Találatok a következő kifejezésre: Érdemes VW venni (10 db)

Vw Golf V -el sok a baj vagy, inkább érdemes lenne venni egy H astrát? évjáratba kb 2007-2009

Legjobb válasz: Ki mondta hogy a golffal sok baj van? H astra sem egy eltalált típus. Csak nézd meg, meddig gyártották. Nem véletlen.

Ki mondta hogy a golffal sok baj van? H astra sem egy eltalált típus. Csak nézd meg, meddig gyártották. Nem véletlen.
A kérdező hozzászólása: Hogy nagyon szervizigényesek az 5 ös golfok...
mint minden autó, ez is szervíz igényes. amit cserélni kell, azt cserélni kell. Amúgy a szidott, de jól bevált 1.6 benzin motor teljesen rendben van A pdtdi-k is, ha odafigyeltek rájuk. TSi-nél voltak vezérlés gondok, de azt a legtöbb esetben 100ezer km-en belül orvosolták

Érdemes VW Lupot venni? Ajánlanátok a Lupot olyan fiatal nőnek, aki nem szeret szervízbe menni az autója miatt? Azt tudom, hogy alacsony a fogyasztása, de mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Megbízható meg alacsony fentartású mivel kisköbcentis és tényleg fiataloknak találták ki.Ha neked a pici kocsik tetszenek akkor neked találták ki.Én is nõ vagyok,de nekem a nagyobb köbcentis jön be.

Megbízható meg alacsony fentartású mivel kisköbcentis és tényleg fiataloknak találták ki.Ha neked a pici kocsik tetszenek akkor neked találták ki.Én is nõ vagyok, de nekem a nagyobb köbcentis jön be.
Ilyen szempontok mellett érdemes, de ott van még a Seat Arosa is, az újabb majdnem ugyan az mint a Lupo, de valamivel olcsóbb. De szerintem érdemes lenne meggondolni egy Suzuki Alto-t is, szerintem az is megbízható, és tuti h alig fogyaszt.

Érdemes ezt a vw corradot megvenni? Vagy csak g60 asat érdemes venni?

van e különbség a g60 és ez között és ha igen akkor mi?

Legjobb válasz: Van, a G60 feltöltõs és 160 ló, de ha a helyedben lennék, és tetszene az autó akkor megvenném minden további nélkül, a 139 ló is jó ehhez az autóhoz.A képekbõl ítélve nagyon szép, a leírtak alapján kívánatos, el kell menni megnézni!

Van, a G60 feltöltõs és 160 ló, de ha a helyedben lennék, és tetszene az autó akkor megvenném minden további nélkül, a 139 ló is jó ehhez az autóhoz.A képekbõl ítélve nagyon szép, a leírtak alapján kívánatos, el kell menni megnézni!
A kérdező hozzászólása: akkor ezt érdemesebb megvenni? [link] vagy ezt? [link]
[link]
Úgy, hogy szerencséd van :)
Érdekes, nekem öt év alatt nem szóltak még érte. Ez hogy lehet xD
Utólagosan beépített xenon-t a rendõrök nagyon nem tûrik. Ilyenkor lekerül a rendszám az autóról, és addig nem mehet forgalomban amíg nem kerül vissza az eredeti világítás.
Javítom. A xenonnal meg nem lesz problémád. Kihagytam a nem szót. Bocs :)
Tetszik a leírása az autónak, nézd meg szerintem is ahogy az elsõ írta. Új kuplung, jó fékek, jó alváz ezt személyesen megnézném azonnal. Persze a g60 az erõsebb egy húszassal, viszont ennél meg nem lesz turbo problémád. A xenonal meg lesz problémád. Utolsó válaszoló, hát persze hogy azzal nem lesz problémája de majd 1 millával drágább is :D gondolom csak vicceltél xD
Ja a xenont el is felejtettem megemlíteni, azzal vigyázni kell, mert lehet, hogy csak egy használhatatlan látványelem lesz.De ha ilyen autó kell én elmennék megnézni, hogy milyen élõben, mert nem áll minden kereskedésben egy ilyen hogy lehessen válogatni. De ha nem akkor itt van ez, ez már tényleg nem rossz: [link]
Ezt semmiképp. Minden képen el van tolva a kontraszt, az igényes xenon annyit jelent, hogy belekúrtak a gyári fényszóróba egy utólagos szettet, komolytalan az eladó.
Ezek felejtõsek, ráadásul a felsõnek még a feltöltõje is rossz.


