Találatok a következő kifejezésre: Érdemes 6 babának (29 db)

Érdemes 6 hetes babámnak a játszó szőnyeget és a pihenőszéket összeraknom?

Ki mikor kezdte használni, vagy esetleg mit tudtok ajánlani amit ilyen id?s korban használhatok?

Legjobb válasz: A pihenõszéket érdemes,meg a másikat is lassan,bár még játszani nem fog a szõnyeggel,de elnézkéli alatta a szines játékokat.

A pihenõszéket érdemes, meg a másikat is lassan, bár még játszani nem fog a szõnyeggel, de elnézkéli alatta a szines játékokat.
A játszószõnyegnek ha van hídja, akkor biztos szívesen elnézegeti a lógó dolgokat, vagy helyette a kiságyra szerelhetõ forgó zenélõ játék is jó volt nekünk. A pihenõszék jó, ha fekszik benne a baba, nincs megemelve a háta. Nekünk ilyen volt, kivittem benne a gyereket a konyhaasztalra és elvolt benne pár csörgõvel, amíg a dolgomat végeztem. Sokszor el is ringattam benne, úgy aludt, amíg én a mosogatni valóval zörögtem :-) Ekkora gyereknek még kis súlyú, könnyen kézbe fogható csörgõ, rágóka jó, de az én lányom egy órát elnézegette a gumi képeskönyvet (mondjuk akkor már vagy 3 hónapos volt).
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Akkor nekiállok szerelni :D

Érdemes 6 hónapos babával Télapó ünnepségre menni?

Els? babóm és nem tuom értékelné e. Ti mikor vittétek

Legjobb válasz: 6 hónaposan? Dehogy, még egy évesen sem tudná sem felfogni sem értékelni. ÉN úgy két három éves korában vinném.

6 hónaposan? Dehogy, még egy évesen sem tudná sem felfogni sem értékelni. ÉN úgy két három éves korában vinném.
Én biztos elvinném. EL sem hinnéd mennyi mindent tud élvezni egy 6 hónapos, és mennyi mindenre emlékszik... Jövõre már ismerõs lesz a Mikulás. Ha csak a zacskó csörgése fogja meg, már megérte.....
Mi épp holnap megyünk, 6, 5 hós a lányom. Felfogni még nem tudja, de biztosan nagyon érdekli, hiszen ott sok gyerkõc van, színes csili-vili minden, úgyhogy tuti leköti. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat...elvittem és nagyon élvezte a mûsort a dalokat játékos mondókákat :) A Télapóval meg nagy haverok lettek
Dehogynem érdekli. Persze nem úgy, ahogy egy nagyobb gyereket, de érdekli minden új, szép, színes dolog. Lányom már megkapta az elsõ csomagot, nagy volt az öröm:-) De persze késõbb fogja "értékelni" az ünnepet.
Én is voltam Mikulás-ünnepségen a babámmal. Õ egy hét múlva lesz hét hónapos. Lehet, hogy nem értékeli, de érdekelte, tetszett neki. Szerintem vidd el!
Sztem se érdekli extra módon, csak annyira, mint minden más, ami új, színes, mozog stb.Attól még elviheted.Értékelni még nem tudja, jövõre ilyenkor már talán igen.2 gyerekes anyuka

Érdemes 6 hónapos babának kocsicipőt venni?

A többi babán van, de én vastag zoknit használok. Ez jó, vagy kell a kiscip??

Legjobb válasz: Elég a zokni,de ha akarsz vegyél cipöt.

Elég a zokni, de ha akarsz vegyél cipöt.
Folosleges. Tokmindegy mi van mas gyereken az a lenyeg, hogy babadnak, neked es a penztarcadnak jo legyen. A zokni tokeletes. Fogod latni, ahogy az ido megy, hogy a kicsi mikor elkezd jarni, mennyire boldog lesz cipo nelkul...
én is a zoknira szavazok
ost már nem lesz anynira hideg, hogy feltétlen cipõ kelljen :)

Érdemes eladni a babám kinőtt dolgait, ha csak 5-6 év múlva szeretnénk tesót?

