Találatok a következő kifejezésre: Érdemes a beépített tűzfalát (1 db)

Érdemes a Windows beépített tűzfalát használni, vagy inkább külsőt?

Legjobb válasz: Inkább a külsõt javaslom, mert az ingyenesek között is vannak könnyen beállíthatók, és több szolgáltatást is nyújthatnak (pl. bemenõ és kimenõ forgalom szûrése). Egyéni beállításokkal biztonságosabbá tehetõ a számítógép (kivéve, ha valamit el nem rontunk). Amíg nincs más tûzfal beállítva, addig a beépített tûzfal használandó!

Inkább a külsõt javaslom, mert az ingyenesek között is vannak könnyen beállíthatók, és több szolgáltatást is nyújthatnak (pl. bemenõ és kimenõ forgalom szûrése). Egyéni beállításokkal biztonságosabbá tehetõ a számítógép (kivéve, ha valamit el nem rontunk). Amíg nincs más tûzfal beállítva, addig a beépített tûzfal használandó!
én a belsöt használom. csak észel kell netezni. meg egy jó antivírus. de ha routert használsz tuti elég.:D
én sygate personal firewallt használok évek óta, ami ingyenes, és teljesen meg vagyok vele elégedve. minden alkalommal, mikor egy program csatlakozni akar az internethez, megkérdezi, hogy engedem-e.
a windows nak elég gyenge a tüzfala.. inkább ne is használd mert felesleges anyira gyenge... a külsök közül ZoneAlarmot javaslok..(am énis azt hasznáélom) és megbízható.. ha hivatalos oldalról töltöd le akkor nem lehet vírusos ne féj:)
használj linuxot


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért írja ki a gépem minden frissítéskor ezt a hibakódot: 800F0A08?

Ma akartam frissíteni a laptopomat, a többi frissítés készen lett, de az egyik, akárhányszor próbálom újra, sosem sikerül. Ezt írja ki: "A Windows Update ismeretlen hibát észlelt." Ja és azóta kétszer is kikapcsolt a képernyő, és pár percig nem kapcsolt vissza... Ez is ez a hiba miatt van? Nagyon IQ betyár vagyok a gépekhez, szóval aki ért hozzá az segítsen légyszi! Előre is köszönöm!

3

Lehet egy weboldal forráskódját módosítani, adminisztrációs jogok nélkül?

Szeretném megtudni hogy lehet -e módosítani egy weboldal forráskódját adminisztrációs jogok nélkül, illetve hogy ennek a fajta támadásnak mi a megnevezése? Értem ezalatt hogy például a szervermegtagadásnak a DOS.... Válaszaitokért előre is hálás vagyok.

3

Mekkora szünetmentes tápegység kell egy NAS, TV, Szgép, 2 monitor, kis 5W - os malna PC- nek, + 1-2 switchnek?

mekkora ezek:VA,A,V,W -ja
Köszönöm
Meg mit hogy számolunk ki?

4

Hogyan lehet visszakeresni egy felhasználót, akit többen is jelentettek már?

Zaklatott engem egy felhasználó,és több ismerősömet is faggatta..ők jelentették,de én nem tettem,mert tudni akartam ki lehet,de sajnos azóta se találtam rá választ. Valaki tudna segíteni? Nagyon fontos lenne!

2

Mi értelme van annak, hogy a CTR + ALT + DEL gombokat meg kell nyomni bejelentkezés előtt?

2

Nem működik a gépem, mi lehet a baj?

Amikor bekapcsolom a gépem szinte semmi se mûködik rajta.Az audioszolgáltatás nem fut internet nem megy (pedig a másik ithhoni gépen megy)vírusírtó valami protokollszûrési hibát ír ki , sôt még az aero effect se megy. Hogy lehet megjavítanil itthon? + a vírusírtó nem észlel veszélyt.

4

Mit tegyek ha elfelejtettem a Nokia N8 lezáró kódját?

0

ESS/NOD-32, F-Secure Internet Security, Kaspersky Antivirus, AVG Internet Security, Avast Antivirus Free. Eddig ezeket próbáltam ki (ingyenes, ujságoskódos). Nem tudom eldönteni melyiknél maradjak (AVG kilőve). Vélemények?

8

Mi történt ezekkel a fájlokkal?

http://kepfeltoltes.hu/view/130722/K_p_www.kepfeltoltes.hu_...

7

Lehet-e (és ha igen, hogyan) beállitani egy billemytűkombinációt beállitani jelszónak?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!