Találatok a következő kifejezésre: Érdemes a mellszívót bevinni (3 db)

Érdemes a kórházba mellszívót bevinni? Elősegíti a tejtermelődést?

Legjobb válasz: Érdemes, én is vittem, de inkább azért,hogy a felesleget lefejd, amikor beindul a tejtermelõdés, nehogy begyulladjon a melled. A tejtermelés beindulását inkább a baba szopizása segíti, ilyenkor még nincs mit lefejned, sõt, azt a kicsi elõtejet nehogy lefejd, mert a babádnak nagy szüksége van rá! Inkább tedd mellre, ahányszor csak kéri, a sok-sok szopitól indul meg igazán a tej! Boldog babázást kívánok!

Érdemes, én is vittem, de inkább azért, hogy a felesleget lefejd, amikor beindul a tejtermelõdés, nehogy begyulladjon a melled. A tejtermelés beindulását inkább a baba szopizása segíti, ilyenkor még nincs mit lefejned, sõt, azt a kicsi elõtejet nehogy lefejd, mert a babádnak nagy szüksége van rá! Inkább tedd mellre, ahányszor csak kéri, a sok-sok szopitól indul meg igazán a tej! Boldog babázást kívánok!
Ha már van, igen. A tej attól indul meg, ha minél többet mellre teszed a babát. Leszívni csak a szopi utáni felesleget vagy a begyulladt mellet kell. Ha a gép nem válik be vagy nem tudod jól használni, ne aggódj, kézzel is lehet fejni. Sikeres szoptatást!
Így van!Érdemes, mert lehet hogy a pici nem is fog enni amikor kiviszik neked és ha nem fejed le a tejet, akkor bedurran a melled, ami nagyon, nagyon fájdalmas és majd akkor a nõvérkék lefejik, ami még fájdalmasabb!Rendszeresen használd a mellszívót!Több tejed is lesz tõle!

Érdemes a kórházba mellszívót bevinni?

Pécsen az Édesanyák útján szülök.

Legjobb válasz: Szerintem igen. Én nem vittem, viszont a férjemmel behozattam a szülés utáni 3. napon, mert úgy alakult, hogy szükségem lett rá. Szerintem vidd be.

Szerintem igen. Én nem vittem, viszont a férjemmel behozattam a szülés utáni 3. napon, mert úgy alakult, hogy szükségem lett rá. Szerintem vidd be.
Nem írta az elõzõ válaszadó, hogy mikor szült. Mert az idén januártól drasztikusan lecsökkentették a bentlét idejét. Én 2 napot voltam bent, és olyankor még nem indul be a tejtermelés. Én vittem, de semmi értelme nem volt. Ha nem császárral szülsz, akkor remélhetõleg már otthon leszel, mire beindul a tejtermelés.
én nem vagyok pecsi, de minden korhazi csomaglistán ott figyel a mellszivo. szoval szerintem mindenkepp erdemes
Elsõ válaszoló vagyok. Idén augusztusban szültem a Nyírõben. Ott 4 napig van bent mindenki.
Tök mindegy meddig vagy bent, ha 2, 3. napon megindul a tej és széddurran a cicid... Vigyél! Én sem vittem, de kellett volna! A kórházba egy volt, az is rossz, alig vártam, hogy férjem vegyem és használhassam.-))
Szia!Én ott szültem idén szeptemberben, én nem vittem és nem is kelett mert a korházban volt.Van egy külön szoba a folyoso végén (a gyerekágyas osztályon ahol leszel)ott van 4-5 mellszivogép és ott le lehet szivni.Nagyon kulturált.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én Bp.-i vagyok de nem vittem, mert kedden este szültem és péntek reggel már mentünk is haza.A tejem itthon lövellt be, a khzban pedig ugyan olyan mellszívó volt, mint amit mi is vettünk.Nekem nem hiányzott bent.

A kórházba érdemes bevinni a cumisüveg sterilizálót (pl. mellszívóhoz), vagy inkább olyan fertőtlenítő folyadékot vegyek?

Legjobb válasz: Szia! Én a Szt. Istvánba szültem, Budapesten, ott kisterilizálták a mellszívómat. Szerintem máshol is megcsinálják. A legjobbakat!!!

Szia! Én a Szt. Istvánba szültem, Budapesten, ott kisterilizálták a mellszívómat. Szerintem máshol is megcsinálják. A legjobbakat!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!