Találatok a következő kifejezésre: Érdemes beszerezni egy (30 db)

Mit tud pl : YAMAHA TZR 50 mármint az ugy hogy milyet gyorsul mennyit megy? Érdemes beszerezni egyet vagy nemtud többet egy robogónál?

Legjobb válasz: Egy jó robogónál nem tud többet se végsebességben se gyorsulásban. Nagyon egyszerû az oka: A blokk ugyan az, mint egy vele pariban lévõ robogóban (ergo ugyan olyan erõs), a variátor pedig sokkal alkalmasabb gyorsulásra, mert mindig optimális fordulaton pörög a motor - ellentétben a kéziváltóval. A gyári állapotú tzr 50 valószínûleg 80-85-öt megy. Megpiszkálva meg 100-at. Ennyit pl.: egy Aprilia SR is tud gond nélkül. Ilyet maximum az élmény kedvéért érdemes venni. Anno én is vettem egy 50-es kéziváltós sportmotort, hogy az majd olyan lesz, mintha motoroznál. Hát, marha gyorsan át is ültem róla egy Kawasaki ZZR-re, amint megtanultam nagyjából kezelni.

Egy jó robogónál nem tud többet se végsebességben se gyorsulásban. Nagyon egyszerû az oka: A blokk ugyan az, mint egy vele pariban lévõ robogóban (ergo ugyan olyan erõs), a variátor pedig sokkal alkalmasabb gyorsulásra, mert mindig optimális fordulaton pörög a motor - ellentétben a kéziváltóval. A gyári állapotú tzr 50 valószínûleg 80-85-öt megy. Megpiszkálva meg 100-at. Ennyit pl.: egy Aprilia SR is tud gond nélkül. Ilyet maximum az élmény kedvéért érdemes venni. Anno én is vettem egy 50-es kéziváltós sportmotort, hogy az majd olyan lesz, mintha motoroznál. Hát, marha gyorsan át is ültem róla egy Kawasaki ZZR-re, amint megtanultam nagyjából kezelni.

Szerintetek melyik az a játék amit érdemes beszerezni egy 1 éves kisfiúnak?

Legjobb válasz: Az én kisfiam és májusban lesz egy éves. Én mindenképp valami készségfejlesztõ játékot akarok neki. Illetve mivel jön már végre a jó idõ egy triciklit is be kell szerezni. Az unokaöcsém le se száll róla.

Az én kisfiam és májusban lesz egy éves. Én mindenképp valami készségfejlesztõ játékot akarok neki. Illetve mivel jön már végre a jó idõ egy triciklit is be kell szerezni. Az unokaöcsém le se száll róla.
duplo legó -t nagyon szereti a fiam
ezt 4000ft-ért vettem , nagyon jóhttp://www.jateknet.hu/index.php?main_page=product_music_inf..
én ezeket amit belinkeltem és írtam használtan, gyönyörû állapotban a babaszoba.hu-rol vettem
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/57212295 fp.kockafaló víziló nagyon ötletes, foci-labda,
Tricikli vagy bébitaxi, fisher price tanuló kutyus vagy sütifaló bödön, tanulókulcsok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a remek tanácsokat!:)

Samsung Galaxy Tab 2 7"-hoz érdemes beszerezni egy bluetooth-os billentyûzetet?

Sokat segít az írásban, érdemes szerezni egyet! Vagy tudnak esetleg valamilyen tablet kiegészítõt amit érdemes beszerezni?! (pl. bluetooth keyboard)

Legjobb válasz: A bluetooth billentyûzet nagyon drága és nem éri meg.De van egy alkalmazás az anysoft keyboard ami nagyon jó, és töltsd le hozzá a magyar kiegészítõt is.

A bluetooth billentyûzet nagyon drága és nem éri meg.De van egy alkalmazás az anysoft keyboard ami nagyon jó, és töltsd le hozzá a magyar kiegészítõt is.

Házilag fagyikészítési praktikákat tudtok, vagy érdemes beszerezni egy fagyikészítő gépet, esetleg egy fagyikészítő poharat? Melyiket inkább?

Ti hogy csináljátok?

Legjobb válasz: Fagyasztott gyümit beleteszünk turmixba, általában bogyósokat és tejszinnel összeturmioljuk és be a fagaysztóba. Viszont nem sozktam nagy adagokat csinálni egyszerre, mert ha túl sokat áll a fagyóban dermedtté fagy és úgy már élvezhetetlen. Addig kell enni mig olyan kérmes állaga van.

Fagyasztott gyümit beleteszünk turmixba, általában bogyósokat és tejszinnel összeturmioljuk és be a fagaysztóba. Viszont nem sozktam nagy adagokat csinálni egyszerre, mert ha túl sokat áll a fagyóban dermedtté fagy és úgy már élvezhetetlen. Addig kell enni mig olyan kérmes állaga van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod, mepróbáljuk :-)

Milyen játékokat érdemes beszerezni egy 9-10 hónapos gyereknek?

Újítanunk kellene a plüssök, csörg?k, stb mellé. Mit érdemes beszereznünk? Els?sorban típusra gondolok, nem márkára.