A férjem azt mondja, hogy adjunk el mindent, ami már nem kell, mert ki tudja mi lesz a divat, minek tárolgassuk, ha lehet, hogy nem is fogjuk a következ? babánál használni. Ráadásul, ha fiú lesz a ruhákat rá sem adhatjuk, mert szinte minden rózsaszín. Ma például azzal állított haza, hogy eladta a bébihordozót. Én viszont úgy gondolom, hogy ki tudja mit hoz a sors, lehet, hogy hamarabb jön, mint akarnánk és ha épp nem állunk úgy anyagilag, akkor nem kell aggódnunk, mert szinte mindene meglenne. Amúgy mindent újan vettünk. Ti hogy csináltátok/csinálnátok?

Legjobb válasz: Én nem adnàm el! És ha majd kislànyod lesz ujra? Meg hàt 5-6 év mulva az àrak még feljebb kusznak,kitudja,addigra hogy fogtok àllni. a baràtnöm 6 év utàn szült ujra,mindent megtartott,nagyon jol jàrt,semmire nem lett gondja. Én is megtartok majd mindent,egy zsàkban elzàrva ,ahol nem zavar minket. És ki tudja,lehet az 5 évet jövöre lecsökkented fél évre_)))))) De most komolyan. Szerintem nem érdemes tul adni rajta. Ha késöbb mégis kisfiu születik,akkor a rozsaszin dolgokat még mindig eladhatod,hidd el késöbb is lesz rà vevö!

Én nem adnàm el! És ha majd kislànyod lesz ujra? Meg hàt 5-6 év mulva az àrak még feljebb kusznak, kitudja, addigra hogy fogtok àllni. a baràtnöm 6 év utàn szült ujra, mindent megtartott, nagyon jol jàrt, semmire nem lett gondja. Én is megtartok majd mindent, egy zsàkban elzàrva , ahol nem zavar minket. És ki tudja, lehet az 5 évet jövöre lecsökkented fél évre_)))))) De most komolyan. Szerintem nem érdemes tul adni rajta. Ha késöbb mégis kisfiu születik, akkor a rozsaszin dolgokat még mindig eladhatod, hidd el késöbb is lesz rà vevö!
Szia, mi majd mindent megtarottunk, ki is használtuk. A fiam 12 éves, és a cuccokat örökölték a hugom gyermekei és most született a második fiam Õ is azokban a ruhákban van. Ha vigyázol rájuk, márpedig mi bajuk lenne 1 éves koráig, akkor el lehet tenni, és jó lesz. Ahogy az elsõ válaszoló írta a komolyabb dolgokat meg mindenképpen érdemes megtartani.
én még csak terhes vagyok, 25, 2 hetes, de en is megtartok mindent. jópár uniszex ruhacskank is van, a legzesfigyelo, mellszivo, babaagy stb meg jo lesz .. ruhat max eladni, de az ilyen nagyobb dolgokat semmikepp
Szia! Én biztos, hogy a komolyabb értékû dolgokat megtartanám: babakocsi, bébihordó, gyerekágy, gyerekülés. A ruhákat csak akkor adnám pénzért ha nagyon rá lennék szorulva, inkább bevinném valami anyaotthonfélébe... ÜDv.
A kérdező hozzászólása: Tehát megint az asszonynak van igaza!:) )Köszi a válaszokat, én is így gondoltam, megmondom a férjemnek, hogy mondja vissza a bébihordozót is.
25 éves vagyok, 5 hónapos kislány anyukája. Visszanéztem a gyerekkori képeimet, és olyan szupi ruháim voltak, hogy még most is ráadnám a lányomra, ha anyu megõrizte volna nekünk. Kb. 70 %, hogy nem lesz tesó, de semmit nem adunk el, (ki tudja?!) a pici body-kat is, amit már kinõttünk, kimosva pakoltam el. Lehet minden évben elõveszem õket nosztalgiaképp, hogy gyönyörködhessek a mini rucikban, amik egykoron az én kis minim testét borították. Hordozó, mózes, babakocsi pedig majd elfér a garázsba, vagy a padláson.

