Találatok a következő kifejezésre: Érdemes biztonsági venni, vagy (3 db)

Érdemes biztonsági fürdetőt venni, vagy maradjunk inkább a hagyományos kiskádnál?

Legjobb válasz: Én a hagyományos kiskádra esküszöm. Így a babát teljesen éri a víz (a köldökcsonk is lehet vizes, csak áztatni nem szabad), a biztonsági babafürdetõbõl meg kilóg a baba testének 2/3-a. Ráadásul megtanítják a helyes fürdetési technikát, és egy csecsemõt lehetetlen rosszul megfogni, nem ficánkol. Mire ficánkolni kezd, te már csukott szemmel is profi módon fogsz tudni fürdetni. A kiskádban hasra tudod fordítani, amit ráadásul imádnak a babák.

Én a hagyományos kiskádra esküszöm. Így a babát teljesen éri a víz (a köldökcsonk is lehet vizes, csak áztatni nem szabad), a biztonsági babafürdetõbõl meg kilóg a baba testének 2/3-a. Ráadásul megtanítják a helyes fürdetési technikát, és egy csecsemõt lehetetlen rosszul megfogni, nem ficánkol. Mire ficánkolni kezd, te már csukott szemmel is profi módon fogsz tudni fürdetni. A kiskádban hasra tudod fordítani, amit ráadásul imádnak a babák.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!
Az én babám imád fürdeni, az apukája úsztatja. Még a lábával is tempózott már 1-2 hetesen. A biztonsági kádban ezt nem lehet.
Nekem sincs biztonsági fürdetõm, a kisfiam pedig imád pancsikolni. Most négy hónapos, már nagyon mocorog, dolgozik a lábával is, de már belejöttem a megfogásába. Ha biztonsági fürdetõben fürdetném, nem tudna ennyit mozogni, pedig ez nagy élmény neki, és amúgy nekem is, olyan édes, amikor a két talpa közé veszi a halacskáját és aztán nagyokat belerúg :)
A kérdező hozzászólása: :-))
A´tesómék az elsövel 3 hónapos kortol jártak usziba, így a sogornöm nagy kádba fürdeti az új babyt, jól megengedi a kádat, és a karján úszik, annyira élvezte a 3 hónapos baba. igaz rutinja már volt. itt németeknél lehet kapni fürdetö vödröt, ´sok tv müsorban mutogatják, de nem jöttem rá miért jó vödörben fürdetni a gyereket.
A kérdező hozzászólása: A Brendon honlapján én is láttam ezt a vödröt, de én sem értem, hogy mitõl lenne jó...
Ha kéménybe van bekötve, akkor szerintem olyat ami mind a kettõt érzékeli .
A kérdező hozzászólása: szia, köszi a választ. Nem kéménybe, hanem szimplán a fal túloldalán a szabadba vezet ki.
A kérdező hozzászólása: Szerintem emiatt CO gáz veszély nem fenyegethet. A földgáz szagát meg úgyis megérezzük. Ti hogy látjátok?

Aranyat vagy ezüstöt érdemes venni, hogy a vagyonom egy része biztonságban legyen?

Melyik a biztonságosabb?

Legjobb válasz: Mindkettõ ugyanaz. Idevéve az összes (nemes)fémet. Ezek korrelálnak. Ráadásul nagyon népszerû spekulációs "menekülõ utak". Vagyont semmiképpen nem szabad beletenni. Hónapok alatt akár 50%os változást is elszenvedhetnek, tõkeáttétel nélkül is óriásit lehet bukni.

Mindkettõ ugyanaz. Idevéve az összes (nemes)fémet. Ezek korrelálnak. Ráadásul nagyon népszerû spekulációs "menekülõ utak". Vagyont semmiképpen nem szabad beletenni. Hónapok alatt akár 50%os változást is elszenvedhetnek, tõkeáttétel nélkül is óriásit lehet bukni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!