egy sms-t, annak csak örülj, de ne szólj neki semmit, hogy szivem, néha írhatnál, hogy szeretsz, vagy hiányzom, azzal csak elrémiszted! Komolyan! Fel kell fognunk csajoknak; h a pasik teljesen más elv szerint mûködnek, és ezt nekünk is el kell fogadnunk!!! Azt ugye mondanom sem kell, hogy 1, 5 hónap után szakítottam a sráccal, mert az agyamra ment!!! Ezt akarod? nem hiszem! :)
nem fog írni. ha nem veled van, mással foglalkozik, amikor veled van, akkor meg veled. Nem tud egyszerre két dolgot csinálni. Sõt mi több, bizonyos mértékig még zavarja is, ha te keresed, ugyanis kizökkented. Te mint nõ tudsz egyszerre több dolgot is csinálni, a férfi nem.
Hát ha tényleg minden nap találkoztok, akkor biztos Õ is úgy van vele, hogy "nemrég váltunk el, nemsokára újból találkozunk"... "majd akkor beszélünk, elmesélem neki ezt-azt". Egész jó ötlet, hogy hagyjatok ki egy-két napot, és meglátod ír-e.
Hát ilyen esetben hogy naponta találkoztok, akkor a férfiaknak szerintem elég ritkán jut eszükbe hogy ilyesmit írjanak. Mert úgy vannak vele hogy úgyis nem sokára látom, akkor meg mit írkáljak neki hogy hiányzik? Írj neki te elõbb! vagy esetleg próbáld ki hogy 1-2napot kihagytok, nem találkoztok így jobban lesz oka azt írni hogy hiányzol neki.
Örök dilemma. A pasik így mûködnek és kész. A csajok több törõdésre és odafigyelésre vágynak, de ugyanakkor azt sem szeretik, ha túlságosan rájuk akaszkodunk. Az aranyközéputat pedig nehéz megtalálni... szerintem. Ne erõszakold ki, hogy írjon. Írj neki elõbb te és kész.
Inkább ne említsd neki, hogy ez a bajod mert már csak azért sem fog írni vagy hívni. Hagyd, hogy magától jöjjön rá!!!
SZerintem is jol esik egy lanynak ha a pasas ir, de a tulzott irogatas meg telefonalgatas az mar remiszto. Nem minden pasas egyforma. Volt nekem olyan pasasom aki irogatott, meg hivogatott naponta, ez jol esett tokre orultem. aztan ez atcsapott oda h ellenorzo szintube, ha nem valaszoltam rogton mi van massal vagy etc. estenkent melo utan telefon valyon otthon vagyok vagy kimentem szorakozni vki massal. szinte mar nem volt maganeletem. aztan jottek a kerdesek hova mesz kivel mikor jossz miert. ezek mar nagyon idegesitoek. mi is szakitottunk, es bennem ez valtotta ki. a mostani pasim mas. O is ir bar kezdetben tobbet melohelyrol email, sms, stb. aztan ezek alabb hagytak mar nem volt annyi sms meg email, mert biztosabb volt a dolgaban. eleinte zavart es jart az agytekervenyem mi van nem szeret mar, mit csinalhat meg ilyenek. de imadom ezt a pasit es elfogadom h ilyen. igen pasik csak egy dologra tudnak koncentralni egyszerre. ok mas milyenek. ez van. szerintem legy turelemmel feleje es probald megerteni.
Nagyon jo nektek, hogy minden nap találkoztok...bárcsak én is a barátommal így találkozgatnánk minden nap!!!:) Visszatérve a kérdésre: Szerintem hagyd ott a picsába!Ha annyit nem érsz neki, hogy sms-be megírja, hogy szeretlek stb. akkor tök felelsleges.Szóban legalább mondja???Az én barátom mikor ír sms-et a végén mindig ott van, hogy "imádlak és kívánlak".Ez a minimum szerintem.De a te dolgot, hogy hiszel neki és megalázod SAJÁT magad ezzel a csávóval.
Ez nem igaz!!!!!! Ne már!!! Csak én ismerek olyan pasikat akik igenis írnak és szépeket és sokszor!! Sõt a tesom pasija visszafogott, tartózkodóbb, együtt élnek, mégis ír neki! Nem csöpögõset, de azért írja ha hiányzik, hogy szereti stb. Mi pedig szerelmeseket írunk! Nagyon jó! De majdnem minden pasimmal így történt ez. Persze lehetnek kivételek, csak gondoltam leírom.
A kérdező hozzászólása: A másik bajom, hogy ha nem látom, nagyon hamar hozzá tudok szokni a hiányához. Tegnap még itt aggódtam, ma meg megint nem találkoztunk, és nem érzem, hogy hiányozna. Többször mondtam neki, ha így folytatja azt éri el, hogy az érzelmi szintem a jégkockatartó szintjén lesz... Tudom, ez az én hibám
A kérdező hozzászólása: Ez lemaradt, bocsánat. Elsõsorban férfi válaszra lennék kíváncsi, hogy ez tényleg így van-e és törõdjek bele, vagy keresnem kéne más valakit.
Ezzel most nekem is rengeteget segítettetek! Ugyan eza bajom, ugyan ennyi ideje vagyunk együtt!! köszönöm :) klyd
Szerintem itt valami probléma van - de talán nem akkora, mint gondolod. A férfiak tényleg így gondolják, hogy ha naponta találkoztok, minek írni? DE! Ha szeret, és tudja, hogy szívesen vennéd - akkor bizony néha írnia kéne! Úgyhogy mondd meg neki, hogy örülnél, ha néha küldene ilyet. Ha ezután sem fog, vagy fantáziátlan lesz, az már komolyabb gond. Akkor hiába szeret (esetleg) - ha nem tud rád odafigyelni, vagy nem szán rád ennyit.
meg ne próbáld
inkább ne
Ne!
Korai!
A kérdező hozzászólása: okés, köszi, én is így gondolom ezt
nem ajánlanám.
hivd el

