Találatok a következő kifejezésre: Érdemes a beépített tűzfalát használni, (1 db)

Érdemes a Windows beépített tűzfalát használni, vagy inkább külsőt?

Legjobb válasz: Inkább a külsõt javaslom, mert az ingyenesek között is vannak könnyen beállíthatók, és több szolgáltatást is nyújthatnak (pl. bemenõ és kimenõ forgalom szûrése). Egyéni beállításokkal biztonságosabbá tehetõ a számítógép (kivéve, ha valamit el nem rontunk). Amíg nincs más tûzfal beállítva, addig a beépített tûzfal használandó!

Inkább a külsõt javaslom, mert az ingyenesek között is vannak könnyen beállíthatók, és több szolgáltatást is nyújthatnak (pl. bemenõ és kimenõ forgalom szûrése). Egyéni beállításokkal biztonságosabbá tehetõ a számítógép (kivéve, ha valamit el nem rontunk). Amíg nincs más tûzfal beállítva, addig a beépített tûzfal használandó!
én a belsöt használom. csak észel kell netezni. meg egy jó antivírus. de ha routert használsz tuti elég.:D
én sygate personal firewallt használok évek óta, ami ingyenes, és teljesen meg vagyok vele elégedve. minden alkalommal, mikor egy program csatlakozni akar az internethez, megkérdezi, hogy engedem-e.
a windows nak elég gyenge a tüzfala.. inkább ne is használd mert felesleges anyira gyenge... a külsök közül ZoneAlarmot javaslok..(am énis azt hasznáélom) és megbízható.. ha hivatalos oldalról töltöd le akkor nem lehet vírusos ne féj:)
használj linuxot


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Avast! Internet Security vagy avast! Premier?

Melyik a jobb, és miért?

3

Wifi feltörés? Nem tudom az otthoni wifi jelszónkat és a számítógép se írja ki a kódot és az Alcatel OneTouch telefonomról szeretném használni a wifit.

2

Hogyan kell a szamitogepen a cookies-t aktivalni?

1

Hogyan tudom beállítani a cheten, hogy ne lássák, hogy mennyi ideje voltam fent. Nekem akkor is mutatja, ha számítógépről vagyok, vagy ha mobilról, hogyan szüntethetném ezt meg?

0

Debian linux hogyan tudna logolni hirtelen leállást?

Építettem magamnak egy kis szervert de valamiért újraindul bizonyos időközönként, azért nem értem a dolgot mert szünetmentesre van rákötve. Hogyan tudnám logolni hogy miért indul újra, van erre valami program?

11

Ismeritek a kémvírusokat, key-loggereket, billentyűzet naplózó / figyelő vírusokat? Mit használtok ellenük? Ismeritek a www.cw7info.com-ot? Próbáltátok?

7

Ez vírusmentesnek számít még?

https://www.virustotal.com/hu/file/f1695a96358016d524059eb14..

Ez a 3 találat pontosabban mit is jelent? Milyen vírusok ezek?

2

Ez az a "rendőrség vírus"? Hogy lehet leszedni? Barátnőm gépét zárolta ez a rémség.

http://biztonsagportal.hu/a-magyar-pc-ket-sem-kimeli-az-ongy..

8

Egy olyan file-t szeretnék létrehozni, amit ha elküldök e-mailben, csak a címzett tud felhasználni. Feltörni, másolni, megosztani nem tudja. Technikailag lehetséges ez? Ha igen, hogyan, mivel?

11

Ha vírusosak, rendszerfájlokat is töröl az újabb comodo antivírus-a?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!