Találatok a következő kifejezésre: Érdemes a várt (88 db)

Aki látta már az epona előadását a várban, mi a véleménye? ! Érdemes elmenni megnézni?

Legjobb válasz: ember...én nemcsak a várban láttam az elõadásukat, többször volt szerencsém megcsodálni õket különbözõ rendezvények keretei között, és csak ajánlani tudom! a legjobban akkor tudod élvezni, ha lovas vagy, ismered a magasiskolai gyakorlatokat, tudod, hogy "mit kell nézni" az elõadás alatt a lovon és lovason. de az ehhez abszolút nem értõ anyukám is nagyon élvezte. :) tehát a válaszom: érdemes. ;)

ember...én nemcsak a várban láttam az elõadásukat, többször volt szerencsém megcsodálni õket különbözõ rendezvények keretei között, és csak ajánlani tudom! a legjobban akkor tudod élvezni, ha lovas vagy, ismered a magasiskolai gyakorlatokat, tudod, hogy "mit kell nézni" az elõadás alatt a lovon és lovason. de az ehhez abszolút nem értõ anyukám is nagyon élvezte. :) tehát a válaszom: érdemes. ;)

Érdemes a NEM várt mensi előtt már 1 nappal tesztet csinálni?

Alig bírom t?rt?ztetni magam. Szerdán NEM kéne, h. megjöjjön! A tesztet már ma megvettem. :-)))))

Legjobb válasz: Ha nem bírod ki csináld meg,(én ilyenkor, elõtte egy nappal csináltam,kimutatta)de tudod lehet nem lesz egybõl negatív, és várni kell.Akkor érdemes egy hét múlva ismételni,mert nem mindenkinek mutatja ki ilyen korán.Sok sikert, szorítok. 16 hetes kismami

Ha nem bírod ki csináld meg, (én ilyenkor, elõtte egy nappal csináltam, kimutatta)de tudod lehet nem lesz egybõl negatív, és várni kell.Akkor érdemes egy hét múlva ismételni, mert nem mindenkinek mutatja ki ilyen korán.Sok sikert, szorítok. 16 hetes kismami
Pozitivat akartam írni, bocsi
Szerintem akkor csinálj tesztet ha elmarad a mensid. Korábban felesleges mert lehet, hogy az még negativ lesz és csak elkeserednél. Szerintem is Valentin napkor csináld meg.
3. hónapja próbálkoztunk, az elsõnél teszteltem 1 nappal korábban. Megjött, megfogadtam legközelebb csak akkor tesztelek, ha legalább 3-4 napot késik. Sajnos azóta is mindig megjött, de legalább felesleges csalódástól megkíméltem magam. Legközelebb akkor tesztelek, ha már késik legalább 3-4 napot, és valami gyanúsat észlelek. Egyébként az észlelés megvolt mindig, de aztán megjött. Most egyébként ovutesztet vettem, hátha mégsem akkor van peteérésem, amikor gondoltam. Szorítok, remélem sikerül nektek is, nekünk is...
szia, nekem ma kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Teszteltem, igaz halványan de ott van a csík. 2 nap múlva újra tesztelek és szerintem akkor már tuti lesz:) Én azt mondom hogy tesztelhetsz szerdán reggeli vizeletbõl és hátha akkor már kimutatja. Ha nem akkor sem kell elkeseredni, pár nappal késõbb ismételd meg. Szorítok nektek:)
A kérdező hozzászólása: Sajna ma hajnalba megjött a mensim. :(((((( Majd legközelebb!

Érdemes a nem várt elõtt tesztelni vagy várjam meg vele az esedékes menstruációt?

Legjobb válasz: Tesztelhetsz, ha idegeskedni akarsz! Várd meg a nem vártat, s még 2 napot, s csak aztán tesztelj. Akkor biztos az eredmény, nem fogod itt kérdezgetni hogy negatív ellenére lehetek terhes...

Tesztelhetsz, ha idegeskedni akarsz! Várd meg a nem vártat, s még 2 napot, s csak aztán tesztelj. Akkor biztos az eredmény, nem fogod itt kérdezgetni hogy negatív ellenére lehetek terhes...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, bár van annyi eszem, hogy ha esetleg negatív a teszt akkor valószínûleg nincs baba... Akkor várok még :)
Nekem nem várt elõtt 4 nappal lett egyértelmû pozitív, pedig középidõs ovuból fogant :) ...persze ez mindenkinél más, változó kinek mennyi idõ míg kimutatja.
A nemvárt napján, ha nem jön meg, akkor tesztelj. Elõbb ne. Szerintem. Egyébként ha elõbb tesztelsz negatívat, az még lehet baba, késõbb lehet az még pozitiv. De akkor is jobb kivárni, hogy kimarad-e a menzi.
Nekem elõtte tesztelni sose hozott szerencsét. De tudom nnem ezen múlik, de mindkét terhesség nemvart utáni teszteleskor lett.