Mi az ideális találkozás egy kapcsolatban? Hány napot érdemes együtt lenni?

hogy még sem unjuk meg egymást és még se összejárásnak tűnjön hanem kapcsolatnak. és nem távkapcsolatról van szó.

Legjobb válasz: Elsõ... Attól függ, hogy mennyire vagytok elfoglaltak. Heti 3 bõven elég. (az ott alvós dolog 2-nek számít)

Elsõ... Attól függ, hogy mennyire vagytok elfoglaltak. Heti 3 bõven elég. (az ott alvós dolog 2-nek számít)
Érdemes??? Jesszus, milyen kérdés ez? Az az ideális, amennyit jól esik. Nekem az az ideális, ha együtt ébredünk és együtt alszunk el. A kapcsolat azért kapcsolat, mert találkoztok, sokat találkoztok, és azért, mert szerettek együtt lenni. Amit csináltok, azt együtt szeressétek csinálni. Nincsenek szabályok, sem törvények. Van akinek kell a szabadság is, azok találkoznak 2naponta, és amikor nem találkoznak, akkor külön program. Így amikor majd újra találkoztok, lesz mit mesélni.
Amennyi jól esik!Akár mindennap!

A menstruáció utáni 12. naptól kezdve milyen sűrűn érdemes együtt lenni, hogy sikerüljön egy terhesség?

Legjobb válasz: A menstruáció UTÁNI 12. napon már nagy valószínûség szerint rég túl vagy a tüszõrepedésen. A ciklust mindig a vérzés elsõ napjától kell számolni, az ami számít, semmilyen lényeges adatot nem hordoz, hogy mikor lett vége, számolni sem kell onnan semmit. Tehát kérdés az, hogy milyen hosszúak a ciklusaid. A tüszõrepedés kb. a következõ vérzés kezdete elõtt 14 nappal következik be. Tehát, ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a 14. ciklusnap körül, ha mondjuk 32 naposak, akkor a 18. ciklusnap körül. http://www.femalelife.hu/scripts/starting_a_family/getting_p..

