Találatok a következő kifejezésre: Érdemes lehet szedni az Elevit (2 db)

Érdemes (lehet) együtt szedni az Elevit tablettát, és a Ferro folgamma kapszulát is?

Vagy elég csak az egyiket? Most Elevitet kezdtem el szedni.

Legjobb válasz: Szia! mivel a teherbeeséshez írtad a kérdésedet feltételezem, hogy még csak tervben van a baba! Ebben az esetben, szerintem elég az elevit, hogy felkészítse a szervezetedet az esetleges babára. Mivel ebben is elég nagy mennyiségû ásványi anyag vitamin található, föleg egy nem várandós szervezetnek! Ha már teherbe estél, akkor az elevit mellél lehet folgammát szedni. DE ezt ne vedd "készpénznek". mindkét esetben beszélj elõbb védõnõvel, vagy orvossal!

Szia! mivel a teherbeeséshez írtad a kérdésedet feltételezem, hogy még csak tervben van a baba! Ebben az esetben, szerintem elég az elevit, hogy felkészítse a szervezetedet az esetleges babára. Mivel ebben is elég nagy mennyiségû ásványi anyag vitamin található, föleg egy nem várandós szervezetnek! Ha már teherbe estél, akkor az elevit mellél lehet folgammát szedni. DE ezt ne vedd "készpénznek". mindkét esetben beszélj elõbb védõnõvel, vagy orvossal!
Szia! Én a Gravidát szedem és kb. a 12. héttõl írták ki a Ferro Folgammát úgyhogy majd a doki megítéli, hogy szükséged van-e rá és hogy mikortól szedd. Egyébként receptre lehet kiváltani. Üdv. 23. hetes kismama

Mi a véleményetek az ELEVIT-ről? Érdemes szedni? Patikakártyára lehet venni?

Legjobb válasz: érdemes fõleg terhesség elõtt 3 hónappal és az elsõ három hónapban ha babát vársz már. És igen lehet patikakártyára venni.

érdemes fõleg terhesség elõtt 3 hónappal és az elsõ három hónapban ha babát vársz már. És igen lehet patikakártyára venni.
A kérdező hozzászólása: Jupppíííí.... Akkor jövõ héten veszek :D Köszike
Dr Hamvas Ferenc doki nagyon nyomatja
Nagyonis érdemes.
A kérdező hozzászólása: Azt mondták, hogy nagyon jó, csak a terhesség alatt ne szedjem, mert nagy súlyú lesz a baba....
Nem befolyásolja a gyermek súlyát, a tervezéstõl a szoptatás végéig lehet szedni. Ez egy vitaminkészítmény.
A kérdező hozzászólása: Hát majd kiderül, hogy mit eredményez az elevit :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!