Érdemes a "nem várt" első napján már megcsinálni az első terhességi tesztet?

Március 25.-én kezdődött az előző menstruációm... április 7-én voltunk úgy együtt a párommal... Sokan írták, hogy ne csináljak tesztet a nem várt napjáig. Szerintetek április 20-án érdemes már megcsinálnom az első tesztet??? (ciklusaim hossza eltérő, de 26-29 nap között szokott mozogni)

Legjobb válasz: Szerintem a nem várt napján már lehet. Nem 100%, hogy pozit mutat, még ha terhes is vagy, de sokkal nagyobb rá az esély, mint elõtte két nappal.

Szerintem a nem várt napján már lehet. Nem 100%, hogy pozit mutat, még ha terhes is vagy, de sokkal nagyobb rá az esély, mint elõtte két nappal.
Nem vart napjan mar azert szokott eredmenyt mutatni a teszt, megha nagyon halvanyan is, de mutat. Viszont a 14 dpo napot erdemes megvarni. Ezt azert irom, mert a kesoi ovunal ugye tolodik a 14 nap es leet, hogy a nem vart napja meg csak a 10-11 dpo lesz. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Akkor csinálok egy tesztet mindenesetre... hátha... Viszont ha netán negatív lesz, akkor várjak még kb 3-4 napot ezek szerint igaz? Tényleg sokat olvastam arról, hogy voltak akik menstruáltak, vagy enyhén de véreztek, mégis terhesek voltak, ezek szerint ha úgy alakul, hogy "megjön", akkor se keseredjek még el ugye?
Igen, várj az esedékes napjáig. Számolj minden esetleges csúszással, szóval hosszabb ciklust vegyél alapul. Nekem 30 napos ciklusaim voltak, és a leghosszabb késés 9 nap volt. Így mikor nem jött meg, én a 39. napon teszteltem elõször, és tökéletesen egyértelmûen mutatta a babát. (És mégis volt rózsaszín folyásom, kétszer is. A szívbaj jött rám, mert akkor már a teszt megvolt. Mondta az orvos is, hogy ne aggódjak, minden okés, van, akinek rendesen megjön, és olyan is, akinek a terhessége folyamán végig megjön, rendszeresen. Nekem a rózsaszín folyást visszavezették oda, hogy valószínû, hogy akkor kapcsolódott be a pici az én vérkeringésembe. Szóval, ha netán megjönne, ne keseredj el több ok miatt sem! 1. Menses ellenére lehet baba! 2. Ha nincs baba, akkor van egy újabb hónapotok és sok huncutságot ki lehet ám próbálni babaprojekt címén... ;)) De szurkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) Nagyon izgulok már:) Holnap reggel csinálom az elsõ tesztet :)
Nos, mi az eredmény? :-)
Kíváncsiak vagyunk! :)

Érdemes-e a várt mesi előtt pár nappal tesztet csinálni?

Terhességi jelem igazán nincs, csak kicsit szurkál a mellem és néha viszket. A hasam néha görcsölget mintha meg akarna jönni. Ez elmúlt hónapokban sokkal er?sebbek voltak ezek a jelek, de sajna eddig mindig megjött:-((( Most az a furcsa, hogy iagzából semmit nem érzek.

Legjobb válasz: Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, de a teszt megbízhatóbban használható pár nap késés után. Ha van rá fölösleges pénzed, tesztelj (végülis nem drága), de szerintem akkor sem nyugodhatsz meg ha negatív, mert mi van, ha késéssel pozitív lenne... Várd csak ki szerintem, hátha tüneteid is jelentkeznek. Drukkolok!

Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, de a teszt megbízhatóbban használható pár nap késés után. Ha van rá fölösleges pénzed, tesztelj (végülis nem drága), de szerintem akkor sem nyugodhatsz meg ha negatív, mert mi van, ha késéssel pozitív lenne... Várd csak ki szerintem, hátha tüneteid is jelentkeznek. Drukkolok!
Úgy hallottam van olyan teszt amelyik kimutatja (10-es érzékenységû). A többire (általában a 20-asokra) is az van írva hogy elviekben beágyazódás után 3 nappal már kimutatja a terhességet. Hogy érdemes-e? Ha csinálsz és pozitív örülhetsz. Ha negatív egy kicsit elkeseredsz, de lehet késõbb pozitív lesz és örülhetsz. Talán a várakozást csökkentheted. Szerintem jobb hinni azt, ha mensi elõtt 1-2 nappal csinál tesztet az ember és negatív, hogy nincs baba, mint egyfolytában bizakodni feleslegesen. Szóval nem tudom hogy érdemes-e. Én pl. nem tudom hogy kibírom-e várni. 8 napom van hátra a mensiig. Már így is hosszú.

Érdemes a pregimax (25-ös) terhességi tesztel tesztelni nem várt előtt 3 nappal? A 25-ös tesztek mikortól mutathatnak pozit ha esetleg van baba?

Legjobb válasz: Nem elég érzékeny hozzá, nagy az esély a fals negatívra, szóval szerintem nem érdemes.

Nem elég érzékeny hozzá, nagy az esély a fals negatívra, szóval szerintem nem érdemes.
Utolsó vagyok:) ) Hát akkor nagyon sok sikert neked:) ) Nekem most van 2 pozitív tesztem(elég erõsek:) )) Clearblue és pregimax:) )
A kérdező hozzászólása: Szia Igen sajnos meg. De reménykedem mert most hátha mutat valamit:) jún 4-én kell megjönnie elõtte pár nappal tesztelek.
Szia, tudom, hogy nem mostani kérdés, de megjött végül??
A kérdező hozzászólása: Hát ma reggel teszteltem de semmi. Negatív! De már nagyon olyan érzésem van hogy meg fog jönni:( Addig reménykedem amig nem jön a nem várt!
Nekem a nemvárt után 3. napon lett a pregimax nagyon halvány. Ráadásul idõn túl jött ki. Úgyogy tényleg ne keseredj el ha még nega. Nagyon jó tesz viszont nem elég érzékeny. 12 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Hát reménykedem akkor hogy reggel pozi lesz. Már alig várom.
Ha már vannak tüneteid, akkor az elég szép hormonszintre utal. Szerintem reggelibõl ki fogja mutatni, de ha nem , el ne keseredj! :) Még sok idõ van nemvártig és még utána is van akinek egy hetet is várni kell a pozi tesztre! :) Ez csak egy lehetõség, ha még nem pozi, nem jelent rosszat! :) Drukkolok!
Ja és mind két teszt 25-ös., szerintem megpróbálhatod:)
Szia!Én nem várt elõtt 2 nappal esti pisibõl teszteltem halvány pozitívat, aztán nem várt napján erõs pozitívat.X-epill és discolor teszttel.5+2km Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Holnap leszek 3 nappal elõtte. Reggel megcsinálom és akkor kiderül:) Szeretnék babát. Már 1 hete szédelgek hányingerem van egész nap és olyan mintha meg akarna jönni. Remélem nem fog. Meg azt vettem észre magamon hogy nincs türelmem. Ideges vagyok pedig én nyugodt szoktam lenni. Ez utalhat terhességre? Reggel megcsinálom a tesztet és írom az eredményt
én megcsinálnám. jó teszt!!majd írd meg mi lett.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!! Szeretnék már én is 2 csíkos tesztet.Mikor csináltad? Reggel, este és hány nappal a nemvárt elõtt? Mi már 1 éve próbálkozunk de még semmi.

A várt menzesz napja után hány nappal érdemes terhességi tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Én elõtte csináltam 2 nappal, halvány pozitív lett. Az elsõ terhességemnél vártam a nemvárt után olyan 5 napot.

Én elõtte csináltam 2 nappal, halvány pozitív lett. Az elsõ terhességemnél vártam a nemvárt után olyan 5 napot.
Nemvárt elõtt 2 nappal nagyon halvány pozi lett, majd nemvárt után 3 nappal már szépen látszott :)
szia! a sok csalódás miatt anem várt utáni 4.-napon teszteltem csak pozit

Horvátországba mennénk augusztus második felében. Mit érdemes tudni? Várom a tapasztalatokat.

Minden érdekel. Autópályadíj, jobb helyek, belép?k, szállás foglalás, mit érdemes vinni, megnézni....

Legjobb válasz: és kb. mennyi pénzzel számoljunk?