Legjobb válasz: Ha már fel tud állni,akkor pl.egy tanuló asztalka? Az én lányom nemrég múlt 9hónapos, kb2 hete állt fel elõször, azóta én is a tanuló asztalkán gondolkodom. Ott ügyesen meg tudna állni, úgyis most ezt gyakorolja lelkesen.

Ha már fel tud állni, akkor pl.egy tanuló asztalka? Az én lányom nemrég múlt 9hónapos, kb2 hete állt fel elõször, azóta én is a tanuló asztalkán gondolkodom. Ott ügyesen meg tudna állni, úgyis most ezt gyakorolja lelkesen.
Keménylapos leporellók, formabedobó (már az enyém ha odatesszük a formákat benyomkodja, a kört magától is be tudja tenni), gyûrûpiramis, aztán van olyan építõ ami poharakból áll. Imádja ha dobáljuk a puha labdákat, tegnap kezdett kisautót tologatni, és persze minden ami zenél :-) A tanulóasztalka is jó ötlet.
Formabedobó, montessori torony, építõkocka, kisebb labda. Bábozni szoktam neki (sima Micimackós fürdetõ kesztyûvel).

Ez esetben érdemes beszerezni egy vibrátort, vagy síkosítót?

Az a probléma, hogy páromnak elég vastag a pénisze és nem igazán fér be, szinte semennyire. Arra gondoltam beszerezhetnénk egy vibrátort és "gyakorolhatnánk" vele hátha az segít a dolgokon. Vagy pedig kezdésnek egy síkosítót, ugyan ilyesmivel nincs probléma, de hátha nem árt még egy kis extra az ügy érdekében.Mit gondoltok beválhat, vagy ez hülyeség?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen problémám és segített. :) Síkosítót is vegyél.

Nekem is volt ilyen problémám és segített. :) Síkosítót is vegyél.
Hát én még ilyennel nem találkoztam. A síkosító és a vibrátor jó ötlet. Orgazmusod volt már ??? És mitõl az ujjától ????
A kérdező hozzászólása: Nem. Kb 6 éve élek szexuális életet, de még sosem volt hüvelyi orgazmusom.
Nagyon sajnálom. Ne haragudj meg, de nekem az jutott elsõre az eszembe hogy nem kívántál még igazán egy férfit sem. Vagy nem tettek meg mindent ahhoz, hogy kimondhatatlanul kívánd a péniszt. Ha szeretnél beszélgetni privibe, írj. 44/ NÕ
Párom jól színleli mindkettõt ;-)
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de én nem tolerálom a színészkedést az élet semmilyen területén , pláne nem egy kapcsolatban, úgyhogy megoldani szeretném a problémát, szerintem kellemesebb vonzatai lennének :)

Tapasztaltabb anyukák: nyárra hány darab és milyen ruhadarabot érdemes beszerezni egy 6 hós mászni tanuló babának?

Köszönöm előre is annak aki segít!

Legjobb válasz: Én vennék 7-8 db rövid ujjú kombidresszt, ugyanennyi hosszú ujjút, mellé pamut nadrágokat. Ha mászni sajnálod megvenni esetleg az újakat, akkor turkálóból esetleg 5-6 db, ennyi biztos kell.

Én vennék 7-8 db rövid ujjú kombidresszt, ugyanennyi hosszú ujjút, mellé pamut nadrágokat. Ha mászni sajnálod megvenni esetleg az újakat, akkor turkálóból esetleg 5-6 db, ennyi biztos kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! Akkor a body jobb választás ugye, mint a polócska? Esetleg a napozók, amiknek pici lábuk is van? Akkor nem kell külön rövidnadrág...??!
Nekünk volt póló is, de én jobban szerettem a kombidresszt, hûvösebb idõben nincs kint a dereka, megtartja a pelenkát. A legkisebb nálunk fiú, de innen vettem ruhákat, ilyesmiket, más felirattal: http://www.scamp.hu/Webaruhaz/Termekek/Rovid-ujju-kombidress.. http://www.scamp.hu/Webaruhaz/Termekek/Ujjatlan-kombidressze.. http://www.scamp.hu/Webaruhaz/Termekek/Fodros-kombidresszek/.. Esetleg a kombidresszre adhatsz harisnyát, akkor nem sérti fel a bõrét mászás közben.
Szia! A napozó jó ötlet, a kislányom sokat volt abban a nagy hõségben, néha éjszaka is. Érdekes módon az én kislányom nem mászott 6 hónaposan, csak 8 hónaposan, akkor meg már nem volt meleg. De persze a babák máshogy fejlõdnek. Az ujjatlan bodyk is jól jöhetnek, abban is jól érzik magukat a nagy melegben.
Nálunk is a hõségben a napozó vált be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat!! Én kicsim nyáron 6-9 hónapos lesz, gondolom ez idõ alatt biztosan fog már mászni is.

Programozáshoz milyen könyvet érdemes beszerezni egy teljesen kezdőnek?

