Találatok a következő kifejezésre: Érdemes a Minute (3 db)

Érdemes a One Minute Testet használni (HCG középvizelet-sugaras terhességi teszt), vagy van jobb is?

Legjobb válasz: Gabriel? mensiidõ elõtt kimutatta, nem reggeli vizeletbõl.Nekem ez bevált.

Gabriel? mensiidõ elõtt kimutatta, nem reggeli vizeletbõl.Nekem ez bevált.
gabriel!!! 3 nappal mensi elptt kimutatta, igaz halványan de ott volt!
Szia!Én is a Gabrielre szavazok, azt csak pipettával kell csepegtetni.Nekem mensikimaradás után 3 nappal lett nagyon-nagyon halványan pozitív, mensi késés után egy héttel lett már egyértelmûen.Én nem 14.napon, hanem 17.-18.napon ovulálok, valszín ezért.Ezért javaslom minden esetben az egy hetet mensikimaradástól számítva.Sok sikert.Egy öreg róka

Last Minute -val érdemes majd utazni? Olyankor tényleg lejjebb viszik az árakat a közelgő időpont miatt?

Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Igen,így van.OLcsóbban is eladják az utolso helyeket,még így is jól járnak...nem marad rajtuk.Igy voltunk Tunéziában,és semmi kulonbség nem volt.Azóta így járunk kirándulni.

Igen, így van.OLcsóbban is eladják az utolso helyeket, még így is jól járnak...nem marad rajtuk.Igy voltunk Tunéziában, és semmi kulonbség nem volt.Azóta így járunk kirándulni.
Igen, megvárjuk.Mivel van választék, akkor döntsük el, h. hová megyünk.
Ti melyik oldalon szoktatok last minute utak után nézni? én is szeretném kipróbálni, de kamu oldalt se akarok nézni...
A kérdező hozzászólása: mármint Last Minute utakat megvárjátok?

Érdemes este tesztelni one minute-tel? Vagy várjam meg a reggelt?

Legjobb válasz: Szerintem várd meg a reggelt akkor biztosabb eredményt kapsz!Ne igyál éjszaka ez is csak egy jó tanács!Késik?Ha igen mióta?Mik a tüneteid? Megy a drukk írd majd meg mi lett az eredmény akármikor is tesztelsz!!!!

Szerintem várd meg a reggelt akkor biztosabb eredményt kapsz!Ne igyál éjszaka ez is csak egy jó tanács!Késik?Ha igen mióta?Mik a tüneteid? Megy a drukk írd majd meg mi lett az eredmény akármikor is tesztelsz!!!!
A kérdező hozzászólása: Hát az eset bonyolult! Márciusban abbahagytam a fog.g.-t, azóta nem jött meg. Áprilisban védekeztünk gumival, de nem szeretjük így áttértünk a megszakításosra védekezésre. A peteérésem nem tudom, hogy mikor van, volt már nyúlós, volt már ragadósabb folyás, most reggel száraz volt. Néhány napja keserû szájízem volt(1 napig) , korábban és most megint érzékeny a mellbimbóm, a mellem viszont nem fáj, nincs megduzzadva. Teszteltem vasárnap, de negatív volt a gabriel(ezt du csináltam)az aznap reggeli teszt meg bizonytalan, mert az elsõ csík függõleges a második, bár halványan, de vízszintes volt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!