Találatok a következő kifejezésre: Érdemes a beépített tűzfalát használni, (1 db)

Érdemes a Windows beépített tűzfalát használni, vagy inkább külsőt?

Legjobb válasz: Inkább a külsõt javaslom, mert az ingyenesek között is vannak könnyen beállíthatók, és több szolgáltatást is nyújthatnak (pl. bemenõ és kimenõ forgalom szûrése). Egyéni beállításokkal biztonságosabbá tehetõ a számítógép (kivéve, ha valamit el nem rontunk). Amíg nincs más tûzfal beállítva, addig a beépített tûzfal használandó!

Inkább a külsõt javaslom, mert az ingyenesek között is vannak könnyen beállíthatók, és több szolgáltatást is nyújthatnak (pl. bemenõ és kimenõ forgalom szûrése). Egyéni beállításokkal biztonságosabbá tehetõ a számítógép (kivéve, ha valamit el nem rontunk). Amíg nincs más tûzfal beállítva, addig a beépített tûzfal használandó!
én a belsöt használom. csak észel kell netezni. meg egy jó antivírus. de ha routert használsz tuti elég.:D
én sygate personal firewallt használok évek óta, ami ingyenes, és teljesen meg vagyok vele elégedve. minden alkalommal, mikor egy program csatlakozni akar az internethez, megkérdezi, hogy engedem-e.
a windows nak elég gyenge a tüzfala.. inkább ne is használd mert felesleges anyira gyenge... a külsök közül ZoneAlarmot javaslok..(am énis azt hasznáélom) és megbízható.. ha hivatalos oldalról töltöd le akkor nem lehet vírusos ne féj:)
használj linuxot


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért tölti le a Win7 mindig ugyanazokat a frissítéseket?

Tegnap feltettem majd le is vettem az Iobit Advanced SystemCare alkalmazását (majd le is szettem), ami képes elmaradt frissítéseket is pótolni. Pont voltak egyébként is Win7 frissítések. Valamiért megzavarodott a windowsom és 2 frissítést újra és újra fel akar telepíteni. A frissítési előzményekben már 3x szerepel 2 tétel. Az egyik talán excel viewer frissítése a másikra nem emlékszem. (nem otthon vagyok) Hogyan lehet renberakni?

3

Windows XP 2002 operációs rendszerhez melyik vírusítrót ajánlanátok? Mosz mi a legjobb vírusírtó?

4

Protektor. Dll PUP:win32:BProtect-A (PUP) virust jelez az avast, de semmit nem tud vele csinálni. Mi a tegyek?

4

Nod32 érzékeli a vírusokat? Mindegyiket? (trial verzió, legális) mert játszok, egyszer cska újra indul, meg nagyon lassú

9

NOD 32 a fertőzött fájlokat hogyan kell törölni a gépről?

7

Milyen szünetmentes tápegységet érdemes venni?

Nem értek hozzá ezt előre leszögezem:D
Szóval. Tápom: Chieftec CTG500.
Nem tudom hogy hány fajta szünetmentes van, de nekem olyan kellene, hogy ha elmegy az áram, akkor ugye lássa el a gépet árammal addig míg ki nem kapcsolom, vagyha csak pár másodpercre megy el, akkor is bírja:D Tehát értitek.
Mennyibe kerü egy rendes "márkás" szünetmentes, és ha lehet ajánljatok is valamit. Köszönöm! ;)

4

Trójai kiirtása?

Sziasztok!

Nő vagyok, szóval légyszi próbáljatok meg leereszkedni a szintemre, mielőtt válaszoltok. :P :)

Szóval én okos, letöltöttem valami cuccot ma, és kaptam ajándékba egy csinos kis vírust. Azt írja, hogy a helye c:program files/google/deskpot/...stb-stb.

Van Panda cloud vírusirtóm, amit még életemben nem használtam. Hát gondoltam most ideje lenne fölfedezni. Ki is választottam a vizsgálatnál a számítógép vizsgálatát. Egy darabig ment, mindig egy kis felugró ablakon jelezte, hogy épp hány vírust blokkol. Aztán hirtelen megszakadt. Kiírta hogy hiba, és azóta semmi. Most ki tudtam lépni belőle, megpróbálom újra elindítani.

Egyenlőre tehetek ettől többet? Azt sem tudom, hogy ezzel a kereséssel megyek e egyáltalán valamire. Ha nagyon nem jön ez ma össze, akkor holnap viszem egyik barátomhoz a laptopot, de ha addig tudok valamit tenni, hogy pl. megnyissa az oldalakat (mert azt sem engedi, ez az egyetlen, ami bejön) akkor megköszönöm a tanácsokat. :)

3

A hozzáférés megtagadva mit tegyek?

van egy jéték és oda az egyetlen pénz kód a dokumentum átírása át is irom de amikor mentenésm akkor kiírja h hozzáférés megtagadva win 7 gépem van és a dokumentum a program filesben van!

3

A facebook letilt alapfunkciókról, ha nem fizettem 62 Ft-ot?

Arról van szó, hogy olyannak kellett volna írnom, aki nem az ismerősöm, de amint az üzenetet megírtam, írta, hogy 62 Ft-ért továbbítja a Bejövő üzenetek mappába. Itt a fizetés most helyett a Mégse gombra kattintottam de lehet már visszavonhatatlan.

7

Üdv: Szerintetek ehez a pc-hez jó egy codegen 300w táp? Alaplap:msi g31tm-p21 1, 5gb ram. Nvidia geforce gt 220 1gb. Intel celeron dual core e 3400.5 gb winchester.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!