Találatok a következő kifejezésre: Érdemes a alapítványi (4 db)

Érdemes a Szt. István kórházban alapítványi szobát kérni?

Azoknak az anyukáknak a válaszát várom, akik mostanában szültek ott és szívesen leírnák a tapasztalataikat. Érdekelne, hogy egyszermélyesek ezek a szobák, vagy kett?, három, milyen a fürd?szoba, Wc, kultúrált-e, egyáltalán mit adnak ennyi pénzért? Nekem azt mondták hogy 10-15 ezer Ft. között van a szoba ára/nap, így nem mindegy mire adom ki a pénzt. Köszönöm el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia, én alapítványi szobában voltam. Ezek egyágyas szobák úgy, hogy a wc-fürdõ közös a melletted lévõ - szintén alapítványi egyágyas - szobával, legalábbis az enyém ilyen volt. Egyébként közvetlenül a csecsemõs osztály mellett vannak. A szoba maga egyszerû, kényelmes méretû, hûtõvel, TV-vel, plusz fotellel, a fürdõszoba-wc tiszta, normális. Pelenka, popsikrém, WC-papír mindig be van készítve. 10e Ft/nap volt az ára. Nekem jó emlékeim vannak. Minden jót!

Szia, én alapítványi szobában voltam. Ezek egyágyas szobák úgy, hogy a wc-fürdõ közös a melletted lévõ - szintén alapítványi egyágyas - szobával, legalábbis az enyém ilyen volt. Egyébként közvetlenül a csecsemõs osztály mellett vannak. A szoba maga egyszerû, kényelmes méretû, hûtõvel, TV-vel, plusz fotellel, a fürdõszoba-wc tiszta, normális. Pelenka, popsikrém, WC-papír mindig be van készítve. 10e Ft/nap volt az ára. Nekem jó emlékeim vannak. Minden jót!

Érdemes a nyiregyházi Állatbarát Alapítványhoz önkéntesnek jelentkezni? 16/L

Hogyan müködik a dolog? Miket kell csinálni? Egyedül is mehetek?

Legjobb válasz: nem tudom pontosan hogyan mûködik de mindenképpen jelentkezz mert önkéntesnek lenni jó és szép dolog. :)

nem tudom pontosan hogyan mûködik de mindenképpen jelentkezz mert önkéntesnek lenni jó és szép dolog. :)
Menj ki és beszélj velük.
Én is szeretnék menni önkéntesnek, a karácsonyi forgatagban volt egy kis állatbarátos bódé, ott kérdeztem, hogy hogyan lehetne önkéntesnek menni és azt válaszolták hogy az alapítvány telephelyén lévõ irodába kell bemenni és jelentkezni :)
Vannak ott izgi dolgok

Érdemes a LIA alapítványi iskolába menni?

www.liaiskola.hu

Legjobb válasz: sya!én sajna nem tudok segíteni,de tanácsolnék valamit,ha nem nagyon jönne válasz a kérdésedre.IWIW-en az összetett keresésnél a felsõfokú iskolához írd be h.LIA és kiad egy csomó emberkét akik oda jártak/járnak...írj 1-2 embernek,írd meg, h.nem akarod õket zaklatni, csak érdeklõdnél a suliról.sztem lesz aki szívesen segít...:-)így lesz pár tapsztalat elsõ kézbõl..:-)

sya!én sajna nem tudok segíteni, de tanácsolnék valamit, ha nem nagyon jönne válasz a kérdésedre.IWIW-en az összetett keresésnél a felsõfokú iskolához írd be h.LIA és kiad egy csomó emberkét akik oda jártak/járnak...írj 1-2 embernek, írd meg, h.nem akarod õket zaklatni, csak érdeklõdnél a suliról.sztem lesz aki szívesen segít...:-)így lesz pár tapsztalat elsõ kézbõl..:-)


Mi a különbség a Hallatlan alapítvány és a SINOSZ jelnyelv tanfolyamai között? Hol érdemes elkezdeni a jelnyelv-tanulást?

Legjobb válasz: A Hallatlan 60 órában "alap" 80 órában "középfokon" szervez jelnylevi tanfolyamokat. Korábban a SINOSZ is így szervezte a tanfolyamokat. Készülve a jelnyelvi törvény életbelépésére a SINOSZ 2007-tõl elkezdte a jelnyelvi tanfolyamok reformját és a korszerû Európai Referencia Keretek szintleírásaihoz igazította képzését. Jelenleg A1 A2 B1 szinten lehet összesen 320 órában jelnyelvet tanulni náluk, melyrõl szintenként tanúsítványt állítanak ki, valamint szintenként oktatási segédanyagokat használnak (oktató DVD, digitáis szótár) Ez a képzési rendszer, szintbesorolás egyezik azzal a metódussal, amelyben majd késõbb nyelvvizsgát lehet tenni jelnyelvbõl.

A Hallatlan 60 órában "alap" 80 órában "középfokon" szervez jelnylevi tanfolyamokat. Korábban a SINOSZ is így szervezte a tanfolyamokat. Készülve a jelnyelvi törvény életbelépésére a SINOSZ 2007-tõl elkezdte a jelnyelvi tanfolyamok reformját és a korszerû Európai Referencia Keretek szintleírásaihoz igazította képzését. Jelenleg A1 A2 B1 szinten lehet összesen 320 órában jelnyelvet tanulni náluk, melyrõl szintenként tanúsítványt állítanak ki, valamint szintenként oktatási segédanyagokat használnak (oktató DVD, digitáis szótár) Ez a képzési rendszer, szintbesorolás egyezik azzal a metódussal, amelyben majd késõbb nyelvvizsgát lehet tenni jelnyelvbõl.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint a SINOSZ-nál érdemes elkezdeni. Köszönöm!
Én a Hallatlan Alapitványnál tanultam és csak jót tudok mondani róluk. Igényes tanterem, oktatási módszerek és eszközök. Nagyon jó hangulat volt az órákon. Szimpatikus tanárral. A honlapjukat gondolom nem kell bemutatni, mindenki ott gyakorol. És aminek különösen örülök, már mobilra is letölthetõ a jelnyelvi szótár!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!