A menstruáció UTÁNI 12. napon már nagy valószínûség szerint rég túl vagy a tüszõrepedésen. A ciklust mindig a vérzés elsõ napjától kell számolni, az ami számít, semmilyen lényeges adatot nem hordoz, hogy mikor lett vége, számolni sem kell onnan semmit. Tehát kérdés az, hogy milyen hosszúak a ciklusaid. A tüszõrepedés kb. a következõ vérzés kezdete elõtt 14 nappal következik be. Tehát, ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a 14. ciklusnap körül, ha mondjuk 32 naposak, akkor a 18. ciklusnap körül. http://www.femalelife.hu/scripts/starting_a_family/getting_p..
amennyit csak bírtok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. A ciklusom 28 napos és a párommal együtt voltunk a 8. és a 9. napon is.
Egyetértek a 14.43-as válaszolóval + hogy a kérdésedre is válaszoljak csak akkor legyetek együtt ha kedvetek is van hozzá mert a muszáj szexbõl úgysem lesz baba...
Nekem 26 napos ciklusaim vannak, és a menses elsõ napjától számítva a 8. naptól kétnaponta, naponta voltunk együtt az egész ciklusban, amikor jólesett. Még így is csak a 8. fogamzásgátló mentes hónapban jött össze a baba, pedig mindketten egészségesek vagyunk, egészségesen élünk. Ki tudja, hogy mi befolyásol... Sok sikert! 14 hetes kismama

ANYUKÁK, egy gyerek miatt érdemes együtt maradni a párunkkal?

4-éve vagyunk együtt,van egy kislányunk aki most volt 1 éves.Az utobbi id?ben eléggé romlott a kapcsolatunk,a párom állitólag nem szeret,de még mindig itt van.Én szeretem ?t és nem akarom elvesziteni.De a gyerek nagyon sok er?t és energiát elvesz.Mit tegyek szerintetek,szerethet még valaha?

Legjobb válasz: Ha mindketten akarjátok hogy jobb legyen, menjetek el párterápiára az segíteni fog. A mi házasságunkat is próbára tette a gyerek, de hála Istennek átvészeltük. Mi jártunk pszichológushoz és sokat segített. De ha nem megy akkor szerintem ne erõltessétek mert hosszú távon csak a gyerek miatt nem fog menni.