5-6 hós babával hova érdemes menni "nyaralni" Magyarországon, október-november tájékán?

Legjobb válasz: Leginkább sehová. Õsz végén nálunk legfeljebb wellnessezni lehet, de oda ilyen pici babát semmiképp nem érdemes vinni. Ráadásul ez általában pont az õszi náthás, influenzás idõszak, jobb nem cipelni a kicsit idegen emberek közé.

Leginkább sehová. Õsz végén nálunk legfeljebb wellnessezni lehet, de oda ilyen pici babát semmiképp nem érdemes vinni. Ráadásul ez általában pont az õszi náthás, influenzás idõszak, jobb nem cipelni a kicsit idegen emberek közé.
Tényleg pici lesz még a baba, de ha mindenképp szeretnétek kikapcsolódni, én valami erdõ melletti vendégházra gondolnék, ahol csend van és nyugalom, lehet sétálni a színes erdõben (akkor nagyon szép!), na nem babakocsival, hanem kenguruval (4 hónapost mi már vittük), vagy ki lehet ülni vele az udvarra levegõzni. Azért ne a világ végére menjetek, alapvetõ szolgáltatások legyenek a közelben! Szállodába én se vinném még. Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Kaptunk üdülési csekket nem kis összegben, de csak dec. 1-ig használhatjuk fel. Úgy néz ki, találtunk egy kedves kis helyet Visegrádon, van hotel és apartman része is, talán októberben még tudunk sétákat is tenni. Április végére várjuk amúgy a babát.:)
Hévízen van egy jó kis apartmanház (napfény apartman hévíz) Megéri rákukkantani a neten... Családszeretõ az üzemeltetõ, van 2 féle szauna, szoli, játszószoba....sokan nem is gondolnák mennyi mindent lehet csinálni a környéken õsszel is! Szép az õszi Balaton...Keszthelyi part kb 7 km-re....tök jó....nyáron is...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon hasznosakat írtatok! Úgy néz ki, Visegrád lesz a választottunk, árban is nagyon jó és nincs is olyan messze Pesttõl. Persze, majd elsõ körben meglátjuk, hogyan viseli a baba a kisebb kimozdulásokat, nem fogunk erõltetni semmit.
Ha nagyon nem jön össze a dolog, akkor viszont az üdülési csekket meg lehet hosszabbítani még egy évvel. A hosszabbítást viszont még érvényességi idõn belül kell elvégezni és 10%+ÁFA a költsége. (a semmitõl azért jobb)

Érdemes hintát venni 6 hónapos babának vagy megteszi a felfüggesztett hordozó is?

Legjobb válasz: Szerintem érdemes venned hintát,hiszen ilyen idõs korban kezdenek ülni a babák vagy akinek már egyedül tud ülni,annak nagyon fog tetszeni.Az én kislányom is már 4 hónaposan ült egyedül,azóta imádja.Alig tudom kiszedni belõle.Ha meg még nem ül a babucid,akkor se keseredj el,mert késöbb jó lesz neki.Nem lesz hiába lesz ha megveszed.

Szerintem érdemes venned hintát, hiszen ilyen idõs korban kezdenek ülni a babák vagy akinek már egyedül tud ülni, annak nagyon fog tetszeni.Az én kislányom is már 4 hónaposan ült egyedül, azóta imádja.Alig tudom kiszedni belõle.Ha meg még nem ül a babucid, akkor se keseredj el, mert késöbb jó lesz neki.Nem lesz hiába lesz ha megveszed.
Szerintem ez a babától is függ, hogy mennyire szeret benne lenni. Én 3 hónapos korában vettem a babámnak elektromos hintát, 5 perc után már ki akar jönni belõle, pedig azt hittem milyen jól el lesz benne, mert zenél vibrál stb. Azóta is igy van, már 7 hónapos. Most a rugós hintán gondolkoztam, hátha abban jobban el lesz, de inkább még egyszer nem adok ki annyi pénzt ha ezt se fogja szeretni.
Mi is most akarunk venni:) Én csak jókat hallottam. A vaterán benti álványos már van 8E-ért, az egyszerû felfüggeszthetõ pedig bárhol kapható olcsón.