A kérdező hozzászólása: és kb. mennyi pénzzel számoljunk?
http://www.utikalauz.hu/index.php?p=folap&id=422 Itt nézz szét, már-már szájbarágósan van leírva minden fontos infó.
A kérdező hozzászólása: nézegetem itt a szállásokat... sok helyen euróban kérik, hogy fizessünk. Akkor jó, ha van nálunk euró is? nem elég ezek szerint a kúna?
Már mindenhol euróban kérik a szállásért a pénzt, az egyebet meg ottani pénzért veszed.

Mi a véleményetek erről a gépről? Érdemes a Computer Imperiumtól megrendelnem ezt, vagy inkább Iponozzak? Igazából 3d tervezésekhez, netezéshez, és fullHD mellett való gameléshez kellene. Várom a véleményeket, javaslatokat!

Intel Core i5-3470 "Ivy Bridge", 3.2/3.6GHz, 4 mag, 6MB cache ASUS P8B75-M LX, PCI Express 3.0, USB 3.0, SATA- 8GB 1600MHz DDR3 1TB 7200rpm, 32MB cache Gigabyte GeForce GTX 650 2GB DDR5 Cooler Master Elite Knight 350 Cooler Master Elite Power 500W

Legjobb válasz: Alaplap ASROCK 970DE3/U3S3 1 db 16.320 Ft Processzor AMD FX-6100 3.30GHz AM3+ BOX 1 db 27.496 Ft Memória KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz 1 db 5.410 Ft Videókártya SAPPHIRE 11199-03-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION OC PCIE 1 db 62.512 Ft Merevlemez TOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050 1 db 14.643 Ft Optikai egység SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM 1 db 4.521 Ft Ház THERMALTAKE VM55021N2N V2 Black Edition 1 db 7.633 Ft Táp CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX 1 db 13.233 Ft Összeszerelés 1.905 Ft Összesen: 153.673 Ft (121.002 Ft + áfa)

Alaplap ASROCK 970DE3/U3S3 1 db 16.320 Ft Processzor AMD FX-6100 3.30GHz AM3+ BOX 1 db 27.496 Ft Memória KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz 1 db 5.410 Ft Videókártya SAPPHIRE 11199-03-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION OC PCIE 1 db 62.512 Ft Merevlemez TOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050 1 db 14.643 Ft Optikai egység SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM 1 db 4.521 Ft Ház THERMALTAKE VM55021N2N V2 Black Edition 1 db 7.633 Ft Táp CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX 1 db 13.233 Ft Összeszerelés 1.905 Ft Összesen: 153.673 Ft (121.002 Ft + áfa)
Jaj. Mondj egy árat.
A kérdező hozzászólása: Chieftec CTG-széria, vagy FSP Hexa 400w elég lenne?
Igen. Arra figyelj, hogy a HEXA összes, és a CTG 500W-nál kisebb tápjainak a kábelei rövidek alsótápos házba.
A kérdező hozzászólása: De ha alsó tápos házba lenne, abban az esetben lehet hozzá szerezni hosszabbító kábeleket?
Lehet, de akkor inkább CTG-500-at vennék.
Thermaltake V2 az felötápos gépház . viszont 7870 alá már CTG 500 elkélne... (leginkább csatlakozók miat is)
A kérdező hozzászólása: És a Termaltake v2-es hûtése megbírkózna egy 7870-es és a proci lehûtésével, mert nem sok ventit látok a gépháton :S
A kérdező hozzászólása: Jah, és megéri a felárat az fx6300 az fx6100-al szemben?
Igen, de fontos a márka és a típus...
A kérdező hozzászólása: Az uccsó konfig mennyit fogyaszthat kb? 400W-os táp bõven elég lenne nem?
Az iponnál össze is rakják neked potom 1800ft-ért. Ne aggódj nem az ipon a gagyi hanem az imperium.
Nem kérhetsz mást, és nem éri meg akkor sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a konfigokat, nagyon tetszenek, fõleg a hd7870, de ha az Imperiumos gépnél maradok, és kérek a gtx650 helyett egy erõsebb vga-t akkor se érné meg az a konfig?
Ügyes munka mgoldgod részérõl, erõsebb benne a VGA, mit az enyémben. Azt vedd.
Inkább ipon, mert õk szerintem kisebb árréssel dolgoznak.
A kérdező hozzászólása: Amennyi ennek a konfignak az ára lenne, úgy kb 150k.
Egyértelmûen igen, mivel frissített architektúrára épül, és azonos órajelen gyorsabb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!