Ha mindketten akarjátok hogy jobb legyen, menjetek el párterápiára az segíteni fog. A mi házasságunkat is próbára tette a gyerek, de hála Istennek átvészeltük. Mi jártunk pszichológushoz és sokat segített. De ha nem megy akkor szerintem ne erõltessétek mert hosszú távon csak a gyerek miatt nem fog menni.
Szerintem nem, ez nem olyan, hogy egyszer szeret, egyszer nem. És a gyerek egyáltalán nem összetatró erõ, ha valaki menni akar, és a gyerek meg esetleg a veszekedéseket látja. Annál rosszabb nincs.
Konkrétan kérdezz rá hogy ha nem szeret akkor minek vagytok együtt? Ha a gyereket mondja, mond meg neki hogy attól hogy elköltözik külön mentek, te akár minden nap biztosítod a láthatást. Nekem van egy nagyon jó barátnöm ahol ilyen pici volt a baba mikor apuka már láthatóan nem szerette a csajt. Afiu most 10 éves és mint egy idióta. A 2 szülö csak a gyerekmiatt maradtt együtt szó szerint szívták egymás vérét, és a gyereket apukának sikerült igazán maga mellé állítani. Pl közös programokon mikor a 8-10 éves gyerek idiótán viselkedett megkérdeztük neki miért jó hogy mindenki mérges rá.vaálsz: mert anyut ezzel idegesíthetem. ezt az apja szokta mondani. Most vállnak de megérte hogy egy idióta gyereket neveltek?
Hát nem akarlak elkeseriteni, de ha egyszer elmúlik valami az nem hiszem, hogy újból visszajönne.Próbáljátok meg már csak a kislány miatt is, ha nem megy együtt tovább, akkor meg sajnos válni kell.
Mi is megpróbáltuk még egyszer.Akkor sem ment.(hasonlóan 1éves volt akkor a kisfiunk, és 5 éve voltunk együtt a párommal)Szóval elköltözött, azóta sokkal jobb:) Persze a gyerekét imádja, sokszor jön és viszi el ha úgy van, és még mi is emberi módon tudunk beszélni egymással. Szóval a gyerek miatt nem érdemes és nem is szabad együtt maradni, mert ez csak neki lesz rossz, nyilván érzi a feszültséget rajtad és ezáltal õ sem lesz nyugodt. Próbálj beszélni a pároddal, adj egy kis idõt, de sztem ha már nem szeret akkor felesleges. És nem lesz könnyû, fõleg nem az elején, de pár hónap és már az lesz neked is a természetes hogy csak 2en vagytok.Bár még akkor is lesznek majd hullámvölgyek.
Hát lehet én vagyok csak ilyen felfogású, de ha nem szeret és elmegy , örüljön neki ha hetente láthatja.ez nem olyan dolog szerintem, hogy anyucival össze bújúnk , meglesz szerelmünk gyümölcse , madj már nem szeretlek egy év múlva.4év még nagyon fiatal idõ.Én 12éve vagyok a párommal , van egy 2éves fiunk , nekünk is vannak nehéz idõszakok, bár nem gondolnám, hogy nem szeretjük egymást, pedig néha olyanok vagyunk mint egy olasz család.Viszont én megmondtam neki, ha egyszer elmegy , vissza nem jön és vállalja ezt így! A gyerekkésõbb fel lenne világosítva miért is lett így.Nem azért, hogy ellene hangoljam hanem, hogy tudjon róla. 2éves baba + egy 36hetes pocaklakóé
Mi 12.-ik éve vagyunk együtt, most 1 éves a kisebbik..nekünk is vannak/voltak problémáink, ami szerintem leginkább abból adódott, hogy nem tudtunk/tudunk annyit figyelni egymásra, mint szeretnénk, de dolgozunk a problémán..igaz mindketten a megoldásra törekszünk, mert szeretnénk együtt maradni, de nem csak a gyerekek miatt...
Élvált szülök gyereke vagyok-3 éves voltam-.Szerintem inkább legyenek boldogok a szülök külön, minthogy a gyerek hallgassa szülei vitáit, stb.A gyerek is akkor boldog, ha szülei azok. Ezek ellenére szívböl kívánom Neked, hogy rendezödjön a házasságotok EGYÜTT!!!Kívánok nektek minden jót, próbáljátok meg megoldani a problémákat, hiszen nagy a tét.Mondd el a férjednek is.Sok sikert!

Egy 6 négyzetméteres szobába mennyibe kerül mindennel együtt a parketta? Vagy milyen más burkolatot érdemes letenni, padlószőnyegen és laminált lapon kívül, és az mennyi kb?

Legjobb válasz: Mi pont most kérdeztünk utána a parkettának, lerakással együtt 10ezer forintból jön ki egy négyzetméter. Vagyis nektek 60ezer forint lenne. Egyéb burkolat még a padlócsempe, abból ezerféle van, az ár is attól függ, melyiket választjátok.