A nyelvet sem tudom, hogy milyenek vannak, de úgy néz ki, gazdinfón fogok továbbtanulni és kíváncsi vagyok, hogy tényleg akarok-e én programozni, vagy rögtön elmegy a kedvem t?le ha meglátom. Milyen nyelvet érdemes tanulni, ami az egyetemen is jól jön?

Legjobb válasz: Gerard Swinnen: Tanuljunk meg programozni Python nyelven mek.oszk.hu/08400/08435/08435.pdf

Gerard Swinnen: Tanuljunk meg programozni Python nyelven mek.oszk.hu/08400/08435/08435.pdf
Én mindenképpen C-vel kezdeném, semmiképp ne c++ szerintem, mert ha c-t ismered, akkor minden c alapú nyelvet meg tudsz tanulni, könyvet sajnos nem tudok ajánlani, de ahogy észrevettem van pár egész jó. C után c++ aztán C# és már 2ezres órabérért el is mehetsz melózni... ;) Sok sikert!
Én pascallal kezdtem, a programozás módszertanának megismeréséhez jó. Persze ez egy meglehetõsen egyszerû nyelv.
Ja ami az egyetemen is jól jön. :) c, c++, php, java
Pascal hallot cucc. Felesleges idõt fordíztani rá még egypercet is. Ott a c++ és ez a könyv kell neked a tanuljuk meg a c++ prog nyelvet 24 óra alatt.
Gazdinfó? Pénzügyekben a COBOL az uralkodó, de azt nem ajánlom kezdõknek. Inkább Python, jó lesz még egy szkript nyelv a háznál.
"Én mindenképpen C-vel kezdeném, semmiképp ne c++ szerintem, mert ha c-t ismered, akkor minden c alapú nyelvet meg tudsz tanulni" Ez úgy hülyeség, ahogy van, ne hallgass rá. Nem fejtem ki ebben a kérdésben a véleményemet, mert már megtették több száz hasonló kérdésnél.

Orvosira érdemes beszerezni egy anatómiai terminológiai szótárt? Segít?

Nagyon olcsón megtaláltam Donáth Tibor Anatómiai nevek A-Z c. könyvét, 1994-es kiadás.

Legjobb válasz: Szerintem teljesen felesleges. Arról nem is beszélve, hogy netrõl le lehet szedni... De amúgy én 3 év alatt egyszer sem használtam. Ami kell, azt úgyis megtanulod.

Szerintem teljesen felesleges. Arról nem is beszélve, hogy netrõl le lehet szedni... De amúgy én 3 év alatt egyszer sem használtam. Ami kell, azt úgyis megtanulod.
Szerintem nem érdemes. Ha orvosira fogsz járni, lesz latinod (legalábbis elvileg kéne lenni), ott megtanuljátok a fontosabb nyelvtani szabályokat (+egyéb), ami késõbb segít az anatómia tanulásban. Persze ha tényleg nagyon olcsó, akkor megveheted, ártani nem árt. Maximum nem használod majd.
szerintem nagyon érdemes megvenni, nekem is megvan, és nagyon szeretem. Az elsõ pár hónapban különösen hasznos lesz anat tanuláshoz, mert sokkal jobb úgy megtanulni a latin képletek nevét, h tudod is, h mit jelentenek magyarul!
Sajt: Amúgy Sobotta atlaszban is van szójegyzék...
Nem beszélve arról, hogy kb. 2 hét alatt úgyis megtanulod õket. Akarva akaratlanul is.

A PG/53 ovus mikroszkóp megbízható? Kérlek írjatok tapasztalatokat. Érdemes beszereznem egyet?

Legjobb válasz: Lehet, hogy Én vagyok a béna, de Nekem nem jött be!

Lehet, hogy Én vagyok a béna, de Nekem nem jött be!
Sajnos nekem sem jött be. Igazából én érzem amikor pé-m van és látom a nyúlós nyákból is . A termékeny napjaimon semmnit nem mutatott a mikroszkóp. Amikor mensi volt akkor meg igen :/ Össze vissza mutat mindent.
Szórakozni jó, bár ha visszaolvasod itt az oldalon az ezzel kapcsolatos kérdéseket, sokaknak bevált. Egy próbát megér, mert megfizethetõ, sok sikert!
Én sem ajánlom, nekem sem jött be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok! Azért van olyan akinek bevált?
Nekem bevált. Akkor fogant a kislányom, és csak egyszer használtam. Nyálból néztem, és betartottam szigorúan a használatit. De sokaknak nem jött be.
Szia! Sajnos én is azoknak a táborát erõsítem, akiknek nem vált be. Össze-vissza mutatott mindent. Egyik nap páfrányos volt, másik nap buborékos, és így tovább... Volt, hogy menzesz alatt kíváncsiságból megnéztem, akkor is páfrányos volt. Pedig betartottam a szabályokat. Én is a nyákból tudom, hogy PÉ-m van. Meg vagyok olyan "szerencsés, hogy néha annyira fáj a hasam, hogy fájdalomcsillapítót kell bevennem. Egyébként sokan azt írják, hogy az ovu teszt sokkal megbízhatóbb!
Tényleg az, az ovuteszt jobb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!