Találatok a következő kifejezésre: Érdemes belevágni női intimplasztikába (1 db)

Érdemes belevágni a női intimplasztikába?

Legjobb válasz: Ha nem felsz a kockazatoktol es anyagilag is megteheted akkor miert ne?

Ha nem felsz a kockazatoktol es anyagilag is megteheted akkor miert ne?
Csak akkor, ha magad miatt és nem más kedvéért csinálod.
Nem igazán - kivéve, ha valami kis átalakításról van szó. Akit komolyabban megmûtenek (pl. valami rendelenességgel születik) - úgy tudom, még EGY SE volt elégedett az eredménnyel. Mindenkinek rosszabb lett: nem érzett utána semmit, stb.
szerintem ez embertõl függ h kire veszélyes.de átlagban szerintem sokan elégedettek az eredménnyel.elõzõ válaszhoz hozzá tenném h sokan szenvednek emiatt depresszióban és aki nem élte át az nem tudhatja mennyire megviseli ez az embert:(tapasztalatból mondom
Hogyha nem egészségügyi probléma, akkor semmi képpen nem érdemes sztem belevágni, ezt az elõttemlévõk is sikeresen osztják és sztem igazuk van. Ha pedig valaki emiatt depressziós, annak más baja is van, és akkor máshol is lehet magyarázatot találni vagy keresni a depressziójára. Az ilyet pszihésen, lelkileg lehet kezelni. Érdemes megpróbálni más nézõpontból megfigyelni, láni a dolgot, aminek segítségével esetleg pozitívabb belátásra jut az ember, ezzel kapcs simán lehet szakemberhez fordulni, nem szégyen. Még érdemes lehet ilyenkor belegondolni abba is, hogy lehetne sokkal nagyobb gondod is, ami esetleg tényleg nagy baj. És, ha ezek sem segítenek, akkor vágj bele, de készulj fel arra is, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ettõl javulni fog a hejzet, sõt...
Ha te ettõl jobban érzed magad, vagy párodnak most nem tetszik, de amúgy tetszene, miért ne? Nem hinném, hogy lenne hátránya a dolognak.
Én biztos, hogy sosem csinálnék ilyet csak ha egészségügyi oka lenne, szerintem nem kellene belevágni
Most gondolj bele.....a tested legérzékenyebb pontja, és mennyire fáj már az is, ha csak egy kicsit félrerántod a borotvát. Plusz a hegek nehezen gyógyulnak, fõleg olyan helyen, ami nedves, meleg, és sokat van irritálva(gondolok itt a fehérnemûre, maszturbálásra, vagy ha gyalogolsz, futsz stb.). Megéri egy olyan helyet átoperáltatni, amit ha úgy vesszük ritkán mutogatsz, és akkor is olyan embernek, aki elfogad, ha már lefekszel vele...én sem vagyok maradéktalanul megelégedve ott lenn magammal, de még nem kaptam rá panaszt. Sztem fogadd el magad olyannak amilyen vagy.
Nem.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tegyek hogy nagyobbak legyenek a melleim?

Sajnos a melleimmel nem büszkélkedhetek, de mivel nem vagyok gazdag sajnos nem tudok műtétre se egyéb beavatkozásokra költeni, hogy megnagyobbítsam. Nem tudtok valami viszonylag olcsó módot hogy kicsit dúsabb kebleim ?? kérem segítsetek!!

8

Hogyan zajlik? ( többi lent)

13 L vagyok. Nyáron fülplasztikám lesz, mert nagyon elállnak a füleim. Írnátok ezzel kapcsolatos tapasztalatokat, lécci? Altatásban vagy csak érzéstelenítésbe volt? Fájt utánna? Megvagytok vele elégedve?...

3

Hová forduljak ha szeretném eltűntetni a karikákat a szemem alól? Van valakinek tapasztalata? SÜRGÖS!

14

Magasság növelő műtét? Hol és kb mennyiért vállalnak ilyet? Kockázatos? 160-165 körüli 21 éves srác vagyok, nőni már nem fogok, és zavaró a magasságom

9

Mit szóltok ezekhez a cicikhez?

http://www.sikos.hu/index.php?lang=hu&do=gallery&g=1&id=126

nyilván a mellnagyobbítás utánira gondolok. Ilyet szeretnék.

19

Kb. mennyibe kerülne egy ilyen műtét?

10 éves koromban volt egy autóbalesetem, összevarrták a homlokom, azóta van egy 3 cm hosszú csík, ami nagyon csúnyán hegedt be. Hallottam róla, hogy már létezik olyan plasztikai műtét, amivel összevarrják újra úgy, hogy nyoma sem marad. Van valakinek tapasztalata, hogy kb. mennyibe kerül egy ilyen műtét?

6

Próbált már valaki könny árok feltöltést vagy egyebet? Sötét karikák halványitására.

2

Lehet 18 év alatt szülői beleegyezéssel plasztikai beavatkozást végezni orron?

2

Meddig nem lehet emelni hajolni mellplasztika es zsirleszivas utan?

9

Ha volt valakinek hasi zsirleszivasa, lapos lett a hasa?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!