Tisztelt doktor úr! Április 6-án jött meg utoljára a menstruációm. Tegnap csináltam egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Azóta sajnos sok helyen azt olvasom, hogy ez nem feltétlen jelent babát… A kérdésem az, hogy mikor lenne érdemes nőgyógyászhoz me

Tisztelt doktor úr! Április 6-án jött meg utoljára a menstruációm. Tegnap csináltam egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Azóta sajnos sok helyen azt olvasom, hogy ez nem feltétlen jelent babát… A kérdésem az, hogy mikor lenne érdemes nőgyógyászhoz mennem? Elég ellentmondásos információkat olvasok ezzel kapcsolatban is. Egyébként 39 éves vagyok és még nem szültem. Válaszát köszönöm! Tisztelettel: Ili

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a teszt pozitív, akkor Ön várandós – ehhez pedig gratulálok! A jövő hét vége felé már érdemes az ultrahangvizsgálatot is elvégeztetni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a teszt pozitív, akkor Ön várandós – ehhez pedig gratulálok! A jövő hét vége felé már érdemes az ultrahangvizsgálatot is elvégeztetni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Április 6-án jött meg utoljára a menstruációm. Tegnap csináltam egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Azóta sajnos sok helyen azt olvasom, hogy ez nem feltétlen jelent babát… A kérdésem az, hogy mikor lenne érdemes nőgyógyászhoz me

Tisztelt doktor úr! Április 6-án jött meg utoljára a menstruációm. Tegnap csináltam egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Azóta sajnos sok helyen azt olvasom, hogy ez nem feltétlen jelent babát… A kérdésem az, hogy mikor lenne érdemes nőgyógyászhoz mennem? Elég ellentmondásos információkat olvasok ezzel kapcsolatban is. Egyébként 39 éves vagyok és még nem szültem. Válaszát köszönöm! Tisztelettel: Ili

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a teszt pozitív, akkor Ön várandós – ehhez pedig gratulálok! A jövő hét vége felé már érdemes az ultrahangvizsgálatot is elvégeztetni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a teszt pozitív, akkor Ön várandós – ehhez pedig gratulálok! A jövő hét vége felé már érdemes az ultrahangvizsgálatot is elvégeztetni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Mikor melyiket érdemes megvenni? A fisher price-os tanulo kutyust és a fisher price-os zenélö csigát (ami formabedobos, zenél is) mikor érdemes megvenni, mind a kett 6 hotol van irva de mik a tapasztlatok mikor köti le a babákat?

A fiamnak szertném megvenni ezeket de nemtudom melyiket mikor mert gondoltam az egyiket husvétra amikor 7-8honapos lessz a másikat meg az 1 éves szülinapjára venném meg de nem tudom melyiket mikorra?Ti még ezen kivül milyen fisher price-os játékot vettetek a hasonlo koru babáitoknak?

Legjobb válasz: Nincs általános érvényû tapasztalat, de ebben az életkorban sokszor még nem úgy és annyira értékelik ezeket a készség fejlesztõjátékokat ahogy azt a szülõ elvárja. Ilyenkor sokszor jobban érdekli õket egy pillepalack vagy más ilyen filléres apróság. A gyerkõcök többsége inkább egy éves koruk után érez rá ezeknek a játékoknak az ízére. A mókakocka hamarabb leköti õket. http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=5332&cikk=unas_4..

