Találatok a következő kifejezésre: Érdemes a alapítványi iskolába (1 db)

Érdemes a LIA alapítványi iskolába menni?

www.liaiskola.hu

Legjobb válasz: sya!én sajna nem tudok segíteni,de tanácsolnék valamit,ha nem nagyon jönne válasz a kérdésedre.IWIW-en az összetett keresésnél a felsõfokú iskolához írd be h.LIA és kiad egy csomó emberkét akik oda jártak/járnak...írj 1-2 embernek,írd meg, h.nem akarod õket zaklatni, csak érdeklõdnél a suliról.sztem lesz aki szívesen segít...:-)így lesz pár tapsztalat elsõ kézbõl..:-)

sya!én sajna nem tudok segíteni, de tanácsolnék valamit, ha nem nagyon jönne válasz a kérdésedre.IWIW-en az összetett keresésnél a felsõfokú iskolához írd be h.LIA és kiad egy csomó emberkét akik oda jártak/járnak...írj 1-2 embernek, írd meg, h.nem akarod õket zaklatni, csak érdeklõdnél a suliról.sztem lesz aki szívesen segít...:-)így lesz pár tapsztalat elsõ kézbõl..:-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szegeden milyen jó szakközépiskolát tudnátok ajánlani?

A most hetedikes húgomnak szeretnék olyan iskolát találni, ahol érettségit és szakmát egyaránt szerezhet. Lehet, hogy még korainak tűnik, de nekem anno senki nem segített a választásban, és szeretném, ha ő minden támogatást megkapna. Persze leülünk majd beszélgetni, együtt döntünk (nyolcadik elején ráér), de jó lenne tisztában lenni a lehetőségekkel. Már pedzegettem a témát, de nem igazán mutatott komolyabb érdeklődést a drágám... :)
- Mi érdekel?
- Semmi.
- Mik a kedvenc tárgyaid?
- Semmi. Na jó, az infó, de csak mert lehet facebookozni.
Most erre mit mondjak? :D Elköltöztem otthonról 1-2 éve, de már előtte sem voltunk sokat együtt, csak hétvégén a koli miatt. Szóval nem igazán vagyok képben a suliban nyújtott teljesítményét illetően, mert mikor nagy ritkán találkozunk, nem szeretem erről faggatni. Azt már leszűrtem, hogy az angolt nagyon gyűlöli. Szeretném megszerettetni vele, de nem megy. Biológiából viszonylag jó, de a többi területen közepes teljesítményt nyújt. Kimagasló művészi tehetségéről sem tudok, ügyesen táncol, de nem annyira, hogy ez jelentőséggel bírjon iskolaválasztás szempontjából. Tudom, több időt kellene együtt töltenünk, de nehéz anyagilag is, meg érzelmileg is, mivel most elég lázadó korát éli.

Vendéglátói talááán érdekelné, pék-cukrász nem valószínű. Köszönök előre is minden kedves választ.

0

Diák igazolvány matrica ellenőrzés, könnyen lebukik aki olyat vesz? Iskolán kivül?

2

BME villamosmérnöki vagy SZE villamosmérnöki?

az a helyzet, hogy én egy szakközépiskolába jártam, és tartok tőle, h nem menne a BME:/ valóban a BME-n alapkövetelmény, h tudj integrálni, deriválni stb? úgy értem, h nekem a tanulással semmi bajom sincs, mert szeretek tanulni, főleg azt, amit szeretek, de az ilyeneket már el sem magyarázzák?:)

7

Mi lehet a legsúlyosabb következménye, ha a gyermekemet 5 éves korában nem hordom oviba?

A jelenlegi közokt. törv. szerint szabálysértés, ha az 5 éves gyerekemet nem hordom rendszeresen oviba, mivel 6 évesen, már iskola köteles. Nekünk viszont más terveink volnának. Kérdésem, hogy meddig mehet el szankcionálásban a "rendszer".

4

Hetedikes a gyerekem /fiú/, kettes az átlaga. Hova fogják így felvenni? Milyen iskolákat nézzek neki?

Okos,csak lusta és nem érdekli semmi a számítógépezésen és a haverokon kívül.

6

Melyikek a legjobb egyetemek programozónak?

Nem modellezés, hanem programozás lenne a fő, és olyan egyetem kellene, ami ér is valamit. Aki járatos a témában az nyugodtan írjon ide, és okítson ki :) Előre is köszönöm.

2

Mit jelent az, hogy elit iskola?

Budapesten megyek iskolák számítanak "elitnek"? Miért?

8

Létezik olyan, hogy ipari mérlegképes könyvelő?

0

A Patrona Hungariae Leánygimnáziumban lehet sminkelni?

Ha igen, mennyire? És milyen továbbtanulási lehetőségeket biztosít?

0

Régi illetve jelenlegi diákok! Milyen a Veres Pálné Gimnázium?

Oda szeretnék menni (4.5 átlagom van) és érdekelne, hát, tulajdonképpen minden. :)
Tanárok, közösség, programok, gólyatábor, stb.
Igaz, hogy a diákok nagyon bulizósak, és jellemző a klikkesedés? Az idősebbek hogy fogadják a gólyákat?
Előre is köszi mindent.
14L

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!