Találatok a következő kifejezésre: Érdemes SZTK rendelőbe menni (2 db)

Érdemes SZTK fogorvosi rendelőbe menni terhesen?

Vagy inkább magán dokihoz? Az SZTK-ban nem nagyon bízom... Mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Szia. Én most csináltattam sztk.ba, teljesen normálisak voltak, még az injekciót is úgy kaptam hogy nem is éreztem, és majdnem el aludtam ahogy a doki csinálta, pedig egy fél fogat tömött.Jó babavárást 37 hetes kismama

Szia. Én most csináltattam sztk.ba, teljesen normálisak voltak, még az injekciót is úgy kaptam hogy nem is éreztem, és majdnem el aludtam ahogy a doki csinálta, pedig egy fél fogat tömött.Jó babavárást 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Ha tudnátok egy jó fogorvost ajánlani Budapesten annak is örülnék.
Nekem 2 fiam van, én is Sztk-ba járok, mindig is oda jártam. Nagyon aranyos a dokinéni, én mindig gyerekekkel megyek, mert nem tudom kire bízni õket, és még örülnek is nekik. A 13.kerületibe (Visegrádi u.) járok (Újpestrõl), Dr. Nagy Judithoz. De tudok egy jót a 3.kerületibe (Körte u.) Dr. Tóth Klára. Õ volt az elõzõ a 13.ker-be, csak nekem Óbuda messze van Bkv-val, gyerekekkel. Boldog babavárást! :o)
Én elõtte is, most is SZTKban voltam, szépen rendbe tette a fogaim, semmi gond nem volt, és nem került egy fillérembe se, vagyis a tbt ugye már kifizettem a béremmel... Ha nem bízol benne, menj magándokihoz, vagy döntse el a pénztárcád..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Pont a pénztárcám miatt kérdeztem, mert nem állunk túl jól és inkább a babára költeném a pénzt, de azt sem szeretném, hogy nem megfelelõ fogorvosi kezelés miatt legyen gond késõbb. Azt hiszem kipróbálom az SZTK-t.
Szerintem nyugodtan menj sztk-ba. Nem lesz baj! Nekem mult héten is és tegnap is tömtek egy fogam az sztk-ban és nagyon igényesz, tiszta volt minden. Nem is fájt!!!26. hetes kismama

18. kerületben sztk-ban melyik nőgyógyászhoz érdemes menni? Mik a vélemények? Melyik orvos rendel délelőtt?

Legjobb válasz: Csak annyit mondok, hogy nehogy dr Tolnay Lajoshoz menj a Nemes utcába.

Csak annyit mondok, hogy nehogy dr Tolnay Lajoshoz menj a Nemes utcába.
A kérdező hozzászólása: dr Heylmann Katalinról mi a véleményetek? vagy pl Dr Ita Jenõrõl aki XIX kerületben rendel szintén sztk-ban? el kéne mennem valakihez, mert szeretnék gyógyszert feliratni, de fogalmam sincs kihez menjek??
dr Heylmann Katalinról hallottam jókat, de én nem voltam még nála.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi, hogy írtál :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!