Találatok a következő kifejezésre: Érdemes a beépített tűzfalát használni, vagy (1 db)

Érdemes a Windows beépített tűzfalát használni, vagy inkább külsőt?

Legjobb válasz: Inkább a külsõt javaslom, mert az ingyenesek között is vannak könnyen beállíthatók, és több szolgáltatást is nyújthatnak (pl. bemenõ és kimenõ forgalom szûrése). Egyéni beállításokkal biztonságosabbá tehetõ a számítógép (kivéve, ha valamit el nem rontunk). Amíg nincs más tûzfal beállítva, addig a beépített tûzfal használandó!

Inkább a külsõt javaslom, mert az ingyenesek között is vannak könnyen beállíthatók, és több szolgáltatást is nyújthatnak (pl. bemenõ és kimenõ forgalom szûrése). Egyéni beállításokkal biztonságosabbá tehetõ a számítógép (kivéve, ha valamit el nem rontunk). Amíg nincs más tûzfal beállítva, addig a beépített tûzfal használandó!
én a belsöt használom. csak észel kell netezni. meg egy jó antivírus. de ha routert használsz tuti elég.:D
én sygate personal firewallt használok évek óta, ami ingyenes, és teljesen meg vagyok vele elégedve. minden alkalommal, mikor egy program csatlakozni akar az internethez, megkérdezi, hogy engedem-e.
a windows nak elég gyenge a tüzfala.. inkább ne is használd mert felesleges anyira gyenge... a külsök közül ZoneAlarmot javaslok..(am énis azt hasznáélom) és megbízható.. ha hivatalos oldalról töltöd le akkor nem lehet vírusos ne féj:)
használj linuxot


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tudhatnám meg, hogy valaki "kutakodik"-e a számítógépemben?

Szeretném megtudni, hogy van-e olyan program, beállítás, vagy bármi, amivel leellenőrizhetem, hogy kutakodnak-e a gépemben? Értem én ez alatt jelszófigyelő, akár olyanra is tudok gondolni, hogy mikor bekapcsolom a gépet, akkor ő látja titokban, hogy mit csinálok...
Sajnos a paypal számlámról és közvetve a bankszámlámról is leemeltek egy összeget online vásárlásra. A tettes nincs meg (még), de a pénzt legalább vissza fogom kapni, ha minden igaz. Köszönöm előre is!

3

Mennyire megbízható a windows frissítések?

Arra gondolok,hogy ami nem kötelező ,hanem ajánlott.
Ha rossz lenne a frissítés ,visszalehetne valahogy állítani.

6

A testvérem zaklatják, hogy tudhatom meg hogy ki az?

A testvéremet zaklatják Skype-n!Hogy tudom megnézni,milyen programmal,hogy pontosan honnan ír a zaklató!Rendőrségre nem akar menni,de tudni akarja,hogy ki az,mert nagyon 'rossz' dolgokat művel vele!

4

Böngésző vírus. Megoldás? Többi lent.

Olyan vírust kaptam amitől egy-két oldalt kivéve az összes oldalon a bal oldalon és alul középen kihoz valamilyen hirdetés féleséget. Próbáltam a Microsoft Security Essentials-nel és a Nod32-vel is törölni de nem sikerült.
Melyik programmal lehetne eltávolítani?

2

Ez vírus? Vagy mi lehet? (lent)

A gépemen ugráló negatív pixelek vannak, de nem kevés. A print screenelek azon nem látszik. Már régóta rajta van a windows a gépen, tehát nem valami vidikártya probléma lehet szerintem. (Legfrisseb (hivatalos, nem lopott) Nod van a gépen, de nem igazán jelzett semmit)

2

Mások be tudnak lépni a gépembe hogy nem veszem észre meg a kamerát is be tudják kapcsolni?

laptopom van, mostanábba azt vettem észre hogy a camera melleti vaku be szokott kapcsolni be kapcsol 10 percig kb müködik utána vissza ki kapcsol

8

Windows Loader 2.2 By Daz elindításával az alábbi gondom akadt (lent). Hogy tudom megoldani?

Modified - Uninstall other cracks. Hol és hogy tudom ezt megtenni? Akik inkább lehülyéznek minthogy válaszolnának, kérem olvasgassanak csak tovább! Köszönöm!

1

Mi lehet ez Virus?

Megneztem egy filmet es a billentyuzetem elromlott vagy valami mert a Shiftel torlom a betuket a backspase-al pedig ő betut irok a szokozt pedig mikor megnyomom akkor kihagy de ki nagyitja a böngeszömet.Segitsetek mi lehet ez?

1

Mi a neve annak az alkalmazásnak, ami fotót készít az illetéktelen használóról és elküldi az igazinak emailben, ha más SIM karival próbálják használni a telót?

0

Telepítettem egy programot Win 7-re és azóta feljövök netezni, és nem tudok normálisan írni, mert mindig tölt valamit és állandóan rá kell kattintanom a chat-re, hogy írjon tovább. Vírusirtót futtattam meg minden. Tanács?

Valahogyan nem lehet leállítani a töltést?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!