Mi a véleményetek a vw Polo II-rõl? Dízelben is, benzinesben is érdekelne, venni akarok egyet olcsó városi kocsi gyanánt. Érdemes?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: 92 es 170.000km:):):):)ha csak tolattak vele akkor is kevés:)be kellett volna zúzni egy olyan 10 évvel ezelõtt ez egy szarláda arra jó egy ilyen koporsó hogy magadra hajtogasd felejtsd el

92 es 170.000km:) :) :) :) ha csak tolattak vele akkor is kevés:) be kellett volna zúzni egy olyan 10 évvel ezelõtt ez egy szarláda arra jó egy ilyen koporsó hogy magadra hajtogasd felejtsd el
Nem tudom tõlem is elfogadsz e egy kis tanácsot ajánlatot, remélem nem haragszol meg érte kérdezõ. Képekrõl nehéz megmondani hogy mennyire jó egy autó de ezeket érdemes lehet megnézni [link] [link] [link] [link] [link] Vagy 1.3 8V egy kicsivel többet fogyaszt az 1.0 városban de nem vészesen [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] Max 240.000-ig linkeltem.Még valami ezeknél az autóknál a küszöbök szoktak rozsdásodni erre nagyon figyelj oda ha suzuki mellet döntenél.
Én az 1.0 swiftre szavazok attól igénytelenem olcsón fenntartható városi kocsi nem nagyon van.Mellesleg ez tényleg keveset is fogyaszt.Jó pár évig volt egy nekem is nagyon szerethetõ kis járgány , sajnos kinõttük és meg kellet válni tõle, de az elsõ autó volt amit sajnáltam hogy le kellet cserélni. [link]
[link] --- ennyiért teljesen reális. Használ autón állítsd be hogy 1400ccm3-ig, 260000Ft-ig mert ugye pluszz az átírás majd, benzin, 1992-tõl - 2003-ig az évjáratot.Jó keresgélést! :) A kilométer visszatekerés ki tudod szûrni élõben ha pl egy 10 éves autóban ha írnak 80 000km-t mert megkímélt.Ez a kíírás nem lesz igaz ha megnézed a kormány rücsni mennyire megkopva(nem mind1-ik autón van :D , kárpitok épsége, ülés mennyire kiülve stb...
[link] [link] --- ezt kérd meg 140-ért.alökhárítót már bontóban is találsz. [link] ---- Apróbb rohadások, de 2év mûszaki.Kérd meg 170-ért és kb 190-ér oda adja mert annál többet hülye adna érte csak.
A kérdező hozzászólása: Télen kellett volna? :) Addig már nem tudok várni, 1-2 hónapon belül, de inkább hamarabb vennem kell egyet. Tudsz esetleg belinkelni néhány jót használtautó.hu-n? Csak ha van idõd rá.
300-ból megvan a corsa átírással együtt.Ki kell fognod a jót és pofátlanul alkudni.És ilyen kis köbcentis autóknál kb max 1.4-ig a benzines jobb választás.És azt rontottad el az egészben hogy nem télen veszed az autót:mert jóval olcsóbbak, kijön jónéhány hibájuk és ez alapján jobban tudsz dönteni hogy mennyit alkudj vagy hogy megvedd-e.
A kérdező hozzászólása: De, természetesen fontolóra veszem az értelmes dolgokat. Legföljebb 300-ból viszont szeretném megúszni az egészet, ebben benne kéne lennie az 50-60 ropis illeték/átiratás/eredetiségvizsgálat nevû állami lehúzásnak is. Igényeim nincsennek, ennyibõl ne is legyenek, talán csak annyi, hogy minél olcsóbb fenntarthatóságra hajtok.
Mondjuk egy Opel Corsa 1.4 16v benzines nem felelne meg neked?Olyan 5-6 litert eszik, fiatalabb mint ez és 90lóerõ egy olyan kis kasztnira.És ez kb megvan 300ezerbõl és nagyon olcsók hozzá az alkatrészek is.De van 1.2 és 1.0 benzinben is.Azok még olcsóbbak, de azok már 50ló körül van.
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes, építõ válaszod.
A kérdező hozzászólása: "Nem tudom tõlem is elfogadsz e egy kis tanácsot ajánlatot, remélem nem haragszol meg érte kérdezõ. " Már miért haragudnék? Még fel is pontozlak. Minden tanács hasznos. A Szuzukiról hallottam, hogy a legjobb vétel a kategóriában, de egy idõsebb szaki azt mondta, 300 alatt nem nagyon érdemes venni belõle.... persze lehet, hogy amellett döntök.

Érdemes még vw golf 3-at venni ugymond családi autoként?

Legjobb válasz: 10 éves autón is bármikor bármi elõjöhet, de az öregebbhez talán olcsóbb az alkatrész. Ha golf-at szeretnél családi autónak akkor a variant-ot vedd, abba lesz helyed pakolni is.

