Találatok a következő kifejezésre: Érdemes a Vistára váltani (2 db)

Érdemes a Windows Vistára váltani?

Legjobb válasz: Az az igazság ,hogy most még nem érdemes szerintem, mert még nem igazán kiforrott, nincsenek hozzá megfelelõ driverek és illesztõ programok. Nem stabil várni kell vele egy kicsit ,hogy megerõsödjön. Az XP-t kár lecserélni mert az egyenlõre jobb.

Az az igazság , hogy most még nem érdemes szerintem, mert még nem igazán kiforrott, nincsenek hozzá megfelelõ driverek és illesztõ programok. Nem stabil várni kell vele egy kicsit , hogy megerõsödjön. Az XP-t kár lecserélni mert az egyenlõre jobb.
A WIN 7 nagyon gáz. Az elején sok embernek nem tetszett, csak a reklám sikeresen mûködött. Eléggé régi ez a kérdés, de akkor is: A Vista ha szebb, akkor vajon miért nem olyan lassú, mint a Win 7?
NEM inkább a Win XP Komolyan Minden Fut Rajta Nem Zabálja Szét A Ramot Mint a 7 vagy a Vista
Nekem Windows Vista Ultimate-m van és semmi baja sincs!
A tesómnak van Vistája de eddig nem panaszkodott rá, pedig elég finnyás. Az egyik barátom szerint a régi játékokat nem támogatja, de ez szerintem nem hátrány, mert már nem az õskörban vagyunk h régi dolgokkal játszunk. Egyébként én is szeretnék Vistat.
nekem vista van... szerintem sokkal borzalmasabb mint az xp
Az a baj, hogy a régi hardverekhez nem is készítenek Vistás drivert, hanem az ajánlják, hogy vegyél új, Vista-kompatibilis alkatrészeket. Szóval, ha az ember Vistát akar, akkor vehet hozzá új gépet is...
Én még várnék a Vistával. Amikor új egy rendszer, még nem látszanak az igazi hibái, gondolok itt elsõsorban a Microsoftnál megszokott biztonsági résekre. Én hagyom, hogy mások kísérletezzék ki magukon a Vistát, és az õ kárukon döntöm majd el, hogy mikor váltok. ;)
inkább 7 de nekem 8
win 7 ultimate
szerintem nem. majd ha kijön rá az SP1 akkor. addig ugysem nagyon vannak rá cuccok.
Na azért ha win7-et fullossan futtatod pl ajróval azért eszi a gépet.
Szerintem sem éremes felrakni.De ha már meguntad a jó öreg Windows XP-t, akkor a Windows 7-et ajánlom, sokkal felhasználó-barátabb operációs rendszer, ráadásul a gépigényük sem különbözik nagyon, tehát gép tuningra sincs szükéged , hogy ez az oprendszer fusson.
NEM ERDEMES szerintem
Most szembesültem egy problémával, ami miatt jobb lenne, ha Vistám lenne. A laptopom touchpadjához lévõ driver nem mûködik megfelelõen, viszont már nincs újabb driver hozzá, csak Vistára. Hamarosan már csak arra készítenek új drivereket a hardvergyártó cégek, Xp-re meg nem.
egyszerüen lassu szar lesz a géped ajánlom az xpt de leginkább a win 98ast me 3 mp alatt kikapcsol és be XDXD
még nem énis várok hogy kiköszörüljék a hibáit
Én kb fél évig vistát használtam.Most xp van a gépemen.Régi játékok mûködtek rajta, de egyetlen nyomtató nem mûködött vele.Szóval sokat szívtam vele.Minden másra jó, de nem a legjobb cucc.

Érdemes váltani Windows 8-ra, vagy ennek is olyan sorsa lesz mint a Vistának volt?

Esetleg jobb mint a 7, csak a felülete szokatlanabb? Tudom, hogy volt már kérdés, de érdekelne más válasz is.

Legjobb válasz: A win8 még nem teljesen kompatibilis mindennel amivel a win7, rengeted dolog túl van benne bonyolítva, több szoftver gondot okoz az pl. az adobe shockwave többségében hazavágja az egész rendszert x64 alapokon. De használható a win, csak még sok problémára nincs megoldás, régebbi .net keretrendszerek gyakran kernel szinten omlasztják össze.

A win8 még nem teljesen kompatibilis mindennel amivel a win7, rengeted dolog túl van benne bonyolítva, több szoftver gondot okoz az pl. az adobe shockwave többségében hazavágja az egész rendszert x64 alapokon. De használható a win, csak még sok problémára nincs megoldás, régebbi .net keretrendszerek gyakran kernel szinten omlasztják össze.
A felülete tényleg szokatlan, néhol gagyi, de belülrõl tényleg jobb, gyorsabb, kb. csak a startmenü, vezérlõpult és hasonlók változtak, amúgy ugyanúgy használató, mint a 7. Ez egy jó rendszer, a Vista bukás volt.
Szerintem nem olyan jó a 8-as és elég gagyi ha csak a külsõt nézzük.. 7-es jobb minden szempontból részemrõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!