Mi pont most kérdeztünk utána a parkettának, lerakással együtt 10ezer forintból jön ki egy négyzetméter. Vagyis nektek 60ezer forint lenne. Egyéb burkolat még a padlócsempe, abból ezerféle van, az ár is attól függ, melyiket választjátok.
És persze az nagy mértékben függ a parketta minõségétõl, árától, hangtompítós vagy csak sima alátét fóliával rakod. Ja és persze, hogy sajátkezûleg, vagy burkolóval készül el. Ha a minimumot nézzük, akciós padlóval+egyszerû alátét fóliával (saját lerakással) kb. 3000Ft/m2 + szegély! És persze határ a csillagos ég. A járólapot csak akkor ajánlom, ha a szoba nem "szobaként" funkcionál. Mûhely, konyha, étkezõ, egyéb vizes helyiség, folyosó, stb. Ilyenkor jó. Könnyen tisztán tartható, de hideg... kb. 1400-1600Ft-tól négyzetméterenként megoldható. De 6 m2 esetén semmiképp ne válassz nagy méretûjárólapot. 20x20 körüli lehet ideális. Ha burkoló rakja le, valószínûleg pontos mennyiséget tud beszerezni, saját kezûleg nem mindíg lehet csomagot bontani. A csomag meg az olcsóbb laminált parketták esetében 4-4, 5m2-nyi lapot is tartalamzhat. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Hálószobába kellene a burkolat. Köszi szépen, sokat segítettél! Szerencsére nem nagy a szoba, reméljük nem lesz túl drága.
ha magatok csináljátok akkor nem lesz olyan vészes árban, de elõtte mindenképpen érdeklõdjetek meg a technikát. Mi is most kezdjük majd el. De még mi is csak a nagyábol számolgatásig jutottunk. Sok sikert elõre is.
rakd le te ennyire nem lehetsz lusta, és akkor meglesz 20eFt-bõl jófajta parkettával

Szerintetek érdemes kimenni az USA-ba dolgozni megéri? Esetleg szakmát elfogadnak kint? Mennyivel érdemes kimenni és mennyibe van egy hónapba kint az élet lakással együtt?

Ha van valaki aki kint van, illetve van tapasztalata kérem olyanok irjanak. Köszönöm !

Legjobb válasz: Látom régi a kérdés, de hátha aktuális a téma. Ismerõsöm kint van New Yorkba, (Az USA, ha jól tudom). Kint van 3 éve és kb egy hónapban 6-7 százezret tud félretenni. Idõs nénire vigyáz hétköznap napi 10-14 órában, míg a rokonok dolgoznak. Simán jelentkezett a hirdetésre, beszélgettek a hölggyel (Õ nyugdíjas), és kiment és azóta ott van. Én nem lennék ilyen bátor az tuti!

Látom régi a kérdés, de hátha aktuális a téma. Ismerõsöm kint van New Yorkba, (Az USA, ha jól tudom). Kint van 3 éve és kb egy hónapban 6-7 százezret tud félretenni. Idõs nénire vigyáz hétköznap napi 10-14 órában, míg a rokonok dolgoznak. Simán jelentkezett a hirdetésre, beszélgettek a hölggyel (Õ nyugdíjas), és kiment és azóta ott van. Én nem lennék ilyen bátor az tuti!

Egy pénzügy számviteli diploma mellé milyen másik szakon lenne érdemes egy újabb diplomát szerezni ami az előzővel együtt elég "ütőképes" páros lenne?

A PSZF-en tanulok jelenleg pénzügy-számvitel szakon számvitel szakirányon és arra gondoltam, hogy mellette egy másikat is kéne csinálni, csak nem tudom, hogy melyik szak egészítené ki egy piacképes végzettségre.

Legjobb válasz: A pénzügy-számvitel önmagában is elég ütõs, inkább a nyelvtanulásra fektess nagyobb hangsúlyt (minél több nyelv felsõfokon), illetve ha lediplomáztál, érdemes a posztgraduális képzések közül válogatni. Én most másik BA-szakot nem kezdenék el a helyedben.