Nincs általános érvényû tapasztalat, de ebben az életkorban sokszor még nem úgy és annyira értékelik ezeket a készség fejlesztõjátékokat ahogy azt a szülõ elvárja. Ilyenkor sokszor jobban érdekli õket egy pillepalack vagy más ilyen filléres apróság. A gyerkõcök többsége inkább egy éves koruk után érez rá ezeknek a játékoknak az ízére. A mókakocka hamarabb leköti õket. http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=5332&cikk=unas_4..
Kisfiam most 9 hónapos, karácsonyra kapott tanuló kutyust meg fisher price zenélõ pörgõt, olyasmi, mint a búgócsiga csak zenél és van hozzá 3 golyó ami pörög a tetejébe. A kutyussal még nem igazán foglalkozik, de a pörgõt nagyon szereti.
Szia! Mi karácsonyra vettünk neki tanuló százlábút, és most kezdi nagyon megszeretni. 8 hós múlt. Tudja már lapozgatni, tologatni.
Szia! Nekünk megvan a tanulókutyus, a sütisbödön meg a tanulótelefon. Mindhármat imádja és szerintem jól döntöttünk mikor ezeket megvettük neki, mert bár van millió másik játéka is õ szinte csak ezzel a hárommal játszik:) 6.5hónapos, de már ki-be pakol a bödönbe, vagy van hogy csak külön játszik a sütikkel és mivel mûanyag még dobolni is tud vele a parkettán:) A kutyussal meg úgy játszik, hogy tudja ha megnyomja énekel vigyorogva végighallgatja, majd megint nyom egyet:) A telefont meg püföli és az is zenél világít neki:) A mi tapasztalatunkból kiindulva én csak ajánlani tudom ezeket a játékokat!
Szia! A lányom 4 hónapos, megvettük neki a tanulókutyust és a sütifaló bödönt A kutyust imádja, most még csak nézegeti, vigyorog rá, de néha eltalálja a kezével, úgy hogy énekeljen, akkor sikongat örömében. Szerintem a rakosgatós bödönt majd késöbb értékeli. A kutyust venném meg elöbb a helyedben, mert a puha, 7-8 hónaposan szerintem az jobb, a másikat meg késöbb. Minden jót nektek!
Nekünk van csigánk inkább még azt élvezi, hogy kipakolja belõle a formákat, meg nyitogagtja tetejét 10hós.szerintem aranyos a sütifalót a barátnõm dicséri.

Milyen fejlesztő játékot érdemes venni egy 6 hónapos babának?

Linkelhettek képet,oldalt is! Köszönöm!

Legjobb válasz: Az en kisfiam nagyon imadta a crayolatol a "jumbles" nevu osszerakhato gumis jatekot. Imadta ragni meg nezegetni 6-7 honaposan, 9-12 honaposan imadta szetszedegetni oket mikor osszeraktam neki. 1 eves kora utan is eljatszott vele. Osszerakosgatta meg pakolgatta. A szineket is ezzel tanulta meg. Ugyhogy nekunk nagyon bejott. Kepet tudok kuldeni rolla hatha valaki tudja, hol aruljak. Mi kulfoldon elunk es itt a Tescoba vettem annak idejen azon a reszlegen ahol a crayola baba ceruzak meg festekek vannak. http://ds_product_photos.s3.amazonaws.com/large/1060.jpg

Az en kisfiam nagyon imadta a crayolatol a "jumbles" nevu osszerakhato gumis jatekot. Imadta ragni meg nezegetni 6-7 honaposan, 9-12 honaposan imadta szetszedegetni oket mikor osszeraktam neki. 1 eves kora utan is eljatszott vele. Osszerakosgatta meg pakolgatta. A szineket is ezzel tanulta meg. Ugyhogy nekunk nagyon bejott. Kepet tudok kuldeni rolla hatha valaki tudja, hol aruljak. Mi kulfoldon elunk es itt a Tescoba vettem annak idejen azon a reszlegen ahol a crayola baba ceruzak meg festekek vannak. http://ds_product_photos.s3.amazonaws.com/large/1060.jpg
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ilyenekre gondoltam. Meg is nézem a nagyobb áruházakba, hátha kapok valahol! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!