Találatok a következő kifejezésre: Érdemes a várt mensi előtt (2 db)

Érdemes a NEM várt mensi előtt már 1 nappal tesztet csinálni?

Alig bírom t?rt?ztetni magam. Szerdán NEM kéne, h. megjöjjön! A tesztet már ma megvettem. :-)))))

Legjobb válasz: Ha nem bírod ki csináld meg,(én ilyenkor, elõtte egy nappal csináltam,kimutatta)de tudod lehet nem lesz egybõl negatív, és várni kell.Akkor érdemes egy hét múlva ismételni,mert nem mindenkinek mutatja ki ilyen korán.Sok sikert, szorítok. 16 hetes kismami

Ha nem bírod ki csináld meg, (én ilyenkor, elõtte egy nappal csináltam, kimutatta)de tudod lehet nem lesz egybõl negatív, és várni kell.Akkor érdemes egy hét múlva ismételni, mert nem mindenkinek mutatja ki ilyen korán.Sok sikert, szorítok. 16 hetes kismami
Pozitivat akartam írni, bocsi
Szerintem akkor csinálj tesztet ha elmarad a mensid. Korábban felesleges mert lehet, hogy az még negativ lesz és csak elkeserednél. Szerintem is Valentin napkor csináld meg.
3. hónapja próbálkoztunk, az elsõnél teszteltem 1 nappal korábban. Megjött, megfogadtam legközelebb csak akkor tesztelek, ha legalább 3-4 napot késik. Sajnos azóta is mindig megjött, de legalább felesleges csalódástól megkíméltem magam. Legközelebb akkor tesztelek, ha már késik legalább 3-4 napot, és valami gyanúsat észlelek. Egyébként az észlelés megvolt mindig, de aztán megjött. Most egyébként ovutesztet vettem, hátha mégsem akkor van peteérésem, amikor gondoltam. Szorítok, remélem sikerül nektek is, nekünk is...
szia, nekem ma kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Teszteltem, igaz halványan de ott van a csík. 2 nap múlva újra tesztelek és szerintem akkor már tuti lesz:) Én azt mondom hogy tesztelhetsz szerdán reggeli vizeletbõl és hátha akkor már kimutatja. Ha nem akkor sem kell elkeseredni, pár nappal késõbb ismételd meg. Szorítok nektek:)
A kérdező hozzászólása: Sajna ma hajnalba megjött a mensim. :(((((( Majd legközelebb!

Érdemes tesztelnem, ha 12-re nem várom? Hogy alakul a hötök mensi elött? ILLetve terhességnél?

Ugy értem,ha most terhes lennék akkor a ma reggeli 7orás höm 36,1 magasabb lenne?vagy mensi elött ilyen alacsony?Most regisztráltam ide hogy némi tapasztalatot szerezzek töletek:))))

Legjobb válasz: Az, hogy a 36.1 magas-e, vagy sem, azt akkor lehet eldonteni, ha tudod, hogy ciklus elejen milyen a hod, majd hogy peteeres utan mennyire ment fel es ehhez kepest ez most meg ugyanugy fent van, vagy leesett. Ha egyszer mered meg a ciklus soran, akkor az nem igazan mutat semmit. Az en homhoz kepest egyebkent a 36.1 alacsonynak szamit, de ez ugyanugy nem jelent semmit, mert kulonbozoek vagyunk. Egyebkent hogy merted? Ha honaljban, akkor lehet amiatt alacsony. Ott nem szabad. Szajban, huvelyben, vagy vegbelben kell, en szajban szoktam. Es ha digitalis homerot hasznalsz, akkor ne akkor nezd meg, amikor sipol, hanem tartsd bent tovabbra is kb 5 percig, mert egybol kisipol, ha mar lassabb az emelkedes, de az megsem a vegso eredmeny, mert utana meg siman mehet fel.

Az, hogy a 36.1 magas-e, vagy sem, azt akkor lehet eldonteni, ha tudod, hogy ciklus elejen milyen a hod, majd hogy peteeres utan mennyire ment fel es ehhez kepest ez most meg ugyanugy fent van, vagy leesett. Ha egyszer mered meg a ciklus soran, akkor az nem igazan mutat semmit. Az en homhoz kepest egyebkent a 36.1 alacsonynak szamit, de ez ugyanugy nem jelent semmit, mert kulonbozoek vagyunk. Egyebkent hogy merted? Ha honaljban, akkor lehet amiatt alacsony. Ott nem szabad. Szajban, huvelyben, vagy vegbelben kell, en szajban szoktam. Es ha digitalis homerot hasznalsz, akkor ne akkor nezd meg, amikor sipol, hanem tartsd bent tovabbra is kb 5 percig, mert egybol kisipol, ha mar lassabb az emelkedes, de az megsem a vegso eredmeny, mert utana meg siman mehet fel.
Én is 12-ére nem várom, de nekem ma reggel 37 volt. Nekem a mensi elsõ napján szokott leesni, úgyhogy sajna még ez sem jelent semmit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!