A pénzügy-számvitel önmagában is elég ütõs, inkább a nyelvtanulásra fektess nagyobb hangsúlyt (minél több nyelv felsõfokon), illetve ha lediplomáztál, érdemes a posztgraduális képzések közül válogatni. Én most másik BA-szakot nem kezdenék el a helyedben.
A PSZF elég erõs suli, emellé szerintem sem másik szakot kellene elkezdened, hanem olyannal foglalkozni, ami kiegészíti a sulit. A nyelvtanulás nagyon jó ötlet, szerintem még a diákszervezetek (HÖK, AIESEC) sokat adhatnak. Vagy elmehetsz részmunkaidõben dolgozni. Utóbbi kettõvel arra célzok, hogy ha lesz némi tapasztalatod az egy diploma mellett, nagyobb eséllyel fogsz tudni elhelyezkedni, mintha lenne két diplomád nulla tapasztalattal.

Mikor érdemes tesztet csinálni, ha két hete jött meg egy kicsit, és előtte négy nappal voltunk együtt a párommal? (mármint mensi előtt)

Legjobb válasz: Hát akkor már érdemes. És bármilyen lesz az eredmény, nem árt egy nõdokit is felkeresni, mert attól, hogy nem jött meg rendesen, lehet mástól is (ciszta vagy ilyesmi). Sok sikert!

Hát akkor már érdemes. És bármilyen lesz az eredmény, nem árt egy nõdokit is felkeresni, mert attól, hogy nem jött meg rendesen, lehet mástól is (ciszta vagy ilyesmi). Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Voltam nõdokinál, múlt hét csütörtökön, õ nem talált semmmit. akkor csnáltam tesztet, az negatív lett. De azóta fáj a hasam, fõleg bal oldalt. szédülök, fáj a fejem, és a mellem. Köszi a választ! Ha tudsz még valami okosat mondani megköszönöm! :-)

Van egy Furioso mén lovam ami 2011. 06. hóban született. Mivel együtt van egy kancával, így szóba jött a heréltetés. A kanca 2 év körüli. Mikor érdemes kiheréltetni?

Nem szeretnék kis csikót, de azt sem szeretném, hogy rosszat tegyek a korai heréltetéssel. Miben befolyásol a korai heréltetés? Ha egy helyen tartom ?ket csak villanypásztort húzok közéjük létrejöhet az aktus?

Legjobb válasz: A korai heréltetésrõl nem tudok véleményt mondani, de én már mihamarabb megtenném, ha nem szeretnél kiscsikót. Viszont a villanypásztor nem megoldás. Egy csõdör azon átmegy. Lovardában is, ha csõdör van, külön karám van neki, messze a többi lótól, és nálunk legalább is 2 méter magas a csõdörkarám, lécekbõl van, és belül van villanypásztor.

A korai heréltetésrõl nem tudok véleményt mondani, de én már mihamarabb megtenném, ha nem szeretnél kiscsikót. Viszont a villanypásztor nem megoldás. Egy csõdör azon átmegy. Lovardában is, ha csõdör van, külön karám van neki, messze a többi lótól, és nálunk legalább is 2 méter magas a csõdörkarám, lécekbõl van, és belül van villanypásztor.
A csõdör egyéves korára ivarérett lesz, másfél éves korára már szinte biztosan érdeklõik a kanca iránt, ezért feltétlenül érdemes biztonságosan elszeparálni õket, vagy a herélést minél hamarabb megoldani. Sokan várnak vele addig, amíg a csõdör teljesen kifejlõdik, szóval 3-4 éves koráig, abból az okból kifolyólag, hogy kialakuljon a ménekre jellemzõ másodlagos nemi jelleg, de tulajdonképpen a herék leszállása után bármikor herélhetõ a csikó. Ha fiatal korban herélik ki, általában magasabbra nõ, csontosabb, rámásabb lesz, és kevésbé valószínû hogy csõdörös lesz a viselkedése. Ha egy karámban vannak érdemes dupla villanypásztort kihúzni, jó magasan, hogy se áttörni, se átugorni ne legyen kedve. Ez persze függ a lótól is, mennyire bolondul a kancáért, majd meglátjátok hogy elég-e a villanypásztor, vagy egy távolabbi, külön karámban kell elhelyezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!