10 éves autón is bármikor bármi elõjöhet, de az öregebbhez talán olcsóbb az alkatrész. Ha golf-at szeretnél családi autónak akkor a variant-ot vedd, abba lesz helyed pakolni is.
Ha nem telik fiatalabbra...
A kérdező hozzászólása: telik fiatalabbra csak érdekel hogy érdemes e még venni
Akkor mi értelme venni öregebb autót? Jó autók a golfok, de ez már 20 éves autó. Bármi elõjöhet rajta.
Mivel nagyon megbizható, igy érdemes.
Érdemes-e? Ezt mi honnan tudjuk? Ez elsõsorban a te pénztárcádtól, igényeidtõl és elhatározásodtól függ. Ha csóró vagy vagy csak skót és sajnálod a pénzt egy normális autóra, akkor mondjuk jobban megéri mint egy Lada. De én inkább a 4-est venném, az legalább szép is még mai szemmel is.
Csak akkor éri meg, ha nagyon értessz hozzájuk -fiatal korukban mind cégautók voltak, ezért 5 éves korukra bennük volt 300.000 km. Azóta a többi tulajnál még 200.000. - kortársaihoz képest tartja az árát. Vehetnél fiatalabbat, jobbat màsból. Viszont a diesel nem eszik csak megy, és mindenki ért a szereléséhez, alkatrész pedig hegyekben. A benzines meg szögegyzserû. Jót nehéz lesz kifognod.
Egyrészt öreg, másrészt hiányzik belõle mindenféle (manapság elvárható és szükséges) biztonsági megoldás. Továbbá azért azt is vedd figyelembe, hogy ha látszt egy "piros lámpától piros lámpáig" gyorsulási "versenyt", akkor az általában 3-as Golf-al, vagy régi Civic-el történik. Arra célzok, hogy elõszeretettel hajtották ki a [email protected] ezekbõl a kocsikból a fiatalok, mivel érthetetlen oknál fogva azt hitték, hogy sportkocsi.

Érdemes venni 2002-es VW Polot 1.4 benzinest? Ha tudtok akkor írjatok róla véleményt.

Legjobb válasz: http://nepitelet.hu/autok/volkswagen/polo_2001/ Itt találsz egy csomó véleményt, amit a tulajdonosok írtak róla.

http://nepitelet.hu/autok/volkswagen/polo_2001/ Itt találsz egy csomó véleményt, amit a tulajdonosok írtak róla.

Vw golf vagy Pasat vagy ventot érdemes venni?

Legjobb válasz: Milyen célra szeretnéd használni?

Milyen célra szeretnéd használni?

Vw golf 3 1.9 tdi -ben a turbó sokat számít? Kb mennyi ezeknek a kocsiknak a végsebessége? Fogyasztási normális? Ha odalépek neki megindul rensen? Vagy egyáltalán érdemes olyen autót venni?

légyszi segítsetek! xD

Legjobb válasz: jah bocs kimaradt egy kérdésed sebeség- ha jo a turbo ,és jo a motor .kb ,,,180 ..200 km.a végsebesége.ha lekarod ellenõrizni fasza a motor .régi trukk, tedbe 5dik sebeségbe és szép lassan probálj meg vele sikk egyenes ne emelkedõn oké..elindulni. ha lefuladsz 2 szer ne ved meg ,motor nyomaték nyomás a dugatyukban gyenge valoszinu km nem az amit te látsz ...ez egy kocsi vételnél jo pont a motor ereje proba.

jah bocs kimaradt egy kérdésed sebeség- ha jo a turbo , és jo a motor .kb , , , 180 ..200 km.a végsebesége.ha lekarod ellenõrizni fasza a motor .régi trukk, tedbe 5dik sebeségbe és szép lassan probálj meg vele sikk egyenes ne emelkedõn oké..elindulni. ha lefuladsz 2 szer ne ved meg , motor nyomaték nyomás a dugatyukban gyenge valoszinu km nem az amit te látsz ...ez egy kocsi vételnél jo pont a motor ereje proba.
Nagyon jó kis kocsi 6 Liter alatt fogyaszt, és elég jól megy. Érdemes ilyet venni
Azert 5.-be nehogy elindulj vele mert frissen egett kulung draga mulattsag az autokereskedeonel, de meg haztajon is. Inkabb azt nezd meg mikent viselkedik ha alapjaraton vegigkapcsolod az osszes sebesseget mert akkor siman ki kell magatol gyorsitani 40-50 ig es minden valtas utan csak egy fekete fustpamacsnak szabad lennie amig osszezar a kuplung. Ha nem igy van akkor keresendo masik jarmu.
hasznaltauto.hu szûkítés. :D
passat, golf4, skoda octavia. A passattal jársz a legjobban!
Passat németbõl v osztrákból. 1millából bõven kijön magyar papírokkal. Mert amiben itthon 200ekm van, abban sosem biztos, hogy 600ekm van. ;)

Érdemes-e VW Touran-t venni?

Érveket, ellenérveket várok.

Legjobb válasz: http://www.totalcar.hu/nepitelet/?op=modell&cat_id=23414Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!